Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 4 5 6 7 8 
Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad? - Klikni zde pro originální téma
PiosOne
Ja vetsinou doma mam nejakou dobrotu, ale obcas se stane, ze uz jsou dobroty snezene, nebo jsem u znameho a ten taky nic nema. Takovehle situace resime konzumaci ruzne roztodivnych potravin, jako napriklad:
- chleba posypany vitacitem
- parky opekane nad svickou
- syrove spagety (ty ted obcas jim i v normalnim stavu)
- jednou jsem sezral sam pul chleba nasucho bez jakehokoliv zapijeni tekutinami, pri opakovanem pokusu jsem se skoro udusil, proto to jiz neaplikuji
viridis
predminuly tyden jsme bastili slanecky s boruvkovym jogurtem a byly desne dobry... Ted si ovsem nedovedu predstavit, ze bych do sebe podobny blivajs dostal...;)
Asi to chce spravne nastavenou chut.
Ropak
No ty jseš tedy hustej. Teď poránu nemám moc silnej žaludek a tohle mě fakt dostalo. Úplně mi naskočila husí kůže. Pravdou ale je, že chutě člověka někdy zaskočí. Piškoty s kečupem jsou výborný. Jednou jsem ale měl takovej hlad, že jsem dal rozmražený krokety. To nikdo nedělejte, je to HNUSNÝÝÝ.
miki
Mam kamose co jednou daval vareny testoviny s magi omackou a octem, vypadalo to fakt nechutne, ale on to sned a pak mu taky bylo nehorazne zle.:)
pan dan
Zrava je docela v pohode, jen jsem se kdysi dozvedel, ze zrava je reakce tela na "otravu" THC. Tudiz se snazim najist a PAK zahulit. Nicmene, jsou chvile, kdy jakykoli racionalni duvod nejist nema sanci a zeru a zeru a zeru.
Rohlik z 1/2 s marmeladou a z 1/2 s pastikou, piskoty s pastikou (dost dobry), cornflakes bez mlika, susena smetana do kafe, suchej chleba, chleba posypanej paprikou (dokonce i peprem, fuy), hlavka zeli, vajicka na 100 zpusobu, ve chvilich fakticky krize kolinka s tavenym syrem.
No dobra, vetsinou se snazim...
immolator
po hulení dostávám většinou velkej hlad, takže jdu žrát chleba (nic jinýho doma stejně většinou nemáme :sun: ). Jednou sem měltak sucho v puse, že sem nejdřív vypil asi půl litru rostlinnýho oleje a pak sem to teprv sežral... to byl hnus :)
hh-top
Ahoj lidi. Už si ani nedovedu vzpomenout, co všechno jsem za ta léta při záchvatech žravosti pozřel, ale psí konzerva v tom jede určitě a to jsem se tenkrát nespletl. Prostě doma nic jiného nebylo. Anglický výraz pro tento stav je uveden v záhlaví. "To munch" žvýkati, "munchies" rovná se "žvýkavá".

Tak ať nám dobře tráví!
Seeder
Konecne jsem se dockal podobnyho temata, protoze s mou zravkou je to cim dal tim horsi.... Posledni dobou bez problemu zvladnu celej makovej zavin, nebo kdyz nemam zadnou pochutinku ukoristim kus chleba a neco z lednicky a zanesu si to do postele, kde to ani nestacim snist a uz spim........ Rano se zbudim a zjistim, ze vedle sebe mam jidlo a nemuzu si vzpomenout, kde se tam vzalo.... To se proste stava.......

______
seeder.
hh-top
Neboj, na to se neumírá. V nejhorším případě trochu ztloustneš. Kdysi jsem v sebeobraně zkoušel popkorn a docela to zabíralo. Jen to luxování po ránu...
psychedelix
sežeru skoro všechno, co je k žrádlu:-))
Seeder
Mno jasne :) Ja to resim jabkama, ty mame vzdycky..... jednou jsem dal houby, bylo asi 18:00 dal jsem 30 hub, po hodine jeste nic... jel jsem dom prevlikl se a sel do baru..... 3 hodiny totalne v pi** V 23:00 jsem to jeste citil, ale malo tak kamos ubalil mrkev jako svin... Dal jsem 3 prdiky a za hodku zase uplne na srac. nemohl jsem se hejbat ale nakonec jsem se z toho nejak dostal... Kdyz jsem potom ve 02:00 dojel dom totalne hladnej, nasel jsem jenom jabko :) a kousek staryho chleba a kousek lovec. salamu vzal jusem si to do postele, ale bal se, ze nekdo dojde, tak jsem si vlezl pod postel a bez obav jsem to do sebe nacpal......... JEnze jsem nejaqk usl pod postylkou a celkem zajimavy tvrdit matce, ze nevim jak jsem se tam dostal.. :))

______
seeder.
Shorty
Většinou když člověk zahulí,má první stav vhubě jak v kriminále.Tak začinám něčím hodně velkým na zapití,tak 0,5l něčeho.Nejlépe sladkého.Pak je druhý stav hlad jak hovado,Nejlépe chleba s něčím,často salám, ale na to pokaždé kečup,tatarku,poslední dobou také hořčici,když není chleba kombinuju salám do pusy,pudink a trochu láku vod okurek,Když se člověk zasytí má třetí stav chuť na sladký a když má prachy a je v dobře zásobenej márketu tak člověk tam nechá partu grantů. Hustá kombinace je nutela s piknikem a do toho čokoláda.
Marcuz
Co jsem žral nejhnusnějšího? Asi smaženici s tatarkou, možřá by to lepší obojí zblášť, ale když mně to zrovna napadlo :)
Seedmaster
Hmmm.Dost husta byla jogurtova cokolada s krevetovou pastou.Jako desert se potom servirovaly kvasaky s horcici.Tusim,ze tam figurovala i slehacka,ale jisty si nejsem.
Kulinarstvi zdar
Seedmaster
blackberry
jo jo... chute jsou zvlastni... ale ani v ty nejhustsi zhulosti bych nesnedla mymu pejskovi zradlo... :O)) nu proti gustu zadny disputat.. jinak jsem schopna zkombinovat uplne vsechno... koncim sladkym a pak jdu na kysely... a pak se nemuzu hejbat a je mi souffl... co si budem povidat...........
Kyng
Kámoš teď po víkendu přišel s brutální historkou. Přišel na maděru domu a že si teda jako dá něco dobrýho. Kouká do ledničky, bere hermelín a že to zdlabe v posteli. No jenže si 2x kousnul a pak usnul. Samozřejmě heremlín nepřežil, měl ho na zádech (hlavní zásah), na krku, na prostěradle, na peřinách, přitom spal až do devíti.
hh-top
Tedy jak vás tak čtu, tak jste buď všichni v jiném stavu, nebo jsem se ocitl v "nevybrané" společnosti.
2 Bberry. Psí konzervu jsem měl, ale pejska ne!
viridis
Hloupe je, ze zbastit se da snad vsechno - ale s pitim mam problem: zrovna kdyz mam tu nejvetsi zizen, tak mi proste nechutna pivo. Coz pocituji jako ujmu, neb pivo je zaklad zdrave stravy ;). Ale v tom okamziku je tak odporne horky, ze se proste neda... Nevite nekdo, co s tim ?
Roman Dirda
Ještě když jsme začínali kouřit,tak podruhý ve správným stavu,jsme byli na louce a teď ten hroznej hlad,tak nás napadlo že budem žvýkat šťovík.Bohužel v tu chvíli si nikdo z nás nemohl vzpomenout,jak šťovík vypadá a tak jme zvolili jednoho kámoše jako ochutnávače a dávali jsme mu různý listí a trávu a vůbec a když jsme nakonec ten šťovík našli,zjistili jsme,že byl celou dobu všude okolo.Potom ale stejně nastal přesun ke mně domů a tam jsme snědli VŠECHNO včetně ořechů naloupaných na vánoční cukroví za což jsem byl pak pěkně podušen.
PiosOne
Pri vcerejsi zravce jsem se dival co mam doma a dostal jsem chut vyzkouset jak chutna smazeny syr s medem, ale nakonec vyhrala vrozena lenost a objednal jsem si jidlo z pizzerky. Skoda, mohl to byt nevsedni zazitek.
crap
Moje nejvíc vyhulený žrádlo bylo asi instantní nudle s čajem. Kdybych nebyl zmaštěnej, tak nevim, kam by až letěla šavle.
Seedmaster
Mam stejny problem.Nekdy to resim cernym pivem /ted/,nekdy je dobre sesrotovat tvaruzky.Nebo zavinac.To pak pivo jede jak nic.
Tlacenicim zdar!
Seedmaster
\/\/ickpick
tak jestli můžu říct něco za sebe, tak nejlepší js nejíst vůbec nic. protože s jídlem roste chuť a já když se nažeru tak jsem otupělěj a z hulení nic nemám.
přirovnal bych to asi k stavu po šestým pivu, kdy mám těžkej bachor jen se pitomě usmívám a chce se mi strašně spát. jo a k pití jenom nealko a taky s mírou
oton
no myslel sem že je nás "zhulenejch žroutů" docela málo ale vidím že to byl omyl :-)

nejsem zrovna hubeňour a když přijdu domů řádně vyhulenej a dostanu se k ledničce, jednám jako v "komatu" a žeru na co přídu, což mé postavě zrovna na hubenosti nepřidá !
proto se ptám, co stím???? máte někdo nějakou radu???
vždyky si říkám "dnes nesežeru ani kousek" ale jak mile sem doma mám strašnou chuť a jdu a žeru a žeru, čim víc různejch pokrmů a chuťovejch podnětů tím líp, prostě nehoráznej chuťovej rauš, znáte to?! teď mě napadá ukázka z filmu "Slavnosti sněženek" jak tam je ten dědek a povídá " já jak přijdu domu tak žeru a žeru, pak jdu spát ale za chvilku se vzbudim hladem, tak jdu do lednice, vemu štangli salámu a žeru ho v posteli, stará ze spaní povídá, jen mi neumasti peřiny, pak usnu ale za hodinu se zase vzbudim a sežeru zbytek štangle..... :-)))

a tak si myslim že mě to žraní zabije, ale přestat hulit se mi taky nechce, tak co s tim???

a co sem už všechno pozřel, no o tom radši ani nemluvit: všechno možný i nemožný jídlo pro lidi, a jednou i kočičí sušený granule a nebo kočičí konzervu s wiskasem, ta nebyla špatná, tvrdej chleba a další humáče :-)
miki
no ja si myslim, ze se to prece jen da prekonat. Jak uz tady bylo receno s jidlem roste chut a proto se snazim takovym jidelnim orgiim vyhybat. Mam tu vyhodu ze sem extremne linej a ze ta lenost je vetsi nez ta chut:) navic chut, pokud si reknu ne, za chvili prejde. Cpu se vetsinou jen kdyz sem v parte lidi co treba obedna pizzu, to clovek podlehne davu, ale doma se snazim krotit.
PiosOne
Jeden muj znamy pravidelne pojida kombinaci: jogurt+horcice, jogurt+pepr
oton
jo pepř mám taky velmi rád jak zhulenej tak nezhulenej, ale těch vnitřností potom lituji
kastan
for:oton
mam stejny problem,jak sem doma sprasenej tak nechodim do kuchyne,protoze jak tam vejdu mam okamzite milion chuti a musim zrat, coz me sere a kazi to muj raus,ted se snazim krupat jen tycinky a jinej bordel.
oton
jo asi to bude chtit vubec nevstupovat do oné magické místnosti s názvem "kuchyně" jinak je to v prdeli :)
bigha
citace:
Původní příspěvek od oton
jo pepř mám taky velmi rád jak zhulenej tak nezhulenej, ale těch vnitřností potom lituji


no ked si das namiesto pepru "popper" tak zabudnes urcite na nejakej ten pepr. nevyhoda smrdi jak hoven. vyhoda flash a trochu peprnosti v zilach.
m.y.s.e.l.f
Ridim se timto: jakmile zacnu neco zrat tak uz to jde dost spatne zastavit. Takze se snazim ten okamzik zrani co nejvice oddalit. Je dobre mit nachystane co nejvice druhu ruzneho jidla a hlavne kombinace opacnych chuti: sladka x kysela x slana. Z osobnich zkusenosti jsem zjistil (ostatne jako asi vetsina z nas ;o)) ze kdyz se ji od kazdeho druhu jidla neco dochazi k intenzivnejsimu vnimani chuti. Kdyz napr. zeru granko (normali granulovane oslazene kakao) tak si chutove bunky na tu chut zvyknou a dalsi "sousta" granka uz nevychutnavaji tak silne. Takze po granku se zakousnu treba do kysele okurky, tu zajim kousutim do tatrakny (nebo treba vlnek) a pak zas treba do rohliku s horici (nebo kecupem). Mezi temi zakousnutimi si samozrejme davam pauzu na plne vsrtebani chute. Mezitim to obcas to zapijim bud napojem zvanym HOUBA (kdby to nahodou nekdo neznal tak je to mix 2dcl cerveneho vina a 3dcl coly) ktery nejenom bajecne chutna ale je i jako dalsi kontrastni chut proti granku a tatrance. Timto stridanim ruznych jidel si myslim ze se z maleho mnozstvi jidla da vyzdimat co nejvice chuti a o to prece de ne ? ;o)

Jidlu ZDAR !
CorWin
Já žravky dělím na 2 druhy a to jsou: denní a noční po návratu z nějaké akce.

Denní žravky jsou v pohodě, sežeru toho fakt hodně, ale nikdy se totálně nepřecpu.

Noční žravá je daleko horší, to jsem schopnej do sebe ládovat 2 hodiny jakékoliv jídlo. Pak jenom sedím poulím oči a říkám si "teď už fakt nic nesežeru", jenže pak jdu a ještě aspoň něco malýho si musím dát. Většinou to končí tím, že usnu. A je klid.

Kombinace jídla může být jakákoliv. Většinou si dám ňákou dobrou veču, jenže pak si dám ještě rohlíky s něčím, pak tam nasunu jogurt, okurky, chipsy a završím to tabulkou čokolády. Je fakt, že snesu skoro jakoukoliv kombinaci jídla a to hlavně když jsem zkouřenej. Pak ráno se nestačím divit kam se všechno podělo.

Problémy s hlídáním váhy nemám a proto žravky můžu v jakémkoliv množství.


oton
citace:
Původní příspěvek od bigha
citace:
Původní příspěvek od oton
jo pepř mám taky velmi rád jak zhulenej tak nezhulenej, ale těch vnitřností potom lituji


no ked si das namiesto pepru "popper" tak zabudnes urcite na nejakej ten pepr. nevyhoda smrdi jak hoven. vyhoda flash a trochu peprnosti v zilach.


no jestli myslíš ty vysmátý kapičky co smrdí jak SHIT a čuchaj se do nosu tak ty už sem měl možnost otestovat a byl to NÁŘEZ S VELKÝM N, doporučuji,

PS: bohužel je to asi těžká chemie tak pozor na to!
adihash
Já mam taky docela hustej zážitek.Jednou sme si po zahulení nakoupily v krámu obrovskej chleba,máslo a grilovací koření.Pak sme si sedli k cestě , chleba namazali máslem a posypali tim kořením.Docela se na nás lidi divně koukali! :-)
Cpt. Pierre
O prázdninách sme byli u kamoše na chajdě na Benešovsku a hulili jsme opravdu hrozný množství špeků denně po dobu jednoho tejdne.Ten tejden chcalo a chcalo tak sme byli zavřený doma a jenom ráno sme si chodili nakoupit.Celý dny sme jen střídali jointy žrádlo v režimu(1-1h)a jedli sme fakt vyvoněný jídla z dvouplotýnkovýho vařiče ale ke konci tejdne nam došli prachy a na 2 dny sme měli asi 3 kg brambor a půlku chleba tak sme vyrazili po vsi a natrhali různý ovoce ze sousedních zahrad páč hub už sme byli fakt přežraný.Udělali sme samo bramboráky z palic, ale taky bramboráky s třešněma, rybízem, jahody s hranolkama do toho borůvky a maliny s chlebem a hořčicí páč tý se daj za malej peníz koupit tuny...No přistopoval sem domu o 7 kilo těžší a ten další tejden sem celej prosral na záchodku. Už nikdy víc takový kombinace!!!
weedpolis
Já sem měl chleba namazanej rybí pomazánkou a chipsy s uzeným.Docela dobrý.
GreenMary
Když sem zkouřenej, tak moc rád jim šlehačku, ovoce a podobný dobrůtky..
Ale takovym zvláštnim způsobem. Maluju mé nejdražší osobě "exotické" ornamenty na bříško, a potom to všechno.... :) Následuje většinou dlouhé a vášnivé předání genetického materiálu..
Nepatří tohle do jineho threadu? Asi ano.. sorry

Bye..
i_oNe

Me by spis zajmalo, co delat aby se zravce dalo uniknout !! Pracuju na osobnim vyzkumu tohoto fenomenu. Projekt sem pojmenoval "Jak sezrat co nejvic bez nasledku" :-) a dosavadni poznatky sou jasny: ovoce, voda (nebo proste tekutiny). Nemate nekdo, nejaky dalsi podnetne napady jak zvitezit nad Zrafku !?


to:GreenMary
To je zatim nejlepčí, příspěvek o žravce! Všichni píšou co drsnyho do sebe nasoukali a ty příjdeš s timhle. Karma to jisti!

P.S.: Bramburky s plnotucnou hortici sou taky drsny !!

GreenMary
SOUHLASIM!!! FuckOfZrafka!

U jedinců, co sežerou náklaďák vepřovejch bůčků a nepřiberou ani gram, se to vůbec řešit nemusí ale...
Já se pouze nadechnu a okamžitě mám +50g na váze. Mou životní láskou je ale jídlo!! Co mám dělat? Kašlu jim na ABtronic, EasyhovnoFITNESSpičus a podobné vykopáfky. Tahaj z lidí kačenky a to se mi nelíbí!
Proto sem přišel na to, že POKUD JE HLAD, ZAŽENE HO POPCORN !! Takovey ten dietní, slaney, co se dává na 3 minuty do mikrovlnky. Zaplácá to žaludek, člověk se po sežrání celé misky ani nehne, takže dojít do lednice pro další papu absolutně nepřipadá v úvahu. Občas to chutná jako odporný slisovaný polistyrén, ale když se dobře osolí, docela to ujde. :)
Joo holt metabolismus je svině!

Sem zvědaf na další FuckOfŽrafkové specialitky...

Ciao.. GM

P.S.: i_oNe dík za K, k tobě taky jedna letíí ;)
sunset
1) Caj, litry caje = zadny hlad ani chut.
2) Ovoce - klidne vypucuju celou misu jablek, rano se pak sqele poklada kabelaz :wink:
3) Rozinky nebo cokoli obdobneho, co se da mlsat po miniaturnich kouscich. Pekne zob zob, clovek si to aspon lip vychutna! Sejra na kousicky a pekne vychutnavat...
4) Salatky - moje specialitka. 10 deka sejra, 10 deka salamu, oboji na platky. Pokrajet na ctverecky (velikost trip;)) a pridat hafo pokrouhanyho cinskyho zeli, papriku, rajcata - proste cokoli. Zalejt tzv. Reckou omackou od Heinze a papu jaxvine, minimalni kalorie:)
5) Viz GreenMary;) Jen dodam, ze ananas pry vylepsuje chut sperma - at z toho ovoce ma neco i partnerka:D
GreenMary
to sunset.. :D
joo brácho máš pravdu. A nejen ananas, ale i šampáňo a jahody. Prej že všechno co žereš má na tu chuť hrozně velkej vliv. Když někdo kouří cigára tak je to potom PREJ :) hořký. Ale nevim.. netestoval sem to :D Jinak by mě docela zajímalo, jak je to s hulenim.. teda s tou příchutí.. zeptám se "kolegyně" a pak poreferuji..
Jinak díky za fajn tip na salaat. Nemyslim si ovšem, že by byl příliš dietní :) ale určitě chutná dobře a... a "voní hezky"

Očekávám nějaké další poznatky z této dietní scény.. díky
Aloha.. GM

joo a K+ sunset..
campo
Jo tekutiny sou na to echt idealní. Taky mám obcas takovej problém. To pak normalne nejim, ale spíš luxuju. Nejlepší na to je ješte pár brcek a človeka ta žravka prejde sama od sebe.
Cpt. Pierre
Možna trochu neoblibeny řešení tohodle dietního problemu, ale ja si chodim zahrat fotbalek nebo tenis.Dame speka a hrajem.A fakt žeru jak blazen
Tim
Proc proboha resite zravku? To jste na to jeste neprisli? Je to jenom stav mysli, ne zaludku. Pokud jste nebyli hladni pred hulenim, tak jak muzete byt hladni po 15min a SEZRAT lednicku?
Ja jsem na to prisel velice rychle. Jestli se citim trosku hladny, zbastim neco maleho a pak si jdu zahulit tak do pohodicky. Potom zacnu vetsinou kutit neco, protoze nevim co delat s rukama.
Jestli se zhulim vic, tak vetsinou zustanu na neco tupe zirat a "zaseknu" se a potom taky nic.

Tak co? U me to funguje. Tim;-)
sunset
GreenMary: Ja ti nevim, pry je proste ananas best of, ale muzes partnerce doprat par pokusu s ruznym ovocem, ja bych teda nebyl proti:D A chut se udajne projevi asi za 12 hodin po poziti, pozor na to! Takze rano ananasovej kompot a vecer .......... :)

Salat neni uplne dietni, ale je to dobry a muzes sezrat celou misu a nebudes mit pocit, ze se do postele kutalis:)


campo: Jeste par brcek? Co to hulis za seno?;) ;) ;)


Cpt. Pierre: Jo, to je pravda, telesny pohyb zahani takove ty myslenky na jidlo zcela spolehlive. Jen dodam, ze na zdravem tele taky zdravy pobyt:D


Tim: Ja s tim taky mam problemy jen minimalne, ale stava se to;)
rastajohn
cdcka,tabak,ketchup,tatarom,bramborovy salat(kdyz je),drevo,pojistky,jogurt,strelny prach,talire,sklenicky,kafe a hrnecky,prach na zemi,kapesnik,ovladac,paratka,spilky,brcka,casopisy,knihy,sluchatka,kazety(fseho druhu),ponozky(jenom nepouzite),trenky(tiez nepouzite),hodinky,budik,izolepa,mobil(nedoporucuju-draha vecere),lego a bratrovy hracky popr.segriny panenky atd.,psy nezeru,kalendar,balonky,kaktusy,POZOR KYTÍ NEJÍST,pet lahve,konzervy(bezmaseee),klaveska, mys,???monitor???(nedoporucuju)drazsi zalezitost,sroubovaky,paklice,vrtacky(lehce stravitelne),plzen 12°,diskety,salu,rukavice,nabijecku(pred skunzumovanim nutno vyjmout z el.site or extreme damage are(is) taken,svicky nejlepe z vceliho vosku,pas,musle,skeble,starou....ehm...,jesli si milionar tak penize,vatu do usi,lzicky,hrnce,noze(pouze tupe)

tak tak nejak to je
Piskot

....No jejda clovicku :flick: !!!
....ale ale....copak to kourime za dobrej model....to je Jack Herer :frog: ???....nebo ze by snad kolega rad Skunk#1 :rolleyes:' ' ' ':rocket:....pozor na to .....to uz je silnejsi kafe.....:D :D :D :D :D
rastajohn
tyhle lahvicky rave,rash,popper neboli isobutilnitrite jsou k dostaní temer ve vsech sexshopech za 500 ale nedoporucuju si f tom moc frcet protoze po 1 dnu fuceni je to trochu sila na neurony atd. teda ja jich mam doma prazdnych 6 ale tak co uz.Jednou to bylo myslim minuly rok sme jeli vlakem a neustale foukali dopadlo to tak ze pulka nove lahvicky se vylila na sedaky a tak si dovedete predstavit ja 5 lidi ma prilepene rypaky na sedacce.Lahvicka se ma foukat tesne pred vyvrcholenim ale to se jen tak pise.Z lahvicky dostanete nejvetsi ucinek pokud ste uz dost mrtvi tzn(9 prdu herera a 10 12tek)to se potom casto stava ze se vyvratite ale za ten narez to stoji ale jak rikam neuzivat casto JETOSHIT

tak tak nejak to je
malasorte
Když není co jíst, tak sním uplně všechno. Na nový rok ve tři ráno jsem si dal piškoty s kečupem (samotný byly moc suchý, a neměli jsme na dosah tekutiny bez lihu) a k ránu jsme se přetahovali i o psí konzervu.
i_oNe

Hmm, taky sem si celou dobu myslel, ze kdyz si zakouris (LuckyStrikeJedine) tak to zazene hlad=zrafku.
Tak sem dycky hulil jak prokopnuty kamna, ale ted nedavno sem cet nekde v novinach, ze je to blbost...
A asi jo, a v tom pripade se to rymuje s Timovym nazorem, ze je to otazka vule! Takze :
"Viděržaj pioňier!"
sunset
Kdyz je to kurarna, tak muzu snad mirne OT.

Po huleni skoro vubec nemam chut na cigaro a kdyz uz si dam, obvykle ho v pulce tipnu, protoze mi nechutna.
Kyng
Shit, doteď sem neměl hlad... :(
Dude
No fčera jsme sežrali s Hejbatum asi kilo vánočního cukroví a asi jsem sem měl sugar overdose:)
hh-top
O zubech ani nemluvě.

Kdo nekouří s námi...!
Plantaznik
phenomenom called 'zravka'
asy takto nak je to dle meho nazoru>
zravka je,byla,bude. je otazkou kazdeho, zda si ji 'uzije', ci ji umlati svou vuli, nebo nebo jak jinak se s ni vyporada. Jedna vec je jasna..cim dele po zakoureni se nenajite, tim lepe 4 vas. Pokud nemate Real hlad a prazdny zaludek, nese zodpovednost za zravku Ego. A je uz osobni otazkou pro kazdeho,cemu dava prednost. zrat-nezrat. pro me je vlastne jidlo po zakoureni dojeb, ale az po tom 'jidelnim orgasmu'. Za nadherne chvile behem zrani se pak plati, pokud zrovna neusnete..dojebem(samozrejme neplati pro vsechny,ale myslim ze 4 vetsinu). Ale zas na druhou stranu..pro urcujici vetsinu lidi je tezke se drzet a nezrat. A je tu otazka proc se vlastne drzet? Proc se trapit? Prece kdyz nam to dela dobre, zerme, netrapme se, budme stastni, uzivejme zivota.. je to takove jake to je,no. ale vsechno uz je to uvnitr kazdeho z nas...

ja jak kdy, prelevam se v prudkych osilacich z jedne urovne na druhou, mozna tim ziskavam prirozenou vyvazenost...nevim,hehe Urcite sem uz taky sezral radu 'lahudek'...chleba...plesnivi...ale prece ne fsude..staci sloupat ostruvky zkysleho tleni...a je to. hmmm....Houmre,mas tam brouka....."aaale!"
4C3
No, bejvavaly casy, kdy jsem po hulen - obvykle tak ve 2:00 v noci - obesel nekolik fast-foodu ve meste a sezral tak 2gyrosy a 2x hranolky s kecupem a tatarkou...
Jo, ale ty casy uz jsou davno pryc, a jsem tomu rad, vetsinou jsem pak hloupe vykydnul a zkazil tak celej zbytek(?) vecera ;). Takze ted si dam vetsinou zelenej caj a JEDLY KASTANY, ktery siiiilene miluju! Behem roku nejsou prakticky nikde k sehnani, vetsinou jen o Vanocich (jediny misto v Pze, kde se daj sehnat i behem roku je Francouzska Ovoce&Zelenina v Jindrissky, ale za 300Kc/kg - oproti beznym 40Kc/kg...).
Jinak jsou idealni takovy ty pochutiny, co prodavaji jako doplnky k caji v cajovne - orisky, suseny exoticky ovoce, pernicky...
AALLf
Ja som si včera po hulbe dal chlieb natrtý nejakím ovocným jogurtom ....fakt dobré.
Inač slané tyčinky (soletky) sú v stave skúrenosti fakt v pohode pretoze ich jes jednu po druhej a vydržia pekne dlho.
gizmo
já osobně většinou sežeru všechno co je nadosah... kromě rejže - tu totálně nesnáším (nic proti asiatům)
thcman
Jó papání je cool po pořádný ganje a nočním vejletu domů za lednicí. Jednou jsem takhle sněd všechno co jsem doma našel a to jsem ještě určitě něco rozmrazil jakej jsem měl hlad a chutě. Pak jsem si leh k bedně a totálně našrot mě začalo bolet břicho až jsem si přál odejít se smrtkou do věčných lovišt. Když jsem se kouknul pod tričko, tak jsem měl pupík nafouklej až to nebylo hezký.
Piskot
Na zravku si delam rad sendvice.Bud sunkovy nebo kureci.Vyhodou je rychlost protoze staci mikrovlnka.
Sunkovy delam krome sunky s platkem syra a jemne osmahlou(taky v mikrosce) slaninou.Tohle predem zvlast ohreju a potom naskladam do sendvice s platkem rajcete a cibule.
Kureci obsahuje kureci prso,platek syra,rajce,salat a trochu majonezy.Kure se predem poradne prohreje v mikrosce.
Nejlepsi sendvice jsou z crossaintu.A veliky rozdil je kdyz se udela sendvic jen tak studeny nebo kdyz je ohraty.
warial
Tak když já takhle přijdu večer domů lehce omámen kouřením,tak též něco rád pojím.Většinou to dopadne tak,že jen vysmejčim lednici a jelikož moje máma je noční pták, tak mi do toho začne kecat a prudit že to neni výkladní skříň ať to furt neotvírám.:confused:
Jinak když si chci udělat nějakou mňamku a rozpálím na pánvičce olej a jedu,tak tam většinou začnu pomalu ale jistě cpát skoro vše co najdu po ruce,a hlavně už několikrát se mi stalo,že jsem se najed tím jak jsem to stále ochutnával a na konečnou fázi večeře,tedy na samotný pokrm už mi nezbylo místo v žaludku.:eek:
S tímhle jsem ale už přestal protože jsem měl po ránu děsnou sračku.:mad:
Srooga
Tak teda váženi žravci a hladovci....
Tohle se možna bude někomu zdat jako zavlasypřitažený ale je to FAKT pravda...
Když sme se stěhovali do novyho bytu, tak samozřejmě že byl uplně holej. Takže bez ledničky :( a hlavně bez jídla. No a když sme si pak s Bráchou dali klacík, pak přišla neskutečna hladová...tak tomu říkáme aspoň u nás. Jediny co bylo k snědku byl francouzký dresing, kterey chtela koupit Žena...no a tak přišel na řadu HARMASAN zančkový to toaletní papír!!!
Dva útržky, troch dresingu a jaká byla véča.....
Cpt. Pierre
Snad ste ho předtím nepoužili tak jak se má........
To bys pak měl Harmasan s dvojitým dressingem:wink:
psilos
Po špeku mám vždycky tak šílenej hlad, že padnou všechny předsevzetí,že už se nebudu přežírat. Kvuli hulení mám dost velký problémy s váhou.Podle toho,jak mám zrovna pevnou vůli ,(záleží na ročním období….)tak i vážím. Moje váha se během roku pohybuje od 75 do 100 kg. Momentálně mám už 2 měsíce přežírací období a tak mám 90 kg. A to baštím jen beztučný věci. A sežeru toho fakt hodně.Nezáleží na tom, za kolik Kč jídlo nakoupim. Nákup za 500 nebo 1000, to je jedno.Do druhýho dne je lednička prázdná.
Moje včerejší večeře:
3 housky se šunkou, 1 balík piškotů,celý pečený kuře s 1/2kg rejže,pak znova balík piškotů(ty už byly pro psa),2 chleby se zbytkem šunky, 3 vejce,rajčata,okurka,paprika,pak jako dezertík nízkotučnej jogurt a banán a nakonec musli tyčinka s nízkotučným mlíkem. To všechno proběhlo asi za 2 hodiny.
ziki
Tak to seš teda docela blázen. nechtěl bych bejt tvoje máma a muset tě v dětství živit :-)
K+
abra007xas
Já jenom kroutim hlavou co tady lidi sežerou? Já jim celkem dost, ale takovéhle kombinace rybyček a jogurtu. Brrrrr to jste normální prasata. Mě by zajímalo jestli náhodou netrpítě průjmem a tak. No vaše věc ostatně. Já zásadně jim po zhulení. Pití mám dobrej tip konvička studené vody + led + štáva z citonu + cukr.

Nebo jahodový Shake - Mcdonald? nechci dělat reklamu ale mnam mnam.
Ovocné juice(hruškový, multi, banánový + kombinace)

Jídlo: Zličín-Globus-houska se sekanou+kečup+Cola.
Jídlo za 23Kč nebezpečná chálka jsem 60km od Prahy, ale když jsem v Praze nacpu se tam jako blázen. Kam se hrabou všechny hamburgery široko daleko.

Ale pozor? Kdo se zhulí a má na něco chut tak ho dostane broskvový kompot. Je potřeba strčit celou půlku broskve do pusy a začít jí drtit. jinak to nemá ten efekt. Následuje rybník štávy a dobroty.
V létě chlazené velice osvěžující. Kdo sní plechovku může to zapít zbylou štávou. V létě jsem si koupil v Makru plechovku broskví 5kg a s kámošem jsem jí celou sežral. Břicho jak meloun.
Mr.Mates-CrazyHorse
Byli sme u kámoše,hulili sme jak vzteklý a samozřejmě-HLAD! Vytáhli sme toustr, chleba a už sme to ládovali. Doporučuju skvělej recepis na pomazánku.:Vemte kysanou smetanu, do ní namačkejte podle chuti sardelovou pastu podlijte to trochu bílym vínem a hlavně! NEZAPOMEŇTE NA MAJOLKU! No a pak jenom stačí namazat topinku taveňákem a na to tuhle božskou věc!
MR.GRASS
Já když se zhulim tak většinou vyžeru všechno co máme doma a je to aspoň trochu poživatelný ale můj problěm je v tom že moc silně koušu a za chvíli mě bolí drška jak sviňa tak se musim vzpamatovat alezachvíli to dělám zas jinak doma žeru opravdu všechno jednou sem snědl pěknej zelenej salám co nám dala sousedka pro psy a jednou na chatě sem sežral půl chleba bez pití protože tam žadný nebylo no moc mi to nevadilo a opravdu výborný sou kámošovi šunkafleky s masoxem lentilkama sušenka a bůhví čím ještě.
zmrskank
taq to ste husty no.....ja sem zral jenom plesnivej bilej jogurt s mouckovim cukrem
Šebík
Tak jsem si předevčírem vykoledoval spoustu vajíček a čokoládu. Začadili jsme s kámošem na poli za městem, sluníčko, větříček - paráda. No a jak mi vajíčka s čokoládou chutnaly :):):):)

A jak jsem měl v držce vyschlo, tak se to slilo všecko v takový příjemně sypký bahýnko....fakt doporučuju ;)
iNVADER
......kdyz dostanu hlad, tak se snazim drzet, protoze kdyz se zhulim a hned se nacpu (nebot samozrejme dostanu temer okamzite ukrutnyyy hlad:-)) ),tak vzapeti usnu...nebo me to aspon totalne utlumi a zazitek ztrati svoje kouzlo....ale ten pozitek z jidla je fakt squjely:-).Kazdopadne kdyz je zabava nekde s kamosi tak v tom problem neni,horsi to je kdyz si treba zahulim a jsem sam.....jen tak na relax ...to pak vyzeru opravdu vsechno...parkrat jsem se pristih jaxi cpu do chrtanu jednu polivkovou lzici cukru za druhou..proste jsem jed cistej cukr... a to musim rict ze v "normalnim" stavu sladke vuubec nejim,protze honemam rad:-) ale chutove bunky v tom stavu maji opravdove orgie orgie:-)

Jinak to s tim hajzlakem s dresinkem vyse...to je fakt zajimavy napad...to bych snad ani jako jednu z mala veci co jsem tu cet..ani nechtel vyzkouset:-))
Mr.Mates-CrazyHorse
Sem teď kapku utlumenej. Každej čtvrtek jednou měsíčně děláme u kámoše debatní kroužek.
Opět sme dělali tousty a mám další recepis:
Toust-máslo-játrovka-mazací sejr-sardelová pasta(opět)-tatarka a navrch pořádný kolo cibule!
Vřele doporučuji, akorát sem se málem ráno vysral z podoby.
MARHUS
PO TRÁVĚ JSEM JEDNOU POSPÍCHAL NA POSLEDNÍ METRO .NA KAČEROVĚ JSEM NARAZIL NA TAKOVÝHO TÝPKA S DVOUKOLÁKEM-MĚL TAM HOT DOGI A KLOBÁSKY.
JÁ JSEM V TU CHVÍLI MĚL TAK ŠÍLENOU CHUŤ NA TY PÁRKY,ŽE JSEM MU VYŽRAL TU CELOU POJÍZDNOU PRODEJNU. SEŽRAL JSEM I VŠECHNU TATARKU A HOŘČICI.ŽRAL JSEM TO TAM SNAD 2HODINY,METRO MI UŽ DÁVNO UJELO,FRAJER SBALIL DVOUKOLÁK,ŘKA ,ŽE TAKOVÝHO DOBYTKA JEŠTĚ NEVIDĚL,ALEŽE JE TO DOBRÝ-MÁ PRÝ VYDĚLÁNO NA DVA DNY DOPŘEDU.A JÁ SE OD TÝ DOBY NEMOHU PODÍVAT NA PÁREK!!
MR.GRASS
Já sem teďka byl zahulit odpoledne ještě to cítim .
přišel sem asi ve čtyři a pak už sem jenom 3 hodina jedl teď asi vybuchnu pořádv jednom kuse sem jedl rohlíky se salámem čokoládu banán tatranky tyčinky hranolky pyl sem spoustu mlíka a smetany a pak sem si udělal palačinky teĎ je mi super a chce semi spát.
tanx
tak to já když jdu hulit, tak si radši ani neberu peníze s sebou, protože vim že bych je všechny utratil za jídlo, většinou si kupuju něco slanýho, něco sladkýho a něco sytýho. nakonec to dopadá tak že jim housky s nutelou a k tomu chroustám paprikový chipsy
frexam
Pred par dne sme pekli prasatko a tak se fsichni tesili jak se skvele najedi, dokonce se objevili nazory ze se to jako nesni, ale to by bylo jako ric ze zejtra nevyjde slunce (clovek si tim nemuze bejt jistej dokud do neuvidi ale tak nejak tusi ze v tom proste zadnej problem neni).
No a perfektne sme se fsichni "nazrali" a vobcas behem te dlouhe doby peceni sme si zapalili. Asi je to tim ze sme tam kourili ale snedli sme to v pohode.
To prase bylo trosku vetsi nez sme si puvodne zamysleli ale evidentne v to bylo OK.
Takovyhle akce jsou nejlepsi, clovek se sejde s pohodovejma lidma a je celkem jedno ze se to dela strasne dlouho a clovek smrdi kourem - proste takova pohodicka.

Hlavne to chce samy pohodovy lidi.

Zivot je proste krasnej (aspon me to tak pripada i pres tu zimu jakou sme museli vydrzet u prasatka).


Hody, hody dejte jointa do pohody!!!!!!!!!
mott
MARHUS: :) :) :) :) no to sem se popadal za břicho :D K+
Piskot
to MARHUS

:D:D:D Tak to je fuckt dobrej zazitek.Skoda ze te nenatocila Skryta Kamera :D:D:D To bys urcite vyhral :D
Maggie
Já včera snědla asi tak tunu nějakýho cukroví a pak zase jinýho cukroví (páč pak už byl jenom kapr a toho jsem nemohla, páč to bylo manuálně náročné) a dneska mi fakt není celý den dobře...:-)
Nuclear
Za nejvychytanější jídla jaké jsem kdy při záchvatu pozřel považuju třešňový kompot s kyselým zelím (smíchané), taky vaječina s cukrem místo soli není k zahození, ale co je pro chuťové buňky naprostá pecka - mražené hranolky s nutellou!!! Je to bestovní! jo, a málem bych zapomněl- zkuste Tradiční české brambůrky křenové se Studentskou pečetí, člověk by nevěřil, ale je to chuťovka i jen tak do tramvaje (jenom ddůchodci to potom nestíhají chápat, a jestli to není nějaká provokace nebo co...)

[Edited by Nuclear on 12-08-2002 at 11:17 PM]
ocko
ja si obcas pred hulenim nakrajam cesnak na platky a namocim do worcestrovej omacky a cibulku tak tu zase do sojovej k tomu prikusujem prikusujem olomoucke tvaruzky alebo nieco podobne - mnam
ocko
no a samozrejme ze to spapam az po huleni ked je to pekne odlezane a este som zabudol na trochu toho tymianu ten je fakt super
teksun
-nejdříw wyžeru wšechno z ledničky,pak se kouknu eště do jedný skříně a když ani tam už nic není a ja mam neskutečnej hlad nebo na něco chut, tak šáhnu po medu, toho je tam plná sklenice,wono se ho totiž moc jíst nedá-moc neubejwá,protože mě wždycky po chwilce přejde chut to furt cucat a mít to sladký wšude hm ještě, že se to neděje moc často:Dale zrowna předwčírem sem si udála pěkně welkou a moc feerowou wečeři:)
Uklizečka
Samoje vkusnoje kogda otkryvajetsja "jama"eto,druzja moji "taranka" t.j. suchaja ryba.
Kyng
Ale nepovidej :)
Tim
Ja vim, ze asi tohle nebudeladit stim prispevkem o neco vyse, ale co nadelam. Sloto asi nasledovne pozhuleni.
Nejaketo simraniv brise....mala cinnostupc,tak jsem sel nakouknout do lednicky. A Zmrazeny jogurt(squela zmrzlina) 1\4melounu pivo cokoladovyjogurt kosikboruvek nanuk neco mlika . mala pauza nic nedelani za pc a dalsi nalet na lednicku tunak se sendwitchem parek hruska sodovka kousek dortu ( minul jsemhopri 1.naletu) 2 steaky 1\4 melounu dalsi 2nanuky

arano jsem seprobudilse spilkou v puse.

a pak co sidas na snidani???HE? NEEEEEe jidlo uz dneskanemuzuani videt:)

Vypadal jsem jak tehotnej. Jenmi prasknout voda:)
adam13
mno tak hodne casto to dopadne podle následujícího pravidla ktery je docela vrazedny:
nejdriv neco uvarim(me) treba obalpvany chleba ve vajicku+cokoliv nebo palacinky+jogurt+tabasco pote nasleduje nacpana fajfcicka/brcko pote tak hodina nejake cinnosti. pak nasleduje dalsi nalet na proviant-to je uz neco "mene" narocne na pripravu treba prirodni rizecky(kureci rizecky) s hranolkama tunou ketchupu polite napojem od dannone(nejaka vitalinea či co) pote nasleduje dalsi faja a tento postup se opakuje dokavad nevypadame jak Ruzickova:) jo zapomel výber napoje je pro me hodne dulezity tak se casto stava ze po prvni faje zabehnu se 100-300 kc do kramu a prinesu mineralku-perlivou, neperlivou, ochucenou par piv, nejaky limo a kdyz je chut tak treba nejaky vinko mno koukam ze sem se nak rozepsal hehe preju hodne stesti pri konzumaci a hlavne hodne napadu na vznikle kombinace :)
Prs: jo a taky co nejmin nehod ktery vas donuti v krech bezet na zachod a tam ulevit precpanymu zaludku :)
oton
potřebuju od vás zaručenej recept jak po jointu nežrat???!!!!

včera se, si řek zkusim se najíst před jointem pak nebudu mít chutě, jo hovno, pak sem se nažral až mi bylo špatně :D a lednice trpěla...
adam13
mno mam pro tebe radu...v byte a v lednici nesmis mit absolutne nic k jidlu-nakup si to co snis-to bred brckem snez a pak uz tam nesmis nic mit :) nebo druha jed na cundr a vem si jidla co snis a opakuj predchozi postup....anebo me este napadlo: vem si naky projimadlo:D
smokiee
Já když přijdu domu se žravkou, tak si udělam zelenej čaj. Vůbec ho nesladim, musí to bejt pořádnej magorák :rocket: (2 sáčky na půl litru a dlouho louhovat) a aspoň půl litru vypít. V puse budeš mít takovej hnusnej hořkej pocit:mad:a budeš se cejtit dost plnej:p:

Důležitý je čaj vypít před tim než vyžereš celou ledničku:Da tak když víš že přijdeš domů:frog:tak si ho uvař radši předem. Studenej je ještě účinnější:sun:
adam13
jo jo ja si taky nekdy udelam cajik..ale mam za cajovny "Pu-ert" je to cerny caj a kdyz si udelas magoracka tak to ma takovy zajimavy ucinky nejdriv euforie pak absolutni cistota duse vrele doporucuju :)
FREEHAND
ja už tedka tolik nežeru jak hulim dýl, nevim proč ale proste už tolika nejim. ale kámoš sněd po dvou jointech mouchu v rohlíku...akorát vo tom neveděl :-)))
adam13
zdravicko,
tak to sem rad ze nejsem sam kdo preferuje cajik ale stejne se nekdy neubranim vyziracim naletum na lednici :) jeste sem objevil jeden caj/necaj jmenuje se green mate je to caj ktery ma o 1,5% vetsi obsah kofeinu vdycky kdyz sem nak utahanej nebo se nemuzu probudit tak mi hodne pomuze a krom toho nabuzuje pocit "eufie" (aspon teda ume:) dalsi caj ktery mam v lasce a ktery se docela hodi k šíše (vodní dýmka) Tureky bop je to: standatní třída černého čaje... mno muj velmy oblibeny cajik chutna skvele a moc nestoji cca 25Kč mno majte se fajn :)

[Edited by adam13 on 19-08-2002 at 11:32 AM]
apomajkl
Možná to není úplně obvyklý, ale kromě ganji miluju taky pivo. Ne jakejkoli chlast, ale jenom pivo. Pivo piju k obědu a večer dám klidne i tři lahváče u televize. A když si zakouřím nejdřív dostanu žízeň. A to jsem schopnej vypít dvě desítky na ex a teprv pak dostávám hlad. A žeru vše co mi příjde pod ruku. A k tomu piju zase pivo. Takže, když je doma co pít a jíst, tak to dopadá často tak, že se nejprve dobře zkouřím a pak se ožeru a přežeru. A potom se mi hrozně hezky spinká. Člověk z toho sice trochu kyne, ale co.
Subham astu sarvadzha ghatam
Jana
citace:
Původní příspěvek od Seeder
Konecne jsem se dockal podobnyho temata, protoze s mou zravkou je to cim dal tim horsi.... Posledni dobou bez problemu zvladnu celej makovej zavin, nebo kdyz nemam zadnou pochutinku ukoristim kus chleba a neco z lednicky a zanesu si to do postele, kde to ani nestacim snist a uz spim........ Rano se zbudim a zjistim, ze vedle sebe mam jidlo a nemuzu si vzpomenout, kde se tam vzalo.... To se proste stava.......

______
seeder.


Ty jseš fakt hustej. To mě pobavilo. Občas taky usnu s chálkou v pelíšku. Naposledy to byla čokoláda. Dovedeš si představit co mě po ránu napadlo že se stalo. Zaplaťpanbůh staniol a obal od čokošky mě přivedli v pátrání na správnou cestu.
oton
to apomajkl: chlape, ty seš hustej :D, ale kápnul si mi do noty, já mám totiž pivko taky moc rád, sice ho doma skoro nepiju, ale zase tak 3× tejdně na něj zajdu do hospy, a když děláme s kámošema nějakou akci, a je sud, většinou teda hodně víc sudů, tak to si dám tolik piv až mě přechází trak, ale je pravda že na sudech nehulim, bych totiž odpad

jinak si ale myslim, a znám hodně takovejch lidí, že se pivko a hulení nijak nevylučuje, ale prostě musíš vědět jak to pít, jeden joint + 3 piva, ideální kombinace, 2 jointy + 6 piv, no to už se dost motám, bez hulení dám klidně 10 piv a jdu v klidu domu,

češi jsou pivní národ, ať si kdo chce, co chce říká :D

to jana: stěma čokoládama ste fakt hustý :D já to vidět tak si myslim, to samý, ještě že sladký nežeru :sun:

to all: díky za ty rady s čajem, zkusim to, třeba začnu pít čaj, i někdy jindy, než jendou za rok při horečce :D
Janice24
Jsem rada ze takovejch zravejch lidi je tolik. RAdsi to ted delam tak ze se nacpu pred spekem, abych si pak nekazila chut. Jenze to stejne vetsinou dopadne tak jako vcera:-( do dvaceti minut sezeru vsechno co najdu a je pro me pozivatelny. RAdsi nakoupim do zasoby svy oblibeny jidlo abych nemusela zhulena ven:-) susenky s jogurtem, michana vajicka s peprem, takze jsou vic cerny nez zluty a zapit tak pulitrem mlika. jsem priserne vybirava, takze tech dobrutek k jidlu moc neni, ale na to, ze nejim maso se uz silene tesim az si dam zitra po ranu brcko a pak zblajznu veprovy:-D
Posledni 6 nedel hulim skoro v kuse a tak jim jen po speku a pres den me boli zaludek tak ze nic nepozru a nejakej dobrej skanourek na me pusobi jako lek a muzu se tak normalne najist:-))
4C3
Dneska jsem byl "velmi poctive zhulen" :) - a stesti, ze v prirode - kdyz jsem zacal mit hlad. V kapse cokolada zabalena v lesklem papirku s hezkym obalem, na nemz jsou ruzne napisy, jako treba "Exxx, Eyyy...". Odvratim tvar! A co nevidim, ker s sipkama! Vida... mnam, mnam to je dobrota! A tuhle zase hrusticky! Jak je priroda bohata a stedra!
adam13
mno mozna je krasne stedra a krasna, ale nekdy se ti safra sakramentsky spatne odveci v podobe ranich sprintu na Dabljůů sííí (Wc) jinak - je priroda frajn :D
chaluzaa
mno taze asi pred 4 dnami..2 jablka-->kakao dost huste do dvojdecoveho pohara som namrdala 7 pol.lyzic--> misa cornflekov samo ze s kakaom--> segedinak pravy od mamicky--> pol studentskej pecate-->nakladane slede s tatarkou (traapny humus odporucam neskusat :))-->zlaty klinec programu:udene tofu s nakladanymi ceresnami alebo neco podobne tomu no fakt neviem co to bolo..ale chutilo to jak ceresne-->zabila som to este jednym jablkom a dosledok: dva dni dokonale skazeny zaludok :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma