Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahojda, dik vsem lidem za podporu. Takze jak to dopadlo.... Po tejdnu sem prisel do skoly a nakonec to dopadlo tak ze zadny testy nebyli :-) Jeden z mich spoluhulicich spoluzaku rekl doma ze by nas meli testovat ve skole na THC. Jeho rodice (otec pravnik) zavolali do skoly a o co jako jde. Nikdo nevi co se v telefonatu probiralo ale vysledkem je ze nakonec se uz zadny testy neprovadeli :-) takze jsme ZVITEZILI :-D
Co vim já tak se to v krvi drží tři měsíce. Na normálních krevních testech jakoje obraz, vám nenajdou ani prd. Jak bylo již zmíněno, ta testy na drogy jsou docela drahý, takže žádnej strach. Asi před dvěma rokama jsem byl podělanej až za ušima, páč jsem měl jít na nějaký dost podrobný testy (antigeny a tak) a nic mi nenašli, je pravda, že jsem hulil asi 2,5 měsíců před testama, takže tam toho bylo fakt málo... Jak je to s darováním krve nevim, ale musim si to zjistit, protože chci jít dávat krev a právě chci vědět jestli smim, jak to vadí a nevadí, takže dám vědět až něco zjistim...
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
jo, plno lidí u nás ve státě si dělají, co chtějí a na zákony kašlou. Poraďte: může doktor říct učiteli, kterej si k němu zavolá, jestli jsem u něj byl nebo ne?
takky congratulation to qwerty...
tez bych z toho mel asi psycho...
rek bych ze ten otec kamosa, ten pravnik skolu pekne podusil
pac se v tech vecech vyzna a reditelka a rodice zazobani
jen sklapli hubu...
no nebat se a hrrr na ně
Původní příspěvek od Ramon_Dexter jo, plno lidí u nás ve státě si dělají, co chtějí a na zákony kašlou. Poraďte: může doktor říct učiteli, kterej si k němu zavolá, jestli jsem u něj byl nebo ne?
Proc by ti to melo vadit? Pokud jsi ten spravedlivy rozhorceny, ktery ma pravo obvinovat druhe, tak prece nelzes o tom, zes byl u doktora ne? :-)
sinuhet: no pokud zapejkam ve škole a přinesu omluvenku s tim, že jsem byl u doktora, ale nemam razitko. No, me osobne je to jedno, ptam se kvuli kamosum, ja si to vzdycky omluvim.
Jo a nejde mi o rozhorcenost, ale o miru poskytovani informaci a udaju
No kdyz jdete na bezne lekarske testy, taxe bat nemusite, protoze nejsou delane na thc, ale jine latky a veci, ktere je potreba prosetrit.
Pokud nedaji cilene test na thc, tak je podle me blbost, ze by na to prisli nahodou pri nakych jinych testech..
To je v klídku. Pokud nečadils tak 3 dny, tak je to v pohodě. Taky je důležitý pořádně se od toho vyčistit, hodně jest a tak. . Krev kvůli tomu neberou, páč to je ten nejdražší test. THC se ukládá v tucích, tudíž je v minimální, ale matematicky prokazatelné míře obsaženo v potu. Z toho se dá teoreticky zjistit. O praktickém využití nevím, pouze sťerkové testery, které se používají za ušní boltec, ale fungují jen krátce po požití, v řádu pár hodin. Několik hodin je THC zjistitelné i z moči a v minimální míře ve stolici. Neméně důležité jsou i skin-testery. Jsou založeny na tom, že když manipuluješ s konopím, tak se musí někde usadit, otřít atd.. Takže se tím otírají například prsty, obličej etc.., prostě se potírá vše, co by mohlo přijít s THC do styku. Pak se používají ještě vycvičení psy, ale ti se dají, sice blbě, ale dají jakž takž oklamat. V současné době se závratnou rychlostí začnou používat otěrové testery. Cena bude minimální, spolehlivost nejméně 75 procent a rozšíří se to takovým způsobem, že to bude vedle dýchání do balónku jeden z hlavních usvědčovacích prostředků na veselé cestovatele nebo co to je. Tak nějak to začíná vypadat, že se vytváří nějaký nový zákon vztahující se ke konopí. Takže z toho buď udělají něco maximálně trestného, čemuž by se při dnešním typu vlády nedalo absolutně divit, její spátečnické postoje znáte. Nebo příjde nějaké uvolnění, čemuž tedy srdečně nevěřím.
Co se toho odběru krve týče, tento krok se děje jen při podezření na trestný čin, či zavinění dopravní nehody atd.. nebo na příkaz soudu. Jinak si ho můžu v podstatě kdokoliv nechat udělat na příslušném pracovišti, nejpřijatelněji ve financích na ruku vycházejí vysokoškolské laboratoře, zajišťující tuto zkoušku buď oficiálně za cca 4500,- Kč nebo bokem, což záleží na domluvě, ale každopádně to vychází mnohem mnohem laciněji Ke zjišťování THC v těle i na něm je spousta složitých metod, některé mohou být i utajované, takže člověk nikdy neví co je a co není pravda, žejo. Ale tak člověka snad nemůže nikdo nutit nechat si dělat testa. Pokud je teda člověk mladý, tak rodiče vládnou, ale my staří smradi se už nějak ubráníme
Naposledy upravil De la Vastierre 30-11-2004 v 00:20 AM
S tym darovanim krvi je to v poho. Jeden vecer som bol spraskany ako prasa a rano sup-sup darovat krv. Dodnes rozmyslam nad tym, ci z mojho hulenia mal nieco aj dotycny prijemca...
To by mě právě taky zajímalo, jak to zůstává v tý odebraný krvi a jestli se to na ní nějak projevý...
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.