Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Bzučení předřadníku
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Lakys
Stálý Člen

Karma uživatele Lakys - 69% Pěstitelská

Dotaz Bzučení předřadníku Příspěvek č. 1

Čaw, začal mi bzučet předřadník, je to normální? Díky za odpověď

Ganja teoretik v praxi

1. Lakysův GrowBox - Stavba

Old Post 13-01-2009 v 10:22 AM
Lakys je offline   Profil uživatele Lakys   Find more posts by Lakys   Foto galerie člena Lakys   Click here to Send Lakys a Private Message   Add Lakys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
šéfik libica
Stálý Člen

Karma uživatele šéfik libica - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

no mě taky čas odčasu bzučí ale vždycky se to vrátí do normálu zkus počkat

Old Post 13-01-2009 v 14:06 PM
šéfik libica je offline   Profil uživatele šéfik libica   Find more posts by šéfik libica   Foto galerie člena šéfik libica   Click here to Send šéfik libica a Private Message   Add šéfik libica to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

On myslím bzučí normálně. Teda aspoň mě. Dokonce mi praská když se dlouho dobu nepoužívá, vždycky když ho zapnu tak v něm začne drsně praskat.
Ale zatím po mých 3 indoorech jde pořád stejně.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 13-01-2009 v 14:27 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Bzučení je podle mě v pořádku.. Dělá mi to též. Podobný je vedení vysokýho napětí, když se projdete po poli kolem, tak uslyšíte stejný zvuk.

Old Post 13-01-2009 v 16:36 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elop
Stálý Člen

Karma uživatele elop - 87% PěstitelskáKarma uživatele elop - 87% PěstitelskáKarma uživatele elop - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

mě taky bzučí, první minutu snad i řve, pak se trochu uklidní, začalo to tak 2 měsice po koupi, už jsem si zvykl, hlavně že to svítí

Elopův 400w homebox
Elopův 2. grow ve 400w HB
Elopův 3. grow ve 400w HB - právě začal

Old Post 13-01-2009 v 17:03 PM
elop je offline   Profil uživatele elop   Find more posts by elop   Foto galerie člena elop   Click here to Send elop a Private Message   Add elop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lakys
Stálý Člen

Karma uživatele Lakys - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

ok tak to jsem rád, svítit svítí a funguje, trochu sem se obával že došlo k nějaké závadě. dík

Ganja teoretik v praxi

1. Lakysův GrowBox - Stavba

Old Post 13-01-2009 v 20:09 PM
Lakys je offline   Profil uživatele Lakys   Find more posts by Lakys   Foto galerie člena Lakys   Click here to Send Lakys a Private Message   Add Lakys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 7

mne tak isto bzucal od novoty tak som ho zacal skumat a to jak keby rezonovala ta bocna plechova stena, tak so chytil kladivecko jemne tukol a uz ide odvtedy ticho

Old Post 13-01-2009 v 20:14 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tek23
Stálý Člen

Karma uživatele Tek23 - 95% PěstitelskáKarma uživatele Tek23 - 95% PěstitelskáKarma uživatele Tek23 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

zdravim ja jsem mel 100w a silene to bzucelo jen pri startu,pak jsem koupil novou vybojku a uz to bylo lepsi,ted mam predradnik 400w a pri startu jen trosku bzuci a pak uz ne

Old Post 14-01-2009 v 00:25 AM
Tek23 je offline   Profil uživatele Tek23   Find more posts by Tek23   Foto galerie člena Tek23   Click here to Send Tek23 a Private Message   Add Tek23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
swabi
Nový Člen

Karma uživatele swabi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

vadi dyž se předřadník hřeje tak že na něm neudržim ruku??

Old Post 20-01-2009 v 17:05 PM
swabi je offline   Profil uživatele swabi   Find more posts by swabi   Foto galerie člena swabi   Click here to Send swabi a Private Message   Add swabi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Je to normální.. Neřeš to.

Old Post 20-01-2009 v 17:06 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fenor
Stálý Člen

Karma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

me nekdy bzuci a nekdy ne ...

Old Post 16-02-2009 v 13:29 PM
fenor je offline   Profil uživatele fenor   Find more posts by fenor   Foto galerie člena fenor   Click here to Send fenor a Private Message   Add fenor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hochůůů
Stálý Člen

Karma uživatele hochůůů - 91% PěstitelskáKarma uživatele hochůůů - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Já mám docela dost starej předřadník 150W a vubec o nem ani nevim nebzučí nedela nic ale koukam ze vam jo a je to normalni tak to bych se mnel asi bát ne ? jinak se mi zahřejvá na 86 stupnů

Old Post 21-02-2009 v 09:34 AM
hochůůů je offline   Profil uživatele hochůůů   Find more posts by hochůůů   Foto galerie člena hochůůů   Click here to Send hochůůů a Private Message   Add hochůůů to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Ježiš, prostě to neřešte že bzučí/nebzučí.. Je podle kvality, stáří, výrobce, atd, atd.. Dělá to nejspíš vysoký napětí, stejně jako u stožárů na poli. Vysoká teplota je taky normální, přístroj pracuje, zahřívá se.. Tak nehledejte vědu v čem není.

R

Old Post 21-02-2009 v 15:54 PM
RedBull
Stálý Člen

Karma uživatele RedBull - 90% PěstitelskáKarma uživatele RedBull - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Zdar growers:bzučení je normální když to nebzučí tak vím že mi nesvítí lampa a neco je špatně.
S teplotou jsem si poradil žebrama ze starý televize celkem to pomohlo.

Hull Hard

Coco Drip 400w Scrog
Jede Projekt alFa 400W stavba matkárny.

Old Post 22-02-2009 v 12:14 PM
RedBull je offline   Profil uživatele RedBull   Find more posts by RedBull   Foto galerie člena RedBull   Click here to Send RedBull a Private Message   Add RedBull to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mudr.Watt
Stálý Člen

Karma uživatele Mudr.Watt - 92% PěstitelskáKarma uživatele Mudr.Watt - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Bzučení způsobujou transformátorové plechy uvolněné z ochranného laku. Transofrmátorové plechy se rozkmitají vlivem magentických vln uvnitř cívky

Old Post 23-02-2009 v 22:15 PM
Mudr.Watt je offline   Profil uživatele Mudr.Watt   Find more posts by Mudr.Watt   Foto galerie člena Mudr.Watt   Click here to Send Mudr.Watt a Private Message   Add Mudr.Watt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
foton
Nový Člen

Karma uživatele foton - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

ja som na to polozil 8 kilovu cinku a prestalo to

Old Post 20-03-2009 v 10:31 AM
foton je offline   Profil uživatele foton   Find more posts by foton   Foto galerie člena foton   Click here to Send foton a Private Message   Add foton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
16-03-2021 - Zapojeni predradniku - 3 odpovědí
31-10-2018 - Kábel z predradníku - 5 odpovědí
20-04-2017 - GIB 250w nutnost předřadníku ? - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás