Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sick - no je jasny ze nejlepsi je to zamaskovat.Ovsem problemy muzes mit s tim ze to huci a hlavne to sviti ven nasavacima a odtahovejma otvorama a tomu jde zabranit opravdu tezko..Teda ne ze by to neslo ale neni to levna sranda aby to nehucelo,nesmrdelo a neprosvitalo..Zadalsi kdyz tam budes mit trebas 250w docela pochybuju ze by si rodice nevsimly nadmerny spotreby eletriky.Pokavad nemate zrovna elektricky vytapeni nebo bojler..
To jahudka:Je to jasny, ze tomu prosvitani nejde zabranit levnym zpusobem,ale pomoct se tomu da. Treba fakt poridit si rybycky :-)))
Jo a da se treba prehodit perioda - aby to jelo pres noc na nocni proud - tak to mam ja- a dopoledne to spinkalo - pak to stoji mnohem min :-)))
Akvarko ktery sviti je myslim dobry reseni.Ted bude dlouho tma tak problem s prosvitanim je o to vetsi..A mit to zaply pres noc na nocni proud to je skoro nutnost pokavad nechcete platit docela dost za elektriku.Vyresit se da vsechno ze jo ale v kvetu to chce nejakej pachac.Pres pachac neprosvita zadny svetlo a jeste tlumi hluk z ventilace..Kazdopadne zadara postavit nic moc nejde a zvlast pokavad to chce mit clovek dokonale maskovany.Nekde jsem videl link ale ted uz nevim bohuzel kde jak typek pestoval primo v kancelari..Lidi chodili okolo ty bedny a vevnitr si v klidu rostla travaTo se mi opravdu libilo.Mel to dokonale promakany a odhlucneny.Jenze tahle bedna ho stala asi 30000..
to jahudka: A myslis, ze ten typek si to dal do firemnich nakladu? :-)))
No treba ja to mam ve sklepe v rodinem baraku, takze me nastesti prosvitani a pach nevadi... A jsem za to ku.va rad,ze je to vsechno o.k. a navic jsem chovatel rybycek a mam v te mistnosti asi 25 akvarek,takze to nehrotim - zatim
sick - no to je jasny zvlast pokavad mas doma pestirnu ryb ze to tezko nekdo najde.Taky jsem mel pestirnu.To si dokonce nevsimne nikdo ani ty zvyseny spotreby protoze uz ty akvarka zerou az dost.
Ten typek jestli to daval do nakladu to tam nebylo.Byl to nejakej fotograf a bylo to v anglictine fakt uz nevim kde to bylo..Skoda..
To drtikol: vis kolik takovejhle lidi existuje? A krom toho o te pestirne moc mojich kamosu nevi, pak by po me sockovali jeste ryby:-))) Ne sranda,ale fakt takovych lidi je hafo
To jahudka:Skoda,kdyby sis vzpomel,kde si to videl, fakt by me to zajimalo!
sick a Jahudka!: pachac se ted snazim vyrobit homemade 1100-1700Kč se mi dávat nechce Díry na odtah a přitah jde zabednit, aby tama neprosvítalo světlo jen tam stačí dát molitan a nic neprosvítí Snad to tak myslíš a pomůže ti to
n0si: Good odkazy
Jo jo,to jsem pochopil. ale i tak je to podle me skoda elektriny delat rizky na out..... mno ale kdyz nad tim premyslim, tak neni spatny vedet ze sazis samy samice, ze?
Mate nekdo zkusenosti s pestovanim ve sklepe? Myslim v takovym tom sklipku, panelakovym (jsou tam zelezny dvere, strop to nema, tam bych dal kdyztak nakej alobal)
Ja myslim, ze to pude, je tam po celej rok stabilni teplota kolem 20° C, svetlo bych ukrad z nejaky zarovky co tam sviti a zavedl to do toho sklipku, jedinej problem mi pride vune toho skanku... Lidi chodej sem a tam pres sklep do pradelny... Co si o tom myslite? Da se to? Ucejtej to lidi? Potrebuju nutne odvetravat a privadet vzduch? Je tam naprosty bezvetri...