Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad? - Klikni zde pro originální téma |
Brnk |
Zhulenej nesmím začít s jezením!!! Pokud nezačnu, tak se ta chuť dá nějak ukočírovat a po chvilce přejde. S mou váhou to musim mírnit (95kg, 170cm), pokud nevydržim a chytne mě to, tak nejlépe baštim zeleninu a ovoce. |
|
|
triss |
taky spapám kde co a hlavně je toho vždycky staršný množství.....no a potom toho lituju protože sem strašně přecpaná a je mi blbě:p: ....... |
|
|
Jahudka! |
Ne po kazdym modelu je zravost stejna.Doporucuju vyzkouset.Stejny je to s unavou.Jsou modely po kterejch moc chut na jidlo neni. |
|
|
Kryshpeen |
Myslim že chyba se stala na počátku, všem co hulí je snad jasný že při extrémní žravý zhulenec udělá všechno proto aby jí zahnal...proto se tohle téma mělo jmenovat spíš "co NEJSTE schopni sníst když po hulení dostanete hlad"...
Osobně se přejídam jen když dalších 12 hodin nemusim nic dělat...protože zpravidla po vydatný žranici přichází o to vydatnější útlum/spánek, ale jak jsem si zjistil je spůsobenej tim že se člověku prkrvuje trávicí ústrojí a tim pádem odkrvuje mozek=únava...takže chvilka stoje na hlavě po každém jídle vás zaručeně probere,,,:sun: |
|
|
TractorDriver |
mno ackoliv jidla u strycka macka v siti mcd nejsou to co bych vyledaval tak nedavno (kdyz jsem v mrazu vyuzival vyhrate prodejny mcd pri cekani na nocni bus :)) jsem objevil naprostou extazi chuti-hranolky s mcd tocenou zmrzlinou... (zmrzlina nabirana hranolky) od ty doby neznam chutnejsi jidlo po par brkach dyz mate hlad :)) muzu jenom doporucit.. |
|
|
Jahudka! |
Ani jsem se klasicky nevyjadril k tematu a splodil obvykle OT..Takze ja jsem schopnej po zravym modelu sezrat treba syrovy kolinka (nevareny).Rad konzumuju vlnky s rajcetem a takovy podobne neslucitelny veci.Hlavne mix sladky/slany :) |
|
|
Erixon |
DOPORUČENÍ pro všechny nenažraný :)
Včera jsme se(snad po půl roce) dostaly do většího města. V Liberci v babylonu -v tom centru komerce :( maj výbornou věc.
Zaplatíte 150 a můžete 3 hodiny jíst/žrát/chálovat kolik chcete a čeho chcete. A výběr maj dobrej!
Když to je pár krát do roka tak se do toho ty prachy vrazit daj.
Ps. bylo tam dost cizinců, ale češi se podle obsahu talířů poznaj. Místo knedliků k hovězímu guláši jsou dobrý holandský řízky. atd... |
|
|
100Thermal |
Co všechno? Ty vole úplně všechno, ale naprosto všechno co mě příjde pod ruku, resp. pod hubu, i kdyby to měly být vanilkový hovna tak to zežeru |
|
|
bubik |
to Kryshpeen: ...co se sezrat neda mi pride jako celkem spravna otazka...ja za nejvyssi level zatim povazuju krupicovou kasi s volejovkama... |
|
|
awokado |
tak ja uplně všechno ne...:) |
|
|
Dannn |
Chipsy, pukance, 2x fidorka, horalka, kitkat, gumeni medvidci, velka bageta, 3bit, delissa, parky, chleba..a este som asi neskoncil, hoci som doma. |
|
|
Kryshpeen |
Dannn: pukance?...to si asi myslel pukavce=zkažený vejce?...zřejmě si to myslel jako fór protože tohle v mym osobnim žebříčku nechutnosti drží stabilně přední příčky!...už od doby kdy jen pouhý přičuchnutí dokázalo zapříčinit bleskový vyprázdnění mýho žaludku...nerad bych tu rozjížděl OT "co je nechutnější ale kámo to nedáš! |
|
|
Zelda.cz |
Nejlepší žrádlo podle mě : bulharka (bulharský sálat; tj. to hnědé pálivé žrádlo ) + rohlíky + KOFOLA origoš.
recept na bulharku : http://www.zena-in.cz/recepty/recept.asp?id=1192
Nejlepší bulharku však prodávají v Intersparu. :love:
Peace :cool:
p.s. Nezapomeňte na zelí :sun: |
|
|
TractorDriver |
2 Francois deGEOT: hele rikam ti-zmrzlina/hranolky (upozornuju ze zmrzlina musi bejt tocena/kremova) je jedno z tech nejlepsich jidel co sem kdy zral.. jak uz tady nekdo rikal kombinace sladky slany je nej :D |
|
|
Lung Killer |
nejlepsi jsou kastany v cokolade!!!!!!!! :punk: vcera sem jich snedl 20 baleni mnam!!!! |
|
|
Gucspeed |
..pchch, ccchch... :smoker: |
|
|
Wokap |
Tak včera to bylo šílený, je mi zle ještě teď!!! Začalo to 3ma krajícema chleba s pomazánkou... Ta mi zachutnala natolik, že sem k ní pak zvládl ještě 4 housky. Pak sáček brambůrků. Potom balení buráků a 3 pivka. No a nakonec jsem si k filmíku dal polárkovej dort se šlehačkou a taky zahučel celej... To celý v rozmezí asi tří hodin... No prostě fuj!!! :D |
|
|
Zelda.cz |
Wokap : asi máš tasemnice co to v tobě chroustaj za tebe... :D |
|
|
Dannn |
Kryshpeen: pukance na slovensku znamenaji popcorn. jak tomu rikate vy??? |
|
|
Jahudka! |
Ja tomu rikam puki:)A pozor,to mekky i tam je schvalne!He he;) |
|
|
zvire |
Hi all grower!
jj znam ty stavy mooooc good
a reknu vam ze kdyz prijdu vyhulenej domu tak
sezeru proste vsechno co najdu ale opravdu vsechno
a takovim spusobem ze rano neni co jist k snidani:-) |
|
|
zvire |
a nebo kdyz prijdu z hospody vozralej a este zmastenej
tak se mi hodne casto stava ze si vezmu do postele vseliaky ruzny dobrutky a nez stacim cokoliv snit tak usnu.
tak at vam travi!
Pease! |
|
|
RastaManiac |
To já sem nedávno jedl Bramborák s hořčicí:D
Nebo hranolky s hořčicí:D |
|
|
Varuker |
RastaManiac > tvoje kombinace jsou řekl bych eště docela košér :D to já bych nacpal hořčici klidně i na nanukovej dort, mám ji rád...........:love: |
|
|
waterpiper |
Ja se jednou prezral tak, ze jsem stravil peknou chvili na hajzlu grcanim a sranim, ale uz si bohuzel nepamatuju menu :) |
|
|
The Farm |
ŽRAVKA JE MAZEC
zhulili jsme toho dost a potom sem chytnul slinu no takže parky byly studeny tak jsme začali opikat na el topeni už nevim kdo dostal tenhle napad ale jako tyčky jsme použili stanove ktere jsme nasledně zbrousili do špičky na brusce musim dodat že se to odehravalo v zimě v garaži jinač krom parku snaha o upečeni 10 vajiček jenom cibule se pekla asi 15 minut a tak to šlo dal teda dalši brka na piti byla jen vodka co taky sehnat o pulnoci na vesnici !topení mělo přikon 600W at se daři :jumper: :rocket: |
|
|
The Farm |
a co všechno jsme schopni snist při zhuleni ?vše co přijde pod ruku:crazy: |
|
|
ziki23 |
Kdyz jsem zhulenej a mam opravdovej hlad, tak snim a veci, ktery normalne nejim, diky tomu je pak jim i kdyz nejsem zhulenej a proto:
"GANJA SMOKING FOREVER" :D :D :D |
|
|
Mr Proč |
Jednou jsem dokonce snedl Karlovarske oplatky, takove to velke baleni trojhranku, ktere normalne k smrti nesnasim. Fuj! |
|
|
liborq |
bramburky s jogurtem |
|
|
lutemnik |
jsem jednou spapkal tlacenku pro psa |
|
|
mikel |
jednou se mi s kámošema povedlo sníst 25 rohlíků a pak jsme šli békat na náměstí:lečo,lečo,zelenina-bléééééééééééééé...
a furt jsem měl hlad |
|
|
damsiveku |
jednou sem zůstal sám doma měl sem navaříno tak pro regiment na týden, ale první seance zdecimovala zásoby na tolik že nám zbylo druhou noc jenom 2 kila pomerančů chu'tově přípomínajících spíš nedozrálí citróny politý voctem(možná to byly citróny už nevim) kilo jablek a hrozně hroznovýho vína. to všechno sme sežraly na to tata a jedíny co bylo k pití bylo teplý pivko a kefír kámoš si dal pivko já kefír a trochu pivka no a......zbytek večera sme poletovaly u stropu, co přišlo, spíš odešlo ráno.........mír veka |
|
|
100Thermal |
Tak my sme si s kamarádkou splašili kobylky a červíky v čokoládě (u nás na výšce byla prezentace této stravy, tak sme si vyptali co zbylo :) ). Střízlivej bych to asi nevzal do huby, ale po silnějším špíčku sme toho zkrmili dobrých 200 g. Musím říct, že když se pomine vizáž potraviny, chutná to celkem dobře. :p: |
|
|
Karri |
Zrovna my sme teď s kámošem sežrali KOLÍNKA S GRANKEM:jumper: :mutant: |
|
|
Koumles |
tak jak to tady tak ctu tak jsou dost huste vecicky!!
Na zravku jsem sporadal nejakych 5 brutalne tvrdych rohliku(na struhanku):-))) |
|
|
sika1 |
Největší problém travky je ta žravost - takže dneska jsem sežrala 1/2 bomboniery, co byla pro známýho, pak skoro celej pytlík želatinových bonbonků s colovou příchutí, polívku yum- yum hovězí s nastrouhaným ementálem, vypila jsem Černýho draka, či co to bylo a 1 Ježka...A pak ty soletky na stole - už nesním nic, prostě nic!!!!!!!! |
|
|
Lux |
sem si jednou dal 9 rohliku pozdeji 4 rohliky a 4 parky a k tomu daval cukrovi celkem asi 2kg |
|
|
damsiveku |
v pátek sem pozřel 3 romadury a jedny syrečky pak sem zapek u compu při červenym trpaslíkovy, usnul, no a po probuzení sem přemejšlel jestli sem večír náhodou nejedl ho.... :crazy: |
|
|
waterpiper |
Hermelin posypany mexickym korenim ohraty v mikrovlnce, dva rohliky s nutelou, jogurt, dalsi hermelin a nakonec dva rohliky s nutelou :) |
|
|
Lupus |
amoleta se salámem
bramburky s majonézou
a nebo třeba topinka s marmeládou
je to fakt dobrý ale ty bramburky musijou byt velké kousky |
|
|
Vladbur |
Já sem se jednou tak zmastil,že sem si na pečenou kachnu namazal jahodovej džem smíchanej s kakaem,a k tomu jsem přikusoval tvrdou vánočku,bylo to fajn jídlo,nebo si často dávám párky,hořčici,rohlíky a k tomu mlíko.Ale hodně jsem byl překvapenej z toho že jsem si nasypal na jahody Kristalon a dal to do lednice,že si to dam pozdějš,ještě že jsem usnul a vzbudil jsem se střízlivej,měl jsem docela hukot,když jsem se potom podíval do lednice... |
|
|
Vladbur |
Nebo celej meloun,to bylo hustý,a pak na to 9 míchanejch vajec s rohlíkama,mnami |
|
|
kostě |
okurky s grilovacín kořenim |
|
|
Kubííííík |
To ja jednou šel od kamoša,vypalenej jak paprika,přijdu domů,kde na mě už čekala ženska. Sušaka jsme měl obrovskyho,tak si naliju do sleničky sirup a doliju to vodou,jenže uplně naopak 3/4 sirupu 1/4 vody,tak se tak napiju a zda se mi to nějaky sladky,tak zase dopusti trochu vody zase se napiju,zase dopustim... Tak jsem vypil celou pulitrovku a ženské,ktera se na mě celou dobu dívala a nechapala se zeptám co to koupila za sladkej sirup:) Ta nasraná,že jsem přišel pozdě a ještě pěkně na kašu,tak celej vikend večer nic nebylo:( joooo hold některy žensky ví jak na chlapa. |
|
|
Budeh |
tak včera jsem si dal na oběd těstoviny se sýrem takovej ligt oběd jako že je vedro a tak,-za 15 minut po obědě jsem dostal žravku a šlo to litr kakaa tobylo na pití a pak chleba ve vajíčku celej a zapil a zajedl jsem to kyselejma okurkama a tím lákem a pak jsem se dorazil tak 1/4 kilem meruňěk. v poslední době mám hrozná žravky. |
|
|
|
Žravky pro mě byl hroznej problém vždycky...ale nějak jsem na ně vyzrál...
prostě jsem přestal žrát....a místo toho začal hodně pít...ale hlavně ne pívo, po tom roste pupek ještě rychleji...normální minerálky...
a za měsíc jsem shodil 8 kilo, co jsem předtím přibral kvůli řravkáv...
vím, že je to trochu OT, ale snad to někomu pomůže taky zatočit se žravkama... :-) |
|
|
Kubííííík |
To ja at žeru,jak žeru,tak nepřiberu ani kilo. Sam to nechapu a kamošky už vubec,nadavaj,že to je nefer,že mužu snist všechno a ony přiberou to každym rohliku. Prej jsem vysirací typ:) Každej ma jinej metabolismus. |
|
|
|
2Kubíííík: tak to jsi jeden z mála štastnejch, ale abych přece jenom troškuj dostál tomuhle tématu....tak jednou (asi dva roky zpátky) jsem během hokeje v televizi snědl 2 balení nutely....do dneška to nemůžu ani vidět. |
|
|
CZO |
Já když jsem zkouřenej,tak sežeru snad všechno!!!Ale nejvíc mi třeba vyhovujou burgry,když jsem někde ve městě nebo doma úplně všechno!Dobře se cháluje polárkovej dort!!!Vždycky tak jeden pro mě+nějaký normál jídlo...To je pak mazec!!! |
|
|
Kubííííík |
To je pak mazec i na zachodě:) Ale ten polarkovej dort - mnam mnam. |
|
|
Vladbur |
Když je po hulení hlad,tak si dám ještě špeka,když mám furt hlad,tak si dám dalšího,a furt dokola,až nemůžu chodit,a nemůžu se tím pádem dostat k lednici,jak jsem vymaštěnej,ale neni to moc dobrý když je furt hlad,až je z toho blbě,to když mi bylo blbě,tak sem byl tak línej se jít vyblejt na záchod,že sem se vyblil do květináče vedle židle,fuj je to hnus,přesazovat kytku ve který je víc blitek než hlíny,ještě že se mi to stalo jen jednou,příště se radši k ty lednici radší doplížim,i když budu riskovat,že bych se po cestě zabil o nábytek,jinak když se chci dobře najíst,tak jedině zhulenej:D |
|
|
Artonoror |
Když to na mě příde sněd bych i mího psa....Nejlepší je puding.....Největší mazec skelnice feferonek doporučuju.... |
|
|
LoWeR |
Ja kdyš sem vykuřeny tak casto doma žeru ruzne salamy! Vždy ukraju jaxi kolečko s obou druhu salamu(věčinou mame dva) a uplně si to vychutnavam tu chut a koštuju kery z nich je lepší uplně taky gurman:) a včera sem se pořad nemoh rozhodnout kery z nih je lepší a pak sem zjistil že mame doma dva stejne salamy :) Jo tvrde syry sou taky luxus:) |
|
|
mirez |
no, ja jim co se da, nebo respektive mrknu do lednicky a vidim co tam je... nekdy dostanu chut na to a nekdy na ono, ale neprejidam se jako nekdy za mladsich let... blbe se mi pak spalo :D
nekdy se stane, ze lednice je prazdna... nu coz, dam si aspon mliko :))) to mi totiz na stoned modu chutna moc moc!! :)) |
|
|
Vladbur |
To je hodně hustý co se dá schálovat zhulenej,fakt mazec.:D! |
|
|
Vladbur |
Včera jsem se vypálil jak hovado a namazal jsem si na rohlík psí paštiku,byl sem tak zhulenej,a hladovej že sem si nevšiml že na tý konzervě je pes,ale jinak ty psíci maj mnamky,byly to kousky masa v nějaký dobrý omáčce,a já myslel že je to paštika,jsem hold hovado:D |
|
|
Shlukmaster |
TO absinthová víla :TO AKO VSETKO NARAZ HEJ?si si ista ze nie si tehotna:-)? |
|
|
varan |
celej kveták za syrova... |
|
|
khook |
A little OT :
U nás je lednice většinou prázdná ( kromě FS a G/B excelerator a phytamin ) si tam vegetí už jen celá sada AH :D
Dost srandy , i když předešlé souvětí se zakládá na pravdě :D hihi
NEJHORŠÍ je jít zhulenej a hladovej nakupovat !
To si tam dycky představuju co bych asi s tima salámkama a keidama
dělal yeeaaah , áb .......
No a stejně si dycky koupim jenom 5Kg hranolek kterejma se živim poslední půlrok snad nepřetržitě :) Ke všemu , za každý situace !
Prostě mě nomální brambor/kaše , polívka cokoli NEZASITÍ
Dycky mám pocit prázdnýho žaludku a jen hranole mě uspokojí :wink:
asi sem se stal závislej :(
Bohužel společně s cigaretama a jointama bo jak se tomu řiká je
to nádhernej základ pro rakovinu ve 30 :D:D:D
Ale stejně dycky než du do tesca tak si dám radši prdíka :)
POZOR jen prdíka ne alkohol !!!!!
To pak hrozí rozbití skla u mrazáku a to už bych si pak nemoch dovolit ani ty hranolky :D:D:D hihi
:rejp: MOSWA :rejp: |
|
|
|
S kámošema jsme si jednou dávali ruma s kakavem a klobásy s čokoládovejma sušenkama k tomu ještě nějaký ganja mlíko a nemusim řikat jak to ráno dopadlo :D |
|
|
moswa |
co všechno?? hmmm.... vetsinou to probiha tak ze prijdu vecir domu pekne zkourena , naberu jidlo a usadim se u kompu. jako prvni chod je vetsinou nejaka tepla vecere. napr jsem nedavno snedla pul kastrolu polivky, asi 4 rohliky s takovou dobrou pomazankou, nakou nugetu, par nanuku ( v mrazaku jich je hafec :D) hmmm...pak jeste nejaky tycinky a cokoladu. jo nesmim zapomenout na ovoce. jeste tak 1,5l nakyho piti :D a jogurt.
a uz dlouho chci ochutnat kiwi s pepřem :D |
|
|
Mesias |
Omnihash: Jen aby to bylo hulením. Znam jiné drogy po kterých není problém shodit i 6 kilo za noc... Ale jo hulení je taky na hubnutí. Já když mám hulení neomezeně tak žeru furt, ale poslední dobou sem pět až šest kilo pod normalem... |
|
|
Vladbur |
Zas sem se nějak zhulil,a zatim sem sežral 17 párků,4 rohlíky,200g čokolády,6 hrušek,puding,brambůrky,a ještě bych si něco dal,mám fakt hafec velkej hlad,možná si něco dám,a možná ještě brko:D:D:D:D
Mám v zásobě ještě nutelu a housky,tak uvidím,bolí mě břicho a mám hlad:) |
|
|
ges |
Nejhorsi je kdyz clovek prijde domu pekne vypalenej a doma nic na jidlo neni, tak to je potom nejlepsi kostkovy cukr, jednou jsme skamosem snedli celou krabici |
|
|
Brnk |
Rozhodl jsem se rázně zatočit se žravkou (za poslední měsíc 5 kilo). Občas si ještě určitě na jídle ujedu, ale ty rána druhej den nejsou nic moc a navíc mě to uspává:) |
|
|
Slavka |
Ja som schopná v stavoch zhúlenosti zožrat úplne všetko, aj to, co normáne neznášam, napríklad paprikové čipsy.Dokonca sa mi zdalo, že boli sladké. Alebo som jedla rajčinovú polievku, ktorú normálne neznášam, a strašne mi chutila, ale nevedela som, akú má chuť, len to bolo strašne dobré. raz som zjedla asi týždňový chleba s horčicou, ktorý bol strašne tvrdý, že sa nedal ani stlačiť. Alebo jogurt so šunkou. Alebo som na panvicu nahádzala všetko čo som našla v chladničke a usmažila (vajce, tuniak, paprika, klobása, cibula, cestoviny,...) a ešte vela divných vecí som pojedla. |
|
|
El_Liberal |
omni: taky sem si vsiml, ze cim dele hulim a pokud mi nekdo venku neda brouka se zradlem do hlavy, tak proste prijdu dom, vypatlane v hlave, ale jidlo mne ani nenapadne |
|
|
Hanizek |
Já po tmně sežral zhnilý olivy, ale nezkoušejte to. Ono to totiž chutná dobře, dokud nezjistíte, co to je! |
|
|
|
no tak ja ked chytim slinu zožerem fakt uplne všetko ale aj tak najlepšie čo môže byť je mcdonald to sa proste neudržím a vždy tam nejach cely majland |
|
|
masoquista |
Momentalne........ jedna krabice mexickych kukuricnych placek.....soupnu na minutku do mikrovlnky.........vyndam.....jdu do lednice pro cokoladovy sirup......poleju placky sirupem...... OOOOOOHHHMMMMMM. hamty hamty hamty at mam vic jak tamty.................je to vazne dobry :) |
|
|
jude |
ja som minule bol strasne a v mrazaku som nasiel nahodou zamrznute jahody, tak som ich nejak pochrumal skor ako sa stihli rzmrazit.....a tych bolo fakt dost.....v tom zamrznutom stave asi tak 2kg |
|
|
Westrip |
Nestačím se divit co to všichni žerete za blafy.Když se už pořádně zhulím a chci aby to stálo za to tak si nakoupím pořádnou žravku a stav je ještě lepší protože vím co za pár hodin příjde XD Jinak co nesnáším je sucho v hubě to je fakt o ničom.Všichni asi víte že když se zhulíte a něco sežerete tak vám to může ztlumit stav a to já nikdy nechci XD a proto žeru tak minimálně 90min po tom co si zahulím.Taky je pravda že ty žravky už nejsou to co bývaly.Jinak můj recept co musíte vyskoušet:Když hulíte dva tak aspon jednu krabici Mysli nebo jak se to nazývá a jednu hořkou čokoládu!(nejlépe tak 70ti procentní stojí od půl sta nahoru) POSTUP: nasypete si mysli do huby pridate tam jeden velky čtvereček čokolády a začnete žvýkat o sto šest! :) |
|
|
LSD25 |
z niektorých veci čo tu boli spomenuté by mi bolo zle, ale mal som omylom pocukrovené hranolky, do hliny padnutú opekanú špekačku a nejaké hríby čo chutia ako cesnak
ale všetko mi chutilo viac ako varia u nás v robote :) |
|
|
pajloo |
ja pohuleni musim ziest strasne wela sladkosti a potom je narade nieco slaneho.no a ku pitiu, ras som mal take suchoti (alebo stawi)ze som si miesto sirupu omilom nalial nejaky kuchinsky priprawok na umiwanie bolo to hrozne od wtedi si dawm natoto welky pozor |
|
|
|
zrovna dožíram litrovej polárkovej dort...ty bongy byly fakt děsný! :D |
|
|
|
jo a když sem hodně skouřenej, tak sem schopnej spořádat 400ml plechofku salka na posezení... mmm |
|
|
brambora |
ja zeru veshno mozny dyz neni co zrat tak normsal vezmu nudlicky do polivky do 1litru vody pridam kostku buonu opeprim pak naky koreni tam dam no a mam polivku nebo sou dobry uzeny zebra ale ne opeceney ale jentak a kdyz sem nervozni tak zeru cukr bych tady byl do rana kdybych mnel vypsat vse co dokozau v kuchyni ztvorit. |
|
|
Pomeranč |
bramboraky s cukrem :* luxuuus |
|
|
LSD25 |
no včera polievku,zapekaný chleba so syrom, slíže s vajcom, krupičnú kašu, topeničky, a na dobrú noc siestu na cesty :) |
|
|
Divoženka |
hM,ano krmení se meze nekladou. Je ještě vtipnější,když i samotná příprava jídla je nechutná,nebo ve velke¨é zhulenosti neobvyklá,stalo se mi třeba,že sjem si na nabírání polívky vzala hrnek. Dnes jsem měla k obědu něco jako karbanátky a k tomu jsem si kydla budapešťskou pomazanku. Ale vbylo to vytečné. Jinak třeba sjem nedavno sežrala pul kastlu kremžské samotné,ale zdálo se mě pak,že su z teho nafouklá,byl to ten velký kastl:)500g myslim.He he,jinak třeba je mc dobrý ,do vývarové polívky nakrájet rajčataa azlít mlíkem, hehe,.ale to se běžně jí v Bulharsku:) Jako že to dáte až do uvařené polívky v talíři. Velkou slabost mám v granku. To si cpu ,když mám chutě na sladký ,do všeho. Hlavně jagurty jakýkoliv,velké množství granka. To pak sním litrovej kiwi jogurt od jogoblili ani nemrknu:) taky hodně prokládám,,tzn.že když si fám sladký,na to pak musí být slaný,pak zase sladký a tak,heh. ale co je opravdu nechutnost, rohlík namáčený do octa,eh,už jen jak se to hned nasaje tím octem! A nebo si má sestra jednou rozmočila dětský piškoty v mlíku a ty si natřela na chleba. a jeslti je něco nechutnější ,tak trumfujte!!! |
|
|
STG |
Dvojtý sendvič se smaženkou,chili omáčkou a chutney... |
|
|
Lolek |
STG: Red Dwarf ruleezzzzz
co žeru po hulení?? všechno co je doma k jídlu..i to co bych druhej den nestrčil do huby:-D |
|
|
|
právě včera natruc, jsem vypila skoro celou flašku červeného, zakouřila si (takovou věc, která se zachytí na prstech, když člověk stříhá kytky) :) a pak to přišlo, celé odpoledne jsem nejedla, tak si dala jakési rohlíky, paštiku (kterou nikdy nejím), placky s černýma olivama a pak jsem si dala dvě Delissi (jednu bílou, jednu hořkou) a bylo to.... píšu si do deníčku, co každý den sním, ajajaj :)...... |
|
|
wocas |
všechno co se dá pokousat zubama, jinak haluzí sem zjistil, že palivo pro smích po zhulu je nejlepší cukroví, s kámošem sme se minule zkouřily a po zdolání krabice chutného cukrovíčka sme oba během minuty chytli takové záchvaty smíchu, že sme se sobě návzájem smáli bez důvodu a pochopení 10 minut v kuse, takže sem měl po pěti letech zase krásnej záchvat ale malem sem se udusil bo už sem nemoch nabrat dech a pořád sem se smál, prostě cukr je good..... |
|
|
xtron |
mě se jednou stalo že jsem přišel domů zmaštěnej otevřu ledničku a tam mísa jupííí jásám v ní je salát! nebylo to špatné sice tuhé ale dobré. když jsem se druhý den probudil odpoledne z komatu tak si mě milovaná maminka vzala na špacír prej kde je to naložené maso na guláš co bylo v té míse v ledničce no málem jsem sí poblil fuj ještě teď mě ta myšlenka děsí jak jím syrovou mrtvou tkáň |
|
|
STG |
2 Lolek: ...ou yeah:slizoun:
...právě jsem dojedl mísu cornfayků,müsli a podobnejch hovadin...otevřel jsem špajz,vzal tu největší nerezovou mysku a začal si odsypávat - jahodový müsli,ořechový müsli,čoko
müsli a ještě jedny,který jsem neidentifikoval a tři druhy cereálií,kydnul na to půl litru jogurtu a to byla chála že jsem se z toho málem zadusil...
:jumper:peace:jumper: |
|
|
lootman |
Jo jo jak se rika hlad je nejlepsi kuchar a kdyz se mu jeste napomuze spickem tak se vsechny chute krasne spestrej ze me chutna i to co mi jinak nechutna.To vzdy s kamosem co uz se stalo pravidlem kdyz se vracime domu(bydlime kousek od sebe)tak uz vymejslime co by sme si dali a co si doma dame jak se prezerem... co vice dodat Parada |
|
|
barracuda |
Nejvic asi sladky,favorit je Milka M-joy.Jednu tabulku a uz premyslim co dal.Musim si delat zasoby,protoze kdyz nic neni,tak jsem vzteklej.Jinak ze slanyho jsou fakt vyborny ty pocukrovany bramboraky,jak tady uz nekdo psal.Hlad je proste svina. |
|
|
industtry |
Ja zas viem ze kamosov foter dosiel z krcmy jak delo a zacal jest kysly jogurt so staroupolievkou a chlebom
no to jedlo bolo urcene pre susedove prasa
no co uz stava sa :D
:D
:D
:D |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
teď jsem do sebe nasoukal devět sýrových párku se ctyřma krajicema chleba a půllitrem plnotučný hořčice. asi prasknu. fuj. :death: |
|
|
mathodman |
Ja rad papam po huleni:)a ked dojdem do chladnicky niekedy sa sam cudujem ze jake kombinacie si to tlacim do kalerabu,minule to bola napriklad cokolada s paprikou...a dost mi to napodiv chutilo heh:D...ale najvecsia pecka po huleni je premna fajnowa cerstva grotto bageta...doporucujem |
|
|
Jerome J. James |
půl litr černýho čaje s mlíkem a cukrem, rohlíky, plátkovej sejr a moc kečupu... Do kečupu můžete dát i trošku kari... Mno, na tom ujíždím nejčastějš:)) |
|
|
Jerome J. James |
citace: |
Původní příspěvek od WiKouPaL
To je hustý, jk se to tu rozvinulo :D vždycky mě to strašně s**e žrát brutálně moc po hulení a beru to jako,že to k tomu patří ;) ,ale přesto mi to vadilo tolik,že si udělám něco moooc dobrýho,ale nesežeru to .. a potom si zahulím za nějakejch 10-20 minut dostanu brutální chuť na to jídlo,tk si pěkně sednu k té papu a čumím,nedotknu se toho a říkám si jk strašně je to dobrý a vydržím tk 10 minut na to čumět a pk musím odejít nebo bych se do toho pustil, sednu ke kompu a myslím na nejlepší jídlo co mám na stole :D je to takové mučení viděl jsem to někde v telce jk rožkem očka ,ale je to prasácky vychytaný protože máte co jíst k večeři nepřervete se jídlem který nemá žádnej účel,protože se mi zdá ,že když žeru po hulení,tk jko bych nežral :D ,mno je to takový dost na zásadu ,prostě když ne ,tk ne ,ale když se vám to jednou dvakrát podaří ,budete z toho mít obrovskou radost ;))) .... taková kultovní vložka :D |
Já beru chuť k jídlu po hulení dvěma způsobama. První je, že je to obranej mechanismus mýho těla, jak se zbavit toho stavu, kterej mam. Prostě to zažrat... No a druhej mě napadl, když sem nad tím takhle přemýšlel po fíku. Vem si člověka a jeho pudy. Pravěk. Kdy bylo člověku naprosto skvěle? Kdy byl spokojenej a měl pocit radosti, štěstí? Pohody? No, když ležel nažranej na zádech a nemohl se hnout... Nu a teď, když si dáš fíka, tak se prostě taky tak cítíš. Jenže to tělo si automaticky pocit štěstí spojí s jídlem a začnej ti svítit kontrolka v hlavě najez se! najez se!:) Prostě, je to způsob, jak bejt ještě spokojenější. Absolutně spokojenej... Nepočítám vlivy ostatních lidí, jako je třeba sex...:D |
|
|
industtry |
POMARANCOVY Džús + rozky so sumkou a kremzskou horcicou :) |
|
|
|
Žravka je kurewsky silná záležitost.Kolikrát jsem se přistihl v Tescu jak plním koš dobrotama a nad hlavou mám tu bublinu a v ní sen,jak fučím do té roury,pomalu odpadám a cpu do sebe ten hnůj co mám v tom koši.....
Přejel jsem na nový systém:nežeru nic,fakt nechci mít pneumatiku až kolem hlavy.........
6 |
|
|
|
no tak som sa tym prekusal, a zerete niekto fakt riadne kusky.... :D :crazy:
jedli ste uz niekto bagetu so zmrzlinou??? kombinacia cokoladovo jogurtova je v pecive naj .... ha ha |
|
|
LSD25 |
jedlo je zaujímavá téma, často sa o nom bavíme, hlavne po hulení, ale zase recepty si nevimiename :) inak skúste pečené zemiaky na masle a rozmaríne s asi pol deci vody, ja ich milujem :) |
|
|
|
|