Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Thcmh - taky me zajima kolik dni jsou na 12/12.Zajimalo by me proc jsou ty palicky takovy roztrouseny a nemas tam ty pekny salamky?Taky bych chtel vedet jak je ta kyticka na fotce velka a trebas i velikost tech palicek...
Omlouvám se o zdělení informací Blueberry byla od května venku a taky venku začala kvést Kdo viděl můj venek, tak si určitě vzpomene 5,9 jsem chtěl rozjet in z řezů, ale po změně počasí k horšímu jsem si řekl, že je to škoda nenechat ji dozrát Řezy počkají a blueberry dokvete Ve skříňi je už cca 2týdny. Kýbl je 15-20litrů
drtikol - no oni stacej i 4 litry to mas pravdu.Ovsem moje zkusenost je takova ze jsem vyzkousel 4l a 12l.Zrovna ted v moji skrini.A vysledek je ten ze ty ve 4l byly znatelne mensi..asi o 50 procent mozna o 40..
drtikol: Taky si to myslím, tak ji tam nechám ještě cca20-30dní a bude to optimální a celá doba květu tak těch 60dní Kdybych to rozjel v 5litrových tak by počet kýtí byl určitě jiný Uvidí se