Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 
Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad? - Klikni zde pro originální téma
malicka
ja mam nejraci sladky.
jednou sem na mliku zvejkala pul hodky muslitycinku mela sem plnou hubu tech zrnicek nejak sem se ani nesnazila to polknout a kdyz sem se koukla kolik sem tohou uz sezrala tak sem zjistila ze mam jeste trictvrte pred sebou .. tak sem to raci nedojedla
a jeste me u toho chytalo psycho ze se vrati kluci a sni mi to :))
stene
to landrover
jo to recht som na tom uplne rovnako))u mna hlavnu zlažku potravy ked som zjety tvoria chipsy. adi tak 5,6 balikov))
eve
hoj lidi..koukam chute jsou ruzny a vetsinou roztodivny,tak ja
taky neco prihodim:-)
jelikoz po dobrym jointiku se u me dostavi i dobrej hlad,
tak jsem do sebe jednou dostala houskovej knedlik,namazanej
jahodovou marmeladou, nic jinyho v lednicce nebylo..ale bodlo to a spatne mi nebylo:-)a moooc mi to v TU chvili chutnalo:-)
Dubinek
No, po huleni jim jenom normalni veci, treba tousty sem tudle mel, ale s hroznou spoustou horcice a kecupu :) No a strizlivej sem jednou mel smazenyho cerva, strasne sem se toho stitil, ale dal sem to...
HALUZAK
Ja si v poslednej dobe dosť robím tie čínske polevky.Ale normalne vylejem vodu takže mi zostanu len cestoviny .Potom tam pridam cibulo slaninu a vajco a všetko to osmažím.vzniknu mi normalne cestoviny s vajcom ale ta CHINA tam robi svoju chuť.potom to nakonec posypem strúhaným syrom.Normalne si ulietam na tom kuchtení a príprave myslím že aj viac ako na tom jedení....
oton
to HALUZAK: předem musim říct, že tvuj recept určitě zkusim, vypadá to zajímavě

a závěrem musim potvrdit, že to kuchtění je opravdu super zábavička a jak píšeš někdy mě to baví víc než to žraní :) kort když si myslim, že vařit opravdu umim, aspoň to o mě pár lidí tvrdí
FugaSSS
Já si dám jak co jak kdy většnou sladký ale psí granule sou hnusnější jak kočičí:§D
Dephp
Jednou s kamosem jsme meli strasnej hlad a on se zrovna stehoval a u neho nic nebylo!! ale prece jsme tam neco nasli!! bylo mleko do kafe v konzerve a kukurice v konzerve!! tak jsme to do sebe naladovali a celkem v klidu ale potom to uz bylo horsi!!
HALUZAK
oton: ešte dodatok predtym ako tam pridáš tu slaninu a cibulu orestuj ich na oleji. . .
Garion
to ja vzdycky s typkem zkourenej a najednou kruta zranice, tak sem bud prachy mel ja....coz nebylo tolikrat...nebo won nebo sme sli domu a won si vzal od maminky stravenky....a udelali sme si sušenkobonbonočokokolačovou zranici nekde na lavicce zaseklí na papaničku a neřekly sme ani slovo, dokud sme to nedojedli....hehehe
lulugang
ja sem schopny sezrat vsecko co se nehybe a ma alespon trosku nejakou chut:)..nejlepsi psycho je koupit nejake zajimave chalky jako treba salko(takove to tuhe mliko v konzerve do kafe) nebo cinskou polivku a zacit to zrat primo na lavkach v hyperhovne nebo jinem marketu..jak to pritom kape a z te cinske polivky odpadavaji kousky tech nudli a drobi se to koreni a lidi na nas vzdycky cumi jak na exoty..to je proste drsny farec:)
herb,mrs. herb
Žravá,zrovna teď se jí snažim potlačit...Teď sem zvolila jabko,jogurt,nanuka,zapíjím ganja tea od rána,a mam v lednici česnekovou pomazánku,ta se taky dá...a taky tam je aspik,tušim že je to vono,a pak něco sladkýho....hmmm...yeah,čokoláda+šlehačka+jahody+banán+kakao+ten aspik...
Ale nejvíc mě dostalo když mi volal kámoš a´t přídu, že dáme čaj,nějaké to THC a pokec...Tak tam přídu,a že mam jít dovnitř...vejdu do obýváku, on tam, sedí ve tmě,zásek na bednu a žere syrový játra s česnekem, a různě z dredů vytahoval slaný tyčinky jako zákusek...brada mi padla skoro až na zem...Ale co, chutim se nedá poroučet...Nebo sme vařili normální špagety, ale v tý "sračce" na ně nebyl kečup ale hořtice a tatarka...ale zajímavá chuť...A feferónovej salám je taky good...
Kucharka
Zasrana žravka .....

Nevim nevim ale vetsiou tady ctu ze je zravka chytne do 20 minut po zahuleni.. U mne je to jinak .. Jak si zahulim uzivam si stavek a zravka mne chytne tak za 2 hodky , pokud je to dobre brcko. A vetsinou co si dam je tak 2 L mlíka , krupice , zmrzlina a v tom nadrcené lentilky ( to je fakt fantazie to si vždyckymylsím že se p***** blahem) , brusinky , ruzne druhy marmelad , pochoutky co mame pro psa takove ty kosticky co chutnaji jako susenky jendou sem si koupil cely pitlik a sezral to doma u kompu . Jak tady nekdo psal ten broskvovy kompot vychlazeny tak mu moooc dekuju je to fakticky parada.. Nacpat si do pusy tu pulku broskve a zvykat to ..

Kuchy :-)
stene
by gator brother of stene

Teraz sa natiera chlieb s maslom a horcicou. bieda & hlad. co uz. respectaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lulugang K+
pelech
Taagzhe:

• Hermelin rozkrojim na 2 polowiny tak, aby mi wznikly 2 kulate twary =)
  • Na panev naliju trochu oleje
  • Namocim do oleje,ktery je na panvi obe polowiny ze spodni strany (ta s plisni)
  • Na namocenou stranu nasypu koreni.. Idealni je grilowaci, harmonie chuti nebo cokoliv ostryho
  • Panev rozpalim na elektrice zhruba na 3, na plynu na mirny plamen a obe polowiny na ni polozim plisni dolu
  • Tagzhe mam na panwi jakesi w plisnowe wanicky s pomalu rozpoustejicim se syrem uwnitr
  • Koreni nasypu i z wrchu a prikreju salamem, aby mi obsah newytekal (salam je dobry suchy i sunka)
  • Cekam cca 5min nez bude syr roztaweny
  • Pak opatrne naberu oba kousky.. !!!dawam pozor aby mi obsah newytekl a nezaswinil celou kuchyni!!! .. a dam je na talir
  • Pouziju nuz a widlicku a jestli se da neco nazwat orgazmus chuti, tak je to rozhodne okamzik, gdy wlozite prwni sousto do pusy..

Rady ke konzumaci tohoto lahodneho pokrmu:
- W mistnosti se nesmi za zadnzch okolnosti nachayet jiny zkoureny clowek!!
- Jedno baleni hermelinu nikdy nestaci!!!
- Pokud naleznete jakoukoli wychytawku k tomuto pokrmu.. napr si do nej budete sypat lentilky, rad bych o tom byl informowan (fsechno se da wylepsit a rozhodne bych o to nechtel prijit =)
- Budete ignorowat jakekoliw priponinky, tykajici se wymysleni tohoto lahodneho jidla, od me pritelkyne =)

:jumper::jumper::jumper::jumper::jumper::jumper:PREJU DOBROU CHUT:jumper::jumper::jumper::jumper::jumper::jumper:
THCjahoda
Čus
Docela hustý je si rozehřát mlíko a nasypat do toho hafo granka...
(recept by Black a White)
THCjahoda
hehe já jsem dement...rozehřát máslo...myslim na něco jinýho :)!
Pelech-to je super recept, jen mi pověz, kde večer v naší kuchyni najít hermelín, neexistuje :D. Navíc by mi jeden opravdu nestačil-lepší nejíst vůbec, než málo, to si akorát udělám chutě.

K tématu-sežerem co najdem, jak kobylky. problém je, že vbec necejtim, jestli už třeba nejsem přežraná. Jsem schopná nasoukat do sebe celou pizzu :D
Můj recept:
najít telefon
zhluboka se nadechnout
najít číslo
objednat kýženou pizzu (kdo objednává, to je většinou předmětem dlouhé diskuze o tom, kdo objednával posledně)
čekat (bohužel se tím doba přípravy nepříjemně protáhne)
dojít pro pizzu (v tomto okamžiku u nás většinou dochází k další hádce)
rozbalit
sežrat

pak už následují jen výčitky, protože v noci se nežere!
moswa
pizzu? Ňam, že bych si ji upekla? moc ten svůj zažívací trakt nechápu, pojme totiž fakt mega množství jakýkoliv potravy a pití v jakýkoliv kombinaci. naši sice občas nestíhaj... :jumper: nevadí. ježiš já mam na něco strašlivou chuť, co já si dam dobrýho?:confused:
moswa-no tak cos vymymslela? Já taky zrovna přemejšlim, co si dám :D dneska jsme zásobený
Dežo
"PALAČINKY NA SRAČKU"

Toto jidlo vzniklo tim zpusobem ze jsme se zkourili a meli jsme hroznou chut na palacinky,kterym se nejak nepovedl udrzet tvar......myslim ze jsou nektere jeste do ted u kamarada na chalupe prilepene na strope......

suroviny:mliko,polohruba mouka,vejce,cukr,sul,marmelada,kecup atd.

priprava:nejak z toho udelame ten zaklad na ty palacinky(to snad kazdej zna kdystak se rozepisu).....kdyz je to teda na ty panvy tak vemem varecku a poradne z toho udelame nejvetsi kejdu co jde po chvili toho vareni ci co tu "sracku" nasypeme do hrnku a pridame prilohu podle sve volby.......v nasem pripade marmeladu a opet z toho udelame nejvetsi kejdu co to jde.........

toto jidlo sem nejed nikdy nezkourenej to bych se asi pobl......

ŠÉF KUCHAŘI: DOMINIK,DEŽO,RENDA-MUCHRE,ADRIAN DIKY HOSI.........
HALUZAK
Tak dnes som vymyslel nový recept NIVOVÉ HRANOLKY

Urobíme normálne hranolky a na nie ešte dokým su horúce nakrájame na malé kúsky syr NIVA.Ten sa tam na tom geniálne roztečie a hranolky sú potom :crazy:

podávame s chladeným pivom:beer:
lulugang
hehe ja sem zrovinka vcera prisel domu moooc a v kuchyni byl gulas..zdalo se mi ze ma trosku ridsi konzistenci ale bylo mi to fuck tak sem ho zchaloval full talir a byl moc super..pozdeji jak prisla mama sem se dozvedel ze jeste vubec neni dodelany,ani osoleny nebyl:)..no co zrafka je zrafka a chutnal mi moc:)
pelech
vood: nemas pravdu =)
Mnohem lepsi jeden nez zadnej.. A hlawne si aspon udelas vodhad, kolik jich druhy den mas nakoupit

Jinak ted sem to zkousel s tim Sedlcanskym Pepou (hermelin s nivou) a nejak to nedela dobrotu.. proste klasickej hermelin rulezz
:bravo::bravo::bravo::bravo: Viva la HERMELECH :bravo::bravo::bravo::bravo:
pelech
Co je eshte hrozne dobry je klasickej bilej johurth, 0,5L by melo byt dostacujici.. Do nej se prida primerene granka (ja dawam skoro G-40%:J-60%) a zhruba 3-4 balicky lentilek. Co k tomu dodat, proste ZASYTI!!!

:death::death::death: Varovani, pri castym pouziti muze u nekterych jedincu zpusobowat obezitu =) :death::death::death:
Dan.Bass
to pelech : ještě lepší je to zkombinovat s kvalitním kakaem (např. Holandské od Orionu, v červené krabičce). Pak to není tak sladký a chutná to jako tekutá čokoláda... mňam
pelech
JEZIS JA MAM HLAD!!!
Zn. Vymenim hasis za ..(mmnt) .. .. .. to je jedno treba rohliky
pelech
Dan.Bass.. se me snazis zabit?? Ja tady trpim hlady a .. boze pomoc

ZMENA: Vymenim hasis za kvalitni Holandske kakao od Orionu v cervene krabicce+jogurt
Dan.Bass
Ok, napiš do PM adresu, ihned ti to pošlu poštou. Ale má tu jen samý 20g džogurty, tak ti jich pošlu víc...
pelech
A jak bys to chtel gram za gram?? =)
Dubinek
Pelech: Tak to já bych se taky přihlásil :P

Jinak zkuste tohle: Udělejte topinky (no, to snad každej zvládne) a namažte na ně následující směs v co nejsilnější vrstvě :D : Mletý eidam (okoukal jsem to v hospodě a tam do toho dávaj nivu, takže podle vkusu), hořčice, česnek - přidávejte všechny suroviny, dokud nedosáhnete požadované konzistence :) je to jednoduchý a strašně dobrý...
pelech
Dubinek: Mmmm.. to nezni vubec spatne. Du to testnout
pelech
Dubinek: Kaamo to je fakt hoodne moc dobry.. Na jednu topinku sem hodil na test eshte kren a tabasco a vzniklo z toho neco naprosto pekelnyho :flamer::grrr: Tagze vsem rozhodne doporucuju gurmanskou specialitu ala Dubinek.
Stejne to je divny jak muze sejra s cesnekem tag dobre chutnat :angel:
Zejtra zkusim pridat cesnek do Hermelechu (viz recept vyse -c.425) a urcite dam report jak to dopadlo..
Mnam fakt je to hrozne dobry :sun:
Dubinek
Hehe, tak dik :) Většinou žeru topinky, jelikož je to rychlý a jednoduchý. Dobrý jsou ještě s česnekem a marmeládou!!!! Nebojte se toho, fakt to stojí za to...
Dubinek
Omnihash: Neni pravda, nějaký psí čokolády nejsou špatný... Akorát teda to, co sem měl nebylo sladký, takže nic moc, ale dalo se to :D
pelech
kua hovezi cokolada.. to zni jako neco pro me!!! :)
Gde se to necha sehnat??
Dan.Bass
My jsme s kámošem v neděli snědli nejdřív kus lahodnýho báječnýho jahodovo-tvarohovýho dortu Made by my grandma (tímto jí děkuji) a pak utopence Made by me. Že nám z toho ani jednomu nebylo šoufl, nechápu ještě doteď. Jinak, pro milovníky čokolády doporučuji vyrobit si čokoládovej pudink s přídavkem kvalitního kakaa, po vychladnutí dát do ledničky, a pak večer si ho naložit se šlehačkou a Grankem. to není jídlo, to je žrádlo ! Du si ho asi udělat...
Death
No to byl takle kamo zhulenej jako prase a dostal žravku.Tak si pěkně opekl toast,namazal si ho nutellou,dal si na to pěkně šunku,sýr,rajče a papriku.... a pak se olizoval až za ušima... Hovado. Když se dostal do normálu tak říkal že to wážně bylo docela dobrý....:death:
freshman
no to je BONBAAA ! píšu tady něco a takovoi práci si s tim dávam, a najednou ....MRD....a je to šecko sprasený.....takm jen ve zkratce:

16:00 ....mega špek, dohulil jsem jen půlku,...
půlka jogurtu jahodovýho.....super konzistence s grankem...500 g ....
pak pro změnu čerstvý jahody...
půlka čalamády.......................kopec ochucený rýže.............litr čaje,,,,,,, čokoládovej bonBÓN z bonboniÉRY.....půlku telky sýrový s kečupem...............jedno opečený kuřecí stehno.....-------a ještě zbytek z toho špíčka......ještě zbylo...

před půl hodinou sem mě málem infarkt
d4niX
Mno ty chute po hulcu sou nekdy pekelny ... to sme takhle s kamosem ve skole svatecne zahulili, nekdy kolem prvni hodiny ... najednou kamos zacal: " ty vee bych dal neco sladkyho" mno nase dalsi cesta byla do skolniho bufiku, reknu vam takhle dobry snickers sem jeste nemel, prestavka ma normalne asi 10 minut, za celou tu dobu padly asi 4 kousky a reknu vam lahoda, maximalni ... nasledujici vyucovaci hodina byla o tom dostat ze zubu orisky a zbytky karamelu kerej jeste stale probuzoval chute, bohuzel si fakt nepamatuju jakej to byl den a co se dalsiho delo.
FlickerBird
panstvo, měla by se na začátek dát cedule "nažraným vstup zakázán" :grin:... jak sem odolná nátura tak jsem se teď nadlábl self-made pizzy a že si počtu... a ejhle, ta ryba co na ní byla ožívá :mutant:
Medvidek Pu
...mam kamose z koleji co jedl opravdu vsechno co bylo po ruce. Ono toho vzdy moc nebylo a tak uz to potom zacal byt masakr :slizoun: To ze jedl samotnou hortici je docela jeste OK, ale kdyz se nasledne pustil s chuti do SOLI :punk: tomu uz rikam HC :punk:
G.E.M.E.R
no napriklad grule v supke s horcicou
Jack_Herer
Já žeru úplně všecko! Když takhle vyhulenej přijdu domů "vybílím" celou ledničku i spíž! A někdy jsou to opravdu chuťky!!!
...Rohlík s paštikou a tatarskou omáčkou pak rohlík s marmeládou a sýrem nebo polívka s nedovařenejma těstovinama a s magi...
Hawke
Ach jo, žravka...

Moje specialita je v misce si rozmíchat asi 1/4 krabičky Granka s trochou mlíka. Až je z toho hustý hnědý shit, sníst.

Nebo psycho je taky banán namočený v moučkovém cukru. Zrovna tak jako meruňky(!!!), broskve,...zkrátka jakýkoliv ovoco.

Bless your cooking.
Distillers
Je fakt že sem schopnej snist a vypít cokoliv hlavně bez pití si nedovedu představit si dát brčko.Sem schopnej toho sníst fakt mraky a furt se mi zdá že nemam dost.
Na uspokojení chutí je skvělej hermelín s brusinkama. Maj ho třeba v pražský Propagandě a je to fakt chuťovej orgasmus;)
tiptop
no ja si pravidelne davam hermelin napr so zemiakovymi lupienkami, hranolkami a pod. velmi dobre a lahko urobitelne za 15 minut. problem je ze sa mi niekedy nechce ani postavit a nasypat hranolky na panvicu. :D lenivost vladne svetu
abstraxik
no zezerem teho hodne. all combs :popcorn: zazil sem neskutecne kombinacie na intraku,doma a vlastne vsade.
nejaky pribeh? hmm
... tak raz sme sli banda 8 chalanov na chatu. kam sa dalo tam sme dojeli autami. potom slapani cez les a konecne chata. zacali sme chlastat a ked sme dojeli alk tak na to kvapne pavy. mali sme v chladnicke kopec jedla a tak sme sa do teho pustili... tazky bordel, s tych chalanov byli hladny "praveky" lude a jedli by a jedli by. po nesetrnem vypleneni lednicky nam ostaly take spravene jedla v balenych sackoch(gulas,rizeto,zivanska,..), nevim uz jakym spusobem sa to dostalo ven na terasu a tam roztrhalo a rozhadzalo po zemi. no a my sme to zrali odtial, nakladaly rukami....bla mnask mlask grrg ... no husta zverina to bola.
...daju sa zezrat komba vselijake. stridani chutija byt kuchar tak furt hulim, coz kuchar nejsem a hulim furt :smoker: . a tak.
trebars kamos si 3 roky kupoval konzervu zahusteneho mleka-extremne sladke.
... ty rana su potom v znameni tazkeho brucha . na weliku wc idem aj tri krat za hodinu. rano nejsem zas hladnyy. staci ladova kava.
...treba si davat pozor a nejest moc rychle, moooc prezuvat lebo nekdy to do sebe clovek len nahadze, potom zaludek dostava zabrat. sice ja mozem aj klince zapijane pivem.
... a jak pisem o tem chalese tak mi vyhladlo. hmmm to bude basta. praask mlask.
... jest z frajerkinho bruska je fasa, dostava to dalsi ero rozmer.
... al beztak je to najlepsi ked si to uvaris, hulit pocas celeho varena a pripravy jedla -neujedat :crazy: , potom ked idem jest tak sem taky speceny, no a tak sa krasne najim a zachvilu zas.
...jednym slovem sem GURMÁN s velkym G a este s vecsim jointem
McGregor
zhulený v hospodě sme vzali živou kytku z vázy,dali na tácek od piva(každému kus(bzli sme tři)),nařezaly sme jí na kousky,osolily,opepřily a snědli jí,nějakou dobu po té mz ty chlupatky ožraly mojí dracénu u mě v pokoji,je fakt že sem jí taky ochutnal.
thc.cwock
tak to my s kamosem jsme naposledy poradali bramburky s vlašákem... a zapijeli to vsee mlíkem ;o)
McGregor
Mno,ma te
ď máme novou specialitku,
trenčanské jemné párky s fazulou,a k tomu rohlíky,za studena rovnou z konzervy,a předpíjíme,popíjíme při tom,i zapíjíme houbou,
sice to neni nic divného,
ale už přes týden je s železnou pravidelností nakupujem v pul 4 ráno(ještě štěstí že nonstop krám mam blízko bytu),už máme doma postavenou pěknou pyramidu z prázdných konzerv.

Ehhh,víte co to s váma po tejdnu udělá když nejíte ic jiného?
Vyzkoušejte,nebudete litovat.
hexamin
hello kupil som si mixer a je to super vec:) najradcej mam mix 0,5kg ovocia +0,5L mlieka a lad vznikne taka husta celkom chutna kremova gebuzina musim to skusit aj s mliekom z travy hadam to prekryje chut chlorofilu
FlickerBird
pu-erh: na tuhle kobminaci jsem přišel náhodou, hermelín se zavařenýma brusinakama a lehce čerstvě mletého pepře...
punkejt
Já bych měl pro vás taky dva fakt hodně dobrý recepty, chtěj trošku šikovnosti, ale neni to nic extra složitýho.
1) kukuřice
Koupíte mraženou kukuřici, zrníčka ne klasy a uvaříte to, resp. rozmrazíte. Pak vezmete nějakou uzeninu a nakrájenou ji osmahnete na pánví, pak vezmete 5 vajec a hodíte je na pánev, uděláte tak klasický míchaný vajíčka. Pak slejete kukuřici a celej ten kastrol pak otočíte do pánve, vznikne vám taková kukuřično vajíčková směs s uzeninou. Promícháte to, osolíte, dáte tam dost curry, zas zamíchat a pak to naládujete do předem nařízlího a připravenýho arabskýho chleba, nebo pity (ta je lepší protože je silnější), nebo třeba ten chleba dáte jenom na talíř a na to navršíte tu směs.
Tohle je dávkování zhruba pro tři lidi, pro dva postačí tři vejce.

2) topinky
Vezmete střední až větší krajíc chleba, kterej je nutný seříznout poměrně rovně, vyříznete z něj to měkký (nemůžu si vzpomenout jak se to jmenuje), takže vám z toho zbyde kolečko kůrky. Měkký si položte stranou, dojde na to. Pak kůrku švihněte na pánev a z jedný strany ji osmažte. Pak vemte jedno vejce a rozklepněte ho do tý kůrky. Pak je potřeba tu kůrku přitlačit k pánvi, aby vám vajíčko nevyteklo spodem. Počkejte až se vajčko téměř udělá. Je potřeba nedělat to na moc prudkym ohni, aby se vám to nepřipálilo. Pak to osolte a okořeňte dle libosti (curry neni nikdy dost), můžete použít i třeba čerstvý bilinky, to je taky dobrý. Mezitím co se dělá vajíčko vemte paštiku a to měkký, co jste vyřízli namažte paštikou (pozor abyste namazali správnou stranu). Pak na vajíčko polože plátek sýra a plátek šunky. Potom připlácněte celOu tu topinku tim měkkym. Samozřejmě paštikou dolu. A pořádně to zamáčkněte, aby to fakt drželo. Potom to celý osmažte z obou stran a můžete podávat.
Je to fakt výborný, rychlý a dvě tadyty topinky člověka zasytěj.
:bravo:
HELLEN
ahoj, to já jsem doma už fakt neměla ale vůbec nic, jen cibuli...tak jsem přemýšlelaco si dám sakra něco dobrýho, když tam mám jen tu cibuli.....tak jsem ji nakrájela na tlustý kolečka, obalila v mouce/kdybych měla ještě strouhanku a vajíčka, tak to obalím i v tom/no a pak jsem to smažila na pánvi do zlatova a nam nam...doporučuji....
Thcmh
Nazdarek, já myslím, že když příjde žravka tak se dá jíst úplně všechno :D A když je to v přírodě tak to se lozí po stromech pro ovoce, chodí po polích na zeleninu atd. :D
LuB
Ja som minule do seba pchala mentolovy pelendrek obaleny ementalom... a tvarila som sa, ze mi to strasne chuti... no neviem teda
Co ale urcite odporucam je hermelin (alebo encian :)) s bananom... fakt pochutina.
A inak ja som schopna zozrat vsetko co mi chuti so vsetkym, takze o nezvycajne kombinacie nie je nudza... napr. pamatam si obdobie ked som si zapekala platkovy syr na tanieri v mikrovlnke a na to dala co najviac slahacky... fakt dobre :)
FlickerBird
ovšem, v každém stavu můžu sežrat tuny tohodle: vezměte útokem Lidl, kupte karton ovocých tvarohů, pytel cornflakes s medem a burákama a čokoládové cookies... do misky nakydat tvaroh, zasypat kornflekama a nalámet ze dvě cookies... super žrádlo, dám 4 misky sa sebou s přehledem :D
Ježíš
Chacha sezeru cokoliv, i kdyz me tyhle stavy chytaly hlavne driv, kdyz sem zacinal hulit. vzpominam si jak sme kdysi prisli ke kamosovi domu asi ve tri rano a dali ten vecer uz asi sedmyho speka a pak sme si osmahli celou misu ciny, kterou meli pripravenou pro celou rodinu na druhej den k obedu. ani to nam nestacilo taxme rozjeli tousty se sunkou a syrem, marmeladou a najednou koukam a zmizely v nas dve nohavice takovyho toho toustovyho predem nakrajenyho chleba:eek: fakt mazec, pro hulice fakt doporucuju si poridit toustovac, vyborna vec jak se rychle napraskat necim teplym a dobrym:sun:
ututatisises
driv jsem po huleni strestala cokolady,pak mi ale bylo blbe,tak uz chaluju jen cerstvou upecenou pizzu z pizzerky,je vobrovska....to si ji vzdy koupim sednu na prvni lavicku,zamotem ji do sebe a chaluju,je mi jedno jestli na me lidi koukaj....hlavne ze se najim....
Leštěnka
Takze ted moje svacinky:
- rohlik s Lucinou a bylinkami a jesenkou
- hermelin vlivem horka premeneny na Camembert
- sqela je ovesna instantni kase a pridavam do ni jablka, nutellu, horkou cokoladu a piskoty a i kesu orisky
- jednohubky: 2 piskoty slepeny nutellou a na tom kesu
- rajcatovy Amore mio v tom roztekly platky eidamu a cokolada
- bramburky s prichuti hovezi na slanine s boruvkovym jogurtem Cavallier
- jo a jete za strizliva...gulas s tatarkou...nevim, jestli to znate, ale je to zraso...zkuste...
a nejaky jiny dalsi chutovky...
Jinak by me zajimalo, co jste zkusili za silenou kombinaci, ktera vam nechutnala...u me to byl vceli ulek (to cukrovi) zabaleny v platku sunky
MYR a dobrou chut :p:
Ježíš
checht chtel bych te videt uplne na srac jaxi chystas takhle slozitou krmi:sun: to by ta kuchynka potom vypadala:sun:
Ježíš
TOUSTOVAC RULEZZ!!!:bravo:
Ježíš
ale tim si prece nebudes lamat hlavu, kdyz se najis a opadne to, je prece cas na dalsiho johna!!!:sun:
Ježíš
jo ty sou supr ale fajn je dat takovej "fetovaci" den/pulden a byt celou dobu nonstop v prdeli-treba na chate u vody a k tomu kopana:sun: ale bohuzel se to da provozovat jen kdyz je dost huleni:(
LuB
Mna tiez dost jedenie stlmi, lebo potom namiesto toho, aby som si ten stav uzivala, mi zacne byt blbo z toho vsetkeho, co som zozrala a to sa potom daju uz robit len dve veci: 1. ist spat 2. znovu sa riedne nahulit (aby to pomohlo traveniu)
Takze urcite je lepsie hulit niekde, kde sa neda dostat k prilis velkemu mnozstvu jedla...
A uplne najlepsie je nerobit to, co sa mne pravidelne stava a to, ze ked sa prezerem niecoho sladkeho, snazim sa to stlmit tym, ze si dam nieco slane, no a to potom zase tlmim sladkym a potom som proste prezrata jak prasa....
HELLEN
to já jsem si jendou dělala následující: osmažila sem cibuli na pánvi, k tomu sem nakrájela syrový brambory a smažila a smažila...pak jsem to opepřila, osolila a podlila vánočním vínem(ještě tam zbylo od vánoc)....no a jak mi to chutnalo!:bravo:
Thcmh
Někdy si smlsnu na piškotech s nutelou :D
DABZ
mam kamose se kterym sme jednou sedeli totalne spaleny v lese a on snedl celou šišku (smrkovou)prej mu to moc chutnalo ale po dalsi se pozvracel
HNUS
oton
:-))))))))) tak to je nářez, dřevožrout
Ant
Myslim si že dobře že jí vyzvracel nechtěl bych ji dostávat z jiného lidského otvoru :D

Ale jinak fakt sem se zasmál :)
moswa
mám ráda chleba s kečupem

:frog: , ale chutnaj mi i jiný věci

:popcorn:
Thcmh
Kamoš jí různé a pro někoho i nepochopitelné mixované jídlo - jsou to docela nechuťárny :D
Minule na chate som bol po huleni hladnyäto sa sice nestava často), a tak som si objednal 2 pizze. za hodinu pizze leteli z 1 patra chatky:)
FlickerBird
to jednou takhle spálený přijdu k počítači, beru si sebou půlku vánočky, sednu k fóru a za 10 minut vánočka fuč :D a toho sladkého co sežeru, hrůza :)
bkF
joo joo to sem si maximalne pochutnal na rybickach v reckem oleji prikusoval rumenky a doplnoval jabkem; no ty rumenky sou desny sou sladky az humus ale musim je porad do te tlamy cpat;J
gustav makovec
je hrozná,žeru vše,a ty chutě..Když mám plnou hubu něčeho,teprve pak cítím jak to vůbec chutná, jedna potravina jest v každé části huby jiná...už se mi taky stalo,že jsem jedl chleba,špek,hořčici a chutnalo to v určité chvíli jako šlehačka, že by chyba v matrixu ?....
Oblíbila jsem si : uvařit silné kafe,turka,preso,mám rád Segafredo, osladit,pokud se mi nechce zasrat preso, tak přecedit do jiné sklenice,rozmíchat se smetanou a přidat hafo ledu..brčko...ono se to asi i nějak jmenuje..Ty hospodské sračky z práškového kafe mi nějak nelezou..
Dubinek
Zkuste rohlík s máslem a medem, na to plátek šunky... Ale nesmí se dát ani moc medu ani šunky, aby to bylo vyvážený...

Dobrý je hodit na pánev cibuli na kostičky, osmahnout, přidat jabka (já dával kostičky, ale nejlepší je bude asi nastrouhat) jitrnici nakrájenou na kolečka a hotovo... Je to mnamka a docela rychlý...
Johnny Von Kris
naky lidi dovedou sezrat pekny cloumaky jak ctu....
skusiliste cerveny duseny zeli s tatarkou ,rizkem a vosmazenym toustovym chlebem na rumu? ne? to by slo hnedka ven :]

ked sem zhulenej a mam hlad, tak sem porad stejne vybiravej....
tezzy
no po hulení mám vždycky nejvíc žravou tak naposled to nepříklad byla paella, zajíst něčim sladkym..... sladký zajíst slanym... slaný zajíst sladkym.... sladký zajíst slanym.... apod :)
chuck53
prořízlý rohlík z máslem a májkou:-)samozrejme ze tam nesmí chybet nejaký precizní oplatek (vanilkový)..jo je to dobrá pochutina:-D
Mesias
No sníst se dá všechno, ono většinou všechno chutná stejně :)... Ale já jím většinou sladké čokoládové tyčinky a nebo hodně kořeněné věci. Prostě něco co má intenzivní chuť. Kámoš jednou chřoupal nějaký křupky a chytnul schízu že jí brouky... Ale hladovku tak často nechytám, dokonce mi příjde, že jíst po hulení jsem začal jen proto, že jsem se bál, že to ze mě ucítí rodina. Usuzuji tak proto že když jsem doma bez rodiny tak sï třeba dám jointíka sednu k televizi, koukám na nějaký film a jíst mě třeba ani nenapadne...
impozant
no my s kamosmi sme nedavno zjedli 12 balikov chipsov na posedenie a boli sme piati ludia heh a v lete sme boli na chate a strasne prsalo tak sme cely cas len boli zavrety dnu a hulili, a to bola asi 3 hodinova zravka, plny stol jedla a piati ludia to spucovali za 3 hodky heh strasna haluz
impozant
inaac je pravda ze jedlom sa zabijaju stavy z travy??
Varuker
Jó to já, když sem s hulenim začínal, tak sme s kámošema na chatě neměli nikdo žádnej mls, no a mě nenapadlo nic lepšího, než si pokapat patku chleba (kterej tam sušili pro králíky) lampovým olejem! Zlákala mě ta barva a vůně-byl totiž citrónovej, chleba po něm krásně změknul, ale jak se mi při zakousnutí zkřivila huba, na to hned tak rychle nezapomenu :mutant:
Varuker
to impozant: nevim teda, jestli tím zabiješ šťávy z trávy, ale určitě si žrádlem ten stav potlačíš=zažereš.Není mi ale známo, z jakého je to důvodu...
kapslik
Ja som niekedy robil tzv.žranice na chate,každý doniesol čo mal doma a žralo a žralo,no teraz keď si zahulím tak vôbec už nemám chuť na jedlo,žeby som sa už prežral?
Dannn
Ked som doma tak ma vacsinou zrazu osvieti, ze by bola haluz sa najest. Vtedy toho zvladnem, ale nechalujem nejak vela. Takych decetnych 5 rozkov a 3 majky, alebo suche rozky, slebo s maslom...proste rozky.Tiez su dobre s nejakym kexom vnu3, ale to aj ked nie som nafajceny...Este chalujem cokoladu a CROISANTY!!!! Tie su raketove!!!
waterpiper
Muj vcerejsi pobrckovy obed: Bramborovy gulas s rohlikem, pul litru kakaa, dva rohliky s hermelinem, tri male jogurty s kakaem a piskotama a na zaver trochu hranolek s tatarkou :)
liborq
ja sem jednou po huleni sezral sunkove bramburky s jahodovym jogurtem fakt dost dobre nebo babovku se spenatem.
kdyz se mi nepovedl rozdelat ohen,po celoodpolednim posilovani praveho bicepsu v hospudce do toho trochu coudu,no proste jsme s kamosem sezrali syrove kure a obema nam chutnalo.Na druhy den bylo dost hnusne v hube a nebylo co pit.Kdyz se otevrela hospudka hned jme byli spraveni:-).......miluju leto a hospudky pod sirym nebem
PsYcHo84
sezral jsem loni na becce s kamoskou krajic chleba s gelem na vlasy.. a dalsi kamos zdatne sekundoval konzumaci jeleniho loje. Jestli znate lesk na rty zumbeispiel od oriflame, tak na to rychle zapomente, protoze tohle byl nefalsovany cesky jeleni luj na rty, takovy ten valec v plastu 8x2cm. Jestli nam chutnalo... no ... zijem :)
Distillers
Já se taky podělim o jeden pikantní zážitek.Byl sem teda dost nalitej.A u kámoše sem pil Vanish a řval sem u toho "skvrn a špíny se zbavíš".Pak sme šli ven a já měl sebou horáka na kterym sem ale nejel.Ale furt sem ho rostlačoval a nechal ho jet bez jezdce.
Dannn
A to este zijes po tom Vanishi??:death:
majdasag
Sním vsechno co je doma a mícham to dohromady.To si bachor prebere..
Dannn
Ja som zistil, ze vzdy len zerem a zerem a potom mam brucho jak vzduchova lopta, ci balon, ale terz myslim ten lietaci....no to je jedno. A zerem velmi slane veci, co mi vystipe hubu jak srnke kamenna sol. Teraz zerem kulashsuppe mnam! A ked chcete vediet, dam si aj caj s bebe keksami a budem jak ta zenska z reklami, co vyzehlila, vysrala sa, upratala, nakupila, uvarila a nikdy sa nevyvila jak enerdzajzer.
charras
Haha vidim ze je to vsude stejne, nehorazna zravka kdy se zkombinuje nezkombinovatelne a hlavne velmi oblibene jezeni v posteli:-) no muj asi zatim nejzajimavejsi kulinarsky experiment ktery mel slouzit k ukojeni zravky vznikl tak,ze jsem mela strsnou chut na pizzu. V lednicce jsem nasla nejaky syr salam kecup ale nemeli jsme zadne pecivo, jen zemlovku, no tak co jsem neudelala, na zemlovku jsem si dala syr salam kecup, dala to do mikrovlnky sehrat a jedla to jako pizzu. V tu chvili mi to strasne chutnalo, ale ted nevim jestli bych si jeste dala:-)
JJ taky sem rád, že na tom nejsem sám tak blbě. Kombinoval sem taky včechno co se dalo..... Třeba čokoláda s paštikou (rohlík ani chleba široko daleko nebyl :) ) Nebo bramborové knedlíky s marmeládou :D je pravda že sem toho nikdy nelitoval :popcorn:
G@nja M@n
jj kdyz je clovek zhulenej tak sni fakt fsechno mne to jidlo pak chutna treba dvojnasobne a porad chaluju :D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma