Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Již dlouhou dobu mi hlavě zní co zkusit pěstovat IN !
Po dlouhem badaní a obdivovaní na groweru sem začal v práci i objevovat ,věci které si myslim,že by i mohli fungovat,takže sem se pustil do nečeho,co si myslím,že při mem kočovném životě lehce přestěhuji.Zvolil sem proto Lednici ,ktera je pro mně hotovym Boxem ! No uvidíme ! :-)
Rozměr Lednice 120-55-30 v-š-h
-Klasicka lednice zn.Calex domontovany vrchni mrazak
-Zevnitř barva bila,dvířka polepená stříbrnou paskou,předtim demontáž poliček-vejce,syry atd.
Ventilace
-Přivod:Kanalovy ventilator Vk 10 prum.10mm+vespod nad truhlíkem ventilační otvory prava,leva strana
-Odvod:kanalovy ventilator Vk 12 prum 12mm+odtah od paraboly přírodně komínem ven !
Světlo
-Sodík asi 250w bez dokumentace !
-Tlumivka,zapalovač,parabola atd. veřejné osvětlení
Casovy spínač TM2
-----------------------------------------------------------------------------------------
Chybí spoustu měřících přistroju,ale já dám na doporučení,takže du na to ! :-))
tak jo,lednice je odstrojená !
Venek- sladicí zařízení - ven
Vnitřek-Mrazak,policky- ven ! Ponechal sem pouze elektro kabely a kompresor/človek nikdy neví /
Tak znova.
-Venek: odstrojení chladícího zařízení,zustava puvodní elektro instalace a kompresor ,páč člověk nikdy neví :-))
-Vnitřek: demontaž mrazaku+policek na dvířkach
2 Region: foto připojíš tím, že zaškrkneš připojit foto. Potom zase záleží na velikosti obrázku, které můžeš v nějakém grafickém prográmku. Já používám Zoner Media Explorer 6 a je to. Foto můžeš připojit o maximální velikosti 500kB víc ne (rozlišení můžeš mít jakékoliv)