Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Opice na stromech? nee to sme my! Drexxy a toos! :D
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »

Jak to celé dopadne? Jaká bude úroda?
This poll is closed.
Dobře, moooc paliček!! 23 47.92%
Ale joo, tak aspoň něco málo bude... 20 41.67%
Katastrofálně! vůbec nic nebude! 5 10.42%
Total: 48 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Drexxy
Stálý Člen

Karma uživatele Drexxy - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Jeste bysme potrebovali poradit, jak zjistit pohlaví bez prepnutí na kvet, sem cetl ze to pry kytky zkripli, nebo s prepnutim ale co nejmensim zkriplenim, dik

Old Post 03-05-2006 v 21:17 PM
Drexxy je offline   Profil uživatele Drexxy   Find more posts by Drexxy   Foto galerie člena Drexxy   Click here to Send Drexxy a Private Message   Add Drexxy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Udelejte si z kytek az povyrostou rizky,ty doma zasadte a pak je zatemnujte na 12/12 az ukazou co jsou zac.Jinak to asi nepujde.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 03-05-2006 v 21:19 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drexxy
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

mno, je pry nejaka metoda podle listenu, kterou sem nepochopil, zdalo se mi to stejne, je to ve faqu

http://grower.cz/forum/attachment.p...=7634&size=full

Old Post 03-05-2006 v 21:55 PM
Drexxy je offline   Profil uživatele Drexxy   Find more posts by Drexxy   Foto galerie člena Drexxy   Click here to Send Drexxy a Private Message   Add Drexxy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Drexxy - To,co vidis na ty fotce je pocatek kvetu.Obvykle tohle neni videt dokavad neprepnes na 12/12.Prvni se zacnou projevovat samci a samicky o par dnu pozdejc.Daleko driv to pohlavi urcite kdyz si udelate ty rizky jak jsem psal.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 03-05-2006 v 22:21 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toos
Stálý Člen

Karma uživatele toos - 69% PěstitelskáKarma uživatele toos - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Jahudka! : má recht to bude best
díkes, vůbec mě to nenapadlo
akorát, kde vzít 10pytlíků...
bylo by to do pohody... na zaždý by se napsala číslovka a tak samo by se dala nějaká kartička ke kytičkám...
to bude supr!
jó jinak dávám semínka do menších květináčů a nechám je ve skříni zakořenit! ať sou co nejsilnější

jinak sem uvažoval jestli klasickou 18/6 nebo 20/4???
ta druhá se mi zdá best, protože rychlejíc zakoření?
teda aspoň myslím...

a dodám info jak dopadly semínka, kolik pustilo klíček a kolik ne...

[EDIT]

tákže:
NN(NoName) --- vyklíčilo 5 z 6ti
WS(WhiteSkunk) --- 4 ze 4

konečně mám jak využít svůj miniskleníček

1.INDOOR-70W-SKLIZENO!!!

JÁ, DREXXY A STROMY- SKLIZENO

CRAZY GROW alias Thomsonka + Hermi

The true about the Cannabis
Příroda lidem aneb léčivo na běžné civilizační nemoci zdarma

Naposledy upravil toos 04-05-2006 v 17:45 PM

Old Post 04-05-2006 v 16:26 PM
toos je offline   Profil uživatele toos   Find more posts by toos   Foto galerie člena toos   Click here to Send toos a Private Message   Add toos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele toos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toos
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Další info :
všechny WS se už "klubou"
a NN taky
Takže supr!
Ta půda je speciálně pro řízkování atd... sem si ani nevšiml
jde poznat že je v ní i jemný písek a je fakt lehká a vzdušná...
2x20 litrů mě vyšlo na 120,- což je si myslím rozumná cena
takže začíná to squele
pokusím se dodat fotky
zatím zdarec.
Ať vám taky rostou

1.INDOOR-70W-SKLIZENO!!!

Old Post 05-05-2006 v 15:19 PM
toos je offline   Profil uživatele toos   Find more posts by toos   Foto galerie člena toos   Click here to Send toos a Private Message   Add toos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele toos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toos
Stálý Člen

mno Příspěvek č. 23

nějak mrtvo??
hadím sem foto onoho miniskleníčku a našich prcků...
sou roztomilý

1.INDOOR-70W-SKLIZENO!!!

Old Post 08-05-2006 v 10:00 AM
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

vyzerajú že sa ťahajú a majú slabé stonky pusti tam npr. pc vetrák a svetlo daj niŽšie

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 08-05-2006 v 10:44 AM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

jj, nebo zahrab, nicemu to nevadi, klidne az po ty delozni listecky.

drzim palce, opicaci.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 08-05-2006 v 10:48 AM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toos
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

gona:
mno nezdají se mi slabé... hold 70W
uvažuju o tom, že je dám blíže k sobě
Lahvan_FlaskiCZ:
pár se tahalo tak, že sem je museltrošku zahrabat
jinak díky

1.INDOOR-70W-SKLIZENO!!!

Old Post 08-05-2006 v 19:02 PM
Mairo
Stálý Člen

Karma uživatele Mairo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

No, přeju hodně štěstí. Jedu teď taky poprvé na stromovej outdoor a řeknu ti... je to makačka pořádně ty kýble připevnit. Mám na to spolek ještě se dvěma klukama a na to, že já a jeden se bojíme vejšek, další se do toho nijak nehrne....no shrnutě je to pěkně na 3 věci to tam vázat. Fakt potřebuješ silný nervy...hodně štěstí
Jo a jak říkáš, můžem porovnávat. Nasadil jsem včera a dnes sme to dávali s klukama na stromy... mám tu fórum, tak kdyžtak mrkni

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=23677

Don´t worry be happy

*První outdoor*
Co po útoku slimáků
Stromové radovánky
!?Flashback -je to fakt sranda?!

Old Post 08-05-2006 v 19:02 PM
Mairo je offline   Profil uživatele Mairo   Find more posts by Mairo   Foto galerie člena Mairo   Click here to Send Mairo a Private Message   Add Mairo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drexxy
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

mairo: zda se mi ze tam mate malo svetla, my sme dali kyble uplne na vrsek koruny, podivat se dolu je uzo, nastesti nemam strach z vysek, takze si uzivam vyhled.

Zkouseli sme hledat dalsi strom, a kdyz sem se vydrapal nahoru, tak sem si vsiml ze ho stini smrk, grrr

Old Post 08-05-2006 v 21:01 PM
toos
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Zdarec Groweři!
Navstává otázka jak dlouho předpěstovávat pod světlem?
a kdy to hodit ven?
Jelikož sem nikdy out nedělal a nemám ponění o tom, kdy to venku začíná kvést?
jen vím, že většina lidí už to venku má...
Perioda ve skříni je 20/4(světlo/tma)
vypadá to, že jí budu postupně snižovat až na 17/7 a pak to půjde ven..
dělám to dobře????
Díky za rady
PEACE

1.INDOOR-70W-SKLIZENO!!!

Old Post 10-05-2006 v 05:53 AM
toos
Stálý Člen

No táááák jedééém! :) Příspěvek č. 30

takže kyti sou přesazeny, poněvadž přerostly strop miniskleníku.
a navíc se mi zdá lepší, aby měly možnost se pořádně zakořenit ?
perioda je pořád 20/4... kořínky Go Go Go!

jinak jelikož mi nikdo neodpověděl jak dlouho to můžu nechat v předpěstovací místnosti...
byl sem nucen 2 kyti dát ven!
1NN a 1WS byly dány do klasických středních květináčů a průměru 18cm výška je přibližně stejná...

sem zvědav jak se jim povede venku sou pod petkou, ale na noc je budu asi ještě schovávat!
pač hlásili 5stupňů! a to se mi zdá jako moc velký extrém...
tudíš je schovám za okno...

jinak jedna kyti NN nějak nahnila !!!
myslím, že to byla ta z takového divného semínka.. kterému se před vylezením klíčku na onom místě vytvořilo takové divné ochlupení
nebyla to plíseň, ale jako by tam byl chlup světle hnědý, ale celý zašmodrchaný do takové kuličky o cca 3mm?

PEACE

EDIT: přidávám fota zpoza okna model White Skunk NoName je na tom hůř, ale už se začíná vzpamatovávat!

1.INDOOR-70W-SKLIZENO!!!

Naposledy upravil toos 13-05-2006 v 17:57 PM

Old Post 11-05-2006 v 17:22 PM
toos
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Po delší chvíli přemýšlení, jak zkonstruovat květináč a nádrž to dopadlo takhle

takže přivázání ke stromu je snad jasný každému...
to že se květináč nasune na nádržku z vodou taky...
knoty sou taky jasné...

a teď podle obrázku:
chvíli mi to trvalo ale došel sem ke squelému způsobu jak doplnit nádrž aniž bych květináč oddělil od nádrže a aniž bych do nádrže vrtal díry!

provedení je jednoduché a to nazpůsobu jednoho z fyzikálních zákonů... nechce se mi lovit v paměti od koho...

hadička B - bude přilepena ke stěně květináče a bude ústit do nádrže... asi 4-5cm pod dno květináče!
hadička A - tou bude do nádrže přiváděn vzduch, né kvůli provzdušńování vody...
a taktéž bude 4-5cm pod dnem květináče!

dolévání vody bude probíhat následovně:
-na hadičku B se přidělá náústek, abychom mohli pet láhev jen nastrčit a zmáčknout! pro rychlejší doplňování vody...
a hadičkou A by byl přiváděn vzduch, aby nám tu nalitou vodu ta petka nenasála nazpět!

Ale teď si říkám, že to nemusím až tak kutit, když by stačila jen ta hadička B a na ní nasadit trychtýř.... bylo by to jednodužší a levnější sice o pár korun...
ovšem naplnování nádrže by bylo otázkou mnoha minut...

1.INDOOR-70W-SKLIZENO!!!

Old Post 13-05-2006 v 18:41 PM
El_Liberal
Stálý Člen

Karma uživatele El_Liberal - 61% PěstitelskáKarma uživatele El_Liberal - 61% PěstitelskáKarma uživatele El_Liberal - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

zajimave, ale myslim, ze pokud das dost tlustou jednu hadicku, tak to mas naplnene behem par s ;p

Old Post 13-05-2006 v 21:46 PM
El_Liberal je offline   Profil uživatele El_Liberal   Find more posts by El_Liberal   Foto galerie člena El_Liberal   Click here to Send El_Liberal a Private Message   Add El_Liberal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:12 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás