Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím,taky jsem se dost zajímal o bezpečnost,přece jen nejsme pořád doma že.Taky jsem volil uzavření tlumivky atd.do plechový krabice vod kočičích granulí.Připájel jsem ještě 4 malý nožičky,aby když by došlo k přehřání,hřála jen ta krabice,a vše kolem obložil alobalem.Elektřinu pořádně zaisolovat.
no teda jelikoz jsem tady uz sköro eletrikar tak si vsechny kabely jistene izoluji. Taky proto ze 400w neni zadnej prcek a ze kdyby treba nahodou spadl tak do te doby bez to budu znova kontrolovat tak mi nevyhori barak. Taky doporucuji jak rika tady kolega eletrikar zajistit vse aspon pojistkou.
lucky
no ja to vidim primo pred tlumivku pojistku T odpovidajivi watazi plus neco pripadne jeste F pojistku trosku vic predimenzovanou (2-3x tolik) a pak jistic a pripadne jeste chranic na celou skrin.... ten by to pri sebemensim (30mA) pruboji odpojil...
vsechno idealne v CYKY kabelech (1.5mm2) misto cokolad rozvodnou krabici vodotesnou za 99Kc :-) lepe kabely do list, nebo vne skrine, spinaci hodiny digitalni misto analogu, a bud vne skrine, nebo do nejake vodotesne krabice, v nejhorsim pripade pouzivat "psy" a ne takovy ty rozbocky :-( vsechny kovove casti spojit zelezlutym dratem aspon 2.5mm2, lepe mozna 4mm2. mechanicky vsechno jistit a predimenzovat (retez ktery nese svetlo v mem pripade unesl i me :-))) ) a tak, ono sice je to paranoia, ale uvidime, kdo bude delat bezstarostneho frajeru az mu shori bejvak ;-))))