Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak fakt nej nej nej hnusnější jsou" Lázeňské oplatky čololádové LIGHT bez cukru" dala mi je babina jako darek že přijela z lázní, a vtý urputni žravce jsem skous a už bych to do huby nedal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
taky jsem včera nezvlád žravku a to jsem měl jen dvě brka večer a pár piváčků, vona se ta žravka s pivem násobí
sežral jsem: několik mnoho smažených býčích koulí (to byla dobrota), chleba, sejra, kečup, tatarka, rajčata, vokurka, salám, naložený hříbky, rohlík, sůl, pepř, jogurt a pak jsem ležel na gauči a pomalu praskal, vypadal jsem jak nafouklá žába holt žravka je kurva, ale tohle už se mi dlouho nestalo, celkem je poslední dobou v pohodě zvládám
víte co je nejvíc v prdeli, když máte plnou ledniču, to je pak sex s lednicí...
to host: no sladký nežeru ani když jsem zhulenej, nějak mě to nebere, tak že ty oplatky bych do huby taky nestrkal
treba neska rano sem si po ranim scunku dal 2 tousty pak sem si objednal pizzu mezitim jeste padla jedna tatranka po pizze sem si dal si pul hodky prestavku ale pak me to zase chytlo takze sem ¨si jeste nalozil maso a 5 knedliku a pak jeste 2 palacinky a nasledovalo asi 3 hodinove bezmocne lezeni u televize proste odjeb...
Ja sem zhulenej mel tresku a hranolky a zapijel sem to cokoladovou kasi(4lzice cokolady,2lzice cukru roztaveny maslo muzu pridat snih z vejce nebo treba zloudek dale rum a mliko a daj se do toho dat banany nebo ganja nam nam¨)
vcera jsem prisel k ranu domu a mel nemaly hlad...doma ale tradicne nic nebylo...tak nezbyvalo nic jineho,nez se pustit do merunek a prikusovat k tomu chleba s tatarkou.v tu chvili jsem mel ale pocit,ze sem v zivote nic lepsiho nejedl...pak jsem jeste premyslel nad zradlem pro kocky...ale takovy hlad jsem zase nemel...
V sobotu más porazil Jack Herrer a nevimjak sme skončili v mekáči. Jejda, to byla dobrota. Menu za kilo a jako jo. A stejně sem pak doma eště sežral 10 kuřecích křídel.
otázka zní..chcete při hulení nejíst? když se to nějak extra nepřehání s množstvím, tak proč si nevychutnat nové zajímavé chutě anebo ještě více vychutnat stávající?
ženský mají divný chutě když jsou těhotné, ale co máme dělat my? zahulíme si
no ja mam jednoduchuo radu na to aby clovek nepodlehnul zravce...proste nic nejist ani nepit protoze jak jednou zhuleny clovek uciti tu blazenou chüt tak uz stracen.....
Sandbow: s tím pitím to je teda horší... Nevím, co kouříš, ale já mám vždycky totálně sucho v hubě, kolikrát se mi i lepí jazyk na patro a nejde mi moc dobře mluvit... :-) Tak chválně poraď! Dá se to nějak wochcat? S tím jídlem to je pravda. Dá se to vydržet do prvního ochutnání, pak se většinou dějou drsný věci, hlavně na noc... :-) Už se mi i stalo, že jsem se přežral tak, že jsem nemoh´ ani spát a druhej den jsem v práci jen lítal a lítal na dabljůsý... :-)
No,když si to tady tak pročítám, nestačím se divit co člověk dokáže všechno sežrat.Ty úžasné kombinace všeho možného!! Já si pamatuji,že jsme s kámošema jednou jedli syrové hlávkové zelí s kečupem a k tomu sardinky v oleji./Kečupem jsme to "zapíjeli"/ Nebylo to nic extra,ale v danou chvíli to chutnalo docela dobře.Párky opékané nad svíčkou taky nebyly k zahození,ale bolelo mě z nich břicho.Dokonce jsem byl svědkem toho, jak můj kamarád v jednom hotelu v Krkonoších kousal do kaktusu.Ukousl mu kus /cca 4cm/ vrcholku.Je zvláštní co člověk v onom stavu dokáže vymyslet za specialitky
s těma sardinkama si mi něco připomněl - je to asi 20 let zpátky (jsem už postarší pán . aspoň to tvrdí BohouR) jsme se s kamarádem v létě strašidelně zhulili někde na Sázavě. Sluníčko pralo jak hovado a abychom se nespálili, tak sme se namazali jediným olejem, kterej sme měli a to byl právě olej ze sardinek. Když sme pak jeli zpátky, tak nás kvůli pekelnýmu smradu vyfuckovali postupně ze třech vlaků a čtyřech autobusů. No ale hulení bylo dost a tak nám to bylo všechno celkem u prdele..