Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lada006: imho. proc ne (tedy spíš proč by se to hodilo víc do outdoor) ? protoze vetsina lidi jede indoor z řízků a ze semínek na ven ... (bych řekl, že hlavně to bude asi finanční otázkou)
btw. to je vlastně můj případ...prvních několik kol byly řízky...pak tedy semena...sadil jsem 2, sklizel jsem 2 samice (ale to zas nebyla prvni kytiz )
Nechápu lidi, kt. vadí že lada006 založil tento threadr zrovna v indoor! Kdyby se jednalo o člověka s 10 kostkama a 500 příspěvkama, tak věřim, že dřžíte tlamy!
k otázce co mi prve vyrostlo - hermouš jak z učebnice
EDIT: Děkuji, že jste dostali rozum! /však vy víte kdo/
ja myslim ze v ty ankete jeste chybi:nevim byl to takovej mrzak ze sem to nepoznal...
je to presne muj pripad.byla to asi metrova kytka pod zarovkou. kdyz mela 3cm vypadala jeste normalne a zdrave pak uz to bylo neco.
bylo mi 12
Ja mel svoji prvni kyticku samicku aji sem cucel bo to bylo spis stesti v nestesti jedno seminko, jedna samicka nahoda a radost v jednom ale taky me uplne zarazi a fascinuje jaky sem mel svuj prvni IN nato ze sem nemel uplne tak zarizenou laborator jak tady sleduju
tak to nevim. bylo mi 15, pestoval jsem ji za oknem a to bylo v pohode. pak to matce zaclo bejt podezrely tak jsem ji vysadil ńa okraj lesa a jeste ve vegetacni fazi uschla pak jsem dlouho nepestoval a pri prvni sklizni jsem mel z 9ti kytek 2 samce, 7 samic. tepic
Zdar no moje první kytky jsme měl na balkóně a byly 3 samice a 1 samec tak že pohoda mati to taky připadalo divné když pomalu začala miznou první a potom druhá.:c)) byly vysoké asi metr pade ale šišky byli nic mooc protože hnojení jsem ještě moc nepoužíval protože když jsme poprvé hnojil tak jsme jednu kytku uplně na mrtě spálil tak jsme to raši nezkoušel.ale jinak dobré pohuleníčko z mojich prvních holek. peace
Já sem v šestnácti zasadil svoji první kytku.....techniku, byl to samec, byl vysokej asi 50čísel a měl tři patra........Ale byl sem rád že sem vypěstil Konopí......
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Až do včerejška to vypadalo na samici, ale dnes jsem si všiml že u dvou paliček se začaly tvořit nějáké malé bobule. Je vysokej 60 cm a kvete zatím 40 dní.
Původní příspěvek od lada006 Až do včerejška to vypadalo na samici, ale dnes jsem si všiml že u dvou paliček se začaly tvořit nějáké malé bobule. Je vysokej 60 cm a kvete zatím 40 dní.
Hej povim ze se to hulit da, pac od kamose sem dostal nejakej matros a vydoloval sem z toho par seminek :-) no a byl to fklidu matros celkem ale taky netvrdim ze to je OK, proste nejlepsi je kdyz je pouz samica...