Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jeste bysme potrebovali poradit, jak zjistit pohlaví bez prepnutí na kvet, sem cetl ze to pry kytky zkripli, nebo s prepnutim ale co nejmensim zkriplenim, dik
Drexxy - To,co vidis na ty fotce je pocatek kvetu.Obvykle tohle neni videt dokavad neprepnes na 12/12.Prvni se zacnou projevovat samci a samicky o par dnu pozdejc.Daleko driv to pohlavi urcite kdyz si udelate ty rizky jak jsem psal.
Jahudka! : má recht to bude best
díkes, vůbec mě to nenapadlo
akorát, kde vzít 10pytlíků...
bylo by to do pohody... na zaždý by se napsala číslovka a tak samo by se dala nějaká kartička ke kytičkám...
to bude supr!
jó jinak dávám semínka do menších květináčů a nechám je ve skříni zakořenit! ať sou co nejsilnější
jinak sem uvažoval jestli klasickou 18/6 nebo 20/4???
ta druhá se mi zdá best, protože rychlejíc zakoření?
teda aspoň myslím...
a dodám info jak dopadly semínka, kolik pustilo klíček a kolik ne...
[EDIT]
tákže:
NN(NoName) --- vyklíčilo 5 z 6ti
WS(WhiteSkunk) --- 4 ze 4
Další info :
všechny WS se už "klubou"
a NN taky
Takže supr!
Ta půda je speciálně pro řízkování atd... sem si ani nevšiml
jde poznat že je v ní i jemný písek a je fakt lehká a vzdušná...
2x20 litrů mě vyšlo na 120,- což je si myslím rozumná cena
takže začíná to squele
pokusím se dodat fotky
zatím zdarec.
Ať vám taky rostou
gona:
mno nezdají se mi slabé... hold 70W
uvažuju o tom, že je dám blíže k sobě
Lahvan_FlaskiCZ:
pár se tahalo tak, že sem je museltrošku zahrabat
jinak díky
No, přeju hodně štěstí. Jedu teď taky poprvé na stromovej outdoor a řeknu ti... je to makačka pořádně ty kýble připevnit. Mám na to spolek ještě se dvěma klukama a na to, že já a jeden se bojíme vejšek, další se do toho nijak nehrne....no shrnutě je to pěkně na 3 věci to tam vázat. Fakt potřebuješ silný nervy...hodně štěstí
Jo a jak říkáš, můžem porovnávat. Nasadil jsem včera a dnes sme to dávali s klukama na stromy... mám tu fórum, tak kdyžtak mrkni
mairo: zda se mi ze tam mate malo svetla, my sme dali kyble uplne na vrsek koruny, podivat se dolu je uzo, nastesti nemam strach z vysek, takze si uzivam vyhled.
Zkouseli sme hledat dalsi strom, a kdyz sem se vydrapal nahoru, tak sem si vsiml ze ho stini smrk, grrr
Zdarec Groweři!
Navstává otázka jak dlouho předpěstovávat pod světlem?
a kdy to hodit ven?
Jelikož sem nikdy out nedělal a nemám ponění o tom, kdy to venku začíná kvést?
jen vím, že většina lidí už to venku má...
Perioda ve skříni je 20/4(světlo/tma)
vypadá to, že jí budu postupně snižovat až na 17/7 a pak to půjde ven..
dělám to dobře????
Díky za rady
PEACE
takže kyti sou přesazeny, poněvadž přerostly strop miniskleníku.
a navíc se mi zdá lepší, aby měly možnost se pořádně zakořenit ?
perioda je pořád 20/4... kořínky Go Go Go!
jinak jelikož mi nikdo neodpověděl jak dlouho to můžu nechat v předpěstovací místnosti...
byl sem nucen 2 kyti dát ven!
1NN a 1WS byly dány do klasických středních květináčů a průměru 18cm výška je přibližně stejná...
sem zvědav jak se jim povede venku sou pod petkou, ale na noc je budu asi ještě schovávat!
pač hlásili 5stupňů! a to se mi zdá jako moc velký extrém...
tudíš je schovám za okno...
jinak jedna kyti NN nějak nahnila !!!
myslím, že to byla ta z takového divného semínka.. kterému se před vylezením klíčku na onom místě vytvořilo takové divné ochlupení
nebyla to plíseň, ale jako by tam byl chlup světle hnědý, ale celý zašmodrchaný do takové kuličky o cca 3mm?
PEACE
EDIT: přidávám fota zpoza okna model White Skunk NoName je na tom hůř, ale už se začíná vzpamatovávat!
Po delší chvíli přemýšlení, jak zkonstruovat květináč a nádrž to dopadlo takhle
takže přivázání ke stromu je snad jasný každému...
to že se květináč nasune na nádržku z vodou taky...
knoty sou taky jasné...
a teď podle obrázku:
chvíli mi to trvalo ale došel sem ke squelému způsobu jak doplnit nádrž aniž bych květináč oddělil od nádrže a aniž bych do nádrže vrtal díry!
provedení je jednoduché a to nazpůsobu jednoho z fyzikálních zákonů... nechce se mi lovit v paměti od koho...
hadička B - bude přilepena ke stěně květináče a bude ústit do nádrže... asi 4-5cm pod dno květináče!
hadička A - tou bude do nádrže přiváděn vzduch, né kvůli provzdušńování vody...
a taktéž bude 4-5cm pod dnem květináče!
dolévání vody bude probíhat následovně:
-na hadičku B se přidělá náústek, abychom mohli pet láhev jen nastrčit a zmáčknout! pro rychlejší doplňování vody...
a hadičkou A by byl přiváděn vzduch, aby nám tu nalitou vodu ta petka nenasála nazpět!
Ale teď si říkám, že to nemusím až tak kutit, když by stačila jen ta hadička B a na ní nasadit trychtýř.... bylo by to jednodužší a levnější sice o pár korun...
ovšem naplnování nádrže by bylo otázkou mnoha minut...