Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Problémy s hulením...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Darisss
Stálý Člen

Karma uživatele Darisss - 56% PěstitelskáKarma uživatele Darisss - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Nazdárek.Taky jsem zkoušela hulit ve vane-nikdy vice!!!Když jsem z ní vylezla(přehnala jsem to s horkou vodou-v ten moment mi to bylo fak jedno).Jak jsem vylezla,věděla jsem že to se mnou sekne.Posadila jsem se na pračku a myslela že to vydejchám-omyl.tak za 5minut jsem vstala-jako že už to bude v poho.Jen co jsem se zvedla,mrdla jsem se hlavou o umyvadlo.........a pak vím že přilezla matka a já s ní nemohla ani mluvit.Odtáhla mě do kuchyně.Tam jsem si lehla na zem a nemohla se hnout....Tu hoďku jsem omdlela nejmíň 4x........Fuj,ještě teď je mi blbě když si na to vzpomenu.Takže NIKDY VÍCE!!!!!

Old Post 28-03-2004 v 16:34 PM
Darisss je offline   Profil uživatele Darisss   Find more posts by Darisss   Foto galerie člena Darisss   Click here to Send Darisss a Private Message   Add Darisss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dump
Nový Člen

Karma uživatele dump - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

....noooo a najhorsie ked sa to tostane....v aute so sefom......vonku 30 stupnov.... v aute 40..... ja som sa triasol jak osika......muselo to vyzerat prinajmensom cudne....

Old Post 28-03-2004 v 22:08 PM
dump je offline   Profil uživatele dump   Find more posts by dump   Foto galerie člena dump   Click here to Send dump a Private Message   Add dump to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dump
Nový Člen

Karma uživatele dump - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

...je velky rozdiel klepat sa a...odpadnut...heh

Old Post 28-03-2004 v 22:11 PM
dump je offline   Profil uživatele dump   Find more posts by dump   Foto galerie člena dump   Click here to Send dump a Private Message   Add dump to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

to já se zhulenej taky občas chvěju, ale já to mám z toho, že jsem zimomřivej. a když se skouřím, tak je tělo citlivější. pokud se ale oblíknu, tak je všechno OK.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 29-03-2004 v 07:19 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eli
Stálý Člen

Karma uživatele Eli - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Podla mna clovek ktory je zhuleny a robi mu to zle mal by s tym okamzite prestat!!!!!!!Aj ked je to tazke,ja osobne takito preblem nemam!!!!!!!!!

Old Post 29-03-2004 v 15:14 PM
Eli je offline   Profil uživatele Eli   Find more posts by Eli   Foto galerie člena Eli   Click here to Send Eli a Private Message   Add Eli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

jj, jak píše eli. pokud po zhulení nenastává stav klidu a pohodičky, tak to za to vůbec nestojí a je lepší když si dotyčný na hulení nechá zajít chuť.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 29-03-2004 v 15:21 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eli
Stálý Člen

Karma uživatele Eli - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Ano,ano nema to vyznam ked sa poblujem ako svina a potom je mi este zle tak to je dost zli stav!!!!Takito clovek ak sa mu to stava po kazdom speku by s huleniiim mal prestat!Proste jeho organizmus neprijima tie skodlive latky vobec dobre a hlavne ked clovek na to nieje nijako pripraveny!!!!Napr. ked nikdy predtym nefajcil ani cigaretu!Ale nieje to vzdy tak!!!!!!!

Old Post 29-03-2004 v 15:30 PM
Eli je offline   Profil uživatele Eli   Find more posts by Eli   Foto galerie člena Eli   Click here to Send Eli a Private Message   Add Eli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

No tak to sa teda stava aj mne.Brutalne ma začne bolieť noha alebo nejaka časť tela.Potom len tak sedím a tiež sa mi stava že mi nekontrolovane cukne noha alebo ruka.A podobne su to haluze v tom buse a hlabne ked potom rozmyšlam či sa mi to nahulenemu iba zdalo alebo či som sa tam mykal naozaj

Old Post 07-04-2005 v 22:18 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Landrover
Stálý Člen

Karma uživatele Landrover - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Mne sa take nic nestalo ale som raz hnusne odpadol.Som proste zahulil drzim prask a zrazu sa mi zdalo ze sa mi to len sniva no a na to otvorim oci a vidim ako ma kamarat dviha ze co co co sa ti stalo a ja ze newiem no tot haluz velika

Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.

Old Post 08-04-2005 v 07:35 AM
Landrover je offline   Profil uživatele Landrover   Find more posts by Landrover   Foto galerie člena Landrover   Click here to Send Landrover a Private Message   Add Landrover to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Landrover! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Já to mám podobně jako PiosOne... Jsem dost zimomřivej, a tak se mi občas stane, že když si zahulim, tak je mi fakt kosa, pokud jsem venku... Ale řekl bych, že to opravdu souvisí s množstvím thc, který do sebe člověk dostane. Protože se mi to několikrát stalo i v teplým prostředí. Je to nepříjemný, ale pokud se člověk zrelaxuje, třeba si sedne, dá si čajík, něco k papání apod., tak to za chvilku přejde...

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 08-04-2005 v 09:41 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bomberman10
Nový Člen

Karma uživatele Bomberman10 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Mne sa stalo,že som sa asi hodinu klepal-potom mi pomohlo jedlo a pitie.Asi tak minulý týždeň som odpadol 3 krát počas telefonovania.Bol som proste chorý nemal som čo robiť a prehnal som to trošku

Old Post 08-04-2005 v 11:39 AM
Bomberman10 je offline   Profil uživatele Bomberman10   Find more posts by Bomberman10   Foto galerie člena Bomberman10   Click here to Send Bomberman10 a Private Message   Add Bomberman10 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Špičnik
Stálý Člen

Karma uživatele Špičnik - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

no me se obcas stane ze, kdyz se zmastim tak mi obcas taky nekontrolovane cukne ruka,,, nejvic teda kolena- ale jen kdyz je mam vklidu, kdyz treba sedim...

Old Post 08-04-2005 v 13:42 PM
Špičnik je offline   Profil uživatele Špičnik   Find more posts by Špičnik   Foto galerie člena Špičnik   Click here to Send Špičnik a Private Message   Add Špičnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

já mám taky tu věc se zimou že se lehce klepu...jinak už se mi jednou povedlo z hulení zkolabovat ale to bylo spíš tepolotou...měl sem jen dva špeky takovýho slabšího outdooru...

Old Post 08-04-2005 v 14:20 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vata
Stálý Člen

Karma uživatele vata - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

tenkrat jsem jeste moc nehulil.bylo to brzy rano.navstivil jsem kamarada v praci.zalezli jsme do auta atd...bylo to asi dost silne kafe.nastoupil jsem do tramvaje na hybesce a stal sem vzadu.najednou citim jak mne brni nohy a postupovalo to porad vis.chtel sem vystoupit na novych sadech ne,ale ta salina blba stala na te krizovatce.tak jsem jenom pozoroval jak prestavam citit telo.potom jsem jen vydel takovou krasnou moyaiku ktera se tocila,neco jako takovy to kukatko z barevnyma sklickama.no nejaka pani se mnou zatrepala.lezel sem v saline na zemi a nechapal sem jak se to mohlo stat.vystoupil jsem na novych sadech,a tam sem si sedl na lavicku.dlouho jsem tam nevydrzel,musel jsem to roschodit.tak du na paty nastupiste a zas.svihl sem sebou do popelnic a zase ta mozaika.u prvniho padu byla takova cerveno zluto oranzova.u druhyho takova fialova,modra a taky se tocila byloto jako by kolem mne padalo barevny kameni.potom uz to bylo v pohode sedel sem na nadrazi
a dal jsem si neco k jidlu.od te doby se me to uz nikdy nestalo.

Old Post 01-09-2005 v 20:01 PM
vata je offline   Profil uživatele vata   Find more posts by vata   Foto galerie člena vata   Click here to Send vata a Private Message   Add vata to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vata! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta Dawg
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta Dawg - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Omnihash: Tak to s těma "teplejšíma" zážitkama, mívám občas taky... Samo, že né pokaždý (to bych asi přestal hulit definitivně) ale občas mi přijde, že někdo z mejch kámošů (ktrý jsou heterouši jak řemen) mě chce sbalit...Ne, že by to byla nějaká paranoia, ale občas se tak nějak divně chovaj... Sám si jako gay nepřipadám, ale jelikož si razím cestu naprostý svobody myšlenek (nezavrhuju "divný" myšlenky hned ze začátku, ale nechám je se rozvinout...), tak na to občas taky dojde. Mám teda radši holky, ale kdybych jednou zjistil že mě už neberou, budu připravenej!

Peace 4 every peaceful being... Ty ostatní ať se jdou klíďo bodnout...

Keep dawgin' !!!

Old Post 03-09-2005 v 06:47 AM
Rasta Dawg je offline   Profil uživatele Rasta Dawg   Find more posts by Rasta Dawg   Foto galerie člena Rasta Dawg   Click here to Send Rasta Dawg a Private Message   Add Rasta Dawg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fakundo
Stálý Člen

Karma uživatele fakundo - 73% PěstitelskáKarma uživatele fakundo - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

moj kamos sa tiez po kurení klepal ale on ma EPILEPSIU

Old Post 01-10-2005 v 18:28 PM
fakundo je offline   Profil uživatele fakundo   Find more posts by fakundo   Foto galerie člena fakundo   Click here to Send fakundo a Private Message   Add fakundo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fakundo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-10-2005 - Problém - nechutenství po hulení - 19 odpovědí
12-10-2012 - Hry při hulení - 207 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás