LIX |
A ten čaj je strašne drahý, stojí viac ako redbull a chuťovo som v nom moc ganiu necítil ale ked som si pricmuchol prázdnu plechovku tak tam bol cítiť techničák a zdá sa mi že v Tescu predávali jeden čas aj listy na čaj no neviem či je ešte tomu tak |
|
|
Mozdik |
PITIE ALKOHOLU: Poslankyne HZDS predkladajú novelu o zákaze pre tínedžerov
BRATISLAVA 13. decembra (TASR) - Mládež do 17 rokov by mala mať zakázané piť alkohol na verejnosti aj v súkromí. Poslankyne ĽS-HZDS Katarína Tóthová a Ľudmila Mušková chcú novou právnou normou reagovať na množiaci sa počet prípadov pitia alkoholu mladými ľuďmi. Podľa nich nie je v poriadku, že zakázaný je len predaj alkoholických nápojov, kým samotná konzumácia nie je právne postihnuteľná. Kontrolovať dodržiavanie zákona budú obce, ktoré budú aj udeľovať sankcie. V prípade, že popíjať bude maloletá osoba, obec udelí zákonnému zástupcovi pokutu do výšky 1000 korún. Mládež do 17 rokov si v takomto prípade vyslúži pokarhanie alebo aj zákaz vstupu do zariadení, kde sa podávajú alkoholické nápoje.
Predkladateľky novely zákona o ochrane pred zneužívaním alkoholických nápojov sa nazdávajú, že zvolená cesta nie je reštriktívna, ale má výchovno-preventívny charakter. Takýto prístup sa im zdá správny, lebo nie je puritánskym, ale reflektuje svetový trend. Tóthová za podstatné považuje, aby si mládež uvedomila, že pitím porušuje zákon.
Zo zákazu budú podľa Tóthovej vyňaté len „symbolické prípitky pod dozorom rodičov alebo ich zástupcov". Mušková dodáva, že podstatná je zmena vnímania alkoholu u širokej verejnosti. „Alkohol je u nás súčasťou kultúry, kým v krajinách západnej Európy je ten, kto si dá druhý pohárik takmer podozrivý z alkoholizmu," popisuje socio-kultúrne rozdiely vo vnímaní konzumácie omamných nápojov. Novelu chcú poslankyne predložiť ešte tento rok, aby sa dostala na program januárovej schôdze. Tóthová predpokladá, že platná by mohla byť od polovice nasledujúceho roka.
Zdroj : TA SR |
|
|
LIX |
Tím ľuďom vo vláde už fakt prepína? Čo sa starajú do mládeže? Nech si nemyslia že to niečo vyrieši. Gania je trestná, kúri sa? kúri. Pri tom ked je človek sfajčený nič mu nemôžu a ked nafúka s chlastu tak môžu? Juj, tie babizne by mal od tial niekto poriadne rýchlo vyšmariť, ďaleko za hranice štátu. ,,Deti´´ piť ďalej budú aj keď neviem čo... To aby začali račej kúriť než piť, ved čo, to bude pre ne asi lepšie
Ach jáj, niekedy sa mi pozastavuje myslenie nad tímy starými ľuďmi |
|
|
_Chronic_SVK_ |
Vzdy som hovoril ze tothova je piča :D |
|
|
Jacku |
Kukal som dnes nejake peticie za legalizaciu a nasiel som toto http://www.freeborn.antiff.sk ... vyzera to celkom slubne - hlavne ze to posiela kazdu chvilu prezidentovi a predsedovi
PODPORUJTE ... TLACTE .. PODPISUJTE .. POSIELAJTE |
|
|
Mozdik |
citace: |
Původní příspěvek od Jacku
Kukal som dnes nejake peticie za legalizaciu a nasiel som toto http://www.freeborn.antiff.sk ... vyzera to celkom slubne - hlavne ze to posiela kazdu chvilu prezidentovi a predsedovi
PODPORUJTE ... TLACTE .. PODPISUJTE .. POSIELAJTE |
Ja to podporujem už dávno. Ale polož si sám otázku, myslíš, že to niečo zmení ? Myslíš, že sa s tým niekdo z vlády bude zaoberať ? |
|
|
Jacku |
no vsimol som si neskoro ze to tu uz je .. no neviem ci sa bude niekto zaoberat .. ale ja osobne som to vytlacil a nazbieral cez 150podpisov za 3 dni a ked pride prezidentovi dopis kde bude niekolko tisic podpisov tak to nebude moct len tak odignorovat .. navyse Rasto Havalda sa trochu uz ukazal ci uz v reflexe so svojim postojom ku vlade ci v eFku na stv pri diskusii o marihuane. SAk casom uvidime tiez tomu nedavam velke nadeje ale za pokus to stoji |
|
|
pildo |
daky grafik co by bol ochotny pomoct??? PM |
|
|
Juzephe |
Este funguje http://www.freeborn.antiff.sk/ za legalizaciu??? ak hej davajte vsetci hlasi a podavajte dalej!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomozete nam aj sebe !!!!!!!!!!!!!! |
|
|
pipoboy |
cital som v jednom nemenovanom casopise ze cloveka co pestoval konope siatu policajty oznacili za drogoveho dilera a dokonca mu to vsetko vytrhali.
po expertize sa ukazalo ze material ma 0% THC, tak ho museli prepustit, kedze v EU je dovolene pestovat konope do 0,2% THC...
tak neviem, neviem ci na SR bude niekedy marihuana legalizovana...:) |
|
|
snow1 |
no aj na konope siate potrebujes vynimku a povolenie ;-) |
|
|
snow1 |
139/1998
(2) Pestovanie konopy na účely výroby omamných
a psychotropných látok a dovoz a vývoz konopy na
tieto účely je na území Slovenskej republiky zakázané.
(3) Pestovanie konopy na priemyselné účely je možné
na základe povolenia ministerstva, ktoré platí jeden
rok od jeho vydania.
(4) Každý držiteľ povolenia je povinný za vopred
dohodnutú cenu odovzdať spracovateľskej organizácii
celú úrodu konopy v lehote určenej v povolení. Spracovateľská
organizácia musí byť držiteľom povolenia.
(5) Každý držiteľ povolenia je povinný urobiť také
opatrenia, aby sa zabránilo zneužitiu konopy na výrobu
omamných a psychotropných látok.
260/1999
10. V § 15 odseky 2 a 3 znejú:
„(2) Pestovanie konopy na území Slovenskej republiky
je zakázané s výnimkou pestovania na priemyselné
účely. Pestovanie konopy na priemyselné účely je
možné na základe povolenia ministerstva, ktoré platí
jeden rok od jeho vydania.
(3) Dovoz a vývoz konopy je zakázaný okrem dovozu
konopných semien.“. |
|
|
|
je tu riešenie..nepestujte ..dílujte ..je za to menší postih.. |
|
|
HeRB |
je to na hovno, v cechach huli samozrejme ze viac percent ludi ako na slovensku ale urcite to je len trochu viac, ale ked si vezmem ceske zakony a slovenske nechapem preco je to tak. preco sa u nas hulici viac neprejavuju. |
|
|
pipoboy |
herb: mozno sa bojime zakona |
|
|
FrankyF4F |
No radsej sa ani nebudem vyjadrovat k situacii v akej sa nachadza marihuana na Slovensku...
je to naozaj strasne, nechcem kritizovat nasu krestansku spolocnost, nemam na tom zaujem, aj ked ma na tom svoju vinnu..
Ja si len pamatam, taky mensi prispevok, par rokov dozadu..ked Oskat Roza povedal do televizie ze fajci hasis..kazdy sa smial a mal ho z debila..slovak thinking |
|
|
Mozdik |
Omyl Chlapci !!! Pestovať Konope ( Technické ) je na Slovensku zakázané ! Tento zákon je praxticky nenaplnitelný, pretože to "povolenie" nikdy nebolo udelené nikomu !!!
Si pozrite reportáž - http://youtube.com/watch?v=0fEH30yNET0 |
|
|
pipoboy |
hmm a ak sa nemylim EU to dovoluje |
|
|
Mozdik |
Původní příspěvek od pipoboy
hmm a ak sa nemylim EU to dovoluje |
EÚ to Dovoluje. Ale prehnité Slovenensko Nie !!! |
|
|
Spsemi |
Původní příspěvek od Mozdik
Omyl Chlapci !!! Pestovať Konope ( Technické ) je na Slovensku zakázané ! Tento zákon je praxticky nenaplnitelný, pretože to "povolenie" nikdy nebolo udelené nikomu !!!
|
Nooooo jedno uy vidane bolo.. a ko to skoncilo.... dam sem link.. ale kedze z vlastnej skusenosti viem.. ze tam malokto klikne.. skopcim sem text... to sa budete divit ako sa na Slovensku pestuje technicke konope
tu je link: http://www.plus7dni.sk/plus7dni/vsi...-kocurkovo.html
A tu je origo text: (odporucam precitat cele... a precitajte si to aj Vy, bratia nasi z Česka, a skuste lietajuceho slona v zaparkovanom ruzovom bagri)
Drogové Kocúrkovo
Policajti označili muža, ktorý pestoval technické konope bez obsahu účinnej látky, za drogového dílera
24.01.2008
Pred tromi rokmi si Jozef I. kúpil chalupu na samote vo Vígľašskej Hute, a keďže tam býva ukrutná zima, rozhodol sa pre netradičnú tepelnú izoláciu. Na priľahlom pozemku nasadil technické konope, ktorými chcel zapratať povalu. Vysokoškolsky vzdelaný muž s inžinierskym aj doktorandským titulom vedel, že v niektorých krajinách sa konope využívajú aj ako izolačný materiál. Ale nie na Slovensku.
Tridsaťsedemročného kybernetika teraz polícia stíha za trestný čin nedovolenej výroby omamných látok a hrozí mu až päťročný pobyt za mrežami. Čo na tom, že aj keby si celú jeho úrodu zabalil do cigarety marihuanový virtuóz, do stavu blaženosti by sa nedostal ani len omylom? Technické konope totiž neobsahuje účinnú látku.
Zdatní profíci:
Začiatkom septembra minulého roku sa zrazu na Jozefovej chalupe objavilo desať policajtov. Majiteľovi, ktorý práve pílil drevo, jeden z nich ukázal príkaz na domovú prehliadku. „Najprv som sa preľakol. Človek nečaká, že na neho niekto zozadu skočí,“ vracia sa k udalosti Jozef.
Podľa jeho výpovede sa dvaja z príslušníkov správali neprístojne, na jeho adresu mali padnúť vulgárne výrazy a policajtom prekážalo aj jeho vysokoškolské vzdelanie. Jozef I. vyštudoval kybernetiku a pracuje v zahraničí v oblasti umelej inteligencie.
Pri domovej prehliadke policajti bezhlavo porozhadzovali veci, no tlačivo, že ide o certifikované technické konope, ktoré si Jozef legálne zadovážil od českej firmy, ich nezaujímalo. „Mali klapky na očiach, brali to ako marihuanu. Technické konope majú pritom vyššie posadené lístky ako marihuana. Profíci, hoci sú za to platení, nemajú ani základnú vedomosť o týchto rozdieloch?! V živote nevideli konope.“
Bez pardonu:
Tetrahydrocannabinol, skrátene THC, je hlavnou psychoaktívnou zložkou rastliny Cannabis, teda marihuany. Práve táto zložka vyvoláva slastné púte jej konzumentov. Európska únia povoľuje jej pestovanie, ak jej podiel nepresahuje 0,2 percenta, čo je úplne zanedbateľné množstvo.
Naše zákony sú však nekompromisné. Do prvej, najnebezpečnejšej skupiny omamných látok zaraďuje všetky rastliny rodu Cannabis ruka v ruke napríklad s heroínom či pervitínom. Bez ohľadu na percentuálny podiel THC.
Skutočne výrazný obsah THC má však najmä Cannabis indica, konopa indická, pričom Cannabis sativa L., teda konopa siata, ho obsahuje len minimálne, preto sa často využíva na technické účely.
Zákon o omamných látkach, psychotropných látkach a prípravkoch síce povoľuje pestovanie konopy na priemyselné účely na základe povolenia ministerstva, no podľa jedného z potenciálnych pestovateľov tento paragraf platí len v teoretickej rovine. „Je tam toľko byrokratických obmedzení, že priemyselné konope na Slovensku nepestuje nikto,“ povedal nám.
Pritom pestovateľská plocha v zakladajúcich štátoch Európskej únie sa pohybuje na úrovni 15-tisíc hektárov, únia dokonca podporuje pestovateľov aj dotáciami. Medzi hlavných producentov sa zaraďujú Francúzsko, Veľká Británia, Nemecko a Španielsko.
Skvelý záťah:
Počas protidrogovej akcie s krycím názvom Slatina policajti vlastnoručne povytŕhali úrodu a zhabali celkovo stošesť kilogramov konopí. Jozef sa ocitol spolu s manželkou na polícii vo Zvolene a vzorky rastlín putovali na rozbor do laboratória. Výsledok expertízy? Obsah THC sa rovnal čistej nule a Jozef mohol konečne o deviatej hodine večer opustiť policajnú stanicu.
Aj napriek tomu vyšetrovateľ ešte v ten istý deň začal proti nemu trestné stíhanie. A nielen to, navzdory nepopierateľnému výsledku expertízy polícia pár dní nato pustila do médií bombastickú správu o svojom prenikavom úspechu. „Drogovému dílerovi“ vraj zhabala viac ako štyritisíc rastlín, z ktorých by sa podľa nej dalo pripraviť 21 200 dávok drogy! Že išlo o drogu bez účinku, už nedopovedala.
„Najprv som myslel, že sa budem sťažovať na tých dvoch drzých policajtov. Ale keď pred celým národom zo mňa urobili drogového dílera, tak to ma maximálne vytočilo. Po tom, čo zistili nulapercentný podiel, čakal som ospravedlnenie a oni sa namiesto toho pochválili v novinách, akí sú dobrí,“ vracia sa k udalosti Jozef. „Moje vysadené konope sa nedajú považovať za látku na výrobu drog. Ak áno, tak potom je takou látkou aj voda z potoka.
Strata pamäti:
Jozef I. policajné orgány zahrnul viacerými sťažnosťami. Nechýbali medzi nimi ani perličky, že príslušníci protidrogovej jednotky nemali na hlavách kukly, či prezradenie vstupného kódu. „V čase môjho zadržania si pracovníci oznamovali číslo kódu na mrežiach na začiatku schodiska. Moja manželka odišla do mesta po pizzu a keď sa vrátila, príslušníkom som oznámil, že sa nemusia unúvať - manželka si kódom 3658 otvorila aj sama,“ hovorí obvinený.
Z odboru kontroly Prezídia Policajného zboru dostal takisto viacero pikantných odpovedí. Podpísaný pod nimi je samotný policajný prezident Ján Packa. „Všetci policajti popreli vaše tvrdenia o tom, že by vám čo i len nechtiac prezradili vstupný kód do uvedených priestorov,“ oznamuje v liste. Jedným dychom však dodáva, že „šetrením bolo zistené, že vami uvedený číselný kód bol skutočne v inkriminovanom čase naprogramovaný na vstupných mrežiach.“ Jozef I. musí byť naozajstný expert na umelú inteligenciu...
„Dostal som aj vyrozumenie o tom, že všetci príslušníci mali ochranné kukly. Nech mi však predložia fotografie a ja ich okamžite identifikujem, hoci na jedno oko poriadne nevidím,“ smeje sa.
Prezídium zmietlo zo stola aj ponosy na nasprostasté správanie. Všetci zúčastnení pár týždňov po akcii svorne uvádzali, že vzhľadom na „zaneprázdnenosť, odstup času a množstvo úkonov“ si nespomínajú, že by sa voči Jozefovi I. správali nevhodne. Sťažovateľ má len jediný komentár: „O slovenskej polícii som stratil všetky ilúzie.“
Trójsky kôň:
Ako nás informoval odborník, ktorý si neželá byť menovaný, metóda postupu protidrogových útvarov voči osobám, ako je Jozef I., je správna. „Napĺňajú funkciu trójskych koňov. Pod rúškom toho, že niekto chce pestovať priemyselné konope, sa dá elegantne ukryť nelegálna činnosť,“ uviedol.
Jozef I. sa nestíha čudovať: „Trójsky kôň? Ten človek ani netuší, ako vyzerajú technické konope a ako normálne.“ Podobne odmieta aj naše ďalšie otázky týkajúce sa problematiky mäkkých drog. „Toto nie je debata o marihuane. Tá nemá nič spoločné s tým, čo som mal zasadené ja.“
Pestovateľ minulý týždeň dostal od policajného prezídia oznámenie, že celú vec odstupuje na inšpekciu ministerstva vnútra. O stanovisko sme požiadali aj Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici. Napriek opakovaným výzvam sme do uzávierky tohto čísla nedostali žiadnu odpoveď.
JÁN KARÁSEK
EDIT:
Ten isty skutok, z dajme tomu, trosku iného pohľadu:
Zdroj: http://www.kriminalita.sk/na-dvore-...ope/2007-09-06/
Origo text:
Policajti zaistili 4 353 kusov rastlín, ktoré vážili 106 kilogramov. Zo zadržaného množstva by sa dalo pripraviť približne 21 200 dávok drogy. Obvinenému mužovi hrozí trest na jeden až päť rokov.
Pri akcii s krycím názvom Slatina, zameranej na drogy, policajti objavili rastliny konope na dvore rodinného domu vo Vígľašskej Huti – Kalinke v Detvianskom okrese.
Vyšetrovateľ z drogovej trestnej činnosti obvinil 27-ročného Jozefa z Prešova. Ten si konope pestoval na políčku s rozlohou približne 140 štvorcových metrov.
Link na reportaz TA3, opäť ten isty prípad:
http://www.ta3.com/sk/reportaze/547...-rastlin-konope
Pri pozerani videa sa prosim sustredte na fundovanu hlašku policajnej hovorkine... boli rodu cannabis sativa, čo je marihuana...........
nech žije objektivita medii, policajti zo seba spravia absolutnych idiotov a hlupakov a väčšina medii to prezentuje ako uspešné ťaženie proti drogovej kriminalite, popripade ako uviedla TA3 proti organizovanej trestnej cinnosti. By som rad vedel s kym to ten typek organizoval....
Spsemi
nech žije objektivita médií |
|
|
Mozdik |
Dopiči... toto idem okamžite poslať do markízy ! |
|
|
Spsemi |
markiza = <-> coece... t oneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
heh... alko tktiv... cafte |
|
|
Onyx |
nevim co je to za blbost ze samotna konzumacia nebola pravne postihnutelna lebo ked nemas 18rokov a u fizlov nafukas tak automaticky dostavas pokutu...Mna sa toto uz netyka ale viem ze u nas mestski serifovia davaju pokutu aj za pitie na verejnosti napr.v parku a je jedno ci mas 18...nastastie sa to u nas da vykecat aj bez pokuty ak sa spravas slusne a normalne a ten policajt neni uplny dement
PITIE ALKOHOLU: Poslankyne HZDS predkladajú novelu o zákaze pre tínedžerov
BRATISLAVA 13. decembra (TASR) - Mládež do 17 rokov by mala mať zakázané piť alkohol na verejnosti aj v súkromí. Poslankyne ĽS-HZDS Katarína Tóthová a Ľudmila Mušková chcú novou právnou normou reagovať na množiaci sa počet prípadov pitia alkoholu mladými ľuďmi. Podľa nich nie je v poriadku, že zakázaný je len predaj alkoholických nápojov, kým samotná konzumácia nie je právne postihnuteľná. Kontrolovať dodržiavanie zákona budú obce, ktoré budú aj udeľovať sankcie. V prípade, že popíjať bude maloletá osoba, obec udelí zákonnému zástupcovi pokutu do výšky 1000 korún. Mládež do 17 rokov si v takomto prípade vyslúži pokarhanie alebo aj zákaz vstupu do zariadení, kde sa podávajú alkoholické nápoje.
Predkladateľky novely zákona o ochrane pred zneužívaním alkoholických nápojov sa nazdávajú, že zvolená cesta nie je reštriktívna, ale má výchovno-preventívny charakter. Takýto prístup sa im zdá správny, lebo nie je puritánskym, ale reflektuje svetový trend. Tóthová za podstatné považuje, aby si mládež uvedomila, že pitím porušuje zákon.
Zo zákazu budú podľa Tóthovej vyňaté len „symbolické prípitky pod dozorom rodičov alebo ich zástupcov". Mušková dodáva, že podstatná je zmena vnímania alkoholu u širokej verejnosti. „Alkohol je u nás súčasťou kultúry, kým v krajinách západnej Európy je ten, kto si dá druhý pohárik takmer podozrivý z alkoholizmu," popisuje socio-kultúrne rozdiely vo vnímaní konzumácie omamných nápojov. Novelu chcú poslankyne predložiť ešte tento rok, aby sa dostala na program januárovej schôdze. Tóthová predpokladá, že platná by mohla byť od polovice nasledujúceho roka.
Zdroj : TA SR |
|
|
|
Onyx |
tak ti drzim palce ale velke nadeje si nerob...nas prezident je obycajna babka a nerobi naozaj vobec nic a uz ho vidim ako bude niekomu stych dilinov hore predkladat legalizaciu...DJ Gasparovic ma proste pici :D
Původní příspěvek od Jacku
no vsimol som si neskoro ze to tu uz je .. no neviem ci sa bude niekto zaoberat .. ale ja osobne som to vytlacil a nazbieral cez 150podpisov za 3 dni a ked pride prezidentovi dopis kde bude niekolko tisic podpisov tak to nebude moct len tak odignorovat .. navyse Rasto Havalda sa trochu uz ukazal ci uz v reflexe so svojim postojom ku vlade ci v eFku na stv pri diskusii o marihuane. SAk casom uvidime tiez tomu nedavam velke nadeje ale za pokus to stoji |
|
|
|
pipoboy |
Dopiči... toto idem okamžite poslať do markízy ! |
mozdik posielal si nieco do markizi uz ? pytam sa zo zvedavosti |
|
|
Slick-ace |
Jak to tu tak pročítám ,tak u vás jste na tom s dekriminalizací ještě víc v prdeli než my. :( |
|
|
acheron |
prave som to poslal do JOJ-ky aj Markizi (Paľba) , mozno z toho nieco bude :)
....stale chcem viac a viac co najskor odtialto vypadnut |
|
|
pipoboy |
to by asi trebalo viac krat tam poslat....aby videli ze je tato tema ziadana :) spojme sa :D |
|
|
pozitron |
Už vidím tie titulky...
"Slovenskí fajčiari marihuany hromadne atakujú médiá a volajú po legalizácii."
jj spojme sa :teef: |
|
|
pildo |
hh diskusia je celkom v pohode |
|
|
berrea |
ta diskuze je rofl :D fakt kazdymu doporucuju |
|
|
piistaa |
Sa mi az rozum zastavuje pri tej diskusii..skoda ze to neni ani na smiech:D
Na SK treba nieco urobit...rozmyslal som ze by sme urobili nejaku stranku ktora by bola cisto informacnym materialom,nieco mensie ale vystizne co by ludom co ganju neskusili ukazalo ze na tom nieje nic zle... |
|
|
pildo |
dalsia skevela praca policatov: http://www.aktuality.sk/spravy/krim...i-zrejme-konope
no som zvedavy, ci tych par oslov, co sa tam hraju na geniov a ani poriadne nevedia pisat, vobec budu reagovat na moje prispevky. len skoda ze chalan bude mat zbytocne problemy.
inak neviem ci som to videl na growri alebo mimo, ale kdesi som nasiel, ze razie cajtov na skolach su protizakonne. nemate niekdo ten clanok? (kuas ani si nepamatam ci slo o SK alebo CR) |
|
|
|
pekne ..3 roky..len tak dalej debili..
jednu vec nechápem..možná , že mám vypité..ked má skoro každý druhý človek skúsenosti s trávou a pritom by ho chytili ...tak by asi každý jeden z nich sedel v base 3 roky ..pekne ...
je mi špatne z tejto republiky..
nemožem si neodpustiť ...Fickovi by stúpli referencie na 60 percent, Sloptovi na 20 a Muftimu na 19 ..
kde to žijem ?? |
|
|
|
Původní příspěvek od jjaman
pekne ..3 roky..len tak dalej debili..
jednu vec nechápem..možná , že mám vypité..ked má skoro každý druhý človek skúsenosti s trávou a pritom by ho chytili ...tak by asi každý jeden z nich sedel v base 3 roky ..pekne ...
je mi špatne z tejto republiky..
nemožem si neodpustiť ...Fickovi by stúpli referencie na 60 percent, Sloptovi na 20 a Muftimu na 19 ..
kde to žijem ?? |
Nie si sam ;) |
|
|
pildo |
hh kedy su dalsie volby? tych 10 000 podpisov na zalozenie strany by bolo myslim za par dni :pimp: no a mozno ze by aj 5% ludi dalo svoj hlas (pocitam ze by to mohlo byt tak 15-20% hulicov) :D |
|
|
|
Původní příspěvek od pildo
hh kedy su dalsie volby? tych 10 000 podpisov na zalozenie strany by bolo myslim za par dni :pimp: no a mozno ze by aj 5% ludi dalo svoj hlas (pocitam ze by to mohlo byt tak 15-20% hulicov) :D |
Ideme zalozit politicku stranu ?:D:D |
|
|
pildo |
myslim ze je to jedina moznost ako s tym trosku pohnut. ked sa pozries na strany, ktore su registrovane na SK tak ani jedna nema nic v programe o leglizacii/dekriminalizacii. take KDH a Slopova SNS ma hadam este aj presny opak (dobre ze nie trest smrti :rocket: ) |
|
|
|
A aky bude mat nazov a skratku? :D Ja som za :teef::punk: |
|
|
berrea |
strana pro pravdu :) |
|
|
pildo |
hh abo strana zelenej alternativy :D to by sa mozno aj daky eko aktivisty chytili :)
mno keby to bolo ale take lahke, $$$ by bolo treba na takuto vec asi najprv. na tom vsetko stoji a pada |
|
|
|
je to tu hnus...ale založiť stranu je ešte horšie, niekto to musí zo začiatku platiť , potom si sa upísal tomu kokotovi a budeš mu dávať štátne zakázky...a si v análle, kanále v ryti ..ja tých pojebaných 20 rokov života prežijem aj na mesiaci s lopatkou v ruke...čo bude s vami neviem..pri týchto cenách nehbnutelností ste v piči...
prepáčte mi , ale ja pozerám na svet trošku viac v súvislostiach ..sorry |
|
|
pildo |
jjaman: ked si neni spokojony zo systemom, tak mozes:
a) ist do ineho systemu
b) zmenit system
ine moznosti nie su. a tie nehutelnosti, to mas pravdu, hroza. neviem ako maju mladi ludia postavit dom alebo kupit byt pri tychto cenach.
|
|
|
Dr*Skunk |
ja si myslim že je tu aj varianta:
c) ojebať system
/Ponovom posad strom a kupiš dom hx alebo ak ti to s tým nevide štat ti poskytne 4-10 ročný pobyt v kupeľoch
d) najsť si bohatú ženu
Původní příspěvek od radvancan
Ideme zalozit politicku stranu ?:D:D |
Kludne založ aj novú cirkev vieru či ako sa to vola kde budeme uznavať !!!!zelený list!!!!! Budeš sponzorovaný štatom a dalšie vyhody...(v našej viere budeš môcť mať 10 žien) čo by nas už len napadlo hx
Už som aj prišiel kto bude veduci ma nato aj popiči nick Method |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
co tahle využít toho Vašeho slavného slovenského tiskového zákona ( :rejp: )a na každičký nactiutrhačný článek o konopí reagovat a vysvětlovat, provádět osvětu etc...........??? :wink: |
|
|
pildo |
lahvan bohuzial reagovat moze iba clovek, ktoreho sa to tyka. ale asi pred tyzdnom sme o tom kecali s kamosmi a zhodli sme sa na tom, ze je to jediny prinos toho zakona :D
bohuzial tento zakon je viac menej urceny politikom ako slota, fico a meciar, korym sa nepaci, ze tlac nepise o ich mitingoch s pivom a parkami zadarmo ale pisu o ich preslapoch
skunk: bohata zena nic neriesi. viera je zmene systemu. a system neojebes, co sa tyka zakonov. mozno ze by slo urobit to co kolegovia cesi, dat na sud, ze pestovanie nie je vyroba. to by bol taky maly vyjeb zo systemom :frog:
hmm no a s tou vierou, tam su asi dost prisne podmienky nie? ak mas niake info o registracii novej veiry tak nahod |
|
|
fiilo.punk |
ja neviem ludia ale mne sa taq zda ze ,,slovenska policia,, ma ganju v piči .. teda aspon v mojom okoli... kamarat bol napity nafukal 2 promile tak ho vzali na stanicu a on si mobilom vyfotil policajta.. ten mu vzal telefon svoju fotku vymazal a ked mu ho vracal mu povedal : ,, krasne rastlinky, kolko maju? ,, a asi 2min sa tam onich bavili :D no proste haluska |
|
|
fiilo.punk |
tim som chcel povedat asi tolko ze by sa nasli aj ,,tolerantny,, v radoch institucii o ktorych by sa nam ani mozno nesnivalo.. ono to chce propagandu... vsetko co chcete presadit/predat musi mat reklamu (samozrejme pozitivnu) Na SVK vsak urcfite narazime na tvrdy odpor (krestania, nazzi, presadzovatelia alkoholu, atd) cize t ochce len reklamu a dlho diskusii a keby sa stim zacalo este ku koncu tohoto roqa ze by nejaka politicka strana prejavila oto zaujem taq mozno budeme viat so zástavou -----► DEKRIMINALIZÁCIA 2010 ◄------ :D |
|
|
GrandmammGANJA |
..No počúva sa to všetko pekne,ale perspektíva na SK naozaj
njeje ružová..
Nemusím snad ani zas na 35-tej starne tohto threatu vypisovat
hlavné anti-ganja argumenty...
1. Cirkev a konzervativní zadubení drpkovia zas budu omielat,aka je
to nebezpečná a škodlivá droga...
2. Ekonomické hladisko- Po potencialnej dekriminalizacii
by sa vraj zvýšil počet ´huličov´ :-D a potom by táto naša dalšia legálna droga popri ALKOHOLe a TABAKu začala uberať zisk štátu na daniach
s týchto dvoch´ pre nich výhodných komodít.
Jednoducho povedané každý by si mohol pestovat kitky
a uvedomení by sa jebal na ich otupujúci alkohol a predražený tabák..
. . .Tolko zo subjektívno-objektívneho pohladu na danú problematiku . . . |
|
|
Dr*Skunk |
Původní příspěvek od fiilo.punk
ja neviem ludia ale mne sa taq zda ze ,,slovenska policia,, ma ganju v piči .. teda aspon v mojom okoli... kamarat bol napity nafukal 2 promile tak ho vzali na stanicu a on si mobilom vyfotil policajta.. ten mu vzal telefon svoju fotku vymazal a ked mu ho vracal mu povedal : ,, krasne rastlinky, kolko maju? ,, a asi 2min sa tam onich bavili :D no proste haluska |
Ja ti poviem že poznam policajtov (nie osobne ale mal som možnosť vydieť) čo hulia fetuju ale by si bol z toho vysratý ako ta môžu dojebať a ojebať.... z vlastnej skusenosti ti poviem že policajt ma také psychologické tahy naštudované že ty to do konca svojho života nebudeš chapať (aspoň u nas) on vie presne s kym ako ma rozpravať |
|
|
|
Původní příspěvek od Dr*Skunk
Ja ti poviem že poznam policajtov (nie osobne ale mal som možnosť vydieť) čo hulia fetuju ale by si bol z toho vysratý ako ta môžu dojebať a ojebať.... z vlastnej skusenosti ti poviem že policajt ma také psychologické tahy naštudované že ty to do konca svojho života nebudeš chapať (aspoň u nas) on vie presne s kym ako ma rozpravať |
tak stym to mam osobne skusenosti :D:D
Raz nas zobrali a obvinili nas z kradeze za 300 tisic , drzali nas 12 hodin, priputanych o mreze. celu noc nam to chceli vtlct do hlavy ze sme to boli my, ze sa mame priznat a ze mame spolupracovat ze nas pustia, ale stale som im hovoril pravdu a uz som sa len smial na nich bo nechceli pocut pravdu, ale priznanie. Nepomohlo im to a tak rano prisli na rad kriminalka...to bola este vetsia prdel :D:D
Najprv siel vypovedat kamos a ked vyhadzal tak este vykrikol ze co ine im ma povedta, ked sme to neboli. potom som siel na rad ja. Zacali sa vypytovat, ci sme to boli, tak som i povedal ze hej, potom sa spytali ze kdo tam so mnou bol, a ja som im povedal ze neviem ..takto to pokracovalo este tak 1/2 hodky, stym ze raz som tvrdil, ze som to bol, a raz ze nie...bo som im najmenej 10 krat povedal ze ako to bolo a ze neviem ani kde je ta hospoda co sme vraj vykradli :):D:D:D
tak na koniec som podpisal papier ze sme to neboli atd...a sli sme dom :D:D
Inac cajti su kurvy..myho kamosa na podzim chytili z 3 grammy a tetkom bude mit soud, mel by dostat podminku....ale sere me to jak ho chytli...Sel vecer dom z hospy, mirne vypite, a oni ho len tak na ulici zastavili, vypytali obcianku a komplet prehliadka, pre nic za nic, len tak ich napadlo..tak mu nasli 3 gramy a vraj boli stoho stastny jak blchy Sa nechceli ani nechat ukecat, ze nech neriesa, ze mu zkazia zivot koli 3 gramom a tak dalej ale nepomohlo..su to kurvy :D |
|
|
fiilo.punk |
2 GrandmammGANJA - mas sice pravdu ale daj si ruku an srdce a daj si otazku..... Naozaj nieje Ganja škodlivá? .....
Podla mna skodliva nieje ale urcite jej uzivatel nesie nasledky... prakticky mozem povedat ze to ze som tak skoro zacal hulit mi poznacilo zívot ... nesportujem... som lenivy jak svina... a obcas mi to jebe no nejdem to rozoebrat svoje problemy psychicke a takisto ani zdravotne... ale urcite nemozme povedat ze ganja nieje skodliva ... ked to vezmes z tej stranky ganaj vs. alkohol (vitazi ganja) ale tak ako mne nechuti alkohol inemu nechuti ganaj takze vsetko je len realtiven domotane a cela tato diskusia je kktina ... zrusme system a ziem v anarchii :-D |
|
|
pipoboy |
tak anarchiu by som urcite nechcel....radsej system aj ked je pekne jebnuty tu na slovensku...skor by som chcel aby sa system zmenil...a to uz je spominane ze to bude asi oriesok....moc do politiky nevidim tak nejdem rozoberat nieco dalej....hm a nechapem preco je tato diskusia kokotina? vela spamu? zbytocneho spamu? myslim ze nejako treba nastartovat sa, aby sa nieco zmenilo...vsak vsetci to chceme |
|
|
pildo |
pipoboy njn ale tak ako som spominal, na zmenu treba CASH $$$$ takze treba najprv niekoho kdo to zatiahne |
|
|
fiilo.punk |
2 Pipoboy.... ta anarchia bola haluska na koniec :) a hej myslím si že je tato diskusia ,,kktina,, veľa slova a ziadne skutky.. niekde ta kasi rok ci 2 dozadu sa tu našiel človek ktory robil skutky napr. posielal maily politickym stranam ktore ,,boli,, vo vlade...
2 All - kazde hnutie musimat svojho vodcu :) nejaky kandidát? :D |
|
|
acheron |
Původní příspěvek od acheron
prave som to poslal do JOJ-ky aj Markizi (Paľba) , mozno z toho nieco bude :)
....stale chcem viac a viac co najskor odtialto vypadnut |
clanok Drogové Kocúrkovo zaujal Zuzanu Šipošovú - redaktorka TV Markíza
Dobrý deň, veľmi ma zaujal tip ohľadom technického konope, no množstvo diváckych podnetov mi dovolilo reagovať na Váš mail až teraz. Rozhodne by to bola výborná téma na spracovanie, a tak by som sa veľmi rada skontaktovala s pánom Jozefom – podmienkou vysielania je totiž vyrozprávanie príbehu. Myslíte, že bude ochotný, resp. mi na neho môžete poslať nejaký kontakt? Ďakujem, s pozdravom Zuzana Šipošová Redaktorka TV Markíza |
preto sa chcem opytat ci mi nemozete napisat na toho pana Jozefa I. nejaky kontakt
.poslal som mail redaktorovi ktory pisal clanok Drogove kocurkovo, tak ostava len cakat ci poskytne nejaky kontakt |
|
|
sponge-bob |
Podla mna nato treba tvrdú ruku....nejaké demonśtrácie,ale na začiatok by stačila nejaká fungujúca organizácia.....žeby slobodná volba,no už roky vyzerá,že to nieje ono... |
|
|
LSD-3D |
slovensko je este daleko ad legalizacii.
ano |
|
|
sponge-bob |
no tak od legalizácie určite na to sa musia prestriedať generácie, a hlavne v parlamente....:) na zaćiatok by mi určte stačila dekriminalizácia , bol by to KROK správnym smerom.... |
|
|
Lopticka |
Slobodna volba sa vsak opat prebudila k zivota, ci sa vsak rovnako prebudza aj jej aktivita pozitivnym smerom, tazko povedat. Jedine vychodisko pre sr je deckriminalizacia canna alebo uprava Trestneho zakona, aby bezny uzivatel nedostal za gram basu, ale pokutu ci inu sankciu bez odnatia slobody. To by vsak chcelo riadne ohlasy v radach narodnej rady a tam samozrejme panuju ine starosti ako nasa slovenska canna komunita.
Problem bol uz mnoho krat spominany, politici a ekonomicke hladisko.... (ved nedajboze aby sa na mariske nedalo po decrimi ryzovat :D )
A rovnako na hlavu je postavene aj pestovanie technickeho konope, na kt. treba diplom z farmacie, mediciny alebo z chemickej a nasledne ohlasovanie a kontrola z proti drogoveho (mozno sa mylim, ale kontroluje to zlozka policajneho organu)....
A preto...zastavme ich bratia, nech sa oni stratia,Slovaci oziju :) peace |
|
|
flySter |
presne tak, znizit tresty...popripade urcit nejaku vekovu hranicu alebo drzane mnozstvo a zivot by bol hned o kus krajsi...pani politici zamyslite sa!!!...dostanem za par géčok tolko kolko najebany sofer co prejde rodinku na prechode...fok
piis |
|
|
|
na to si tu este pockame,generacie sa musia pomenit |
|
|
Lopticka |
ak budem po 30 este hulit :D
ale myslim ze ta hranica by mohla byt kludne od 18 rokov, ved ked je podla zakona clovek dostatocne zodpovedny na pitie alkoholu....
to makaveli22: to sa teda musia....Ale preco by to nemohlo zacat prave tou nasou ! ;) |
|
|
Lopticka |
to:jjaman
v 45 by som sa uz asi nerozculoval nad politickými ukazmi v nasej republike. pan premier v 2003 slubil, ze sa mrkne na restrukturalizaciu trestneho zakona, priamo narazal na rozdelenie drog na makke a tvrde a tiez zaradenie marihuany podla tychto kriterii....skutek utek...
som vsak milo prekvapeny ze su na slovensku ludia v tvojom veku, ktori chapu prinos a caro marihuany. |
|
|
fandly |
v spravach ste mohli vidiet ze zadrzali chalanov so zelbou 2kg co keby sme spravili mega protest ked budu mat sud :)????? ja by som isiel do toho keby sa nas nazberalo aspom 200 tak to bude paradna akcia |
|
|
Lopticka |
neviem ci by bolo mudre protestovat v prospech dealerov... |
|
|
kaktusx |
Presne ako píše Lopticka.
Najlepšie by bolo keby mal súd neaký človek ktorý si ju pestoval sám pre seba, pre radosť alebo kvoli zdravotným problémom.
Vtedy by bol protest namieste...zišlo by sa neakých 10 000 ľudí s transparentmi, medzi nimi aspoň 100 politikov, 500 známich ľudí, urobil by sa veľtrh so stánkami pred súdom a prezentovali by sa tam výrobky z konope...ou sorry...nechal som sa uniesť :teef:
Proste vnúčata naších pravnúčat možno nebudú za MJ sediet v base viac ako za masovú vraždu.
PEACEandLOVE |
|
|
Onyx |
Ja osobne nepoznam nikoho kto by sedel za to ze mu nasli ganju...A poznam aj osobu co jej normalne dokazali minimalne 1pripad kedy dealovala a nasli jej tusim 10gramov a vykryla to bez basy...Lebo zas netreba zavadzat ze tu za gram travy pojdes do basy ked vieme vsetci ze to tak neni...Na druhej strane ked si vypestujem povedzme 300g a chytia ma stym tak idem do basy aj ked mi nedokazu ze by som niekomu niekedy stoho predal...Pritom niekto len nechce podporovat dealerov,minat nato tazke prachy ale boji sa ze kvoli par rastlinam si pokazi cely zivot a preto tych dealerov nakoniec podporuje...Proste ja si myslim ze policia by sa mala venovat niecomu inemu a nie rieseniu travy lebo nechapem co stoho ma stat ze to riesi...Verim tomu ze keby sa to legalizovalo tak by sa aj znizila kriminalita, lebo logicky by sa viac hulilo a menej pilo a vsetci vieme kolko trestnych cinov vznikne pod vplyvom alkoholu a kolko pod vplyvom MJ... |
|
|
|
pre onyxa:no powiem ti takto byvam tam de byvam a poznam osobne tolko pripadov co isli sedet za marianu, ze mi nestacia prsty na koncatinach aby som to spocital.a trebars poznam jedneho co dostal za 0.2g pol roka podmienku.a klude mi never,ja viem co viem a to mi staci. |
|
|
Onyx |
makaveli22: fuuuu tak to tam mate huste a tak jasne ze ti verim...Zavisi to aj od toho kolko ma ten makak THC ale aj nedavno chytili kamarata s 1g...Sice nie indoor ale dost dobra priroda...a dostal 1000SK pokutu a prejednanie na obvodnom urade...No asi tu mame nejakych dobrych fizlov... |
|
|
pildo |
2 onyx: nepostupili to prokuratorovi, tak to bol len priestupok asi |
|
|
Onyx |
2 pildo: no tak vyzera to tak no ajtak su to svine :D |
|
|
Lopticka |
Onyx: to tam nema huste len makaveli ale asi vacsina slovenska, aj v ramci mojho kraja. Ale v kazdom pripade by som chcel vediet kde byvas a ake mate ceny najomneho :D
A neber toto nejak osobne ale skus zistovat informacie uplne z prvej ruky ak je to mozne. Tiez som pocul rozne pribehy ako toho ci oneho zobrali, nasli mu 12g a na veceru bol doma s podmienkou. ked som sa zacal informovat o zaujimavejsie historky viac, skoncilo to v bode, ze prva ruka mi uz nemala ako podat informaciu...hadaj preco.
Pildo: priestupok za 1 gram drogy? |
|
|
pildo |
napr konzumacia je priestupok a nie trestny cin. takze to mozno ukecal dako. sak ani cajtom sa hadam nece jebat koli 1g |
|
|
acheron |
pisal som maila Strane Zelených, ci neplanuju do ich volebneho planu zaradit aj zakony ohladom Marihuany...je to par dni , zatial neodpisali, asi ma len zmazali s myslienkou :"zasa ti posrany narkomani" xd...ale kebyze im takychto mailov pride milion tak by s tim uz hadam nieco robit museli :) |
|
|
blade000 |
...ale kebyze im takychto mailov pride milion tak by s tim uz hadam nieco robit museli
Dobrý nápad... čo tak mail typu "pošli ďalej"... odosielať jednak politikom a svojím kamarátom, nech to pošlú tiež... :o) |
|
|
Dr*Skunk |
všeci nato serú a nema to zmysel zakon je proste taký ak nepredavaš tak ti nikto nič nebude robyť toto je podstata toho všetkého a zakon je dobrý a ver tomu že ked nepredavaš tak nema s tebof nikto nič policajti vedia o tebe všetko ked chcú a ked to kuriš a vedia že nediluješ tak ta nechajú na pokoji_! tak trebars ked ta chytia v meste načo ti je 6 pitlov ked kľudne tebe osobne stačí jeden hmm toto by bola prvá otazka ktorú sa ta spytajú a ty si odpovedz_? pre jedenpitlik ti nič nespravie |
|
|
|
dr*skunk:tak taketo nieco jak pises,tam de byvam ja neplati.a duplom to co si napisal ze :pre jeden pytlik ti nič nespravia. |
|
|
|
Dovolim si nesuhlasit, vela mojich kamaratov malo opletacky za take mnozstva ako 0,5 g a podobne... skonci to vacsinou podmienkou. Neviem ci to plati pre cele Slovensko, kazdopadne moja rodna nazi Prievidza :rolleyes: . Mam uz strach tam chodit, nedealujem, ale ten tvoj "jeden pytlik" je pre mna trochu malo.. a s narvanou energitkou by som bol hned jasny zejo.. ked idem na tyzden domov, potrebujem kua zasoby, a nie si kupovat hydroskera za 500.. |
|
|
|
hej vacsinou podmienkou,osobne mam jedneho kamarat co dostal za 0.2g podmienku. ale to uz si pravoplatne odsudeny a mas zapis.a chod si potom hladat robotu :D. a ked jeden pytlik je pre teba malo tak sem pridi a zacni snim mavat na ulici :D. inak oblast prtzalka. |
|
|
pildo |
vela zalezi aj od toho ako sa rozpravate s policajtom, preco vas kontroluju (ked robis bordel a najdu ti minco tak mozu robit dost problemy). takmer vzdy sa to da zahrat ked sa nechova niekdo z partie ako najvacsi sedlak (osobne skusenosti) |
|
|
Dr*Skunk |
policajt tiež po tebe len tak nepojde že si ta vytipuje na ulici |
|
|
|
dr*skunk:tak to si na omyle |
|
|
pildo |
jj neni to tak. kamos prisiel z CR a doniesol si cca 10g dobreho matrosa. isiel pesi z mesta domov a zastavili ho policajti a dali mu prehladku. nasli unho vahu a 10g tak ma teraz pruser. a prezreli ho len pre to, ze ma dredy jak potomok boba marleyho |
|
|
|
hej ja mam zase taku skusenost ze kamarat isiel na pumpu kupit cigarety,ktoru ma naproti baraku.v dokladoch mal 0.3g pri pumpe ho zastavili a hned prehliadka,skoncil s podmienkou.a to ani nema dredy vyzera normalne.(nie ze by dredy vypadali nenormalne :D) |
|
|
|
A co ti dvaj Zilinski stredoskolaci, kazdemu nasli po grame, za to ich vyrazili zo skoly a hrozili im 3 roky (aj ked ich asi nedostali.. dufam) |
|
|
Dr*Skunk |
pildo: čistý diler....(a ešče vaha) ja a každý trošku logickejší človek si to určite pomyslí
makaveli22: no tak to je možno nahoda čo pochybujem že by sa 0,3kou zapodievali je to po kkt papierovačiek navštev a o to oni nemajú zaujem iba ak by to bol bonz a to už riešiť musia lebo to je nahlasené (toť moj nazor)
Sagus: no ohľadom tých stredoškolakov - čo by sa stalo ak by u nich našli chlast_?? asi tiež by boli nejako potretaný a tu sa jedná o drogy
a ako pildo vravý zaleží ako to podaš policajtovy |
|
|
pildo |
no tak on je len konzument, za to dam ruky do ohna. bral si len vacsie mnozstvo pre seba a par kamosov na par dni (osobne dam s 1 kamosom 10g tak za 7-15 dni, podla akcii). ale zas sudca to moze tak brat (aj ked 10g na dilera je dost malo). mna by skor zaujimalo, preco nie su predajcovia alkoholu mladistvim sudeni paragrafom 182 ci aky to je. ked nema clovek 18, tak je prenho aj alk a cigy ilegal a teda by mali predajcovia dostavat tie iste paragrafy, ako ked predava clovek ilegalnu drogu |
|
|
|
Dr*Skunk: nahoda to urcite nebola, ty budes urcite z niakeho mensieho mesta ze? |
|
|
Lewik |
Dovolim si vstupit do vasej horlivej debaty...Do debaty plnej zbytocnosti a hluposti. Makaveli sam dobre vies ako to v SR funguje, darmo rozvijat nekonecnu temu na policiu v trede o dekriminalizacii.
Kto ma dojem ze policajne organy konanaju cestne a v riadnych medziach zakona je daaaaleko na omyle.
A zaroven kto ma dojem ze policia "neriesi" 0,3 g, nech sa paci, osobne ho pojdem zastupovat na sud. Policia riesi dokonca aj prazdny pytlik, kde zostali VELMI drobne nepouzitelne ciastocky alebo thc-stopove prvky.
Takze opakujem, zbytocne tu riesite co sa deje za branami Dvoch Levov. Ci sa zameriavaju na dealerov vacsich mensich, alebo konzumentov...vsetko je to politika a hra, do ktorej vidi malo ludi.
A ako pozeram nazov tredu, legalizacia...
V CR sa prebera znizenie trestnej sadzby za mariku, dostanete vraj len pokutu 15.000,-Ck za tri rastliny...suma sice vysoka, ale co je to oproti slobode...
A my SR?? Debatime co nam mozu policajti.
Nemate skor chut zacat debatit o hnuti, o mobilizacii, o rozumovej osvete tykajucej sa rastliny, za ktoru mozete vyfasovat v dnesnej dobe (ROK 2009) od 6-10 rokov ?????
Alebo si radsej kazdy povedz, ze to za mna spravi niekto iny, a ked nespravi, co uz, nejak bolo nejak bude, ved poznam dilera a ked aj toho poznat nebudem, pride novy.....posrany kolotoc !
NEPOTREBUJEME LEGALIZACIU, staci DEkriminalizacia.... |
|
|
Lewik |
diskutujte na temu, vyslovte svoje nazory a podnety na temu, podajte svoje navrhy na temu. |
|
|
piistaa |
Hmm no co ti na to poviem, je to smutne. Z osobnych skusenosti viem ze policajti riesia pomaly aj prazdne fajky z ktorych citit travu !!!
Katastrofa tu na SK :(
A co s tym robit? To je tazko,myslis ze by tu na SK malo nejaky zmysel nejaka organizacia alebo nieco podobne? pochybujem... |
|
|
pan.smakovicka |
ma zarazilo ze niektory slovaci su troska neinformovany o tom co sa tu vlastne deje.(moj predpoklad je ze su z malych miest-dedin)
inak sa s tebou absolutne stotoznujem.
osobne som za dekriminalizaciu a nie za legalizaciu(o tej sa da aj tak len snivat a nebola by moc prospesna)
pista: takymto pristupom asi tazko |
|
|
piistaa |
Neviem podla mna proste slovensky politici este nedospeli na taku uroven aby prisli co i len nejake zmiernenia tych trestov... |
|
|
Lewik |
piistaa: o urovni politikov sa bavit netreba, aj preto lebo nezalezi ci dospeli na rozumovu uroven, ale ci to bude prosperovat ich politicko-financnym vztahom. inak povedane ruka ruku myje..
clovek Slovak, obcan SR zabuda na jednu vec: ZE TYCH KKTOV VO VLADE SI ZVOLIL SAM. politik je teda DEMOKRATICKY zvolena SPINA.
a z toho vyplyva dalsia jednoducha vec, prava sila sa teda ukryva v nas Slovakoch obcanoch. Mnohi su vsak prilis lenivi pohnut rozumom a preto to prenechaju nasim papalasom, to je vsak ina tema.
Chcela som naznacit to, ze na nejaky postup v situacii na Slovensku, netreba nutne organizaciu hnutie alebo velke pochody !
Staci sa zamysliet nad svojim osobnym spravanim !
Zacat rozmyslat:
a/ ako NENÚTENE "zapnut svetlo nad canna situaciou"
b/ ako rozsirit osvetu a hlavne oddelit HEROIN , 40%thc Skunky
a ine povesti od MARIKY
c/ ukazat objektivne jej POZITÍVa ale aj NEGATÍVAa (karcinogenne latky, kratkodoba pamat error a mierna odebilnenost...nezatvarajme oci aj my samy)
d/ predniest na svetlo sveta fakt, ze TRESTNE STIHANIE osob drziacich, pestujucich alebo inak manipulujucich s marikou pre VLASTNU SPOTREBU je absolutne a zbytocne demoralizujuce NEPOTREBNE bezvysledne, zvycajne majuce INY EFEKT ako vychovny....
wau tolko silnych slov, ale co s nimi..... ???
|
|
|
piistaa |
Lewik: Chcelo by to mozno urobit nejaku stranku,jednoduchu a prehladnu kde by vsetko bolo napisane tj. pozitiva a negativa nejaka osveta atd.
Minimalne aspon nech sa na to bezny ludia pozeraju inak,a potom sa bude mozno dat robit nieco viac? |
|
|
pildo |
chcel som robit stranku, kupil som aj domenu ale ked som napisal, nech sa ozvu ludia, ktory by s tym pomohli tak len jeden clen sa ozval a ponukol, ze zaplati tu domenu. ale skor by trebalo grafika a ludi co by pisali clanky ako zaplatit 10 eciek za rok |
|
|
Lewik |
pildo K+ za pokrok. Stranka ako taka by bola fajn, ale v prvom rade by bolo najlepsie zhromazdit a osvietit SK komunitu tu na tomto fore, kedze je asi najnavstevovanejsie medzi SR uzivatelmi.
Mam na mysli to, ze samotna stranka sice bude treba, ale ked nebudu ludia o nej jasne a spravne informovani, navstevnost ako aj snaha budu stale kolisat.
Co sa tyka toho zhromazdenia a osvety: cely tento thread som si presla (fakt nezazivne) a v podsate v nom nie je nic dolezite. Pisala som MODom ci by bolo mozne cely thread zmazat a zalozit novy, s rovnakym nazvom alebo novym (moj osobny navrh- DEKRIMINALIZACIA marihuany SR) - zatial bez vysledku.
A postupne riesit jasnu problematiku na tomto threade, jednotlive kroky postupy vychodiska moznosti, to vsetko a to jedine by riesilo.
Na pisanie clankov, aktualit uz 1 hlavu mame, grafika tiez. I ked si predstavujem skor jednoduchsiu stranku, nejaky ten flash urcite neuskodi.
LUDIA VAS TO NESERE ANI TROSKU, ze "susedia" UZ MAJU SKORO KLUD???
Vas to netankuje ze par km od BRATISLAVY sa nachadza raj??
VAS TO SKUTOCNE NESTVE?
A VIETE KTO ZA TYM STOJI ??? samotni "susedia", obcania, groweraci, aktivisti !!
VYZÝVAM Vás: PREBUDME SA |
|
|
|