Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 17 18 19 20 21 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 289

tak fakt nej nej nej hnusnější jsou" Lázeňské oplatky čololádové LIGHT bez cukru" dala mi je babina jako darek že přijela z lázní, a vtý urputni žravce jsem skous a už bych to do huby nedal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 09-03-2004 v 23:10 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 290

taky jsem včera nezvlád žravku a to jsem měl jen dvě brka večer a pár piváčků, vona se ta žravka s pivem násobí

sežral jsem: několik mnoho smažených býčích koulí (to byla dobrota), chleba, sejra, kečup, tatarka, rajčata, vokurka, salám, naložený hříbky, rohlík, sůl, pepř, jogurt a pak jsem ležel na gauči a pomalu praskal, vypadal jsem jak nafouklá žába holt žravka je kurva, ale tohle už se mi dlouho nestalo, celkem je poslední dobou v pohodě zvládám

víte co je nejvíc v prdeli, když máte plnou ledniču, to je pak sex s lednicí...

to host: no sladký nežeru ani když jsem zhulenej, nějak mě to nebere, tak že ty oplatky bych do huby taky nestrkal

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 10-03-2004 v 08:40 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadnbow
Stálý Člen

Karma uživatele sadnbow - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 291

treba neska rano sem si po ranim scunku dal 2 tousty pak sem si objednal pizzu mezitim jeste padla jedna tatranka po pizze sem si dal si pul hodky prestavku ale pak me to zase chytlo takze sem ¨si jeste nalozil maso a 5 knedliku a pak jeste 2 palacinky a nasledovalo asi 3 hodinove bezmocne lezeni u televize proste odjeb...

Old Post 13-03-2004 v 19:53 PM
sadnbow je offline   Profil uživatele sadnbow   Find more posts by sadnbow   Foto galerie člena sadnbow   Click here to Send sadnbow a Private Message   Add sadnbow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dote
Stálý Člen

Karma uživatele dote - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 292

Ja sem zhulenej mel tresku a hranolky a zapijel sem to cokoladovou kasi(4lzice cokolady,2lzice cukru roztaveny maslo muzu pridat snih z vejce nebo treba zloudek dale rum a mliko a daj se do toho dat banany nebo ganja nam nam¨)

Kdo mi krade ganju at chcipne

Old Post 13-03-2004 v 21:33 PM
dote je offline   Profil uživatele dote   Find more posts by dote   Foto galerie člena dote   Click here to Send dote a Private Message   Add dote to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kusher
Stálý Člen

Karma uživatele kusher - 45% PěstitelskáKarma uživatele kusher - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 293

vcera jsem prisel k ranu domu a mel nemaly hlad...doma ale tradicne nic nebylo...tak nezbyvalo nic jineho,nez se pustit do merunek a prikusovat k tomu chleba s tatarkou.v tu chvili jsem mel ale pocit,ze sem v zivote nic lepsiho nejedl...pak jsem jeste premyslel nad zradlem pro kocky...ale takovy hlad jsem zase nemel...

Old Post 14-03-2004 v 09:15 AM
kusher je offline   Profil uživatele kusher   Find more posts by kusher   Foto galerie člena kusher   Click here to Send kusher a Private Message   Add kusher to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dote
Stálý Člen

Karma uživatele dote - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 294

zradlo pro kocky v konzerve je dobry hlavne treba s pecivam muze se namacet do ty stavicky

Kdo mi krade ganju at chcipne

Old Post 14-03-2004 v 12:01 PM
dote je offline   Profil uživatele dote   Find more posts by dote   Foto galerie člena dote   Click here to Send dote a Private Message   Add dote to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnik
Stálý Člen

Karma uživatele Johnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 295

V sobotu más porazil Jack Herrer a nevimjak sme skončili v mekáči. Jejda, to byla dobrota. Menu za kilo a jako jo. A stejně sem pak doma eště sežral 10 kuřecích křídel.

Old Post 15-03-2004 v 13:10 PM
Johnik je offline   Profil uživatele Johnik   Find more posts by Johnik   Foto galerie člena Johnik   Click here to Send Johnik a Private Message   Add Johnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 296

otázka je špatná..co dlěáte pro to, aby jste to všechno nesnědli??

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 15-03-2004 v 19:23 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 297

otázka zní..chcete při hulení nejíst? když se to nějak extra nepřehání s množstvím, tak proč si nevychutnat nové zajímavé chutě anebo ještě více vychutnat stávající?
ženský mají divný chutě když jsou těhotné, ale co máme dělat my? zahulíme si

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 16-03-2004 v 07:05 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
devnul
Stálý Člen

Karma uživatele devnul - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 298

Najradcej mam cukriky a vychutnavam ich chud dlho a dlho

Old Post 16-03-2004 v 08:34 AM
devnul je offline   Profil uživatele devnul   Find more posts by devnul   Foto galerie člena devnul   Click here to Send devnul a Private Message   Add devnul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadnbow
Stálý Člen

Karma uživatele sadnbow - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 299

no ja mam jednoduchuo radu na to aby clovek nepodlehnul zravce...proste nic nejist ani nepit protoze jak jednou zhuleny clovek uciti tu blazenou chüt tak uz stracen.....

Old Post 17-03-2004 v 13:38 PM
sadnbow je offline   Profil uživatele sadnbow   Find more posts by sadnbow   Foto galerie člena sadnbow   Click here to Send sadnbow a Private Message   Add sadnbow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 300

Sandbow: s tím pitím to je teda horší... Nevím, co kouříš, ale já mám vždycky totálně sucho v hubě, kolikrát se mi i lepí jazyk na patro a nejde mi moc dobře mluvit... :-) Tak chválně poraď! Dá se to nějak wochcat? S tím jídlem to je pravda. Dá se to vydržet do prvního ochutnání, pak se většinou dějou drsný věci, hlavně na noc... :-) Už se mi i stalo, že jsem se přežral tak, že jsem nemoh´ ani spát a druhej den jsem v práci jen lítal a lítal na dabljůsý... :-)

Old Post 17-03-2004 v 14:19 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mydena
Stálý Člen

Karma uživatele mydena - 30% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 301

No,když si to tady tak pročítám, nestačím se divit co člověk dokáže všechno sežrat.Ty úžasné kombinace všeho možného!! Já si pamatuji,že jsme s kámošema jednou jedli syrové hlávkové zelí s kečupem a k tomu sardinky v oleji./Kečupem jsme to "zapíjeli"/ Nebylo to nic extra,ale v danou chvíli to chutnalo docela dobře.Párky opékané nad svíčkou taky nebyly k zahození,ale bolelo mě z nich břicho.Dokonce jsem byl svědkem toho, jak můj kamarád v jednom hotelu v Krkonoších kousal do kaktusu.Ukousl mu kus /cca 4cm/ vrcholku.Je zvláštní co člověk v onom stavu dokáže vymyslet za specialitky

Old Post 17-03-2004 v 14:57 PM
mydena je offline   Profil uživatele mydena   Find more posts by mydena   Foto galerie člena mydena   Click here to Send mydena a Private Message   Add mydena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 302

s těma sardinkama si mi něco připomněl - je to asi 20 let zpátky (jsem už postarší pán . aspoň to tvrdí BohouR) jsme se s kamarádem v létě strašidelně zhulili někde na Sázavě. Sluníčko pralo jak hovado a abychom se nespálili, tak sme se namazali jediným olejem, kterej sme měli a to byl právě olej ze sardinek. Když sme pak jeli zpátky, tak nás kvůli pekelnýmu smradu vyfuckovali postupně ze třech vlaků a čtyřech autobusů. No ale hulení bylo dost a tak nám to bylo všechno celkem u prdele..

Naposledy upravil bubik 17-03-2004 v 16:16 PM

Old Post 17-03-2004 v 16:09 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kowonator
Stálý Člen

Karma uživatele kowonator - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 303

Ja som raz zozral uhorky s maslom.

Old Post 18-03-2004 v 12:41 PM
kowonator je offline   Profil uživatele kowonator   Find more posts by kowonator   Foto galerie člena kowonator   Click here to Send kowonator a Private Message   Add kowonator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drn
Nový Člen

Karma uživatele Drn - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 304

Nejist!!!!!! vychutnat do konce huleni

Old Post 18-03-2004 v 12:56 PM
Drn je offline   Profil uživatele Drn   Find more posts by Drn   Foto galerie člena Drn   Click here to Send Drn a Private Message   Add Drn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 17 18 19 20 21 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás