Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
presne tak polde me tady toto upozorneni rozjede peknou radu diskuzi. jak ve starsich kruzich a to i v mladsich, kde se budeme chlubit ze hulime vic nez nasi bratri ze slovenska (ikdyz je to pravda )a take nato bude reagovat nase vlada nejakyma srackama typu akci proti drogam a tak..
Treba to prvni misto nadchne ostatni spoluobcany (a treba prave starou generaci) a budou ho chtit podporit. A treba se pak nebudu stykat v takove mire s nekterymi otevrenymi odpurci, kteri argumentuji priblblimi vetami.
Jo no meli by byt radi ze pokleslo uzivani tvrdych drog..podle me zasluhou THC..a proto by konecne meli otevrit oci a misto ruznych zakazu atd.udelat neco pro dobro "nejvetsich EU hulicu"
Chemky je prostě sračka f živodě bych to nestrčil do huby, špatny je že si všichni mylslej že každej začal hulit a potom už to s nim šlo z kopce a to je nahovno mi rodiče jsou tak omezeny že si myslej že budu za chvili zavislej a takovi ty keci a když ji řeknu že skočim do knihovny a dám ji ňakou knihu ať si to přečte tak řika Né a ratši posloucha ňaky Babi v kramu co o tom vi velky hovno a jestli jsou takovi lidi i nahoře tak se legalizace nedočkáme
fakt nemusím ty kecy o tom, že z toho mám strach, tak si to nedám* působíš potom, jako nějaký diskáč, který říká, že ganju nezkusí, protože nemá potřebu a raději si dá chlast* patříme do společnosti cannabis clubu, kdo jiný než my mají k těm chemkám přístup? osobně si dávám houby (max. 10x za rok), nějaké peří (asi tak 1x do měsíce) a díky zkušenostem z těhle drog, jsem omezil ganju (stejně už to bereme jako cigárka), takže až se dostanu k lsd, užiju si ten trip jak nejvíce to půjde*
quentine ja zase nemusim tvuj pristup to jako ze kazdej ma vyskouset vsechno nebo co? uvedomujes si co vubec rikas? a to ze beres travu jako cigara je taky jenom tvoje blbost souhalsim s PsYcHo84 ale to co pises ty je podle me pekna hovadina
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead