Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no já většinou zhulený du ven se psem takže fakt nezaspím,to můžu jenom doporučit je to celkem supernejdůležitější je prostě jít ven nebo něco dělat a ne si lapnout do křesla a čumět
Jo zelený čaj je supr, taky ho saju. dyz mate nekdo poradny kopr, a pijete sackovany caj, doporucju 2-3 sacky do hrnicku a vypit clkm to nakopne. a ještě se ríka ze pry huleni klesaji cukry v tele , tkze treba sladky juice by mel taky povzbudit . Ale jak si raz prehuleny na gauci tk je pozde . peace
Unava po brku??co to je...tak jako s kazdym to dela neco jinyho ze, ale ja jsem normalne schopnej na travce fungovat;-)v praci si dam brcko, pri tancovani si dam brcko doma si dam brcko s buchtou a unavu ani nejak nepocitujuzaklad je neco delat a ne si drepnout ke kompu a zapejkatmozek musi pracovat kdyz scadis...a uz tu nekdo psal..zelenej caj to je super vec...ale nejakej hodne kvalitni;-)ja treba puju zelenej caj od herbalife a nestezuju si...peace
Dneska sem to potvrdil hulil sem celej tejden a dycky když byli "dojezdy" (únava) tak do sebe kopnu enerrgy drink (hrozně dobrej je MONSTR !) a je po unávě
Původní příspěvek od lordWilliam Ja mám proti únavě vyzkoušenej čaj, uvařit si tršku silnější čaj (neob matečko) a únava je pryč. Teď beru Piracetam (mám zkoužkový) a ten taky funguje dost spolehlivě, kolikrát až moc...
jj piracetam je fajn, skusal som aj kombinacie- silna kava, piracetam a travicku a stavy salene, skoro ako na mefku
Původní příspěvek od SmallDudeZombie Jo zelený čaj je supr, taky ho saju. dyz mate nekdo poradny kopr, a pijete sackovany caj, doporucju 2-3 sacky do hrnicku a vypit clkm to nakopne. a ještě se ríka ze pry huleni klesaji cukry v tele , tkze treba sladky juice by mel taky povzbudit . Ale jak si raz prehuleny na gauci tk je pozde . peace
s tym cukrom je to pravda, ganja znizuje hladinu cukru v krvi = organizmus si nedokaze vyrobit energiu. u niektorych jedincoch moze dojst k hypoglykemii - co sposobuje unavu - hlavne pri hardcore indica/afghanica modeloch.
takze sladke cajicky, energy drinky (ovsem ne sugar-free), dzusiky by mali pomoct
Kouknete na cistykofein.cz a nebo tak ňák. Mají bezvody farmaceutický kofein a po několika pokusech s davkovanim je to šikovný pomocník. Když redbull má 80mg a 1000(!)g kofeinu stojí 1500kč... Ale mate je lepčí.
Původní příspěvek od Host ja som počul že obsah CBD sa da znižiť pôsobením chladu. Takže ožno stačí dať ganju do mrazničky... ale niesom si isty....
Hele , něco na tom bude!! Letošní sklizeň jsem rozdělil na 50% ....
Jednu várku jsem dal do sucha do pokoje v igeliťáku a druhou na chalupu do igeliťáku .... Ta tráva z chalupy má nesrovnatelně leppší účinky , barvu , vúni a jakoby na ní pořád byla čerstvá pryskyřice....
Kdežto ta co byla v pokoji je uplně vysušená nevoní tolik a má spíše sedativní účinky ....
Třeba je to náhoda třeba ne...Ale to by možná bylo dobrý probírat v jinym topicu...
"Klucí , mě se motaj zuby"
Moje první plíce................................................................................................
Původní příspěvek od Jahudka! Zajimalo by me jestli taky bejvate po huleni tak unavený a jak se proti tomu da bojovat.....(fakt me nebavi se zhulit,najist a jeste nez clovek doji tak skorem usnout)..Nebo existujou modylky po kterejch unava neni?
Hmm
Tady je těžký odlišit co je únava po trávě a co je únava po jídle.
Na trávu oborník nejsem, ale asi to bude modelem, indika bude asi více spací a sativa více smací.
Běžná únava po jídle je normální projev trávení.
Pokud se však i po běžném zchrupnutí po jídle cítíte unaven, celkově zničen a hubnete, může se jednat i o onemocnění trávicího traktu, kdy se tělu nedostávají živiny a energie.
Např. to může být i porucha nesnášenlivosti lepku čili Celiakie, kde nefunguje tenké střevo.
Laicky to poznáte to tak, že po jídle ve kterém jsou obilniny (žito, ječmen, oves, pšenice) a to i ve stopových hodnotách - máte průjem.
Po vynechání obilnin ( bezlepková dieta) se stav po týdnu začíná zlepšovat a průjmy přestávají.
Píšu vám to proto, že v Česku není diagnostikováno asi 85-90 % osob trpících celiakií.
Já osobně se snažím, už při pěstování rozdělit si brko na sativu a indiku, a máte po starostech, chcete jít spát, dáte si na dobrý spánek indiku a vyspěte se do růžova. Chcete dostat dávku energie dejte si sativu .Vím,bohužel někdy to hold nejde poznat a je to tak 50/50 tak co teď?
Rozhodně,když si zahulíte neknedlete doma na prdeli!!Udělejte si třeba něco dobrého k jídlu, k pití! Určitě hodně píjte vodu,čaj!! (vyloučí odpad z těla).Já osobně zahulím a rád si du zahrát florbal,fotbal nebo jakýkoliv pohyb procházka,běhání,houbaření a všechno mě to ještě 3x víc baví, než normalně .Klidně se jdu i učit krásně se do toho člověk zaseká.Jen hlavně nenechte mozek a tělo zazevlit a zkoprnět doma na prdeli u TV NOVA!!!
Podle mého názoru je nejlepší, když se sfajčí banda lidí a neusnete ani, kdyby ste chtěli sranda,zabava,pokec s kámošema, mnohdy lepší, než se třeba opít jak prase a být agresivní a ráno kocovina, jak prase.