Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Můj tygr je naučený že si ostatních psů nemá všímat.
Jen na povel začne být strašně agresivní a je problém ho vůbec udržet
( mám dobrmana ).
Taková prohlídka potom znamená vrčení, štěkot, řev, cloumání vodítkem,
chaos....
Už jsem to zažil a ten psovod musel svýho psa dokonce natřít vodítkem a odtáhnout z placu.
Prostě bžunda na entou a ještě se mi omlouvali ve stylu já nevím co stím psem je....
jo to zní hezky ale viš co... když už k tobě dou na jistotu tak je ti tvuj pes hovno platnej, když to přes něj nepude tak toho tvýho normálně zklidní veterinář (co mu dá za sračko to nevim ale věř mi že by si pak ten tvuj dobrman boco nechal dát ruku do huby a ani by to nepoznal !!! teda brát s rezervou!!!)
jinak to jak někomu pes vočuchne batoh s hašem, to je štěstí jako kráva, ale nevíš na co je ten pes cvičenej - možná takovýdle malý rybky prostě má ignorovat - teda stli si vezl kilo bo dvě tak melu blbosti, ty demonstrace viz. čpavek sou sice pěkný ale ve zkutečnosti dost těžko použitelný pač by vyčapali 50lidí za hodinu....
no ja ma s policejnim psem docela aktanli zkusenost.... sme nasli pejska u silnice, teda nasli kamosi nasli ja sla ze skoly a ptala se jako co jak... oni ze nasli vyhozenyho pejska a ze volali fizli tak na ne cekaj najednou prijela dpdavka s panem policajtem a on ze at dem dal ze da psa dozadu aby mohl nalozit tohohle tak vyndal pes se na me kouknul a vrcel jak vzteklej ja jeste nabity sklo v bagliku
no a pan púolicajt se nabidnul ze nas jako sveze kdyz sme museli cekat tak dlouho tak at dem doazdu taxme sli ja se otocim a za zahlavnikem oko psa a jak tak na nej zasekle koukam najednou zacne rvat a nezastavi se dalsich pet minut nez nas doveze tam kam chcem vystoupime aje klid hahaha no a za hlavama jeste ty helmy se stitama byla by to moc hezka fotka
Není problém přinutit velkého psa sníst cizí předmět a to ani dost veliký. Viz např. podávání léků..........
Problém je zřídit aby pes neudělal bléééééééééé přímo na celnici.
Jo a já bych svýho miláčka takhle určitě netrápil...........
Dost na tom, že zvířata musí žít s lidma........
Njn, to ma nenapadlo , ale moze mu to spravit nieco zle? Ked si ludia pcahju piko do zaludka a nic im to nespravi...
Samo ze ja by som to urcite nespravil, to bol len takz napad.....
Jak tady někdo psal o sudech opláchnutejch čpavkem apod..., tak se mi to zdá nějaký podezřelý. Pes to sice možná ucítit může, ale alespoň na českých hranicích by to měl ignorovat. Protože když tam projdu ve svojí mikině (kterou ve čpavku rozhodně neperu), tak by mě musel minimálně sežrat.
kombinovat vone velmi nepomaha, bo pes vie velmi dobre rozoznavat vone...ale ak by sa nasla nejaka latka, ktora by drazdila sliznice cumakov a neboli by na nu zvyknuty,tak vam garantujem ze pes nic nenajde. len najst tu spravnu vec...
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
nazdar groweri
chtel bych se zeptat jedu ted do francie pres rakousko,svycarsko,francie a mozna pres nemecko, a chtel by si sebou vzit aspon 4g nevim jestli to mam risknout a taky nevim jak je to s pravama v tech zemich .... tagze kdyby nekdo vedel tak napiste pls moc diky
ps-GL GROWERS
ja mam teraz taku celkom aktualnu skusenost. vcera v skole sme mali prehliadku a dosli psovodi zo4mi psami. ja som mal v bunde v satni dost pachnucu fajku. nenasli ju. ok mozno niesu cvicene na spalenu ganju ale to ze na celej skole nasli akurat to co si sami schovali ma dostalo...
Keď zátka nejde vyjebnúť ani vjebnúť, treba odjebať hrdlo...
Ked na teba niekto krici, usmej sa a maj ho v piči.
Ja mam doma 14 zaprahovych psov, a raz ked nam vybielili barak, tak u nas boli benga s coklom, a kedze sme mali prave dve suky v obdobi parenia, tak ten psik kaslal na stopovanie zlodeja a xcel bezat stale iba k tym sukam... ale to bola iba nahodicka, kedze to mavaju tak dva krat do roka...
Inac som niekde pocul o schovani sakla s matrosom do flasky s kavou, ale neviem, co je na tom pravdy. Podla mna, keby som niekde vonku umiestnil do uplne noveho zatvaracieho sakla dalsi sakel s travou, a ten cisty zatvaraci sakel by som tam hodil do flasky s kavou, a tuto kavu by som si nasledne doma schoval, neverim, ze by sa na povrch tej flasky dostalo vobec nejake mnoztvo molekul travy...
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
2 skreko:
a koli takym pripadom(flasa s dvojitym dnom) existuju aj prehliadky...ale sanca na odhalenie psovodom je uplne nulova...
ty co robis s tolkymi psami???pretekas? alebo pijes ich krv
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
pokud jedete prez hranice a neco vezete, tak se da na psi pouzit jeden trik. pytel se zbozim date do dalsich dvou, ktere pak vzdy umyjete octem a pak to date do krabice, kde to bude komplet kolem dokola obsypany silnou vrstvou kavy. ta ma totiz vyraznejsi aroma nez konopi takze psi prez kavu nic neuciti. samozrejme se tema pytlema nesmite nijak dotknout te krabice a to pokud mozno ani zevnitr, jinak by nacuchla.
Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.
Původní příspěvek od Skreko Ja mam doma 14 zaprahovych psov, a raz ked nam vybielili barak, tak u nas boli benga s coklom, a kedze sme mali prave dve suky v obdobi parenia, tak ten psik kaslal na stopovanie zlodeja a xcel bezat stale iba k tym sukam... ale to bola iba nahodicka, kedze to mavaju tak dva krat do roka...
hmm to bude tym, ze 1 zo 7 psov dokaze plnit rozkaz pri harajucej sa sucke. ci je to stopovanie, strazenie ...
preto je lepsia sucka ako sluzobny pes.
inak nie vseci psi su cviceny na travu. vo vlakoch co chodia psi, tak su zvycajne obranari. kamos niesol z prahy dom sedmicku hulenia, na hranicach sa potil lebo videl ze idu zo psom a ten vobec nic