Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, teplota ok, max 29, odtah td 500, ty příznaky jsou až moc zvláštní(netypické) na reakci na teplotu, včera zalito odstátou vodou s upraveným ph 3(podle mí stupnice), může se to zdát zvláštní až hloupé, ale ph posuzuji podle "Univerzální indikátorové papírky pro ph 0-12" jakože tu barevnou stupnici z roku -nevim- LACHEMA, odborový podnik, BRNO, závod NERATOVICE , prostě sem ztratil i tu "přesnější" stupnici od akvinu, i návod sakriš, no a podle títo stupnice bych měl po kápnutí dvou kapek Akvinu do 10ml čerstvě nalité vody z kohoutku ph tak 12 (fakt není kasa ??!! achjo nemáte někdo ph metr navíc život je tak krásný!!! Ráno změřím ph substrátu, pak proliju přiměřeně kyselou odstátou vodou, dvojnásobným množstvím objemu květníků(viva la faq) a pak zase změřím, co myslíte? Přežijou? Moc velký stres? Týrání? Proč sem taky lempl, sem si myslel že se už "ukážu" ale štěstí mi jako obvykle nepřeje nechtějte znát mou přezdívku )) poraďte co dál plís, dopo hodím ty zbylé fotky sli to pomůže :/ se mějte krásně
Ten "zkoušeč" mám jaxem psal výše -Akvin- jen tabulku hodnot ph mám z těch papírků s rozsahem 0-12 po jednom stupni takže 13 barev, ale mám strach že to bude nepřesností
12.6.08 prolito vodou s ENZYMES+ ph "asi 6" dodnes změny jen k horšímu, včera sem otrhal mrtví listy asi 30ks a prolil vodou s peroxidem o ph "asi 5". Na prostřední kytce (skunk no.1) skoro žádné újmy snad až na hodně zpomalený růst
Prosím vás nevíte v čem je problém když se mi u kytky kroutí okraje listů směrem nahoru? Jinak kyti vypadají kromě toho zdravě, jsou pěkně zelené a s pěkným stonkem.
to thorax: možná vysoká teplota, možná to je odrůdou, musíš více popsat a hodilo by se foto
tp jestedman: aha plíseň, a jaká? vlhkost 40% přes den v noci cca 70% momentálně upgraduju spsku jinak s ní přes den sammo 90% a výše. Spíš mi jde o to že to je total suchí ty poškození listy a plíseň je mokrá že?!
je to na rizkach blubery,white island a mazar...asi po dobu 5 dni byly pod igelitem a tak bych rek ze sou spaleny od slunicka..nebose pletu? bohuzel lepsi fotku nejsem schopnej opatrit
Včera zalito a posříkáno previcurem 1,5ml/L dnes koukám a nevěřím... na té nejzdravější kytce tak 10% listí škaredé fleky asi opravdu plíseň ostatní docela vklidu, ale proč zrovna den po ošetření previcurem proti plísním?? zítra zkusím postnout fota, ale dám jim tak dva dny co to udělá a asi je zkusím dát out, ve skříni by už to nemělo cenu, co myslíte?
Mr. MEN asi se nepleteš
Zdarec lidi, mam problem s jednou ze 4 mojich kytiii... Pestuju ve skleniku, hnojim 1x tydne krystalon 10g/8l a 1x tydne phyt-amin. Kytku to napada od spoda, jen listy.. vzdy jsem to odstrihl.. kytka je jak oskubane kure
Poradte mi, jestli je to nedostatkem horciku, drasliku, nebo jestli je to nejaka nemoc
cau, jako kazdy rok, aniz by to melo nejaky vetsi vliv na vysledek se mi delaji na venkovkach kulate skvrny, cca do 0,5mm, okraje jsou svetle, az do zluta a uprostred vyschle, na liste je jich spousta, jen na starsich listech, nebo na listech urcite velikosti, kdo to vi, odpovi. Bez fotky je to tezky, ale rekl bych, ze je to jeden z nejcastejsich problemu, zemina kvalitni, podklad kravsky hnuj stary, pouze vrchni proschla slama, jinak hlina ze zahrady zrotavatorovana. Hnojeno minimalne, 3x, diky za postrehy
easyrider: cau, podivej se na spodni stranu listu, jestli tam nejsou broucci, Svilusky, v tom pripade postrik Omite, nebo primo Svilustopem, navody na davkovani jsou u prasku na postrik, sezenes v kazdem zahradnictvi, tak at se uzdravi.
zdravim vsetkych peacemakerov, v uk nam to taky roste, ale kurwa tie sracky nie su svilusky a ked ako pisete pridaju sa aj oni, ked je rastlina oslabena. zacalo mi to zrat, kupil som postrek, a kedze vo wyjebanom uk nedostanete ziadnu normalnu chemiu, nehovoriac o biolog. ochrane, ste v prdeli ako ja. tak mi to zere dalej, a co s tym ani boh nevie, poslem aj foto co najskor, len tolko, ze ak viete nieco ako na to, prosssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, pomozte, boh, alah, mohamed, aj satan vas zehnaj,
Čaute všichni.Prolistoval jsem na Groweru snad všechny stránky,ale odpověď na můj problém jsem nenašel.
Čím to může být ? Nebo co dělám špatně ?
U poslední kyti mám podezření na lehké přehnojení,protože to je jen na jednom listu,ale s ostatními fakt nevím...
Kytky jsou 14 den na růstu 18/6,mám jich 8 a takhle 2 z nich vypadají.
PORADÍ MI NEKDO PROSÍM ???
Hnojím 0,5ml/1l BioGrow od Biobizz každé 2dny
Teplota 27,5 C - 30 C
Vlhkost 60 - 80 %
PH půdy - 6,5
PH vody - 6,5
Půda - na dni květináče mám keramzit,zbytek Biobizz coco mix + perlit