Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taky bych potreboval oneco malo zvysit ph v substratu 35%perlit 65% substrat pro pelargonie.. ma to ph od 4.8-6.2 novy baleni sem jeste nemeril dosud sem pouzival vapenec ale nemuzu ho nikde sehnat tak tam hodim skorabky jen nevim asi kolik skorabek na jake mnozstvi substratu,cetl sem stohodle topicu asi jen 8 stran tak se omlouvam jestli to tu je..
Původní příspěvek od jumpp cuuu all,
nasel sem ted na kompu jeden odr. je to: "Přehled vstřebávání prvků v závislosti na pH"
tak sem si rek ze to treba nekomu pomuze nevim jestli to tu nekde neni ale nenasel sem to? a myslim ze k tomuto threadu se to hodi,
tak cus jumpp.
Ta tabulka hodnot vstrebavani prvku v zavislosti na PH od jumpa je jen pro hydro a proto ja prikladam schema jak pro hydro tak i hlinu..
Taky to de, nekdo to tady myslim aji pouziva.
Moje zkusenost je stim spatna, ja sem to zkousel do bubleru a vzdycky se me tam udelala po krajach takova hneda pena, tak sem se na kys.citronovou vysral a radsi si koupil kys. Dusicnou a Fosforecnou.
Mám taky dotaz?Je možný že by se mi z klonu Power plant mohli udělat samci při PH 6,8 ,Já sej jestli bych to měl řešit nebo to mužu nechat tak??????
Díky
pro Aws
woe upe normalne sezenes si ty papery na mereni ph wezmes wzorek pudy do naky nadobky prilijes wodu a strcis tam paper a stupnici mas na tej tubě s tema papirama
me ty papery dala nase chemikarka
je to nevhodnou volbou hnojiva - potřebuješ hnojku která ti sama o sobě srazí pH víc než ta co používáš - čim víc srazíš pH kyselinou tim rychlejc ti zase vystoupá. při výběru hnojek je rybí řídit se reklamou nebo známejma - lepší je přizpůsobit výběr hnojky vlastní vodě
evil - mmm no kromě vody hlavně tvym individuálnim pocitem - plagron je do hlíny bych řek dobrej - záleží co ti udělá s pH zálivky - vo kolik to srážíš - kdybys to chtěl kyselejší tak B´cuzz nebo extrém House Garden - ty okyselujou nejvíc
Grycon - no u těch to bejvá problém standardně