Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

Stránky: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 
LegalizÁcia Marihuany Na Slovensku - Klikni zde pro originální téma
HeRB
no ale napisat www.faktami-proti-predsudkom.eu da fakt zabrat..ale zase www.fpp.eu vyzera skaredo hmm tak ja neviem..
Ferdinand Bongo
citace:
Původní příspěvek od mittka
... staci narobit animacie niekto kto ma na to ;)

Aké animácie, by to asi mali byť?
Flashové animácie som robil na mojej bývalej škole a aj vo voľnom čase, síce som už dlhšie nič poriadne neurobil, ale robiť s Flashom viem ..
mittka
Ferdinand :

presne taky styl mam na mysli ako je tvoj avatar :punk:

:D
Spsemi
2 pildo :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

rad by som prispieval.... v lete to asi bude naho*no... no snazil by som sa :satan: :satan: :satan:

dalsia sekcia by mohla byt monitoring medii... myslim ze som to tu uz pisal...

Stacilo by tam nahadzat odkazi na clanky v tlaci, casopisoch a pod. minule sa ma napr spoluziacka pytala ci je pravda ze marihuana skodi menej ako alkohol, lebo to citala v nakom zenskom casopise... /zena a zivot, bajecna zena.. ci co.../.. tha taq.... obcas sa naky tan clanocek vyskytne... ++ by sme k nim mohli pisat nake rozumne komentare.. vysvetlujece pripadne zavadzanie.. a pod...

spsemi

PS len taq dalej...:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
JAMMAL
jj..LEGALIZOVAŤ LEGALIZOVAŤ!!
JAMMAL
Slovenska politika nikdy nebude mať uroveň..
mittka
Spsemi :

taketo clanky by som tam nedaval podla mna to je rovnaky bulvar ako kolegyne typu ,,Marihuana vam z dieteta urobi trosku'' akurat otoceny na nasu stranu...ale my samozrejme nechceme za kazdu cenu nalakat ludi ale ponuknut fakty ;)
pildo
myslim ze ten monitoring medii je v pohode vec
zas sa na to všetci vyjebali :D
Dr*Skunk
kamo ja mam viacej roboty než len tu haluziť mam školu a kua ešte aj out a furt sa pritrafia nejaké čuksi a musim si najsť čas na nejaké brčko tejto teme sa budem najskôr venovať až cez prazdnini kde budem mať čas na fšecko_!
šak dobre ja sa nehadam :D
MastaHBlastaH
citace:
Původní příspěvek od loneman

zdroj: http://www.sme.sk/c/3301533/Vystava...urad-vlady.html

Myslím, že to jasne poukazuje na to, že na Slovensku sa schyľuje k "lepšiemu". Jediná reálna možnosť je už asi len odjebať sa z našej zmýšľaním zaostalej krajiny do <>

To je riadny k***t,fakt je najlepsie odist :(
HeRB
pohladal som podmienky zalozenia obcianskeho zdruzenie:
http://www.porada.sk/t23635-zaloeni...o-zdruenia.html

niektore veci by ale mohli byt problem:

Ministerstvo registráciu odmietne, ak z predložených stanov vyplýva, že

2. stanovy nie sú v súlade so zákonom,
5. ciele združenia sú v rozpore s požiadavkami zákona (§ 5).

V stanovach sa totiz okrem ineho uvadza ciel cinnosti.
A tiez treba urcit sidlo zdruzenia. :smoker:
Leming
HeRB-to musi prejst naky profik ako by sa to dalo prejst nakym tym liecitelstvoj nakymi paragrafmi a zaoknmy a islo by to dala by sa zalozit to zdruzenie a potom neco s tym robit ved nas tu nie je malo. vsak
Leming
Hehe mnooo thak to by bol good sposob ale to by musela byt aj navstevovanost arozne miesta pre navstevitelov.hehe.neco by to chcelo specialne no to jo
Ferdinand Bongo
citace:
Napríklad v Holandsku musela vláda legalizovať ayahuasku, kvôli cirkvi Santo Daime, ktorá ju používa pri svojich obradoch. Táto cirkev sa odvolala na zákon, ktorý garantuje náboženskú slobodu a zakázanie posvätnej rastliny tú slobodu obmedzoval. Čo takto vytvoriť vlastnú cirkev, na registráciu a uznanie štátom stačí zohnať podpisy 20 000 členov ;) Keď sú u nás registrovaní Jehovisti tak prečo nie my...ešte by nám musel štát platiť aj dotácie :D

No to by bola haluz,takto prešťať štát.. Lebo si myslim,že aby tu bola aspoň dekriminalizácia je dosť ťažké, ak nie nemožné a bolo by veľmi chytré využiť niaku dieru v zákone.. Konieckoncov si myslím, že by to potom aj za tú snahu urobiť to všetko okolo stálo, lenže treba brať do úvahy, že tu predsa len nie sme v Holandsku a bohvie či by dačo podobné vyšlo..
Jurasek
s tou cirkvou je to fakt dobre :D ale neviem ci realne..kazdopadne stat velmi podporuje cirkev...ked chcu na daco prachy vzdy dostanu (a to viem urcite)..
mittka
citace:
Původní příspěvek od Jurasek
kazdopadne stat velmi podporuje cirkev...ked chcu na daco prachy vzdy dostanu (a to viem urcite)..

hej ale krestanska cirkev..v nasej konzervativnej krajine to je uplna sialenost si mysliet ze vlada bude podporovat bandu ''rastafarianov'' huliacich marihuanu tu zlu zkazenu drogu :D
MastaHBlastaH
Vobec nejde o podporu statu,ide skor o to,ze cirkev nemusi platit dane,preto sa to oplati.Mormonska cirkev takto ziskava po celom svete kapital neodvadzanim dani z jej ziskov.
citace:
Napríklad v Holandsku musela vláda legalizovať ayahuasku, kvôli cirkvi Santo Daime, ktorá ju používa pri svojich obradoch. Táto cirkev sa odvolala na zákon, ktorý garantuje náboženskú slobodu a zakázanie posvätnej rastliny tú slobodu obmedzoval. Čo takto vytvoriť vlastnú cirkev, na registráciu a uznanie štátom stačí zohnať podpisy 20 000 členov ;) Keď sú u nás registrovaní Jehovisti tak prečo nie my...ešte by nám musel štát platiť aj dotácie :D

zohnať na slovensku 20 000 huličow ? to má byť akože problém ??? spravte formulár a hneď žačínam zháňať podpisy ! (úplne vážne)

prinajhoršom bude mať polícia info o 20 000 huličoch :D
Jurasek
Dr*Skunk - :) rispekt za odvahu...

zajtra nahodim do noveho threadu ( specialne na stickery, plagaty a tak aby tu nebol chaos ) nove stickerky ( prezent webu www.faktami-proti-predsudkom.eu )..aj sa k tomu vyjadrim podrobnejsie ;-)
_Chronic_SVK_
pekne pekne,keby som mohol nejako pomoct :)
dfblbec
citace:

s tou ahayuascou ako v holandsku to je aj v kanade, niesom si isty ci aj v usa, ale pokial sa nemylim tak v latinskej amerike odkial to pochadza to legalne nieje, ale nikdo sa o to nestara, prizmuria oci.

oklamat stat by bolo takto fajn, treba o*ebat system. ale neviem si predstavit ako tu niekdo spomenul ze stat bude podporovat "rastošov",. ale zasa moze to byt napr. nieco ako cirkev " LoM , ludia osvietenej mysle " (nic lepsie ma nenapadlo), taka slobodomyselna cirkev ktorej ritual je a sadiť svoju posvätnu rastlinku (kdo ma lepsiu bude vykúpeny :D) a nasledne ju sfajčovať. uz prehanam...
Dr*Skunk
(kdo ma lepsiu bude vykúpeny ) toto je brutal ,,oÓ ty šiška všemohuca" :frog: alebo gres naš každodený daj nam svoje plody dnes i vždicky na veky vekov skunk
dfblbec
sväteho šluka i bonga i matrošu svätého troška, nech vam grow rastie,
o ty tam, zlutuj sa a uchran nas pred slimakmi a hladnymi srnkami, a hlavne pred čorkami.
Vdaka ti ty tam, a este premen vodu na hashovy olej xD
LIX
Máte pravdu, jediné čo sa dá spraviť a bude najťahšie, oje..ať systém a zákony, nemohli ich spraviť na 100% a možno sa tu nájde neaká šišatá hlava čo trhlinu nájde, ja mám kamoša právnika, no právo zatial študuje tak sa opýtam a poviem mu nech porozmýšla čo by sa dalo spraviť :)
grass všemohúca ukáž nám kadial v ťažkých chvílach kráčať, kde špeky zhánať, daj nám poriadnu priškricu a z 20% obsahom THC živicu:bong:
Dr*Skunk ) Ako si v pondelok dopadol? Odhalili ťa že si húlič? :D

Jurasek
damn ! to som sa tak natrapil so stickerkami a este nikto nespravil nejaky fajny clanok ? :( no tak ludia..nechcem sa vratit spat k mojmu pociatocnemu napadu ( pockat na slobodnavolba.sk a ich prezentovat )..sak je tu dost nadsencov...

!!!! pre tych ktori nezaregistrovali ( lebo sa to tu trocha mazalo )...vsetky sticky a propagacia bude na fore FPP.EU ...pre pristup kontaktujte PILDA (resp. PILDO ) cez PM !!! :)
Gucspeed
.. len tak mimochodom...
http://www.aktuality.sk/spravy/krim...adika-marihuanu
Jurasek
ked uz sem hadzes monitoring medii tak tu mas :)
http://www.bleskovky.sk/cl/13/16047...ky-alergie-koze

btw...dalsi pozitivny FAKT :)
Dr*Skunk
citace:
Původní příspěvek od Dr*Skunk

tak to si našiel zaujimavú vec len ako by sme to dostali od nich aby nas nežalovali. nejaké autorské prava tam musia byť nie_?

LIX chceli ma dať na nejaké tie besedy o drogach ale som im to rýchlo zatrhol :D
citace:

tak to si našiel zaujimavú vec len ako by sme to dostali od nich aby nas nežalovali. nejaké autorské prava tam musia byť nie_?

stačí ak dáš k článku odkaz na ich web ;)
Dr*Skunk
citace:
Původní příspěvek od Cpt. Spaulding

stačí ak dáš k článku odkaz na ich web ;)

mysliš že to stači _?
HeRB
spravim skusky a buduci vikend by som napisal nejaky clanok co ak sa vam bude pacit moze ist na stranku len teraz fakt nemam cas no do konca juna urcite nieco dodam
citace:

mysliš že to stači _?

som o tom skalopevne presvedčený ;)
LIX
http://www.aktuality.sk/spravy/doma...tkym-mladi-muzi
_Chronic_SVK_
zas budu na skolach pi*ovat ze aka je marihuana navykova a skodliva
mittka
Je to smutne ale v nasej jebnutej zemi sa situacia vyvija opacnym smerom ako je zdrave..

Legalizacia alebo dekriminalizacia je u nas asi rovnaky pocin ako zvrhnutie komunizmu..

Sory ale caka vas velmi dlha cesta k uspechu, povedal by som ze je to na desiatky rokov, ja sa radsej zo Svk odjebem aby som pol zivota riesil obmedzenych kokotkov vo vlade...
Dr*Skunk
ale pokiaľ nas to bude baviť a pokiaľ to bude baviť dalších po nás _!
MastaHBlastaH
support mittka,najlepsie je sa odjebat zo Slovenska...
fiilo.punk
Hoši dlho som tu nebol... na tomto fóre volakedy som sem pravidelne prispieval... Ale počul som od kamaráta že to bude unás od new year tak ako u českých bratov - PESTOVANIE - ANO ...... SUŠENIE - NIE !!! Je to dobrá kokotina ale keby to bolo unás aspoň by sa to prestalo predávať za nejaké big ceny a obmedzilo užívanie bieleho a iných sračiek...
pildo
tak to by bolo uplne super. tak sa ho popytaj odkial ma takuto zakulisnu info ale myslim si ze to bude kacica typu JPP - jedna pani povedala...

inak ludia co ste chceli robit ten dizajn a okolo toho ozvite sa cez PM. ja momentalne mam vacsie problemy ako riesit stranku, holt zdravie je prvorade
Dr*Skunk
tak ja som zas počul že sa dá vybaviť papier u psychoša že si nejaký čiastočný zavislak a môžeš nosiť nejakú minimalnu davku zo sebou že nejakých 350 sk neviete niekto o tom viac_?
Jurasek
Dr*Skunk - no ak by ma chytili s gramom tak dostanem max podmienku..budiz..to by som nejak prezil..ale keby mi nasli rastliny to by sa mi sakra nechcelo ist do basy tak by som cez psychosa vybavil daky papier ze som psychycky labilny alebo nieco podobne...ale ma to jednu velku nevyhodu..ze sa to bude tiahnut s tebou do konca zivota...ale vzdy lepsie jak hnit za mrezami...
skratka viem ze u psychosa sa da vybavit kadeco :)
Dr*Skunk
včera som sa rozpraval z kamošom čo bol v base že tam jeden dostal 4-roky za 1-gram (čiže na pomienke ked ta chytia si v P) väčšinou ide o sudcu akú ma naladu
MastaHBlastaH
2loneman:dostuduj a bal kufre...
Ja som uz druhy krat v podmienke a fakt,ze riskovat basu,kvoli jednemu skurvenemu zakonu nehodlam,zahranicie je jasna volba.
Aj tak niesom svojimi danami ochotny podporovat stat,ktory kludne dojebe zivot nevinnemu za nic.
paranoia
na Slovensku nikdy nebude ganja legalna pretoze je plne idiotov a fakt ,,nepohodakov" ktory hraju pohodu.Druhym problemom je slovenska nenazranost na travu a obkladacky skoro na kazdom rohu..proste kamos trha z palice kamosovi..to je normal.
Dr*Skunk
citace:
Původní příspěvek od wasco123
Heh, ja si niekedy pripadam ako by uz aj bola legalna. Pod oknom sa kazdy den stretava banda fetakov

DO KEDY_?
LIX
http://www.aktuality.sk/spravy/zahr...ekolko-cigariet
Dr*Skunk
oniuž ani nevedia čo pišu ked som nedavno čital podobný prispevok tak brko škodilo ako balik cigariet no možno další rok už nebude škodiť vôbec _!?
Trestne stihanie za skoro nic v sacku? tak na tom nasom Slovensku sa fakt ty politici ale aj policajti asi zblaznili. Fizli museli mat radost, ako skazili zivot mlademu chlapcovi co si chel len pohulit. neni to na rozum?
Viz.:http://www.aktuality.sk/spravy/krim...senou-rastlinou
trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Za s 0,794 g . ?
áno presne tak , ked to napíšem , že za vraždu je menej rokov sa každý rehoce ...neberie to vážne ...deti si tu dojebú život za jedného jointa...
už si vážne myslím , že treba spraviť masovú podpisovú akciu a ja so svojimy 43 rokmy budem prvý ktorý to podpíše ...treba vytlačiť slušné a jednoznačné letáky a ludia to budú podpisovať ..dúfam ...
Maroko
jj, chcelo by to nejaky protest. este najst niekoho, kto to zorganizuje :-( Ja nie som organizacny typ, ale ak by sa konala nejaka akcia za legalizaciu, tak by som urcite prisiel aj s mnohymi kamosmi.

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=30182
MastaHBlastaH
http://pozorovatel.sk/archiv/britsk...ych_poruch.html
Dalsia slovenska antipropaganda :( Na slovensku su vazne ujebane zakony,vacina fajciarov je v produktivnom veku a jedine dopady co robi uplatnovanie slovenskej stupidnej legislativy su v prvom rade dojebavanie zivota nevinnych ludi a minanie penazi danovych poplatnikov=nas. Som rad,ze nezijem na Slovensku,ale v krajine,v ktorej mozem slobodne odpalovat na ulici bez strachu,ze ma budu riesit policajti...
pildo
lebo vo vlade mame bud jezisbandu :angel: alebo ozranov :beer:
skor to bude tym ze na Slovensku je 80% veriacich, a ty ked pocuju droga tak amen tma a vcechach asi 18= rozdiel dost ja zijem v cechah ale pestujem aj na slovensku aj v cechach a je mi fajn, ale treba to zmenit, nova generacia mladych do vlady ale kto by tam siel, medzi tych iq/tq politikov ako je Fico a spol, ale co uz, mozna casom sa to zmeni,,,,, Dufam v to!
LIX
To je fakt, treba vystriedať tých žebrákov vo vlade novou generáciou
2 loneman :Ja viem ako znie ten paragraf, bo mi kamosa chytili,to tam bolo pre srandu aky mame super zakonnik :D. A za jednu davku ist na tri roky sediet by sa mi fakt nechcelo....Tym som chcel povedat ze je to riadne na rozum :D Si chces pohulit jedneho jointa, a za to na tri rroky.....fuuuuuuu.....moc, moc na mna........... :D
LIX
http://www.changenet.sk/?section=kampane&x=276476
dfblbec
jj, kamosa tiez chytili, a mal nieco pod pol G, tusim 0.35 g, ale ze percenta 17.5%. Pamatam si ako som vtedy vyzeral, fakt odpaleny. Mne pack nenasli, ale jemu z toho dali naak + 20 davok,,, ze loooool, bolo tam tak na 3 vodne... mOzem upravit cisla, ma ten paper doma
_Chronic_SVK_
Keby ze mi nasli grow mohol by som sa vyhovorit ze pestujem kvoli zdravotnym problemom ?Ved aj pouzivam na zdarvotne problemy ..:D,a ten zakon plati aj unas o tych 0,3% THC ked ma rastlina pod 0,3% THC tak mi nic nemozu?
dfblbec
2expresion : podmienka 1 rok, (a ked som bol svedcit, to boli haluze,som sa tam fakt nasmial,,,,a mi jeho advokat vysvetloval ze za jeden pytlik dostanes max podmienku, ale ze s pestovanim je to horsie.ale ze Treba sa vyhovarat na zdravie)

2chronic... Tu je to tak ze aj kebyze mas pol tony technickej s minimom thc tak si mimo naakych vacsich problemov, ale z 0.2mikroG naakej petelice s vysokym obsahom, nedajboze hash(oil), ty vyrataju x davok
Policia patra po Kvalite, ne kvantite
wasco123
Zo mna ked sa snazili vytiahnut na vysluchu niejake mena tak som im povedal totalne somariny.

fuck off police
no mňa by celkom zaujímalo ako dopadlo fpp :confused:
LIX
A čo akože ked pestuje štát technické konope na vlákna tak aj im to chodia kontrolovať? To je jaká kokotina že ked by to aj im presiahlo o 0,01% THC viac tak ich zabásnu, to aby potom nemohli hnojiť chudáci lebo sa budú báť že to presiahne limit a každého kto v tom podniku robil zabásnu za to že pestovali nad 0,3%THC
_Chronic_SVK_
nechcem pestit technicke naco by mi to bolo :D
LIX
môžeš si s toho robiť vela rôznych receptov, aj haš si s toho môžeš spraviť, chleba, čaj dobre chutí, môžeš si s toho vyrábať liečivú masť, je toho noša...
pildo
citace:
Původní příspěvek od Cpt. Spaulding
no mňa by celkom zaujímalo ako dopadlo fpp :confused:

no podarilo sa mi nieco spravit s CMSkom a dako to nejde :mutant:
musim to cele preinstalnut. co je horis epadol mi asi prvy projekt z ktoreho som cel financovat propagaciu (nalepky,...) takze kym sa mi to podari realizovat tak to vidim na pol roka-rok ale aspon budem mat cas spravit dizajn a zohant niake materialy. kedze nik nema realny zaujem na tom pomoct tak to zbucham pomalicky sam
wasco123
Ja som bol raz na vysluchu ohladom nejakej bitky, mal som pri sebe spek tak akurat na 2x smrt, a hned ako som vysiel z policajnej stanici, za brankou som zroloval brko a isiel som prec po svojich. fuck off police
grundik
legalizacia je na nasom konzervativnom slovensku v nedohladne...
skor sa modlime nech to zlegalizuju bratia cesi...
a to sa lem bude ficko divit odlivu mladych do zahranicia:D:D:D:D:D
_Chronic_SVK_
citace:
Původní příspěvek od grundik
legalizacia je na nasom konzervativnom slovensku v nedohladne...
skor sa modlime nech to zlegalizuju bratia cesi...
a to sa lem bude ficko divit odlivu mladych do zahranicia:D:D:D:D:D

jasne uz nebudeme hovorit fuck off police ale fuck off police and fuck off slovakia
beltazar
ja si myslim ze zlegalizovanie marihuany je blbost pretoze ak sa zlegalizuje tak dyleri budu nie pestovat marihuanu co je dobre ale prejdu na tvrdsie drogy predstautesi ze mlades prejde na tvrdsie srogy lebo zakazane ovocie je to najlepsie ako sa hovori
preto je lepsie aby nebola zlegalizovana aby sa do ulic nedoniesom odpad radsej nech sa nacierno kupuje marihuana
_Chronic_SVK_
aspon keby sa dekriminalizovala a mladez drogy nemusi kupovat
chronik: proč myslíš?
_Chronic_SVK_
citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
chronik: proč myslíš?
Preco myslim co?:D
wasco123
Rozmyslal som ze Slovensko uz patri do EU. Uz len caka na prichod novej meny €. Tak ked je Slovensko tak isto ako Holandsko a ine krajiny v EU, tak preco neplatia na celom uzemi EU rovnake zakonny?
Dr*Skunk
wasco123 :frog: ser na TO skus pozrieť radšej niečo také
wasco123
citace:
wasco123 :frog: ser na TO skus pozrieť radšej niečo také

A to tam musim uviest pravdivu adresu? Asi nee
Dr*Skunk
tam maš zaškrtnuť či chceš aby si bol uvedený v zozname alebo nie_!
Spsemi
myslkim ze to bude zas len o hovne...

zavolaji si tam tych 60rocnych komunistickych odbornikov.. jeden minule rozpraval ako vznika zavislost na cigach resp. preco.. taq vraj.. si nake detiska najdu vzor v najekom spevakovy a pod. a potom zacnu fajcit lebo s amu chcu podobat.. BULLSHIT ... no mozno tam budu naky fpoho ludia za tym sklom... no ved uvidime...

PS: nerad pozeram taketo relacie, lebo ma furt len maxiomalne naseru.. ta hlupost nazorov a zarucenych teorii je pre mna absolutne nepochopitelna...

ach jaj

majte sa pekne a piste im tam maily, ja nemozem nemam doma net :(

citace:
Původní příspěvek od wasco123
Rozmyslal som ze Slovensko uz patri do EU. Uz len caka na prichod novej meny €. Tak ked je Slovensko tak isto ako Holandsko a ine krajiny v EU, tak preco neplatia na celom uzemi EU rovnake zakonny?

JJ moja rec, ved ked demokracia taq vsade rovnaka... kto hulit chce taq huli a bude a kto nechce taq nehuli a nebude... zas az taq nedostupne to hulenie nieje..
Shlukmaster
Jedna zásadná vec prečo sa legalizácia u nás nehýbe je, že nemáme osobnosti ktoré by sa verejne snažili o to pričinit. V česku ich je , bolo a bude mrte napr. Jiří x doležal, paroubek minule tuším tiež zadrel že si radšej da jointa ako flašu...
HeRB
V tej relacii ktora ma dnes bezat na stv 2 o 22:00 sa zucastni aj Rastislav Havalda, ktory stoji za Chartou Marihuana. Relácie sa majú ďalej zúčastniť: Dr. Lenárová (Centrum pre liečbu drogových závislostí, BA), p. Benkovič (psychologicko - poradenský pracovník), Blažej Slabý (Úrad vlády SR - národný koordinátor pre protidrogovú problematiku) a dvaja anonymní účastníci - jeden vysokoškolák, konzument marihuany, a neznáma žena - odporkyňa marihuany. Tieto informacie som dostal mailom od Rasta, takze to urcite nebude len jednostranna diskusia, takze dnes vecer pekne mailujte a volajte ;)
dfblbec
hmm, teraz som to dopozeral...

Jedine co tam bolo inteligentne bol Rastislav H. a otazky pani moderatorky.... Inac cela relacia stala za prd a nic nove a inteligentne tam nepovedalo...
snad az na to ze mienka v SR je zial proti Marihuane...

Ja newiem, ale ta relacia sa mi nepozdavala... Heh, a ta dokrutka, no koniec, to co tam dali...
Maroko
http://uloz.to/52904/Havalda%20STV2...sept%202007.wmv
Spsemi
citace:
Původní příspěvek od dfblbec
hmm, teraz som to dopozeral...

Jedine co tam bolo inteligentne bol Rastislav H. a otazky pani moderatorky.... Inac cela relacia stala za prd a nic nove a inteligentne tam nepovedalo...
snad az na to ze mienka v SR je zial proti Marihuane...

Ja newiem, ale ta relacia sa mi nepozdavala... Heh, a ta dokrutka, no koniec, to co tam dali...

hehe ani som to nepozeral a nieco podobne som cakal... skoda

majte sa pekne
Mozdik
No, takže s legalizáciu marihuany ( Konope ) na Slovensku sa prosím Vás DEFINITÍVNE ROZLÚČTE !!!

Je úplne nezmyselné a doslova až "slabomyselné" žiadať legalizáciu, "LEDVA" sa to podarilo Holanďanom. Dokonca aj u nich sa dostala do Vlády nejaká kresťanská strana... preto to avízované zrušenie 1/3 coffyshopov !

Lepšie a teda aj ROZUMNEJŠIE je žiadať o dekriminalizáciu. Teda o to, aby ste si mohli vypestovať niekoľko rastlín ( ja by som navrhoval max. 15ks ), a z nich potom vyrobiť Marihuanu ( ja by som navrhoval doma mať max. 500g ), a mať pri sebe aj na verejnosti "dennú dávku" ( ja by som navrhoval max. 5g )...

Ale aj tak, sa teraz vláda zaoberá inými vecmi, a nie marihuanov. Uvidíte, že Eurostat zvíši deficit nad 3.0% a potom to ešte len začne. Opletačky, aby sme predsa to "€" prijali 1.1.2009 ... Na dektiminalizáciu neostane ani ČAS !!!

PS : Môj osobný názov... budem veľmi rád, keby to, čo teraz píšem, už o 1/2 roka pravda nebola...
toto téma ste mali dávno zrušiť ..tu bude skor planéta opíc ..to mi verte Fico voliči ..a všeobecne slovenskí voliči ..ale aj madarskí voliči ...
Mozdik
citace:
Původní příspěvek od jjaman
toto téma ste mali dávno zrušiť ..tu bude skor planéta opíc ..to mi verte Fico voliči ..a všeobecne slovenskí voliči ..ale aj madarskí voliči ...

PRAVDA... a preto treba v nasledujúcich volbách ( 2010 ) voliť stranu, ktorá budeme mať v svojom volebnom programe zakotvené "riešenie" drogovej problematiky!!! Napr. SDKÚ, HZDS...
snow1
aspon ze semiacka su legalne ;-)
Mozdik
citace:

Tak ani to moc legalne nebude_! Mne sa zdá že je to nelegalne_!

Je to legálne, lebo semiačka sa pouzívajú, aj ako krmivo a pod. Pretože neobsahujú žiadne THC. Ale neviem, čo by robili, keby ti doma našli seeds v originál obale trebárs od Mandala Seeds. Určite by to neprehdiadli.
Dr*Skunk
momentalne som vydel v jednom obchode nejaký caj z marihuany ktorý obsahuje latku THC 0,10%
Mozdik
Na Slovensku ? Napíš názov a výrobcu. Hneď to skontrolujem.
Joint-SR
no semiacka su legalne no zaroven aj nelegalne :-) legalne v smere ze nemas problem to vykrutit na nejaky vtaci zob ale z druhej strany ked vedia ze z toho pestujes tak ta zapalia... a vyvodia z toho nasledky...

a nemuseli by tu ani legalizovat marihuanu .. stacilo by aby to nejak limitovali ze cca 2 g podmienka 1 rok 4 g podmienka 3 roky.. 10 a viac g nejaky dalsi postup nie ist sediet za brko v ktorom je 0,5g sisiek:-!
wasco123
....V mojej izbe je legalna :D :D :D
Mozdik
Súčasná legislatíva je taká, že pokiaľ u teba nájdu marihuanu do 3x dávky ( napr. 3 jointy ), tak z toho vyviazneš s podmienkov. Akékoľvek väčšie množstvo ako 3 priemerné dávky, už to hodnotia ako Výroba a predaj omamných a psychotropných látok. A máš basu.
Joint-SR
No keby sa to chcelo este dodrziavat lebo ako som uz pisal kamarat siel sediet za 4 gramy na 4 alebo 6 rokov. .. potom oni beru ako davku 0,5G alebo kolko ?:D na slovensku je to narusene mali by sme sa odpratat do ceska;)
Mozdik
citace:
Původní příspěvek od Joint-SR
No keby sa to chcelo este dodrziavat lebo ako som uz pisal kamarat siel sediet za 4 gramy na 4 alebo 6 rokov. .. potom oni beru ako davku 0,5G alebo kolko ?:D na slovensku je to narusene mali by sme sa odpratat do ceska;)

Pravda. Dokonca ani technické konope sa tu nemôže pestovať : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=32332
pildo
citace:
Původní příspěvek od Joint-SR
no semiacka su legalne no zaroven aj nelegalne :-) legalne v smere ze nemas problem to vykrutit na nejaky vtaci zob ale z druhej strany ked vedia ze z toho pestujes tak ta zapalia... a vyvodia z toho nasledky...

ked ti najdu uz sisky alebo rastliny tak ta nebudu (a ani cajtov) trapit semena ale to ze mas pri sebe konope. a neviem si predstavit ako by ti dokazali ze si tie semena chcel naozaj zasadit, vsak ich mas na zberatelske ucely no nie?
dfblbec
citace:
Původní příspěvek od Mozdik
Na Slovensku ? Napíš názov a výrobcu. Hneď to skontrolujem.

to je taki caj cannabis tea ,nevem vyrobcu ale maju to napr. v tescu v takej oranzovej papierovej "plechovke",,, je to zo sfajciarska, to jedine viem, a ma to poeticky nazov >cannabis tea
Swiss Cannabis Ice Tea som kupil asi pred 2mi rokmi v Bille.. žiadny stav som nezachytil ale chuťovo celkom dobré - a mrte imidžofka :D:D

celkom zaujímavý článok na túto tému :rasta:

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma