Jurasek |
pocuj HeRB....stickami urcite nechceme spravit dieru do sveta ( resp. do slovenska :) ) tak si myslim, ze staci spravit par navrhou ( hociakych jednoduchych ) a ked sa to rozbehne ( to jest ze sa budu naozaj aj lepit a kazdi lepič bude pravidelne podavat stastiky nalepenych stickov :) ) tak potom mozme mat aj vyssie ambicie...nastastie ja som viac optimista ako realista tak verim, ze nejaka propaganda mozno aj k niecomu bude :) |
|
|
Dr*Skunk |
Ludia z dedin by to mohli dat medzi farske oznami v kostole a na kulturak a do hospody to bude asi všecko (a na zastavku) buhehe :D už lepim a ešte nemam čo buhehe |
|
|
Spsemi |
pre doktora skero : keby som to lepikl vo svojej obci, taq by "obyvatelia" hned vedeli kto to lepil a vysluzil by som si opovrhovanie.. mozno by sa do toho obuli miestne ucitelky zo ZS a v pohostinstve by po mne vykrikovali ozrani kadajake p**oviny.... Ale lepit sa bude.... A dufam vo velkom....
uz sa neviem dockat toho navrhu...
spsemi |
|
|
HeRB |
tak cim skor hodte neaky navrh aby sme ho mohli posudit pripadne navrhnut zmeny a vylepsenia |
|
|
Jurasek |
no uz neslintajte tolko uz sa natom pracuje :) len nechcem spravit iba jeden navrh ale aspon 5 a pri mojej rychlosti mi len jeden zabere hodku-dve ( zalezi ci chcem spravit nieco style-ove alebo obycajne ) |
|
|
Ferdinand Bongo |
tak ja som dačo skúsil...
základná verzia + niake malé v iných farbách |
|
|
Jurasek |
Ferdinand Bongo - yo..parada..pekny stick len tu cierno-bielu by to chcelo vo vacsom rozliseni... |
|
|
Ferdinand Bongo |
Jurasek: jj, dík.. No ja som chcel dať všetky tie ostatné v normálnom rozlíšení, lenže som mal blbú verziu photoshopu... Tak som to napravil a konečne si už stiahol normál verziu,..takže tu je v čiernobielom a aby sa nepovedalo,tak zasa aj v niakom farebnom prevedení... |
|
|
Dr*Skunk |
a aj nieco vac nejaký odkaz na nejakú stranku alebo proste nieečo |
|
|
Spsemi |
jj parada akura ten textik nechceme dekriminaliyaviu drog a marihuana nezabija, by mohli bzt trosicku vyraznejsie... padicka parada..... len taq dalej...
spsemi
PS... fantasticky si mi zlepsil naladu
cus |
|
|
Ferdinand Bongo |
Dr*Skunk - no jasné, niake stránky by tam mali byť...ale ktoré konkrétne?
Spsemi - v pohode, zväčšenie tých dvoch nápisov nie je žiadny problém ;) máš na mysli aj niake farebné zvýraznenie?
hehe rád zlepšujem náladu :):) |
|
|
|
vééélmií pekné nalepôčky ;) ale tiež som za to nech je tam niaky web, ale dávať tam odkaz na grower je blbosť :D čo tak keby sme spravili web ? keďže sa v tejto problematike "trošku" vyznám, tak by som ho spravil.. grafiku mám tiež "v malíčku", takže už len niekto niečo napíšte, čo na ten web dáme, dohodnime sa na adrese (napr. dekriminalizacia.xxx.sk) a možme to rozbehnuť ;) |
|
|
|
tak som vybral domenu za vas :D http://420.szm.sk/ .. tak sa rozhodnite čo tam chcete dať a pondelok je to tam
edit: OMG.. teraz som si všimol: to čo je za MEGA dĺžeň na tých nálepkách ? :D |
|
|
Spsemi |
praaaaaaadaaaaaaa:jumper: :jumper: :jumper: :jumper: :jumper: :jumper: :jumper: :jumper: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: len taq dalej.... Noooooooo taq, by tam malo byt vyvratenie mytov, ++++++++ veeeelalallalaaaa ineho...........
RE Stick: parada, farby su Ok , zamakal si a terzz si kazdy moze vybrat podla svojej farebnej chuti....:jumper: :jumper: :jumper: :jumper: :jumper: :jumper: :jumper: :jumper: |
|
|
pildo |
citace: |
Původní příspěvek od Cpt. Spaulding
tak som vybral domenu za vas :D http://420.szm.sk/ .. tak sa rozhodnite čo tam chcete dať a pondelok je to tam
edit: OMG.. teraz som si všimol: to čo je za MEGA dĺžeň na tých nálepkách ? :D |
dpc fakt to bude vyzerat profesionalne ked sa pouzije domena 3 stupna. kua sak .net alebo .com sa da kupit pod 9usd, .sk 565Sk.
a neviem preco 420, originalita sa ceny a toto uricte neni original
btw: hostovanie mozem ponuknut zadara |
|
|
Jurasek |
ja by som dal domenu .EU ( zacina byt coraz popularnejsia a viete ako..ked niekto cekne, ze NIECO.EU tak hned ho napadne ,,europska unia, nieco europske, politicke, vyznamne" lebo zvacsa taketo domeny maju taky charakter...teda aspon ja som len na take natrafal :D :D :D )
edit: neviem ci sme sa pochopili ale tak nejak :D a kludne by som aj prispieval nejake prachy na domenu ( tych par korun rocne obetujem velmi rad :) ) |
|
|
Dr*Skunk |
konečne sa tu niečo pohlo to EU je v pohode. Do tej stranky by som dal nejaké holé ženy aby to pritiahlo viac ludí buhehe no ale važne. Tak hlavná výhoda je že tam budeme pisať pravdu lebo to nieje droga je to paprika buheh tak to nieje problem čo tam napisať ty sa postaraš o grafiku a mi zvišok o text jj každy dostane nejakú úlohu a spraví to najprf treba založiť tu stranku všeci ju zhodnotime a ked bude 100%-tná tak ju spustime.
Potom to bude prebiehať nasledovne po zničení asi 50 tonerov 200 kaziet na growera bude už nalepka v každom (väčšiom) meste tak do konca roka bude huliť aj naš najviší IVAN s kaliňakom taky fico si budú davať bublačku na dunaji tak na další rok by sme už mali kuriť legalne. LoL (a to som pisal este za normalneho stavu) |
|
|
HeRB |
no je to fajn ze mame konecne neake navrhy
ja len tak ze tie hesla by mohli byt aj viac take na zamyslenie a viac provokujuce
som rozmyslal a nieco som vypotil, tak napriklad nieco v tom zmysle ako:
Marihuana Vas nezmlati v bare.
Marihuana Vas nezrazi autom.
Marihuana netyra manzelku a deti.
Marihuana z Vas nespravi zavisleho.
atd. |
|
|
pildo |
Radsej smiech od zhuleneho ako bitku od opiteho!!! :beer: :flick:
Preco z nas robite kriminalnikov, ked nerobime nic zle? :mutant:
Pri fajceni marihuany neminiete celu vyplatu v automatoch! Pri alkohole ano |
|
|
Jurasek |
to som preberal prednedavnom s mastah_blastah ze by sme to nemali porovnavat s alkoholom...ideme obhajovat marihuanu a nie kritizovat alkohol...
btw. s tou dekriminalizaciou...myslim ze ako vacsine z Vas je jasne ze dekriminalizacia je v blizskej buducnosti dost nerealna...mne ide hlavne o to aby bola situacia aspon taka ako v Cechach ( mensie postihy za pestenie a celkovo kladnejsi vztah spolocnosti ku ganje ) |
|
|
Ferdinand Bongo |
Původní příspěvek od Jurasek
...ze by sme to nemali porovnavat s alkoholom...ideme obhajovat marihuanu a nie kritizovat alkohol... |
to je síce pravda, ale stretávam sa hrozne často z klamným názorom, že alkohol je lepší,bezpečnejší,určite nie tak devastujúci a tráva je tvrdšia droga ako alkohol.. Čo ma vie vytočiť.. Je vidno, že táto spoločnosť má v tomto smere ešte mnoho dier..
Ale povedzme,že toto porovnanie tráva - alkohol, by sa už mohlo riešiť na tej stránke.... |
|
|
Jurasek |
Ferdinand Bongo - na stranke by mohla byt urcite nejaka zmienka o tom...len teda netusim odkial zobereme vsetok material :)
prikladam konecne aj ja nejaky stick...spravil som zatial iba dva ( z toho jeden v invertovanej farbe )...samo ze ked poviete co by sa mohlo pomenit tak pomenim :) postupom casu budem robit dalsie a dalsie ( az kym sa spravi nejaka kolekcia a kazdi si uz bude stickovat tie ktore mu najviac sadnu )...ale kedze je na nich odkaz na buducu stranku tak uz by sa mala zacat co najrychlejsie riesit ( ale vsimol som si ze uz sa tu nasiel nejaky schopny webdesigner )...
btw. SLOVAKCANNABIS.EU som dal len provizorne lebo som este nevedel ako sa sajt bude volat..ked sa nejako dohodneme tak potom aj jednoducho zmenit tie sticky...
EDIT - farebne som nerobil pretoze to sa ani neoplati...kto by daval tazke prachy za farebnu tlac- ja tlacim aj 500stickov a to by ma vyslo mraky penazi ( aj ked su style-ovejsie ale ide tu hlavne o to zviditelnejsie sajtu a propagacie ganje )...na poziadanie kludne spravim aj farebne variacie ( ktore budu ovela krajsie urcite ) |
|
|
Dr*Skunk |
jurasek: jj je to fajn len ten obrazok 2 by som asi netlačil _!! moc farby_!
a nasiel som nejakú stranku klikni tuto |
|
|
HeRB |
myslim ze dost dolezite je aby sme seci lepili rovnake obrazky..resp rovnake ale v inach farbach..ale musia byt rovnake |
|
|
Spsemi |
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
fajne fajne.. s tym ze porovnavat a kydat na chlast by sme nemali suhlasim.. aspon nie na nalepkach.....
re domena.EU - suhlasim, to s tym politickym pozadim.. absolutny recht.. ludia si to budu mysliet
na tej stranke by sme mali mat aj nieco ako monitoring meeedidiii.. (fuuu ha sorac za gramatiku...)
re 420.. pekne no ako niekto pisal neoriginalne.......
spsemi
:afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: |
|
|
Toxikoman |
Původní příspěvek od HeRB
no je to fajn ze mame konecne neake navrhy
ja len tak ze tie hesla by mohli byt aj viac take na zamyslenie a viac provokujuce
som rozmyslal a nieco som vypotil, tak napriklad nieco v tom zmysle ako:
Marihuana Vas nezmlati v bare.
Marihuana Vas nezrazi autom.
Marihuana netyra manzelku a deti.
Marihuana z Vas nespravi zavisleho.
atd. |
toto sa mi paci , sikovny :) |
|
|
|
ten 420 bol len napad, tak ma nezabite :D na platenú domenu by som tiež čo-to obetoval, len sa dohodnite čo vlastne chcete ;) btw. všimol som si, že pár ludí tu má vpoho grafické skillz, takže grafickú stránku webu aspoň nebudem musieť riešiť sám ;)
alkohol mi nechajte napokoji ! :D na nálepky to nedávajte, ale na web porovnanie chlast vs grass určite áno
btw. s adresou slovak-cannabis.sk/eu súhlasím, tak píšte svoje návrhy |
|
|
Jurasek |
Cpt. Spaulding - jo...robil som aj zaujimavejsie veci vo photoshope ale to este v dobach kedy som s nim aktivne pracoval ( najme ked som robil street art )...ak teda budes chciet s niecim pomoct tak ziaden problem..
ked uz sa zacli pomaly postovat stickery mozme sa dohodnut na nazve sajtu...
ja teda navrhujem:
www.slovak-cannabis.eu |
|
|
Jurasek |
inak teraz ma napadlo ze naco si to budeme vsetcia komplikovat { naklady na web ale hlavne ludi co by prispeli aj dakymi clankami } ked na www.slobodnavolba.sk je kopec dobrych clankov a vpodstate nasa idea sa zhoduje...co tak kontaktovat webmastra { alebo zakladatela alebo niekoho kompetentneho } poziadat ho o revitalizaciu webu { menu je neskutocne neprehladne } a o zvolenie propagovat tuto ,,znacku" ( slobodnavolba.sk )...co myslite ?
mirosk - jo jo..treba mocnu propagaciu nech su sticky a plagaty vsade :) |
|
|
LIX |
Ja by som z tých plagátov vedel spraviť aj maketu a vedel by som to aj nasprejovať niekam :D
Napíšte mi čo mám robiť a ja začnem makať, poznám aj pár ludí čo vedia robiť webstránky, dosť schopný ludia, poznám aj takých čo vedai spraviť dobrú grafiku, takže treba dať len vedieť čo a ako
Hor sa do boja za grass
Súhlasím z názorom mirosk a z Jurasek, ked nám to nechcú dovoliť, treba to po krajine rozsadiť. |
|
|
depending |
Původní příspěvek od mirosk
Preto by bolo hadam najlepsie vysadit Vsade tam kde sa len da aby im s toho drblo este viac v bedni ako teraz a PIčOVAT a PROVOKOVAT :D:flick: |
Původní příspěvek od LIX
Súhlasím z názorom mirosk a z Jurasek, ked nám to nechcú dovoliť, treba to po krajine rozsadiť. |
tiez sa priklanam k nazoru, ze prosikanim a presviedcanim a prilepovanim papierikov sa nic nevyriesi, a ked tak nejake babky si povedia, ked to zbadaju prilepene , ze fuuuj drogy, a pojdu do stanku na poldeci....
pozrime sa z ineho pohladu, za takych desat rokov mozu byt vsetky pristupove cesty k mestam, jarky, okolo potokov v mestach, parky, proste vsade vysadene zeli. uz vidim ako specialne skupiny na traktoroch odvazaju tony travy ha ha... aj tak vsetku nevykynozia a bude nova a nova...
a staci len tak malo, kazde semienko treba hodit do jarku a vobec neriesit, nie tam chodit nakukat ze kde to bolo a co uz rastie, proste zahodit a zabudnut. ked sa tato osveta rozsiri po krajne, tak to tu bude za par rokov pekne vysadene a takmer nezlikvidovatelne.
a kaslat uz na to, ze sa to vsetko oprca a bude semeno, ved z toho bude dalsie a dalsie zeli ... |
|
|
Ferdinand Bongo |
Idea síce pekná, ale zničená prvým mrazom čo nastane.. A potom aby človek každú jar obchádzal celé mesto s 2000 semiačkami, s ktorých sa trištvrte neujme.... |
|
|
Pikeman17 |
je to haluz no a myslite si ze to hlasovanie ovplyvny ganju na SVK? hmm? |
|
|
Ferdinand Bongo |
Původní příspěvek od Dr*Skunk
konečne sa niečo deje a musí prisť niekto taký čo každú nadej alebo aspon pre pokoj na duši nech to tu bude alebo MOD môže všecko zmazať a aj tvoj nick ked to bereš tak_! |
Čo tým chceš povedať? Nechápem... :confused:
Prečo by mal niekto niečo mazať?
Ja som veľmi rád, že sa niečo deje, ale chcem sa púšťať do projektov čo majú niaky zmysel a budúcnosť... A IMHO neviem či 400 rastlín v dvoch mestách spravia zrovna niečo prínosné.. |
|
|
LIX |
Pikeman17) môže nemusí
Ale rozsadiť techničák, nie drahé modeli, poznám dedinu nedaleko Trnavy, bolá sa Igram a tam majú na poli hafo trávy, raz to tam niekto rozsypal a ono to tam rastie každý rok samé od seba, takže Ferdinand Bongo mráz tomu nič nespravý, semená prežijú a teraz už ani na Slovensku mráz moc nebýva |
|
|
|
u nas na poli rastie už asi 10rokow ruderalis, takže prežiť by to mohlo, ale ja kebyže vysadím 400 rastlín len v mojom okolí, tak by z toho nič nebolo.. teda niekto by sa na tom dobre nabalil - tu je kopa kokotow, čo by to všetko za jednu noc vytrhali a potom predávali 0.7G za 400 :grrr: |
|
|
Jurasek |
dufam ci tu nechcete zacat flame-ovat....
ja si pojdem svoje..nechcem ziaden prevrat spravit ale skratka CHCEM lepit stickery po celej BA ( a vsade kam pojdem vlastne :) ), plagatiky, spravit si nejaky sajt ( alebo podporovat slobodnavolba.sk ) a sirit kladnu mienku o marihuane...a ide mi dost o to aby sa to dostalo do povedomia ludi...nejde mi o LEGALIZACIU alebo DEKRIMINALIZACIU ( samozrejme keby sa jedneho dna dekriminalizovala tak by som bol najstastnejsi muz :) )...
ostatni mozu sadit, flame-ovat cez PM a ja neviem este co ale mam tu par ludi ktori urcite pojdu so mnou...
co bude dalej v buducnosti sa uvidi... |
|
|
Ferdinand Bongo |
LIX - hey?..V Igrame som bol naposledy pred pár rokmi, ale o poli som nevedel..
Ale spomenul som si na pole pri v Rusovciach a to tam je vlastne tiež už niaku dobu.. Takže povedzme,že mrazy by nemuseli byť problém,.. no ale aj tak, toto sú teórie, akoby to všetko fungovalo v praxi je jeden veľký otáznik..
Cpt. Spaulding - súhlas.. vysadiť techničák by nemalo cenu a s normálnou trafkou by to dopadlo asi tak ako vravíš..
EDIT - Jurasek - asi takto vidím svoju činnosť a činnosť svojich kamarátov aj ja.. ;) |
|
|
mittka |
Podla mojho Marihuanu netreba propagovat ide to samo...coraz viac ludi zituje ze je to vlastne spokojny konicek a sucast osobnostnej rozvnovahy..nechajte vsetkemu volny priebeh a uvidite ze nasa generacia sa este minimalne dekriminalizacie urcite docka :)
Naco ten zhon ? jedine co neje fakt odveci je znizenie trestov to predsa neje zdrave ze za par gramikov mozes dostat tolko jak za vrazdu :/ |
|
|
Dr*Skunk |
Ferdinand Bongo ta zprava hore nebola myslená smerom k tebe ale k (depending) podla mna co tak sa niečo dozvedieť od svojich CZ kolegov že ako to prebiehalo tam_!
Mittka podla mňa je to tak vysvetlené že naše deti budu huliť ked budu mať 12 ja som sa k tomu dostal v 8-triede tak moje deti to už budú skušať v 5-triede a potom ta generacia Hmm_? bude dosť vymletá_!!!
suhlasim z Cpt. Spaulding vysadba je blud nalepky su O.K
SERTE NA VSETKO CHCEM PO VAS NEJAKú BRUTAL NALEPKU S KTOROV CHCEM ABY STE MI POMOHLI A ZHODLI SA NA NEJ ABY SOM TO NAJEBAL PO CELOM MESTE A DO STAROBINCOV DAM EXTRA VELKE PISMO :D A KED BUDú NALEPKY TAK POTOM MOZME RIESIT VECI DALEJ O.K_? |
|
|
depending |
vela krat som sa presvedcil, ze prispievat do for je blbost, vzdy sa najde nejaky oponent, ktory chce hned mazat. sa s tym vymazavanim nickov neposerte, ked clovek prejavi svoj nazor, uplna intolerancia, ale nech, lepte si papieriky, ja radsej vsadim na DARUJ SEMIENKU ZIVOT a ked budem mat semienka, tak ich volne pohodim na kraj pola, pri lesik, k potoku atd, niekde sa ujme a bude mozno nepozorovane rast a mnozit sa a za par rokov taketo miesta nebudu ojedinele, ako na jamajke to raste vsade a nielen tam, tu robite halo z nejakej dediny pri trnave, ved je vela miest, kde to rastie hufne a volne a nikto to nekosi. a za par rokov mozu ludia fajcit shit od cesty a dusit sa s nim a diler to preda aj za 700 g, ale kto bude chccet moze fajcit perfektne znackove modely pestovane napr bio a s laskou no proste top kvalita.
nechcem spominat alkohol, ale je to obdobne. kdo sa sce najebat, sa moze z barjakej hnusoby, co leze do hlavy, ale niekto si rad posedi pri svojom vinku, alebo palenke, perfektnej, z ovocia, bez chemie a farbiv, chuti, proste prirodny destilat, nijen lieh a farba z cukrom.
takze uz treba zacat bojovat tvrdo a sadit sadit a ist proti represiam darovanim zivota semienku, proste sadit vsade, nech to rastea mnozisa. konopa bola je aj zostane. |
|
|
|
2depending: nikto ti nebráni, ale myslím, že v tomto budeš sám..
od nálepiek si nič neslubujem, ale vždy lepšie spraviť aspoň niečo ako len kaprovať ;) |
|
|
Dr*Skunk |
depending: tym že visadiš ludia nezistia o rastline nič len to že sa to premnožilo a treba kôli tomu tvrdo zasiahnuť. A tym padom stanovia ešte večšie tresty! To je osobne môj nazor. My musime ludí informovať že to nieje zlé_! a nie nasasdiť ked to ludia považujú za strašidlo za tvrdú drogu ako kokain poznam par ludí čo ich udal vlastny rodičia_!! A daj si otazku prečo_? Npr prečo mna nie _? lebo sa o to zaujimam nie len po konzumenstkej stranke ale po celkovej_! |
|
|
|
tak čo ten web ? slobodaslova abo slovak-cannabis ? |
|
|
mittka |
Ako malo by to byt zakotvene v etike ludi ze hulenie ludi ktory su v intenzivejsom vyvinovom obdobi sa nemoze podporovat...Ja prackovi fajku nenabijem ale taki ludia bohuzial su... |
|
|
|
to je novinka :D vybav radšej doménu :D:D:D |
|
|
HeRB |
Dnes v noci som mal taky psycho sen ako uz dlho nie, tolko uplnych blbosti v jednom sne som asi este nezazil :) no ale chcel som povedat ze v tom sne som vymyslel nazov domeny :) je to sice uplna blbost ale tak chcem sa svami povedalit o moje vyplody zo sna :) takze www.slovakiaweedparty.eu :D neberte to vazne to len tak :) citim sa ako mendelejev :D |
|
|
mittka |
to je novinka :D vybav radšej doménu :D:D:D |
a preco ked je to take samozrejme to neje v reale ? |
|
|
|
OMFG :D:D:D:D SOM ZA !!! ale ostaný asi nie :rolleyes:
Původní příspěvek od mittka
a preco ked je to take samozrejme to neje v reale ? |
lebo :rejp: |
|
|
Spsemi |
www.slovakweedparty.eu znie podla mna dost neseriozne
2:ALL ktory chcete sadit kde sa da.....
Pls. ludia.. ak nepestujete, len sponzorujete dilerov taq sa vam to zda ako fajn napad... ale je to sracka.. keby vsade rastol naky shit... kazdy out by bol opeleny a dilerz by mali este viac keshu..... By som vyfackal kazdeho kto by si pobliz mojho policka nechal 2metroveho samca... ved nech rastie.... ved bude legalizacia.... absolutna sracka....
realita: vsade rastie plno shitu. Dilery predavaju veselo dalej, outdoristi su na kolenach.. Stat na to sere.. ved hulit sa to neda.. a aj taq vas po*ebu ked u vas nieco najdu a aspon budu vykazovat vysledky.. Taq pls ak chcete pomoct taq lepte nalepky, neucte hulit deti, nepodporujte dilerov..... Len pls nesadte vsade..... |
|
|
|
no čo som hovoril/písal :D
no ale zas sa to tu nejak zaseklo.. chcelo by to anketu, nech sa už konečne dohodneme na domene :)
EDIT: anketa tu |
|
|
Dr*Skunk |
moja domena bude gafor lebo z gaforu maš hned vedla link na slobodnú volbu_!!! tak nech sa spravý dobrá grafika a môžme začať tlačiť tak nech sa to dorieši_! |
|
|
HeRB |
co ste cakali ved som to vymyslel vo sne :D myslim ze to www.slovak-cannabis.eu je celkom fajn
inac slobodnejvolbe som pisal mail asi pred rokom stym ze co sa deje resp. preco sa nic nedeje a odpisali mi ze uz sa chysta obnovenie a opet to bude fungovat, ale tak vidime ze ako :/ takze treba asi novu page
k nalepkam..malo by tam byt napisanie nieco provokujuce..veci typu Chceme dekriminalizaciu su sice pravda, ale tak to nikoho nezaujme a uz vobec si neklikne na stranku imho.. |
|
|
|
takze treba asi novu page k nalepkam |
no ja skôr berem tie nálepky ako propagáciu stránky :D
ale podstatné je, aby boli ludia informovaný a to je už jedno či im bude stačiť nápis "marihuana nezabíja" na nálepke, abo si preštudujú dlhočízne články na webe :) |
|
|
pildo |
co tak www.faktami-proti-predsudkom.eu
btw neriesil by som tu domenu na osobu, celo by to obcianske zdruzenie. ako som uz spominal nieco sa pripravuje ale chce to cas a ten bude asi az cez leto |
|
|
HeRB |
pildo: tvoj navrh page tiez nieje zly a o tom obcianskom zdruzeni som tu uz skor hovoril ze to je dolezity krok ktory treba spravit..cim skor tym lepsie |
|
|
|
pildo: ale ten názov je dosť všeobecný.. to by sme tam mohli zaradiť aj kategóriu: "buď zlý na svojho nácka" :D
btw. treba presvedčiť Šatana nech si dá na dres nášivku "legalizujte marihuanu !" a ak vyhráme MS, tak do týždňa môžme v klude pestovať/fajčiť :D |
|
|
MastaHBlastaH |
myslim,ze dekriminilizacia na slovensku je nerealna,mafia dokaze politikom poskytnut prachy za prohybiciu ganje,co im dokazeme poskytnut my? Za ciel by sme si mali stanovit vzdelavanie ludi a pokusit sa vyhlasit referendum...Museli by sme byt,ale riadny optimisti pri pokuse vzdelat zabrzdeny slovensky narod a vyvolat iniciativu medzi obcanmi. |
|
|
Dr*Skunk |
nazdar blasta-masta to je pravda čo pišeš konečne mi to niekto vysvetlil prečo to nejde_! |
|
|
LIX |
Je to tak ludia sa boja nových vecí, no toto už nová vec ako tak nieje lebo z ganiu sa ludia mohli zoznámiť už v minulosti, ale ak zbadá neaký človek vonku iného človeka a ten iný človek sa čudne tváry, človek si pomyslí, je nafetovaný a to je toto strašný bordel, ludia si asi nechcú ani uvedomiť že gania otvára oči, dáva iný, často krajší pohlad na svet a sere ma že gania nieje povolená lebo keby bola tak by som si normálne možno aj vyrábal konopnú látku. Výskumy dokonca dokázaly že groga 10 krát silnejšia ako grass, pracujúca na takom istom princípe podporuje tvorbu buniek v mozgu, len nechápem prečo sú niektorý vyhuli tak hlúpy :D možno to majú tak od prírody a G to v nich len potlačila :)
Ja by som rád prišiel na to ako medzi ludí rozšíriť že G fakt nieje zlá, je fakt ako tu niekto spomínal že ak dáte na plagát obrázok G a tam dáte napr. že chceme dekriminalizáciu tí ludia si povedia fuj fetáci.
Bol som minule u deda a pomáhal som mu stavať takú húpačku, všetko bolo ok, ale potrebovali sme neakú pevnú látku na čom by sa sedelo, on povie konopnú látku by bolo treba a ja: no keby tí blbci nezakázali konope tak by všetko bolo a dedo na mna pozrie a hovorý, ved by to každý sfajčil, takýto k tomu majú ludia prístup
Je to smutné, treba tím luďom do hlavy natlačiť že G nieje zlá, zlý sú iba ludia |
|
|
Spsemi |
MastaHBlastaH... myslim ze mafia ryzuje na inom jaq gres.... A na grese ryzuju iny jaq mafia....
spsemi |
|
|
pildo |
o tom obcianskom zdruzeni som tu uz skor hovoril ze to je dolezity krok ktory treba spravit..cim skor tym lepsie |
nejde o to cim skor tym lepsie, radsej nech sa to kvalitne pripravi ako zalozit hned a nekvalitne. ako som uz spominal vedel by som pravdepodobne casom pomoct s tymi stickerami, teda aby si zarobili sami na seba (tlac a distribucia po SK) ale nebudem to blizsie komentovat pokial to nebude 100% iste.
pildo: ale ten názov je dosť všeobecný.. to by sme tam mohli zaradiť aj kategóriu: "buď zlý na svojho nácka" :D
btw. treba presvedčiť Šatana nech si dá na dres nášivku "legalizujte marihuanu !" a ak vyhráme MS, tak do týždňa môžme v klude pestovať/fajčiť :D |
ved o to ide, prvy dojem urcuje ako sa na teba ludia budu divat. preto by som do nazvu nedaval nic s travou, drogou alebo podobne, aby ludia tu stranku nebrali ako fetacku este pred jej zhliadnutim. preto si myslim ze nazov by nemal byt agresivny a mal by zaujat. tak isto aj lahko zapamatelny
Původní příspěvek od MastaHBlastaH
myslim,ze dekriminilizacia na slovensku je nerealna,mafia dokaze politikom poskytnut prachy za prohybiciu ganje,co im dokazeme poskytnut my? |
co im dokazeme poskytnut? zeby volebne hlasy? :mutant: |
|
|
pildo |
heh vyserte sa na blosti a nalozte kotol LOL. kua zla volba, ja fajcim len brka tak tam chyba aj ubal speka, odpal a posli dalej |
|
|
Gucspeed |
... neverím...! - teda aspon nie najblizsich 50 rokov...!? |
|
|
Dr*Skunk |
pildo: ešte ti tam chyba a nevracaj (ako bľuť tykovať) :D
no pozrite si stranku legalizace.cz a hlavne sa mi pači milion marihuana march rozhodne tu niečo také treba...!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2Dr*Skunk: chýba ? sa mi zdá že som pred niakymi 2-3 rokmi na niečom takom bol :wink: :D |
|
|
Spsemi |
Původní příspěvek od pildo
co im dokazeme poskytnut? zeby volebne hlasy? :mutant: |
yo yo yo ...... to im treba dat jasne najavo..... praaadaaaaaaa..... fajne fajne pildaku
2Dr*Skunk: chýba ? sa mi zdá že som pred niakymi 2-3 rokmi na niečom takom bol :wink: :D |
pekne pekne ze sa ti zda.... :) :) :)
]
inaq sqely napad, by som na nieco take isiel... fkosiciach by sa dalo poriesit.. je tu kopa studakov co by sli + kopa domacich co by sli.... a fotky ppr. video si hodime na nasu stranku...... jupiiiiiiiii... idem napisat do temy kosicka kominita... zatial sa majte pekne
spsemi |
|
|
Dr*Skunk |
myslim že v KE by to bolo na kkt niekde v strede SK aby bolo blizko aj odtiaľ aj odtiaľ ked to teraz začneme riešiť teraz tak na další rok bude dobrá rozbijačka trebalo by aj nejakých sponzorov ne že tam pride nejaká trubka z kombom a basov a to bude všetko buheh.očakavam 12 growerov čo si tu pišeme pridu kulkači a pojdeme do ....................................... (je to na dlho hx) a keby to bolo v blave tak isto by došli aj ľudia z CZ nie_? ako to by bol masaker a najlepšie po sklizni :D |
|
|
|
heh vyserte sa na blosti a nalozte kotol LOL. kua zla volba, ja fajcim len brka tak tam chyba aj ubal speka, odpal a posli dalej |
bohužial sa dá do ankety dať max. 10 možností, takže.. :D
Původní příspěvek od Spsemi
pekne pekne ze sa ti zda.... :) :) :) |
no newiem ako si to myslel, ale zas tak moc sa mi to nezdalo:D; bolo to na Gotku, hrala tam davofka, šade samí vyhúlenci :D len my sme tam boli najebaní jak rite :rolleyes: :punk: :D |
|
|
pildo |
Původní příspěvek od Dr*Skunk
očakavam 12 growerov čo si tu pišeme pridu kulkači a pojdeme do ....................................... (je to na dlho hx) a keby to bolo v blave tak isto by došli aj ľudia z CZ nie_? ako to by bol masaker a najlepšie po sklizni :D |
heh tak spravime kamuflaz, na web dame ine miesto a bude to uplne inde :D a pangelesi si daju vlastny mejdan.
...BA fakt nemusim |
|
|
Spsemi |
Fuuu ha .. pozeram ze v ankete je 15 hlasov..... To je trosku malo..... Na to ludia nak seru.... :(
2> Cpt. Spaulding.. pohoda, nic v zlom....
;) ;) :sun: :sun: :D :D :beer: :beer: :beer: |
|
|
|
...BA fakt nemusim |
ehm, ehm :rolleyes:
Původní příspěvek od Spsemi
2> Cpt. Spaulding.. pohoda, nic v zlom.... |
no ešte to tak :D |
|
|
Jurasek |
skusil som napisat mail slobodnej volbe ci mozem pouzit ich ,,znacku" a ze kedy revitalizuju web...potom dam vediet ked odpisu...
a v tichosti zavidim cechom za ich skvelu ucast na million marihuana march... |
|
|
|
Původní příspěvek od Jurasek
a v tichosti zavidim cechom za ich skvelu ucast na million marihuana march... |
prečo si z nich robíš prdel ? :D:D:D:D
ale skapalo to tu nejak.. nálepky, články na web, blabla..
no aspoň sa dohodnime na obsahu; takže už tu bolo spomínané porovnanie marihuany s alkoholom.. takže 1 bod máme.. postujte ďalšie.. ja si to zapíšem do denníčka a zas sa posunieme o niečo ďalej :D |
|
|
MastaHBlastaH |
poukazal by som na medialnu represiu voci marihuane a a ukazal by som ludom nejaky medialny klam,napr.: vyhlasenie,ze marihuana je nebezpecna ako heroin,predsa znamena,ze vsetkych tych 30 percent mladich ludi,co skusilo marihuanu a malo s nou prijemnu skusenost (alebo zistili,ze nieje taka skodliva ako sa hovori) nebudu mat problem dat si do zily |
|
|
|
2MastaHBlastaH: tak keď sa ti chce, môžeš to rovno napísať
potom hoď PM a ja to prevediem do web-podoby :D
btw. all čo chcete priespievať na web; k vašim článkom sa podpíšte menom, ktoré chcete aby bolo pod článkom zobrazené.. |
|
|
Dr*Skunk |
počkajte na odpoveď od Jurasek ci mu odpisali_! |
|
|
HeRB |
Myslim ze uplne by stacilo cerpat z knihy Marihuana - myty a fakta, len neviem ako to je s autorskymi pravami, to by bol asi problem. |
|
|
MastaHBlastaH |
2Cpt.Spaulding:nad tym popremyslam,az ked bude web...
2Herb:Ak by sme len preformulovali myslienky z tej knihy,tak by to islo... |
|
|
|
2MastaHBlastaH: why ? budeme mať zaplatenú domenu a na web nebudeme mať čo dať :rolleyes:..
kludne môžte začať písať, vaše články budú určite využíté ;)
EDIT: myslím, že to už nemusíme ďalej naťahovať - v ankete zvíťazila možnosť "www.faktami-proti-predsudkom.eu".. domena na rock stojí cca 5-6kíl, hosting tu už niekto ponúkal ( Pildo :confused: ), takže nie je na čo čakať :D
ak mi chce niekto pomáhať s webdesignom, PM funguje :D |
|
|
pildo |
domenu som kupil (mimochodom 310sk aj s dph), caka sa na jej pridanie do DNS servera. pojde na php 5.2.1, fast cgi support. po pridani stranky (moze to trvat par dni) spravim ftp ucet popripade nahram niaky redakcny system (phpBB alebo co vas napada) a priadam vam ucty s opravneniami (ozvite sa PM kdo by mal zaujem)
ps: mozno by bolo dopbre kupit ete aj domenu napr. www.fpp.eu bo je to lahsie zapamatelne a redirectnut to na tu prvu
edit:
nasiel som par News Publishing: xpression kuknite na demo, potom som stiahol FusionNews ale tam nejde demo pozriet momentalne, potom dobre vyzera DMAnews, nmdeluxe ale neni tam demo ataktiez utopia news. ked budem mat cas tak to vyskusam na localhoste a kuknem co z toho vyzera naj a tie najlepsie 2-3 dam na net a dohodnite sa ktory chcete |
|
|
|
2pildo: čo na to povedať ? :D PM ;)
no tak pomaly (rýchlo) by som mal zapracovať na dizajne, takže; súhlasíte s tým, že by to malo byť skôr decentné (žiane marihuanové listy ako background :D).. ako navrhujete rozdeliť stránku ?
*menu:
novinky - výpis novopridaných článkov na webe, poprípade novinky týkajúce sa svetovej situácie okolo marihuany
úvod - v skratke vysvetlené prečo tento web vlastne vznikol
články/fakty - to podstatné - prečo vlastne tá maruška nie je taká zlá ako sa o nej hovorí :D
messageboard (???) - čert vie či to tam vôbec chceme :D
odkazy - linx na iné weby, zaoberajúce sa podobnou tématikou.. grower by som tam moc nedával :D
čakám na vaše pripomienky a hlavne ČLÁNKY !!!! :wink: |
|
|
HeRB |
No tak ja napisem nejaky clanocek na web, skusim si najst cast tento vikend ale tak uz sa blizia aj skusky tak uvidime.. |
|
|
|
dpč.. nikde neviem najsť dobry sativový list ktorý by som dal na pozadie :D:D |
|
|
|
omg.. niečo som už narýchlo zlepil a chcel som to niekde uploadnuť, nech sa vyjadríte k farbám, rámovaniu... ale vyjebané freewebhostingy :mad: ma nejak nemajú moc v láske :D
EDIT: na koniec sa zadarilo :D :bravo: http://www.fiasko.ic.cz/
viem že to vyzerá strašne, to mi ani nemusíte písať :D ide len o to či súhlasíte s farbamy, rozdelením menu, rámovaním.. btw. na aké rozlíšenie to mám optimalizovať ? |
|
|
pildo |
dal bys a ten list dat do znaku EU? a navrhujem pouzit niaky z uz vytvorenych redakcnych systemov a tomu uz len spravit novy dizajn. naco kodit veci ktore uz su nakodene a optimalizovane ked sa daju zadarmo stiahnut pod GPL licenciou ci GNU ci aka to je |
|
|
MastaHBlastaH |
uvod: Vazeni obcania, tato stranka bola vytvorena za ucelom,aby Vam sprostredkovala informacie o sucasnej represivnej politike nasej vlady voci marihuane a jej uzivateloch.Mozete si tu pozriet preco je vlastne pestovanie tejto rastliny na Slovensku ilegalne,dozviete sa aktualne vysledky vedeckych experimentov,ktore ukazuju,ze marihuana nieje zdaleka "nebezpecna droga",ako ju oznacuju media a nakoniec sa tu mozete docitat nazory uzivatelov na nu.Dufame,ze postavite zodpovedne k tejto teme a po zhodnoteni logickych argumentov zaujmete kladne stanovisko voci dekriminalizacii.
Toto je len taky koncept,ako si to priblizne predstavujem,myslim,ze by bolo celkom vhodne ho preformulovat pre sirsie spektrum ludi...
Paci sa mi,ale napad,ze v uvodnom texte,budu vysvietene vsetky pre argumenty,na ktore sa bude dat kliknut a budu detajlnejsie rozobrate...
Ked budem mat viac casu,tak to kludne napisem,ale najprv chcem vediet vase stanovisko o obsahu textov,ktore tam chcete... |
|
|
HeRB |
a po zhodnoteni logickych argumentov zaujmete kladne stanovisko voci dekriminalizacii.
|
je to fajn len v tejtu cast by som zmenil:
a po zhodnoteni logickych argumentov zaujmete rozumne stanovisko voci dekriminalizacii |
|
|
pildo |
btw uvod by bolo dobre spravit asi az ked bude hotova niaka koncepcia aby sa 5x neprerabal. |
|
|
pildo |
takze http://www.faktami-proti-predsudkom.eu/ uz ide, dal som tam dake news systemy a jeden CMS (content managment system) joomla ktory sa mi zda byt najlepsie, je pluginovatelny, open source a ma presne vsetky funkcie ktore potrebujeme (multi users, blog, rss,...). Takze teraz kdo ma skusenosti s robenim dizajnu pre podobne systemy. ak nik tak to mozem dat spravit kamaratovi (ak bude mat cas), ten myslim uz robil nieco podobne.
takze PM kdo chce ucet s loginom a ake chce heslo popripade poslem dake random a sami si zmenite
btw mate niekdo skusenosti so SEO? |
|
|
Dr*Skunk |
ty kkt tak to je pokrok ale ten dizajn je na ... skuste vpisať do nejakého velkého (konopného) lista tie veci uvod članky obrazky akcie že ked klikneš na nejakú čepeľ toho lista tak sa dostaneš do dalšej sekcie ja sa do toho robenia stranok moc nerozumiem ale tak by to bolo zaujimavé ešte porozmišlam nad nejakými vecami podebatujem z kamošmi čo nehulia a sú zasadne proti tomu lebo poznam aj takých a budem vedieť z čoho mame vychadzať_! teraz vonku budem brať zapisnik a budem všetko zapisovať hx budem grassový novinar hx :D |
|
|
MastaHBlastaH |
Dizajn necham na vas,ja sa zameriam hlavne na propagaciu stranky,ale cas mam uz len do konca mesiaca...
Inak uz som rozmyslal aj najlepsim guerilla marketingom a nalepky sa mi zdaju byt dost slabe,bolo by dobre,keby sme sa nejak zisli viacery a porobili maketu listu s adresou stranky,to by bolo vhodne nasprejovat zelenym sprejom na zem,myslim,ze to uputa ludi viac ako nalepka. |
|
|
mittka |
support :punk:
Budem sirit propagaciu ak sa to nejako zorganizuje ;)
inak ku grafike stranky by som navrhoval nejaku flashovu podobu to vyzera velmi dobre a oslovi ludi...spytam sa kamosa on je umelec :D |
|
|
|
Původní příspěvek od mittka
inak ku grafike stranky by som navrhoval nejaku flashovu podobu to vyzera velmi dobre a oslovi ludi...spytam sa kamosa on je umelec :D |
ja som prave chcel napisať, že flash určite nie :D ja som sa práve stretol s negativnymi ohlasmi na flash menu.. robte jak myslíte.. ja sa idem najebať :D |
|
|
Stoner |
V našej krajine sa toho podla mňa nikdy nedožijeme.(kiež by som sa mýlil :bong: :-D) Treba ísť do Holandska. |
|
|
mittka |
ja som prave chcel napisať, že flash určite nie :D ja som sa práve stretol s negativnymi ohlasmi na flash menu.. robte jak myslíte.. ja sa idem najebať :D |
kludne :jumper:
co sa funkcnosti tyka tak to neviem ale dobre to vyzera :) ale nemusi byt flash stranka staci narobit animacie niekto kto ma na to ;) |
|
|
Dr*Skunk |
pildo: presne to som myslel.
Tak teraz treba aby každy napisal nejaké body ktore treba rozobrať npr porovnanie drog. vypisanie všetkých drog.nežiaduce učinky:mutant: :D
využitie mar. vyjasniť hlavne to že to nieje !!prechodová droga!! na tvrdšie a šte rozobrať dalšie body aby na tej stranke aj niečo bolo bo ako stale to dopadá jea! parada a potom kkt bude stranka v strede jeden list a nazov stranky a aj ta veta čo tam je _! :( |
|
|
|