Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdárek.Taky jsem zkoušela hulit ve vane-nikdy vice!!!Když jsem z ní vylezla(přehnala jsem to s horkou vodou-v ten moment mi to bylo fak jedno).Jak jsem vylezla,věděla jsem že to se mnou sekne.Posadila jsem se na pračku a myslela že to vydejchám-omyl.tak za 5minut jsem vstala-jako že už to bude v poho.Jen co jsem se zvedla,mrdla jsem se hlavou o umyvadlo.........a pak vím že přilezla matka a já s ní nemohla ani mluvit.Odtáhla mě do kuchyně.Tam jsem si lehla na zem a nemohla se hnout....Tu hoďku jsem omdlela nejmíň 4x........Fuj,ještě teď je mi blbě když si na to vzpomenu.Takže NIKDY VÍCE!!!!!
....noooo a najhorsie ked sa to tostane....v aute so sefom......vonku 30 stupnov.... v aute 40..... ja som sa triasol jak osika......muselo to vyzerat prinajmensom cudne....
to já se zhulenej taky občas chvěju, ale já to mám z toho, že jsem zimomřivej. a když se skouřím, tak je tělo citlivější. pokud se ale oblíknu, tak je všechno OK.
Ano,ano nema to vyznam ked sa poblujem ako svina a potom je mi este zle tak to je dost zli stav!!!!Takito clovek ak sa mu to stava po kazdom speku by s huleniiim mal prestat!Proste jeho organizmus neprijima tie skodlive latky vobec dobre a hlavne ked clovek na to nieje nijako pripraveny!!!!Napr. ked nikdy predtym nefajcil ani cigaretu!Ale nieje to vzdy tak!!!!!!!
No tak to sa teda stava aj mne.Brutalne ma začne bolieť noha alebo nejaka časť tela.Potom len tak sedím a tiež sa mi stava že mi nekontrolovane cukne noha alebo ruka.A podobne su to haluze v tom buse a hlabne ked potom rozmyšlam či sa mi to nahulenemu iba zdalo alebo či som sa tam mykal naozaj
Mne sa take nic nestalo ale som raz hnusne odpadol.Som proste zahulil drzim prask a zrazu sa mi zdalo ze sa mi to len sniva no a na to otvorim oci a vidim ako ma kamarat dviha ze co co co sa ti stalo a ja ze newiem no tot haluz velika
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
Já to mám podobně jako PiosOne... Jsem dost zimomřivej, a tak se mi občas stane, že když si zahulim, tak je mi fakt kosa, pokud jsem venku... Ale řekl bych, že to opravdu souvisí s množstvím thc, který do sebe člověk dostane. Protože se mi to několikrát stalo i v teplým prostředí. Je to nepříjemný, ale pokud se člověk zrelaxuje, třeba si sedne, dá si čajík, něco k papání apod., tak to za chvilku přejde...
Mne sa stalo,že som sa asi hodinu klepal-potom mi pomohlo jedlo a pitie.Asi tak minulý týždeň som odpadol 3 krát počas telefonovania.Bol som proste chorý nemal som čo robiť a prehnal som to trošku
no me se obcas stane ze, kdyz se zmastim tak mi obcas taky nekontrolovane cukne ruka,,, nejvic teda kolena- ale jen kdyz je mam vklidu, kdyz treba sedim...
já mám taky tu věc se zimou že se lehce klepu...jinak už se mi jednou povedlo z hulení zkolabovat ale to bylo spíš tepolotou...měl sem jen dva špeky takovýho slabšího outdooru...
tenkrat jsem jeste moc nehulil.bylo to brzy rano.navstivil jsem kamarada v praci.zalezli jsme do auta atd...bylo to asi dost silne kafe.nastoupil jsem do tramvaje na hybesce a stal sem vzadu.najednou citim jak mne brni nohy a postupovalo to porad vis.chtel sem vystoupit na novych sadech ne,ale ta salina blba stala na te krizovatce.tak jsem jenom pozoroval jak prestavam citit telo.potom jsem jen vydel takovou krasnou moyaiku ktera se tocila,neco jako takovy to kukatko z barevnyma sklickama.no nejaka pani se mnou zatrepala.lezel sem v saline na zemi a nechapal sem jak se to mohlo stat.vystoupil jsem na novych sadech,a tam sem si sedl na lavicku.dlouho jsem tam nevydrzel,musel jsem to roschodit.tak du na paty nastupiste a zas.svihl sem sebou do popelnic a zase ta mozaika.u prvniho padu byla takova cerveno zluto oranzova.u druhyho takova fialova,modra a taky se tocila byloto jako by kolem mne padalo barevny kameni.potom uz to bylo v pohode sedel sem na nadrazi
a dal jsem si neco k jidlu.od te doby se me to uz nikdy nestalo.
Omnihash: Tak to s těma "teplejšíma" zážitkama, mívám občas taky... Samo, že né pokaždý (to bych asi přestal hulit definitivně) ale občas mi přijde, že někdo z mejch kámošů (ktrý jsou heterouši jak řemen) mě chce sbalit...Ne, že by to byla nějaká paranoia, ale občas se tak nějak divně chovaj... Sám si jako gay nepřipadám, ale jelikož si razím cestu naprostý svobody myšlenek (nezavrhuju "divný" myšlenky hned ze začátku, ale nechám je se rozvinout...), tak na to občas taky dojde. Mám teda radši holky, ale kdybych jednou zjistil že mě už neberou, budu připravenej!
Peace 4 every peaceful being... Ty ostatní ať se jdou klíďo bodnout...