Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Xtraa-napis sem co je to presne za typ nebo hod scan navodu.Moc dik.
Ja mel ten od conrada a nedavno jsem koupil za 600 v obi podobnej jako z toho lidla ale spokojenej jsem s nim nebyl tak jsem ho vratil.Ten od conrada nemel chybu lec zel bohu poslal jsem ho do vecnych kremikovych lovistJo a moh bys sem hodit foto ve vetsim rozliseni.
V makru mají výprodej stolních ventilátorů cca 150Kč teď nevím přesně, protože už nemůžu najít leták a to přitom ho donesla pošťačka před chvílí Průměr cca 23cm, cca 2W, 230V
vcera jsem shanel vhodny davkovac na hnojivo a pomohly mi zdravotnicke potreby v Praze na Karlove namesti (v "pasazi" u Delvity), kde jsem zakoupil za 22kc 50ml s carkami po 1ml (a jeste ma carku na sedesati). krasne mi na ni pasuje 4mm kapilara.
maji i vetsi, 150ml, ale s carkami tusim jen po 50ml a za 89kc - ta mi uz ale prijde pro tento ucel neprakticka.
Trolejbus-nevim tenhle konkretni typ z lidlu.Ja ale koupil tenhle meric v obi a sel ho vratit protoze stal za hovno a koupil za 850 starej osvedcenej z conrada.
dneska sem narazil v podzimnim katalogu OBIna strane 54 nastenne hodiny s teplomerem a vlhkomerem za 79,- teplotni stupnice je v °C od 0°C do 60°C a u vlhkomeru je rozsah od 40% do 100%. presnost ale nevim...
peace