Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Buď ne moc hustá zelná, nebo hodně mastná drůbeží polévka s těmi supertenkými mikronudličkami, čočka na husto přikrytá osoleným vajíčkotečem (osmažené vejce s neporušeným žloutkem a chléb.
K tomu pro snadnější prokluz půllitrovou sklenici s vodou s pomerančovým či jahodovým sirupem (bez umělých sladidel).
Potom bych se ještě s chutí zakousl do poctivého karamelového větrníku a pak bych se dokrmoval nutelou dokud by mi čokoláda netekla aji po bradavkách.
Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??
HEh tak k tomuto mam co povedat. Dosiel som domov desne zhuleny o jedenastej rano. Tak ze spravim obed. Poznate tortilly od vitany, porcia tak pre dvoch - troch ludi, to som zmastil sam, na to liter cherry coly a liter ice tie, nejake napolitanky, cigo a uz sa ani nepohol=). SMoKe & theN Eat fellaz!
mnooo....ale nejhorší na tom je...že se málokdy udržím abych si vypálená nedala nejvíc dobrýho jídla...a pak taky podle toho vypadám: )))))))))))))))))))))))) proč místo žravky nedostanu třeba někdy popud nejvíc cvičit??: )))))
Já to se žravkou mám taky hustý... Jsem úplně pohlcenej nakupováním žrádla, mám zlozvyk jít něco malýho nakoupit a potom v obchodě nechám stejně majlant.... Jsem závislej na nakupování.... A nejvíc mě láká nakupování věcí, co sou v akci . Co se týče chálky, tak si rád dělám kuřátko, francouzský brambory, různý řezanky typu "čína", špagety atp. Jinak na rychlovku doporučuju rajskou polévku KNORR, takový dva sáčky u sebe, je to mňammňam....
žravka je super věc když máte prachy!...já to mam tak vymakaný že když se zhulim po škole a chvilku sem ještě s těma super lidičkama venku,tak pak akurát sednu na tramvaj a dojedu domu přesně ve chvíli kdy začnu mít chuť na obrovskej tvarohovej koláč či něco podobnýho..no a u zastávky máme samozřejmě geniálně umístěnou pekárnu!
no...já jsem si teď udělala nejvíc dobrou lehkou a rychlou chálku..teda ale jsem doma a mám suroviny) ....ROHLÍK NEBO ČERSTVEJ CHLEBA...NAMAZAT POMAZÁNKOVÝM PAŽITKOVÝM MÁSLEM..NA TO..PLÁTKOVEJ SÝR..TAKOVEJ TEN KŘUPAVEJ SALÁT...OKUREK..RAJČE-JAK CHCETE JAKO..ALE TOHLE JE MOJE ) NO A POSYPTE TO NĚJAKÝM KOŘENÍM..) ALE MUSÍTE SI TEN ROHLÍK UDĚLAT NA DVĚ PŮLKY...PĚKNĚ JAKO VÁM TO DĚLÁVALA MAMINKA DO ŠKOLY)))))) no kdybych neměla spálenej jazyk..tak si k tomu dám ještě pigi čaj
Já rád ledničku na pánvičku,on si to žaloudeček přebere.Teď tlačim krajíc chleba s dvojitou vrstvou škvarkový pomazánky+PLNOTUČNÁ navrch a kyselý oharek k tomu...
yumi yum ať mám břicho jako dům
Mám tu výhodu že máma a její přítel rádi vaří a zkoušejí všechny nejnovější recepty, takže u nás občas je pěknej výběr...minulej tejden dělali kančí medailonky a šípkový omáčce...výborný...nebo tiramisu...Nebo třeba kuřecí kousky s pikantní omáčkou...jéé...Mám s těch myšlenek skoro orgasmus ...anebo třeba i boršč, já zhulenej sežeru všechno
hodne jednoduchy a dobry : namocit krajic chleba do vajicek a opect(obe strany, chleba krasne zmekne), posolit pak natrit plnotucnou horcici a posypat nakrajenou cibuli, mnammnammnam.
A to nejlepsi pod sluncem je NAKLÁDANÝ HERMELÍN, nejlíp s pálivou paprikou a cibulí, a pivo ktomu