Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Začátek indoor skříně
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

Celý problém je len v tom,že keď si chceš udržať rastlinky,napr. do jari na outdoor,tak je lepšie,keď sa vetví a nerastie moc do výšky,ako keď mám každý týždeň pár rezov,čo s nimi?

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 31-08-2005 v 09:11 AM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Karma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

to expiry_date1: jedině dělat stále řezy a prodávat , taky bych to raději vyřešil tím větvením ať jich je jenom když potřebuji více a to teď je, protože za nedlouho rozjedu 1indoor

Kdo hulí ten umí
Outdoor 2005 by Thcmh *** Indoor BB by Thcmh - sklizeno
Kalkulačka spotřeby *** Kalkulačka výkonu
Maturita 2005 2kolo(září) *** Výroba pacháče
Komponenty sodíkových lamp - ZDE!

Old Post 01-09-2005 v 08:13 AM
Thcmh je offline   Profil uživatele Thcmh   Find more posts by Thcmh   Foto galerie člena Thcmh   Click here to Send Thcmh a Private Message   Add Thcmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Thcmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Karma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% Pěstitelská

Obecné upload matkárna/řízkárna Příspěvek č. 147

Tak tady je upload matkárny / řízkárny. Možná ji ještě zmenší, zatím je provizorně, ale funguje Zářivky 2x 60cm 18W coolwhite

Kdo hulí ten umí

Naposledy upravil Thcmh 01-09-2005 v 08:19 AM

Old Post 01-09-2005 v 08:14 AM
Thcmh je offline   Profil uživatele Thcmh   Find more posts by Thcmh   Foto galerie člena Thcmh   Click here to Send Thcmh a Private Message   Add Thcmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Thcmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Příspěvek č. 148

Jak si poradit s označení kýtí? Nejprve jsem si napsal lístky a dal do květináčů, ale to se mi nelíbilo tak to označení v matkárně/řízkárně jsem vyřešil jsem to takhle viz.foto:

Kdo hulí ten umí

Old Post 02-09-2005 v 07:59 AM
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

Thcmh-pekny ja na to rozstrihal kelimky od jogurtu.Twe ty mas matek.Tu ww a misty bych taky testnul.Planujes v budoucnu vymenovat nejaky rezany?Mel bych kdyztak potom ICE od nirvany ale to je jeste otazka 3 mesicu.Jeste bych testnul northern lights a black dominu.Tyhle modylky tu ovsem nikdo moc nema..

Jinak jak to roste ted?Nejak dlouho zadny fotoz z tvoji skrine.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 02-09-2005 v 08:07 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Příspěvek č. 150

to Jahudka!: Když bude řezanů přebytek tak určitě pujdou pryč Misty zatím je jen jedna tak to bude matička Zděchla mi Durga Matha V pěstírně zatím nic nejedu, ale už bych mohl Pácháč nemám a nevím co stím, protože mi láme hlavu Smrad musím zmírnit už i ta matkárna/řízkárna smrdí a co potom květ v pěstírně

Kdo hulí ten umí

Old Post 02-09-2005 v 09:50 AM
*PSH*
Stálý Člen

Karma uživatele *PSH* - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 151

No ja teda cumim!, psal jsem tu asi pred dvouma tydnama a poradne tomu nemuzu uverit jak si to rozjel! K+ fakt nice... Ja uz svitim a cca za tyden prijdou rizky takze taky budu zakladat thread... Tak at ti to vse vyde a at rostou...

-*PEACE*-

Old Post 02-09-2005 v 12:42 PM
*PSH* je offline   Profil uživatele *PSH*   Find more posts by *PSH*   Foto galerie člena *PSH*   Click here to Send *PSH* a Private Message   Add *PSH* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frutexx
Stálý Člen

Karma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

Pekny - chtelo by to nejaky ty fotosky :-)
Ja uz jedu posledni mesic a pul kvet a pak sklizim.
Pak budu shanet naky rezany na dalsi varku . takse muzem domluvit a muzes me nazorne predvest posilani rezu postou
Na dalsi grow uz bych si tam predstavoval 10 hranatejch kvetinacu 20x20cm (Keramitz + rockwool) a naky poradny modely at se tech 800W ma kde projevit .
Zatim haaj a at to roste

Old Post 02-09-2005 v 14:29 PM
Frutexx je offline   Profil uživatele Frutexx   Find more posts by Frutexx   Foto galerie člena Frutexx   Click here to Send Frutexx a Private Message   Add Frutexx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Příspěvek č. 153

Frutexx: dnes jsem přidal fota snad myslím, že v poho Ty máš 800W? přeji teda hodně zdaru Řezany můžem pořešit a poklábosit

Kdo hulí ten umí

Old Post 02-09-2005 v 14:35 PM
Frutexx
Stálý Člen

Karma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 154

To Thcm:
JJ mam 2x400W SONT osram neska sem si proto byl na poste
a dostal sem k tomu huste filtriky (dva stosy)
Fota dam az tak za tyden mozna dyl - at sou vydet uz nejaky vysledky
Cuss

Old Post 02-09-2005 v 14:58 PM
Frutexx je offline   Profil uživatele Frutexx   Find more posts by Frutexx   Foto galerie člena Frutexx   Click here to Send Frutexx a Private Message   Add Frutexx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Příspěvek č. 155

Jaké filtříky myslíš???

Kdo hulí ten umí

Old Post 02-09-2005 v 15:00 PM
Frutexx
Stálý Člen

Příspěvek č. 156

THCM:
Kdyz objednas z hydroponieplus.cz jakykoliv zbozi (nevim jestli nemusim bejt naka minimalni hranice nakupu) tak dostanes v baliku dva stosy filtru na baleni jointuu ;-) (s potiskem hydroponieplus.cz)
Tak asi tak - nj uz se tesim az budu objednavat AH . . .

Old Post 02-09-2005 v 15:08 PM
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

Frutexx-jo na ty tvoje 2 metly sem cumel.Docela hukot a fakt jsem to obdivoval.A ty sodiky to mas ty plantastar?
Jinak jsem taky ochotnej vymenit nejakej ten rizek jak jsem psal.Mam ale jen BB a ICE.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 02-09-2005 v 15:40 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frutexx
Stálý Člen

Příspěvek č. 158

Cuss Jahudko:
Ty sodiky jsou z hÿdroponieplus.cz - jesi to sou plantstar to ti nereknu - klasicky osram 400W SONT.
Jinac s tema rizkama toho asi moc s vama napomenim - pac nic nemam . .
Tak se domluvime na nake te kacce ;-) . .
Jinac blueberry i ice bych bral - THCM ma taky fesny odrudy tak by bylo co pjestit . .
Zatim cuss

Old Post 02-09-2005 v 16:04 PM
Thcmh
Stálý Člen

Příspěvek č. 159

Můžem to určitě povyměňovat, zrovna teď jsem dělal Blueberry x hawai maui vowie skunk Bílé vdovy, blueberry, misty mám taky, a ještě se snažím Skunk #1-snad to nebude samec, ale pořádná matka

Kdo hulí ten umí

Old Post 02-09-2005 v 16:05 PM
Thcmh
Stálý Člen

Příspěvek č. 160

Na groweru když jsi něco objednáš tak taky dostaneš filtříky Když jsem si objednal drtič za kilo tak jsem je dostal Z hydroponieplus jsem objednával na nejvíc za 600Kč a nedošli asi až při vyšší částce

Kdo hulí ten umí

Old Post 02-09-2005 v 16:10 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:54 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-07-2018 - Vybavení do skříně - 9 odpovědí
10-09-2017 - začatek indooru - 20 odpovědí
07-06-2016 - Začátek indoor pěstování - rady - 14 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás