Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdá sa mi, že tá moja skrinka bude asi malá. Mám priestor do výšky cca 7cm a na kvet som prepol iba 10.11.
Myslíte, že bude stačiť neako poohýnať, dať to niekde na okno alebo si narýchlo postaviť skrinku (70W sodík)?
Myslím,že treba počkať,kedy zastaví rast a potom uvidíš,či ich pozohýňať,alebo im stavať nový domov.Ak som to správne pochopil,ešte môžu narásť 7cm?
Ak máš možnosť,ten sodík tam daj,miesto tých úsporiek.Uchladiť by sa to malo dať.
jeden znamej tedka prinesl do kramu ukazat 40W usporku, normalni zavit e27, svetelnej vykon jako 200W obyc zarovka, svetla jak prase, menovalo se to myslim LUXUS, nevidel si to nekde? to by byla asi dobra lampa.
tgm.master,nemáš nejaké bližšie info?Chromatičnosť(Kelvin),svetelný tok(Lumen) a hlavne cena.A ak by bol aj nejaký graf,tak by to bolo ideálne doplnenie informácií.
Môj odhad je 2700K,2300Lumenov,cena....vysoká,podľa udávanej životnosti
jak sem psal, jenom sem to videl od znamyho zakaznika, drahy to nebylo, prej asi necely 200, koupil to nekde v treboni, tak kdyby tam nekdo nekdy byl tak se po tom muze podivat.
šiška-skunku: povrch alobalu, kterej odrazi dost, se po nekolika malo tydnech zoxiduje (vzikne Al2O3) a tim padem se snizi odrazivost pod 50%, kdo to zkousel, tak prisel i na to, ze ze zacatku odrazi vic nez je zdravo.....potom pry (z doslechu) zalezi ze ktere strany ho pouzijes..