Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tohle celé je moje prácička. Mám tam výbojku philips son-t plus 250w. Je to můj první pokus, většinu věcí jsem si dělal doma. Vzduchotechnika v pěstírně je dostačující, ale chybí pachový filtr. Časem je v plánu. Na obrázku je červeně znázorněn teplý vzduch a modře studenej.
Ceny: černý větrák AEG z bazaru za 330,- Flexo roura z baumaxu 2,5m za 250, Stínítko 0,- moje výroba
Tady je moje home-made stínítko, nad výbojkou jsou teplotní čidla který regulujou otáčky 12V větráků.. Stínítko je uzavřené 2mm sklem, které je na obrázku kvůli názornosti trochu odšoupnuté.
1.) 2x větráky 80mm x 80mm do PC, mají teplotní regulaci, kvůli hluku. Cena za oba 269,-
2.) Ventilátor 120mm x 120mm také do PC cena:150,-
3.) PC zdroj, trochu starší 150W od kámoše za 100,-
-Dohromady za větráky a zdroj 519,-
4.) Tlumivka na vysokých podložkách aby nechytla skříň, na zadní stěně je aby neohřívala pěstírnu a aby nebyla zepředu vidět.
5.) Stínítka na otvorech pasivního přisávání studeného vzduchu, otvory jsou zastíněny aby neosvěcovaly zeď za skříní.
Celá vzduchotechnika mě stála 799,- Myslim si že levnějc by to už nešlo.
A takhle to vypadalo před 10 dny. Nasadil jsem genetiku 4x Jacka Herera, pěstoval jsem bez hnojiv a sklízel jsem o 10 dní dřív kvůli sviluškám. Výsledek mě ale překvapil, po usušení čistá váha 159g
Nevim do kdy soutez je, ale na homepage jeste je, tak sem postuju...
Skrin ma 250x200x120 VxSxH, odsavani je zajisteny vetrakem TD-250 na 100mm flexoroure primo nad stinitkem, a vede tou rourou asi 4 metry do stoupacky (odsavani z hajzlu :-) ), a jelikoz nade mnou nikdo nebydli a vzduch od lampy je vzdycky teplejsi nez venkovni, tak to jde rovnou ven a nikdo to neciti :-)...Spinani resi teplotni cidlo (je ve vysce vzrostlych rostlin), a to pres dvourychlostni vypinac(kdyz je vedro, zaradim dvojku a vetra to rychleji, a kdyz je to ok, zaradim jednicku a vetra to pomalu, ale potichu). Bohuzel nejsem doma a nejaxe mi nezobrazujou fotky v galerii, tak sem nahazim aspon linky, abyste se mohli kouknout...snad mi to Carlos uzna (predem dik).
Tak já se taky přidám. Mam dvě spojený lednice (114š x 54h x 140v celej prostor), světlo 400w osram planta star, tzn. málo prostoru na hodně světla, jinak tady je celej thread.
Foto č.1: homemade CT
Foto č.2: takže CT (č.1) má samostatný vzduchový okruh na jehož jednom konci v aluflex rouře je větrák (č.6) e-leo 225m3/hod s regulátorem otáček kůli hluku. Pak zde máme pacháč 150m3/hod (č.2) napojenej zase aluflexkou na odtah TD 160m3/hod (č.3) taktéž s regulátorem otáček. Poté otočnej 28w dvourychlostní větrák, průměr 23cm (č.4) a nakonec pasivní přítah vzduchu (č.5). Tak to by bylo vše.
Upozornění pro všechny co se ještě plánují zúčastnit soutěže o BioGreen: termín uzávěrky je stanoven na konec srpna, proto pospěště ...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
mno ja skrinku pristi planuju slozit teded behem roku...letos mi ten outdoorek zatim pekne roste a zbylo mi par seminek od dutch passion tak si je narvu do skrine...sem zvedavej z ceho to zboucham
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
zdravím všecky zahrádkáře a šlechtitele
doporučíte mi stránku, či odkaz, s vymzlenými popisy a návody a vychytávkami, se kterýma bych se nemusel bát takový malý lampionek uvést do chodu?nějaké ty materiály o indoor pěstění jsem už natahal, ale je dycka dobré nepodcenit žádný detail.
Dík