Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Frutex-no az budu mit rizky coz muze bejt tak za mesic a pul tak bych neco smenil..Nechce se mi to prodavat to uz radsi jeden 2 kousky poslu zadara.Me se ten prodej moc nelibi.To je jako kdyz nekdo prodava huleni.To uz pak vlastne dyluje ze jo.No nic pak se nejak urcite dohodnem.Jinak ty moje rizky budou 1 generace ICE od nirvany zadnej sunt.Koneckoncu to vidite v mym trydu i kdyz je fakt ze vyfotit si kazdej muze co chce.Ale protoze jsem chtel mit jistotu v modelu proto jsem koupil seeds.
Při rozjetí mé matkárny/řízkárny mě připadá, že to není vůbec takový problém si udělat své řezy jako na začátku když jsem si myslel, že to je úplně šílena a složitá věc - přitom na tom skoro vůbec nic není Používám rockwool a Stimulax I (práškový), na řez žiletku,nožík nebo co je po ruce
Thcmh-ja si taky myslel ze to je neco silene slozityho.Stejne jako zastipovani.No a pak jsem koukal na ten film I grow chronic a uz se toho nebojim.Ten typek to tam ukazal naprosto nazorne ze by to zvladnul i debil
Thcmh-takze jestli jsem spravne pochopil tak mas veskerej odtah vzduchu z pestirny resenej pres CT?
Me na CT opravdu sere jedna vec-to vecny zasirani prachem a to jsem tam zkousel davat ruzny filtracni hmoty ale pak to neutahly ventilatory.Chtelo by to nejaky TD ktery dava vetsi tlak.Ale kdo ma za to davat 2500 ze jo
Jinak pekny.Jsem zvedavej jak se to bude vyvijet..
Jahudka!- není to vyřešený odtah jen přes CT, ale mám tam ještě v levo nahoře Dospel 150m3/hod. a je to v poho, bóže trochu prachu-neřeším, jednou začas rozdělám což není až takový problém a vytřu prach
Ja to zas chapem tak ze to je cisto uzavrete ako to chcem robit ja ze to je v podstate okruch
potrubie---EURO1 co fuka na vybojku----druha strana potrubie tepli vzduch von
a este ako mas ten EURac prichiteny ci je v prirube co je na kraji CT
EURO1 mi připadá dost tichý, uchycené je to tak: EUROje daný ve 125mm aluflex rouře dlouhé cca25cm , která je přichycená izolepou k CT, Dodám foto, pokud to ještě nebude srozumitelné