Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ked som bruzdal slovensky internet,tak som nasiel stranku,ktora je za vyslovnu LEGALIZÁCIU MARIHUANY NA SLOVENSKU.Aj ty prispej hlasom a mozno sa toho dozijeme
Jo ode mě taky. Ale že jim tam dáváme/te naprdel co?
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Premier-sportovec-krestanskydemokrat a cojaviem co este asi tazko najde pochopenie pre hulicov. Taky Havel to bolo ine kafe. Naozaj neviem ktory z nasich politikov by bol schodny. Podla mna pomoze len vymena generacii za dnesnych 20-30 rocnych. Ale keby som som sa mylil tak by som bol stastny.
AAAAAA. tak som dal yes a budem tento svetonazor sirit vsade,vsade bo nastup uzivania konope je naozaj masivny no nie tak skodlivy ako sa uvadza. Ludia Lyberate yourself!!!!!!!!!!!!!
To robos:
dik. myslim si,ze len s takýmito nekompromisnými názormi dosiahneme,ze sa v tej nasej konzrvatiymom prerastenej spolocnosti zacne nieco diat.