Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jaky stav po huleni mate nejradsi .. takovy pohodovy nebo tezce dosracek ? Ja preferuju dosracek,krasne se premysli,clovek nemusi nic moc resit,hezky se po tom spi a kdyz uz me to nebavi tak si dam dalsiho speka a ten me nakopne. A co vy ostatni?
tak to ja mam zase radsi do pohody protoze tu pohodu miluju a kdyz to prezenes tak to potom uz neni takovy sou i stihy atd. ale neni to spatny takze rano do pohody a vecer do sracek !!
Cus...Ja nejradsi do sracek, pac kdyz je to na pohodu, mozna se mnou nekteri budete souhlasit, je to jako dat si par pivek. Ten stav je pak takovej ze je clovek otupelej, ale nic moc z toho nema. Obcas mam stavy, kdy se treba napr. zacnu smat, VUBEC netusim cemu, sem uzavrenej do toho smichu, vnimam jen sebe a ten smich. okoli, ostatni podnety naprosto vubec. Meli ste nekdy taky neco podobnyho?
no, obcas mam rad hodne, ale nechtel bych to nazyvat dosracek, protoze slovo sracky si spojuju spis kdyz to prezenu obcas s chlastem, ale huleni a sracky to mi nejde dohromady, ale ka kdyz hulil, a pac uz hulim jistou dobu, tak uz ten stav trosku znam a dokazu ho kontrolovat, ale nekdy to ani moc nejde ale co sem posledni dobou prehnal, byl patecni koncert v livingstonu u nas v brne na doors revival. dovalil jsem tam opravdu silnej vzorek, no a furt bylo ve faji nabito, tak se hulilo, kamos a jedna holka (potkal jsem ji o par dni pozdeji, a fakt se hodne zajimala o to co to bylo za vzorek, pac byla fakt hodne zkasena ) si dali prdy dva, ja s druhym "hardcore" kamosem jsme dali asi ctyri nebo pet (ja hulil ten den uz potreti, tak sem nemyslel ze me to tak znici), jo a on hulil poprve po mesici, no a nakonec sme skoncili vsici totalne vybredli a jen na sebe ukazovaly palec dolu tim se ten vecer totalne zazdil, protoze vsici parili a my tam sedeli jak pecky a do toho ta psychohudba... zacal sem pivkem, ktery sem tezce vybojoval na servirce ktera chtela mermomoci obcanku, kterou sem nemel, a skoncil na mineralce
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Dosracek si predstavuju ten stav kdy po speku (obvykle delanem pro 3 osoby a pak zhulenem sam) jenom sedite,treba sledujete TV,nebo ste v hospode a ste tezce nakasi.. ne zebyste to nekontrolovali ale ste uplne v pohode.. takovy ten pocit jako byste se meli roztect.
Hlavne musite mit krasne poklesle vicka,extremne rude oci a nesouvislou mluvu.. tomu ja rikam kase
f tom případě já rád do sraček.... do pohody sem zkonfigurovanej od přírody
Ale tvoje sračky nejsou moje sračky, páč tvoje definice je pro mě takovej denní chleba - už sem na to zvyklej a mám to rád - záseky a tak
Nicméně do uplně komatickýho stavu demontáže vědomí to rád nemam.. - se mi to povedlo jednou v kombinaci s nějakym hustym čajem.. Jako čekal sem normál sračka stav, ale tohle uf..... Fakt sem se chvílema i bál - prostě dost tripovej staf. Všechno v dálce, všechny zuky kolem se slijou do jednoho a člověk vidí jen takovj jeden bod uprostřed svýho zornýho pole a fšechno je pak jen rozmazanější a rozmazanější... a těžký poškození motoriky.. už tan staf nechci zažít - to bylo opravdu moc.. - něco jako přehnat to s mlíkem - dyť to znáte
zkrátka.. - bacha na čajovny no...
Mě stačí když se prostě směju a můžu komunikovat z lidma o šílených věcech. Jak už je to moc a nemůžu mluvit tak je to na .... . Ale jinak obcasný haarcoore neuškodí
Skosit kámošovy pole
to je jako bratrovražda vole
by Naše věc
Nedávno mě tak mile překvapil kámošovo Super Skunk. Po první šluku do poho a když jsem to dohulili, tak do sraček
Ale jinak mám nejradši něco mezi. Tak akorát. Ani málo ani moc.
Mám rád oba stavy i jejich mezistavy . Rozhodně jedny z nejlepších jsou "Jungle Adventure Kaše", kdy je všechno rázem nové a nepoznané (nedávno jsem objevoval obsah jednoho ze svých šuplíků a nestačil jsem se divit ), nohy moc neposlouchají, ve výtahu se cestou dolů musim držet, abych neuletěl , atd atd... Sem-tam výpadky zraku ... Tyhle stavy si ale užívám jen pokud jsem na ně pozitivně naladěn (narozdíl od "pohody" - ta nikdy neurazí, bohužel její těšící potenciál je výrazně slabší), nebo po jejich doznění... "Stoned Kaše", kdy cítím, jak se bořím do gauče/postele, jsem hrozně těžký a všechno je neuvěřitelně daleko... super na přemýšlení, ale průser, když pak musím domů (tzn. super když je víc stejně zdunděných lidí a jen tak sedí a debatují o všem možném -> vznik neuvěřitelných teorií...). "Speed Kaše", skvělá pro akční a bloudivé večery...
No většinou do pohody všední dny a na výkendy to se už těšim to snad vždycky ůplně do sraček ale docela pohoda nic moc nevnímat a jen tak si přemejšlet.