Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Celý problém je len v tom,že keď si chceš udržať rastlinky,napr. do jari na outdoor,tak je lepšie,keď sa vetví a nerastie moc do výšky,ako keď mám každý týždeň pár rezov,čo s nimi?
to expiry_date1: jedině dělat stále řezy a prodávat , taky bych to raději vyřešil tím větvením ať jich je jenom když potřebuji více a to teď je, protože za nedlouho rozjedu 1indoor
Jak si poradit s označení kýtí? Nejprve jsem si napsal lístky a dal do květináčů, ale to se mi nelíbilo tak to označení v matkárně/řízkárně jsem vyřešil jsem to takhle viz.foto:
Thcmh-pekny ja na to rozstrihal kelimky od jogurtu.Twe ty mas matek.Tu ww a misty bych taky testnul.Planujes v budoucnu vymenovat nejaky rezany?Mel bych kdyztak potom ICE od nirvany ale to je jeste otazka 3 mesicu.Jeste bych testnul northern lights a black dominu.Tyhle modylky tu ovsem nikdo moc nema..
Jinak jak to roste ted?Nejak dlouho zadny fotoz z tvoji skrine.
to Jahudka!: Když bude řezanů přebytek tak určitě pujdou pryč Misty zatím je jen jedna tak to bude matička Zděchla mi Durga Matha V pěstírně zatím nic nejedu, ale už bych mohl Pácháč nemám a nevím co stím, protože mi láme hlavu Smrad musím zmírnit už i ta matkárna/řízkárna smrdí a co potom květ v pěstírně
No ja teda cumim!, psal jsem tu asi pred dvouma tydnama a poradne tomu nemuzu uverit jak si to rozjel! K+ fakt nice... Ja uz svitim a cca za tyden prijdou rizky takze taky budu zakladat thread... Tak at ti to vse vyde a at rostou...
Pekny - chtelo by to nejaky ty fotosky :-)
Ja uz jedu posledni mesic a pul kvet a pak sklizim.
Pak budu shanet naky rezany na dalsi varku . takse muzem domluvit a muzes me nazorne predvest posilani rezu postou
Na dalsi grow uz bych si tam predstavoval 10 hranatejch kvetinacu 20x20cm (Keramitz + rockwool) a naky poradny modely at se tech 800W ma kde projevit .
Zatim haaj a at to roste
To Thcm:
JJ mam 2x400W SONT osram neska sem si proto byl na poste
a dostal sem k tomu huste filtriky (dva stosy)
Fota dam az tak za tyden mozna dyl - at sou vydet uz nejaky vysledky
Cuss
THCM:
Kdyz objednas z hydroponieplus.cz jakykoliv zbozi (nevim jestli nemusim bejt naka minimalni hranice nakupu) tak dostanes v baliku dva stosy filtru na baleni jointuu ;-) (s potiskem hydroponieplus.cz)
Tak asi tak - nj uz se tesim az budu objednavat AH . . .
Frutexx-jo na ty tvoje 2 metly sem cumel.Docela hukot a fakt jsem to obdivoval.A ty sodiky to mas ty plantastar?
Jinak jsem taky ochotnej vymenit nejakej ten rizek jak jsem psal.Mam ale jen BB a ICE.
Cuss Jahudko:
Ty sodiky jsou z hÿdroponieplus.cz - jesi to sou plantstar to ti nereknu - klasicky osram 400W SONT.
Jinac s tema rizkama toho asi moc s vama napomenim - pac nic nemam . .
Tak se domluvime na nake te kacce ;-) . .
Jinac blueberry i ice bych bral - THCM ma taky fesny odrudy tak by bylo co pjestit . .
Zatim cuss
Můžem to určitě povyměňovat, zrovna teď jsem dělal Blueberry x hawai maui vowie skunk Bílé vdovy, blueberry, misty mám taky, a ještě se snažím Skunk #1-snad to nebude samec, ale pořádná matka
Na groweru když jsi něco objednáš tak taky dostaneš filtříky Když jsem si objednal drtič za kilo tak jsem je dostal Z hydroponieplus jsem objednával na nejvíc za 600Kč a nedošli asi až při vyšší částce