Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nickus- Koupil jsem taky predradnik v elkasu.Na 400w asi za 1250.Bylo to drazsi o 100kc nez kdyz bych kupoval vsechno zvlast.Spokojenost nejvyssi a fakt je to jenom o tom zapojit do nej vybojku a 220v a uz to jede.
Ne ze bych to bejval neumel zapojit ale proc se s tim srat kdyz takhle je to uz hotovy a je zaruceny ze to proste musi spolu vsechno fachat.Navic uz obsahuje i kondik..Muzete ho videt v mym threadu..Nekde nazacatku tam je fotka..
Na co je ten předřadník určený, na sodík nebo Metalhalid ??? Pokud je na obojí tak se určitě změní hodnoty lampy. Je to jako když dáte metalhalid na son systém.
Nemáte někdo odkaz na dobré elektonické předřadníky pro zářivky na 2*36 watt nebo 4*36 watt , aby opravdu mněly tu spotřebu podle trubic 72 watt atd?????????????????
Jinak tlumivka ,startér a kondík přijdena 910Kč včetně DPH , oproti předřadníku velká úspora.
Naposledy upravil metalsodik 07-01-2006 v 13:05 PM
Chtěl jsem se optat,za jak dlouho se takovej sodík 400W vysvítí,aby to mělo znatelnej vliv na výnos kytek? Jde to vůbec?
Někde jsem se to před časem dočet..
Původní příspěvek od kimehc Jj, psal sem jim mejla, ale asi to moc neřešej.Nemusíme ji ale dělat vědomě i tady.Místo toho symbolu mikro se dá napsat malé u.Vypadá to mnohem líp - 20uF - např.
Původní příspěvek od apfel Chtěl jsem se optat,za jak dlouho se takovej sodík 400W vysvítí,aby to mělo znatelnej vliv na výnos kytek? Jde to vůbec?
Někde jsem se to před časem dočet..
Zivotnost je rádovo v tisícoch hodín, avšak ak chces mat vynos co najlepsi je dobre vybojku po asi dvoch-troch kolách používať už ako len osvetlenie alebo podarovať kamošovi, ktorý sa uspokojí aj s použitou výbojkou.
zdravim!!!
ja sa chcem spitať na niejake sodikove komplety 70W na rast lebo na kvet mam sodik 250W. nevim zohnať ten komplet 70W na rast. poradte niekto niečo prosim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čawec groweři, potřeboval by jsem radu. Když si objednám tyto věci bude mi to svítit? Ještě tam nemám kabel to nevím jaký. Mají jich tam hafo... Nevím který je vysokonapětový-poradíte?=). Díky za rady!
Cau, jo, mas tam vsechno, kabel Ti staci klasickej 3 kolikovej...
W.
2s cece maj to znaceny pekne, ale je Ti taky moc neporadim... leda skoc do nejakyho Hyperhovna nebo bau-obi- atd nebo do nejblizsiho elektra a vyberes si sam...jo 3 kabely to musi mit...
JO díky... 3 kolíkovej to znamená kabel ve kterém jsou 3 dráty je tio tak? Na elektriku jsem laik... sorry=) ALe hlavně nevím jak to mají u janci značené. Jo díky za info v elektrice se moc neorientuju tak se omlouvám
predem vsechny zdravim. tydle stranky jsou super. podle nich jsem si sam udelal skrin a vsechno zapojil, ale ted nejak nemuzu najit odpoved na jednu vec : koupil jsem komplet osvetleni 250 w v growshopu, zapojil. svetlo sviti, ale zda se mi, ze komplet preradniku s pruchodkou a tlumivkou je dost rozpalenej .... je to normalni? nobo jen plasim :-) diky za odpoved, snad do ty doby nevyhorime :-) pak poslu nejaky fotky
Tlumivka má dost velkou teplotu , to je normální, ruku na ní po čase neudržíš.já ji podložil nehořlavou deskou z mramoru.Ostatní komponenty jsou ale studené,pokud máš předřadník , tak ten se zahřívá celý.
Dekuju metalsodiku,to si me potesil. Parada. Musel sem do prace,tak pisu az ted.Bal sem se toho,ze neco odeslo. Protoze zapojeni predradniku bylo celkem jednoduchy.Du tedy shanet nejakou podlozku. diky