Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad? - Klikni zde pro originální téma |
VHK |
Žravka je můj brutální problém, jsem ukrutně línej a vždycky jak se doma vyhulím jdu nejprve do ledničky a špajzky, kde sežeru vše co tam najdu, když už není co jíst tak většinou chodím do večerky, kde už mne znají a nakupím si tam sladkostí a pochutin za neskutečný prachy a pak to všechno sežeru. Je s podivem, že netloustnu.
Pár dní zpět se mi stalo, že jsem dal špeka a v ledničce už nic nebylo, celej byt totálně vyžranej (před výplatou :-) ), večerka byla taky zavřená, našel jsem tedy tvrdej sýr asi jen 30 deka a ten si nakrájel na proužky a močil jej střídavě do tatarky, hořčice a kečupu. Bylo to hustý. Pak jsem ještě sežral kakao smíchané z cukrem. Neznáte recept jak toto odstranit ?? VHK |
|
|
Jazzman |
zdravim No lidi to je poctenicko...ja nevim ale ja mam rad ten stav po huleni kdy proste pridu dom a mam chute tak se krasne narvu a jdu spat a nadherne se mi spi.fakt jo,..... |
|
|
freshman |
Včera jsme si halulili hned vedle beznínky, šel jsem si tam pro něco sladkýho, celkem pětkrát, a pořád jsem žral tatranky, měli je upklně čerstvý,a já se moh zbláznit, jak byli dobrý, a ulítával jsem si na kafi z automatu. kámoš když mě viděl tak nechápal a pak si koupil tři bagety a sežral je v autě na tom parkingu, že prej se na mě nemůže dívat. ......Jo to hulčo bylo uplně namodralý ! |
|
|
Early_skunk |
Hmmm,to je všechno moc hezký.A už jste někdy hjedli kyselý okurky a k tomu povidla???
Já jenom jednou...víckrát už jsem to nezkoušel,ale v ten moment jsem byl tak zmaštěnej,že mi to chutnalo...:))
|
|
|
Rude |
pchá pchá :)
tomu rikám počteníčko, je tu tolik kombinací žrádel, že ani nevim co bych sem napsal aby se to neopakovalo, každopádně kombinace proviantu, kterej žeru zhulenej je někdy(většinou) jak pro těhotnou ženskou.
Ted me snad jenom napadá nedávná kombinace: chňapnu po chlebu, sejrech a nakladanejch vokurkách a nějakym salámu (trochu staršího data :)) a žeru jak zjednanej......najednou zjistim s plnou hubou, že mi něco chybí :), tak hledám něco sladkýho... nic sem nenašel, tak se vrhám po vcelku dost tvrdym chlebíku(netrvrdej mi zatim došel), nacházim v lednici takový ty malinkatý nakládaný cibulky, žeru, žeru, ale pořád bych žral dál, tak začínám útočit na salám( ještě staršího data)a HLE objevuju GRANKO, no jo ale mlíko nikde, tak ho beru a sypu na vokurku, chleba....................až je mi z toho doost na blití, ale nevzdávám se a žeru kompot (myslim ze to byli jahody, no ale nevim moc si tvar a přesnou chuť nepamatuju, tak těžko říct :) no a ještě přišli na řadu piškotky pro dětičky :), no a potom se jenom rozvalim načnu nějakou lahvinku(pokud sem toho ještě schopnej) ubalim bambáro a .........
- no tak takhle to vetšinou probíhá...
tak ahoj |
|
|
kolumbijec |
jo. zrava je na brku to nejdrazsi. jednu chvilu sme meli s kamosema obdobi ze sme vzali 100kc a v patek vecer sme misto na nejakou parbu vydali nadlabnout na benzinku. bageta. ledovej caj. bramburky. cokolada. lizatko.......... proste to kilo padlo jak nic. ted se nam to uz jakstaks dari zvladat ale stoji to moc premahani.......... (muj tajnej tip- 3bit. uzasny) |
|
|
Jana |
Přesně tak jsem to měla loni taky. Přes den jsem byla nachálovaná ještě z předešlého dne, že při pomyšlení na cokoliv k jídlu se mi obracel kufr a večer po brčku jako když utne "... HLAD JAKO SVIŇA..." Praktikovala jsem to takhle asi půl roku a zhubla jsem o 14 kilo. Teda vyžraná jsem furt dost, ale potěšilo mě to. A další vychytávka je sníst toho co nejvíc a co nejrůznější pochutiny. Já musím mít chuť na konkrétní jídlo a když smíchám nejrůznější chuťe dohromady, nemám další dva dny chuť vůbec na nic, protože moje chuťové buňky jsou uspokojeny a mě stačí pak třeba jen rohlík na celej den. Ale je to asi jen moje idividualita. Takže já radím ... neomezovat svoje momentální potřeby, žijem jenom jednou !!! |
|
|
Trottel |
Taky někdo vaříte a pečete spoustu žrádýlky nad ránem? Takové pečené kuře po XY prdech a YX pivech ve 3 ráno. Svíčková s knedlíky? Sekaná? Zelňačka, či výpečky?.......... Výhodou je, že než se vše připraví je pořádně připravený a roztažený žaludek (čímkoli s čímkoliv) a ta tečka stojí za to. Nehledě na příjemnou snídani pro drahou polovičku. Pokud zbyde. |
|
|
virus |
snim jedine produkty vyrobene z cokolady:):)doplni energii na ubaleni dalsiho jointa:):):):):):):) |
|
|
Galendor |
Z me zkusenosti povazuji za nejlepsi pekne palivy kebab.
Taky me napadlo ze by nekdo mohl vydat kucharku s receptama s nazvem "Varime zhuleni" a dat tam nejaky univerzalni jidla co chutnaj nejlip na brcku. To bych si ji urcite hned koupil... |
|
|
speedy.hvr |
Musim vam rict ze takhle sem se uz dlouho nenasmal :-)) co dokaze clovek zezrat je neuveritelne... jak uz sem tu nekde psal pro mne je prave peklo vedomi ze mam ve spizce chipsy pokud to nedam sezeru je raketovou rychlosti a jednou se asi udusim.....kazdopadne ze bych vyzral celou lednici se mi jeste nestalo.... a co se tyce zradla predevcirem sme u nas kalili a moje draha mne nasla jeste s kamosem jak sedime u lednice v ruce mame balicek salamu a jeden sezereme a druhy hodime na mikrovlnku ktera stoji na lednici uzasne rano sem byl sledovat ty fleky a este ted se chlamu !!!!! |
|
|
Mef|st0 |
Chlieb s dzemom a vela citronu. ;) |
|
|
dWARf |
:) Vše co je po ruce (tj. je v bytě , není to pod zámkem a je to poživatelné) nadrobno nakrájíme , hodíme na pánev a restujeme , dokud to nezačne vonět ... :) |
|
|
Zmešky |
Mam přesně stejnej problém,po hulení,žeru a žeru a žeru,což mi rozhodně nedělá dobře na váhu a finance.Teď navíc otevřeli kousek od baráku novej nonstop.Ale mam docela účinnej recept.Žravka přichází po hulení až tak 20 minut,předtim je spíš pitka.Takže nejlepší je tak 10 minut po hulení začít balit dalšího špíčka a takhle to opakovat dokud člověk neusne. |
|
|
lupo |
ahoj kluci,jsem tu novej,ale tohle tema me fakt zaujalo.ja si radeji kupuji co nejmensi zasoby,aby byla lednice skoro prazdna,jinak sezeru vsechno na co prijdu |
|
|
TommyB |
Kakao a sušenky... |
|
|
Wes37 |
ja jsem měl jsenou takovou žravku - že jsem si dělal chlebva ve vajíčku a ten chleba už byl trošku cyhtlý - lae měl jsem takový hald - že jsem mi to bylo jedno a řekl jsem si - že při nejhorším se pozvracím.
Dopadlo to dobřee |
|
|
fak.gesho |
2hruucoon
Ty dobytku, to je silenost:D:D:D, to mi ted o vikendu dali akci u kamose, dali sme par speku a totalne nasrot sme se s bratrankem presunuli do kuchyne, tam bylo vse pripraveno a tak sme zacali zrat:), byli tam zaviny, satecky a podobny dobrutky od kamosovi mamy, no vsechno sme to brzo sporadali, pak sme vlitli na lednicku a zacali porcovat uherak, ten sme zvladli rychle, pak sme vzali burty, kybl voctu a zrali sme to nakrajeny lzickou, pak sme sli znova zahulit a kamos mezi tim zacal delat omelety(veeeliky), no a jak sme se vratili dali sme se do nich, sezral sem jich sest nebo sedm pak sem si lehnul (na zada) a nemoh sem se skoro pohnout, ale druhej den vpoho:)
Jinak tema bylo, co nejhorsi papanec:)
No jednou na chajde sme udelali opravdu neco delikatesniho, ale nevim presne co se tam davalo, bylo to asi 13 pytlikovejch polivek (asi peti druhu) nak se to zalilo vodou zahustilo, papricky kariii, moc kariii, jeste vic kariii, potom naky jabka, pomerance, naka zelenina, vsechno co bylo po ruce, byli sme zmasteny a bavilo nas to:), pak kamos nachytal naky srsne, tak sme je tam hodili, aby mela riz, no nedalo se to zrat(ale to sem zjistil az rano:)) priserne to palilo a byla to opravdu hrozna sr**ka, ale vecer to celkem smakovalo... |
|
|
Kylik |
Ja dyz sem na hadry, tak mam chut zezrat celej svet:popcorn: ! Esi me chcete nekdo zabit totalne nehumanim zpusobem, zhulte me na prach a zamcete me do cukrarny :death: . Normalne dyz pridu po hulu domu, nachystam si neco hrubyho na video (treba zenaty se zavazky) a nakou sladkou smrt! Treba toustovej chleba + nutela + slehacka. Nebo banan + nutela + slehacka. Nebo kakao + slehacka. Nebo jogurt + mysli + kakao (kakao je fajn)
Ale dyz se dem vyresetovat s kamosem, tak dycky vybillime Billu:p: Treba posledne sme si koupili makovej a tvarohovej zavin + kazdej 2 yogodrinky. No bylo nam blbe oboum:rejp: |
|
|
uzzi |
prostě všechno, taky podle toho vypadám :grrr:
fak.gesho |
No, kdyz to tak posloucham, nebylo by od veci udelat thread o vaze:D:D:D, jestli jsme tady na groweru vic tloustici, nez zbytek populace. Ya teda se zatim jeste drzim, ale ted jak sem mel zlomenou ruku sem nesportoval a uz se mi zacina delat nakej ten pupik, no ted zacnu zas neco delat, abych to dostal dolu... |
|
|
fak.gesho |
myslel sem spis anketu nez thread.... |
|
|
hoveho |
hmm, ja nech zerem co zerem, a zvladnem toho dost, furt len okolo 76kg. trochu to lieta, ale 80 som este nikdy nemal.
no, ono si ma to pocka, po 40tke :-))
hvh |
|
|
flair |
Když jsem byl jednou zhulenej,tak jsem sežral celou kachnu(somozřejmě že už byla mrtvá a upečená).Matka se strašně divila
kdo sežral tu kachnu a když jsem jí řek,že jsem měl hlad tak začala piskovat že to mělo bejt pro celou familii k večeři.Jenže když je hlad,tak je hlad a neudělá se s tim nic
<::Co tě nezabije,to tě posílí.Co tě nezkouří,to tě zkouří zachvíli::> |
|
|
ichtyl6 |
ja sem schopnej sezrat uplne vsechno co se da.Sezeru toho strasne moc.Jednou sem za posedeni snedl 8 sacku cipsi Crunchips X-cut.Pak mi bylo strasne spatne |
|
|
YEK |
no heh... Ja sem uz byl tak nasrot ( +chlastacka), tak sem hodil grcku a ty kyseli stavy ze kterejch se jindy zase vybleju mi chutnali :))))) a jeste sem se tomu smal |
|
|
Yennefer |
Jeste nedavno jsem mivala hrozne zachvaty a jedla stejne jako ichtyl6 cokoliv, co se nehybalo. No mozna, ted kdyz o tom premyslim, ano, jednou i to, co se jeste hybalo, ale to je prilis krute tema.... Po trave chutna skvele vsechno, uuuplne vsechno. Ovsem protoze nocni basteni velmi utoci na linii, omezila jsem se. Ale je to drina. |
|
|
olwen |
Pred casom som po dobrej fajke jedol staasne vela, ale neskor sompisil na to ze ja ani nemam hlad, ale chut. A na chut staci nieco male a netreba hned zozrat cele kura ze...
Najlepsie su aj tak Mila alebo Milada Tatranky :))
zajtra ideme na jednu akciu :) takze skusim nejaky dobry zeleny cajik aspon 2litre :) Inac moj oblubeny je Roiboos. |
|
|
Dejva |
no je fakt ze po huleni clovek sezere asi uplne vsechno co mu prijde podruku ja mam nejradsi cokoladu kakavo a takovidle laskominky ale sem schopnej snist treba i pastiku s rizkem nebo treba jidlo ktery jinak nezeru (spenat) nejlepsi je kdyz je clovek vypalenej a pak vari jidlo treba pro nakou particku to si s tim pak vyhraje jak svina |
|
|
Sarig |
vcera jsem sezral skoro cely baleni staryho hnusnyho ztvrdlyho knekebrotu(takovy ty placky misto chleba) apropo vcera jsem si umotal svuj model a cvrknul jsem tam tabak ze startek ci z ceho(mozna to byly lepsi retka) a malem jsem se poblil, musel jsem HODNE rozdejchavat. uz nikdy tabak z cigaret |
|
|
Blondacek |
Ja jim uplne vsechno,vetsinou zajdu do mekace a koupim si 2 dvojite cheese, velkou kolu, toast a nejakou sezoni vecicku a vsechno to do sebe nacpu. Je to strasne mastne tak se vetsinou pobliju a tak si dam hot-dog s kecupem i horcici. A splachnu to pivkem, to je nejlepsi. |
|
|
Ladunkaaa |
Když jsem si tohle přečetla tak mi bylo nejdřív blbě ale já sem jednou přišla domů a měla jsem k obědu špenát a brambory tak sem si k tomu dala tatarku (k těm bramborám) ale ono se to zamíchalo do toho špenátu tak sem to přímo SEŽRALA tu tatarku ve špenátu a v tom rozmačkaný brambory ... mě je fakt blbě... ale hlad byl neukojitelnej znáte to ne? |
|
|
greedy23 |
kamos si dal po brcku ferove loveckej salam a macel si ho v nutelle (kdo nevi co to je tak ma smulu). sme na nej koukali a von jestli chci kousek. rikam vubec. ale treba je to dobry........ |
|
|
divnaregistrace |
hm vepřové-light, dia-bůčeg, srnčí protlak, slepičí jogurty, špenátová zmrzlina s česnekovou polevou :-)) |
|
|
batman |
jednou sem si dal chleba s nakou indulonou v domeni ze je to sardelova pasta :D |
|
|
karijec |
já mám v ty 3 ráno standard tak 3x bebe dobré ráno (:-)), sojovej salát, 2 rohlíky, půl litru pití a spát. Samozřejmě předtím musím absolvovat nákup někde na benálce nebo v nonstopu. |
|
|
Wimpy[vp] |
nevím co na to říct,mě když chytne po hulení žravka,tak sje to strašnej pruser protože fakt sežeru na co příjdu a to doslova aji to co jsem nikdy nejedl.Někdy to dopadne dost špatně-někdy se poseru! |
|
|
Bamboo |
OMG-posrat se to bych teda nechtel ale ja sem asi tak od 11 let tlustej jak prase a ted se to snazim schodit.....kdyz me po huleni chytne zrafka tak do sebe naliju 1l cisty vody s bublinkama a sem taaak plnej ze bych nesezral ani zrnko rejze....nejvetsi humus co sem kdy jed, a jak mi chutnalo :), byly jahody s tatarkou kakaem a horcici blueeee :D |
|
|
|
Většinou se vždycky před hulením zásobím tak 10-15 sušenkama.
Jednou jsem vykutal velkej uvařenej brambor a naplnil ho sojovym granulátem a rejží. Humus co? |
|
|
Ladunkaaa |
Zrovna dneska sem se docela brutálně zhulila a když sem přišla dom tak sem žrala chleba s pomazánkovým máslem a nějaká masová konzerva, jo asi až sem to snědla a chtěla si dát další tak sem zjistila že celej chleba je plesnivej... ale asi byl dobrej když sem ho snědla 2 kusy, a pak sem si dala ten křupavej a je mě úplně blbě, protože sem přežraná..... |
|
|
Swooppy |
...co všechno sním při brčku je docela darda-ale jednou -kámoš udělal knedlíky s vajíčkem asi s 1/2 litrem oleje/pořád se mu ty knedlíky zdáli suchý/.Lidi,druhý den jsem ze sebe dostal snad i mateřský mlíko:jumper: |
|
|
Wimpy[vp] |
no to zní krutě,nesnáším ty šílený sračky co mě někdy chytnou.Bohužel někdy když mě chytne ta pověstná "žravka" tak sním na ci příjdu a když toho sním hodně tak na druhej den je záchod jenom můj.no ale tohle je dost špatny tema-sraní-nejhorší je totiž když po hulení není co pít a je sušák to pak někdy nemůžu ani mluvit jak mě suší! :afro: |
|
|
[M]@r!hU&nA |
No až sem to všechno přečetl,tak jsem si uwědomil,že jsem na tom jeeště docela fain:sun:No popravdě po brčku míwám wopravdu žaludek jak vymytey a tak jím co se najde:p:
Nejhorší co jsem gdy snědl,aniž bych si uwědomoval co jím byly brambory vařený pro prase,který sem si posolill solí na chodnik:frog: Byl jsem u dědečků na statku,dům byl zamkley a jediný co sem našel bylo tohle.No a naopak,nejlepší je po nákým jointíkovi třebas bílí kafé,vychlazený,a jidlo,jak jinak než sladkosti:beer:No jednu dobu jsem se tak přejídal,že jsem celou noc protrpěl v křečích a další den na hajzlíku:(Opravdu >nepříjemné< Tedˇka Už jím enem jídla lépe stravitelná.
.*.*.*.*.*.*.*.:bounce:$uRw!ve WiTh j0inT:bounce:.*.*.*.*.*.*. |
|
|
[M]@r!hU&nA |
Zdrawím mistra :crazy:
Sračky?No celey den ? No fujj ! Chudaci spolubydlici :D
Znáš regulax?To tě zreguluye chlape :) |
|
|
Wimpy[vp] |
No nebývá to až tak hrozny myslel jsem to jenom tak občas.hih sakra to je dens šílenej den už od šesti jsem uplně moc smouknutej...není to ideální?:afro: |
|
|
TheKeptn |
Po speku mam dycky hlad;) , vetsinou se ale hrozne prezeru a pak to ma negativni vliv na muj pivas:D Tak se asi stanu linym clovekem a budu jist mene:) |
|
|
oton |
to Bamboo: sem taky docela tlustej (110kg/176cm), teda přibližně, radši se váze vyhejbám
se žrádlem jsem docela v pohodě, až do doby kdy přijdu zhulenej, asi před rokem jsem psal do tohodle threadu, a ptal jsem se na návod jak s tim přestat, někdo radil čaj, ale já nejsem vůbec čajovej, čaj piju jednou za rok když sem nastydlej, tak že čaj se neuchitil
teda bojuju s tim poslední dobou, ale marně :D většinou si dám brčko v hospodě a samozřejmě pivko, jedno, dvě, tři... kámoši nevydržej a žerou jak zjednaný už v hospodě(pak jsou hned v útlumu :( ), tam mě to ale nijak neláká, protože pivko je celkem slušnej antihlad, ale jak přijdu domu, zase sežeru co najdu... tak snad abych si nosil lahváče i z hospody domu :D
a teď přihodim jednu hustší historku z nedávné doby (na podobnej pokrm sem tu zatim nenarazil :) : mám v lednici cca 0,5lkg pěknýho hovězího zadního, krásný tmavě červený maso, jako gurmán se těšim na biftek, přijdem s kámošem domu, samozřejmě zmaštění jak zákon káže, a pro jistotu ještě dáváme jedno brčko, žravka je tu, tak jdu do lednice, ha maso, tak že udělám bifteky
trochu to chci nakrájet, a moje dvě kočky, jsou jako když do nich praští, v pozoru u linky a chtěj si taky dát dobrotu, tak ukrojim menší kousek a dám jim to, a ve zhulenosti mě napadá, kurva když jim to tak chutná, na tom něco bude, vosolim, vopepřim a dávám si taky pěknej kus sirový krávy/bejka. ty vole žranice jak hovado, trochu kečupu
do kuchině příde kámoš "ty vole, ty žereš sirový maso" "jo žeru :D :D " a von "tak mi dej taky kousek, ale asi se pobleju" no nepoblil se a za 10 minut, jsme všechno maso a bifteky sežrali.... druhej den jsem se tomu teda tlemil, kámoš už tak moc ne :D , mě to zase až tak moc nepřišlo, protože celkem často děláme při nějaký dobrý příležitosti tatarák, a to je taky sirový maso (nejlepší je tatarák ze srnky, to je pak maso! :sun: ) |
|
|
Wimpy[vp] |
Chlape řeknu ti zhe tatarak je naprosto skvělá věc.Mám to uplně hrozně rád.Jak budem mít nějaky kouřeníčko po sklizní tak se chystáme s kámošem uvařit špenát s bramborovýma knedlíkama a uzeny.Ten špenát samozřejmně z brčka.:pimp:Bramboráčky jsou taky uplně super...ale žravky jsou strašně zákeřny.Kámoš když si zahulí a nemá jídlo tak začíná byt agresivní.Proto mu vždycky něco nosím...brku zdar!!:afro: |
|
|
HCV |
jojo, jednou sem přišel domů a tak si říkám, že abych vypadal nenápadně, tak trochu pojím. Mamina mi nachystala na talíř brambory + maso, sněd sem to ale přišel ještě hlad, takže sem vlezl do ledničky a udělal trošičku dost obložený chleba : široký krajíc, namazaný paštikou, na tom rajče a úplně nahoře sýr - mňam. V okamžiku kdy došla paštika sem přešel na chleba s tatarkou, salámem a hořčicí, prokládané sýrem. Celkem 6 krajíců + teplá večeře, no dodnes se divím že sem sez toho nepokosil:) |
|
|
Hicks |
Nedávno sme zašli s mladou trochu "in high" do jedný cool restauračky a já si dal mexický kuře :D . Mám rád pikantní jídla, ale tohle bylo trooochu doooost přehnaný :D . Vypil sem k tomu beera, po tom mě to pálilo ještě víc, tak pak litr vody a trochu se to zklidnilo.
Ale když sem šel po asi 4 hodinách spát, tak to ještě furt na jazyku a v krku vřelo jak v pekle :D . |
|
|
dalajlama |
TAKZE:
vcera jsem prisel a p máslu jsem si chleba namazal sejrem a na to sádlo... na to položil plůátečky sejra a moc moc cibule... .. (v práci ze mě měli radosť :) no a na to jsem si dal plátkyx na tvrdo uvařenýho vejca a pomazalů to kremžskou... +posypal bazalkou a potřel tzo rozmixovaným kompotem meruňkovým... WAU - to bylo žrádlo (ale mteď bych to do huby nedal(((((((((""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
PiosOne |
BTW. to ja vcera videl nejaky stary dil "Zenaty se zavazky" a oni tam jedli chleba s vitacitem. coz jsem tady jednou popisoval, ze jsem taky jedl. tak to medocela dost pobavilo. |
|
|
deno |
moje celkem dobrá a levná varianta na jídlo po hulení jest:
2 vajíčka, kus točeňáku, kus nastrohanýho sýra, spoustu koření - podle chuti a sůl. Na pánev s tim a míchat a míchat tak 10 minut. Pak hodin na talíř, polejt trochu klasikem (magi) trochou kečupu a k tomu namazanej chleba máslem - libooozní :D ;)
zaručeně po tom přejde hlad a může se balit další brko... |
|
|
Zombie |
ja sem si takle jednou dal pernik (pečený) a zabalil ho do platkoviho sýra a posipal ho nákym gril. kořenim. Sežral sem ten pernik takle celej a řeknu vam to byla ale pochoutka:)) |
|
|
|
No tak vám pěkně děkuju, zrovna mám žravou, ale nějak mě to raději přešlo. |
|
|
Beowulf |
Ja mam proste nejradsi zradlo od Mekace-teda ty sendvice. KFC taky neni spatny...
Sico to dost leze do penez (takze tam chodim hodne malo), aby se clovek poradne nazral, ale je to orgac.:popcorn: |
|
|
POWER |
Me vzdycky chytne chut na vajecinu s knedlikem s cibuli do toho hodin este sejra a cely to zaliju 8 vajcama . Mňamka |
|
|
PiosOne |
Beowulf: máš recht, u Maca je to vychytaný, jenom mít s sebou prachy. Jednou jsem tam dal 8*cheesburger a pak jsem se na to několik měsíců nemohl ani podívat. Teď se ale chystám otestovat KFC vs žravka. No uvidíme, jak dlouho potom nebudu moci jíst kuřecí maso. |
|
|
oton |
nejsem teda žádnej radikální antiglobalista, ale do mc donalda bych nikdy nešel! fuck it :D
nejlépe špekáčky, nebo párky dáte do skleněný zapejkací misky, podlejete trochou vody a dáte trochu omastku (sádlo), přidáte do toho hodně cibule nakrájený na kolečka, sůl, pepř, kmín, paprika mletá, a můžete přidat další koření dle chuti
hodíte to do trouby a chvilku pečete, cca 10min, pak otevřete jedno PIVO (nejlépe tmavé, ale jde to i ze světlýho) a vylejete tam aspoň půlku, tak aby to bylo ponořený tak na půl, a zese pečete, za chvilku do toho dáte trochu kečupu, a nezapomeňte přidat nakrájenej česnek, já česnekem nešetřim! :) pokuď se šťáva vypekla přilejete ještě pivo, nebo vodu, dopečete to aby byla cibulka měkoučká a buřty pěkně opečený, těsně před koncem můžete ještě skvělou šťávičku zahustit trochou granulovaný jížky
to je vše, žranice jako prase, má to tipickou jemně nahořklou chuť po pivku, lahoda
podávat lze s čimkoliv, zapečený brambory, hranolky, chleba rohlík, ŠPEK! :D |
|
|
PiosOne |
oton: ja taky nejsem nějaký globalista, teď chodím raději ke KFC :) (alespoň vím, že jím kuřecí maso a né mleté psy). |
|
|
pad |
No koukám, pár dobrejch receptů se tady dá taky najít :) Jednou sme se rozhodli, že okořeníme letní radovánky návštěvou nějaký přehrady, tou byla Seč. Po řádný porci ganjy a houbiček sme se rozhodli vymyslet narychlo něco k jídlu. No, jak to dopadlo, posuďte sami. Hlavní ingredience byly makový buchty, jako ochucovací nástroj sme si zvolili chilli ... no a později, když nám tahle kombinace přestala chutnat, sme se pustili do napouštění vycucnutejch rajčat magi omáčkou :) ostatně jako vždycky, magi a chilli není nikdy dost :smoker: |
|
|
oton |
to PiosOne: KFC nebo donald, stejnej sráč :D,
jinak si myslim, že mletej pejsek bude rozhodně lepší než ty blafy z mekáče, já tam teda byl jen jednou a to proto abych věděl o čem mluvim
mletýho jsem teda ještě neměl, ale psí pečeni už jo a je to asi tak o 100% lepší masíčko než kuře, natož ty mletý patoky z mekáče :D ale proti gustu žádnej... znáš to :)
včera jsem otrhal trochu lístečků z jednoho hodně olepenýho indooru, kterej ale jedu venku, byl to nějakej noname indoor, žádný palice jen ty malinkatý lístečky co jsou kolem palic, ale byly masitě oblepený šťávičkou, chtěl jsem to testnout
smotnul jsem kalsickýho malýho osobáčka, byl jsem tam sám, to co následovalo potom vedlo za 1. k velký žranici a za 2.(ještě před tim) k tomu, že jsem vymislel, pro ten noname indoor-outdoor název a to PULSAR, protože to bylo fakt maso
chvíli jsem byl jak omráčenej, pak mi začala hlava a všechno nesmírně pulsovat :D :D, pustil jsem bednu, protože ticho mě ubíjelo, tam šel nějakej 30 let starej pořad myslim že vysílá STUDIO A, byl jsem z toho uplně mimo
po hodině jsem potřeboval přistát na zem a tak jsem nakonec dostal žravou, nejdřív jsem sežral pytel chypsů, pak jsem si trochu opek pořádnej kus anglický slaniny v mikrovlnce + rajče, paprika, hořčice, sýr a rohlíky+kečup+plechovka kukuřice a ještě jsem neměl furt dost tak jsem asi za hodinku sežral 2 řízky s braborem.... A PAK JSEM MÁLEM PRASKNUL'! |
|
|
PiosOne |
oton: to, že to je sráč já vím, taky tam zajdu jenom tak jednou za 1/4 roku. prostě jednou za čas dostanu chuť třeba na Shake :) |
|
|
|
Ahojky,
tak jsem rada, ze nemam hlad sama. Nekdo psal ze nevi co ma delat aby nezral, mam tedy nekolik moznosti :
a, nemit v lednici vubec nic a nebo neco co vam vazne nechutna
b, a nebo zkuste jist jenom nejaky ovoce nebo zeleninu, ted v lete je to jednoduchy a navic to skvele chutna. V zime doporucuju pomerance ci grepy nakrajene na platky a posypany treba skoricovym cukrem - my to davali jeste zapect do mikrovlnky, ale to uz neni nutny... Tak zase nekdyy |
|
|
PiosOne |
Sylvie: rozhodně sama nejsi. podobné stavy má většina konzumentů marihuany. ostatně kvůli tomu se taky konopí používá v léčení osob, které trpí nechutenstvím (AIDS apd.), k tomu aby dostali chuť se najíst. |
|
|
PiosOne |
realist: jemožne u Macka alespoň víš, že to tam neleží 2 dny (pamatuješ jak jsme o tom jednou něco četli) :). sice tyhle velké firmy taky nemám moc rád, ale občas u nich něco zblajznu. |
|
|
Lora |
Mozna jsem objevila new zpusob,jak proti zravy vyzrat.Jelikoz jsem nova,tak jsem si nejprve cetla,jak se s tim vyporadavate vy...no a jetse jsem ani nebyla u konce a (ikdyz nejprve jsem naopak dostala chut na vsechno...) zacal se mi tak zvedat zaludek ,holt az na zvraceni -> takze jsem se zvladla prejist jen tim ctenim... ;))) |
|
|
Sedma |
zatím asi úplně nejúžasnější žrádlo během mandží (zřejmě někdo někdy blbě zaslechl munchies, prostě se to k nám dostalo jako "mandží" a už se to zaběhlo :) byla mrkev s čokoládou... ta slast, když se rozpouští čokoláda na jazyku a do toho lehce chroupá mezi zubama šťavnatá karotka... kromě toho klasika. vařený lehce naklíčený brambory s tatarkou, když není, tak hořcice :) díkybohu bydlim na koleji, kde se vždycky u někoho z hulícího kroužku něco k jídlu najde, případně to není daleko do hladovýho okna, kde mají celou noc gyros, bramboráky a podobný lahůdky :)
a úplně nejvychytanější žranice byla minulej tejden v bratislavě, kde jsme po zhulenym IMAXu, bruslení na ledě, barevný fontáně a koupání vyrazili do Tesca :) pro vyhulence úplnej ráj, nakoupili jsme každej minimálně tašku žrádla, vyrazili na cestu pěšky domů, našli snad jedinou lavičku v Petržalce a skoro všechno sežrali :) sýry, salámy, pečivo, litry coly... uáááááh... dokonalost
proti mandží se imho bojovat nedá, naopak nejlepší je si ho užít a připravit si ty nejlepší mňamky :) |
|
|
Lora |
to Sedma
Jo,jo,jo!My jsme jen absolvovali prvne Petrzalku-navsteva u kamarada a potom to Tesco.Stalo to za to.Nakoupili jsme PLNY kos jidla.Dokonce s nami jedni lidi zacali debatu,jelikoz jim prislo vtipne,jak jeste opakovane odbihame od pokladny pro nejakou tu sladkustku,kterou jsme jeste zapomneli... ;) |
|
|
yTUmama |
TAHLE SOUVISLOST UŽ JE POMĚRNĚ ZAHLENĚNÁ.VSADÍM SI,POKUD NĚKDO PŘIJDE S NĚČÍM DALŠÍM. |
|
|
olo |
treba ja sem si dal ted pivko pivkoko brko brko pivko brko brko pak soletky sam dale sme jeli na hranolky pak ticku korny jogurt a popkorn taky sam noojo asei se zabl.... kecam mozna dam spis brko sammm:mutant: :girl: :bounce: |
|
|
yTUmama |
JÁ TO TEDY SHRNU ZA VŠECHNY,KDYŽ DOVOLÍTE,ŽE ZKRÁTKA SEŽERETE,DO ČEHO VRAZÍTE.
A PROPOS,CO JSOU ŠOLETKY. |
|
|
ZMonica |
nebudem to protahovat, proste vim, ze po dnu kdy jsem hulila a taudiz i strasne jedla, tak mam strasnou, proste sííílenous racku.znit o ale od divky nevabne, tak rpoc se me na to ale ptate??:)
PS:konkretne treba kyselou okurku s cokoladou, pred chvilkou rybu s mlikem.. |
|
|
PiosOne |
zmonica: s takovou stravou (ryba s mlíkem apd.) se té sračce nemůžeš divit :) příště to zkus s něčím co bude alespoň trochu ladit, aby jsi zjistila jestli máš sračku z kombinace jídla nebo z toho, že před jídlem hulíš. |
|
|
|
Volové nekuřte to svinstvo. Raději dělejte něco užitečnějšího |
|
|
yTUmama |
já bych nechtěl holku, co tvrdí,že má sračku,blééééééé |
|
|
UdL |
Hodně zajímavá je vánočka namazaná kečupem! :-))) |
|
|
PiosOne |
ytum: ty jsi nikdy neměl sračku?? |
|
|
Lora |
Tak to nazyvejte latinsky diarrhoe a uz s tim nebude mit treba ani yTUmama problemy ;) |
|
|
yTUmama |
LEDA TAK PO MUŠKÁTOVÉM OŘECHU,CHECHT. |
|
|
pad |
nebo tomu říkejte třeba diarrhoea, to je zas anglicky :wink: |
|
|
PiosOne |
a co takhle se na tu sračku už vysrat? :) |
|
|
olo |
soletky sou slanny ticinky my na vysocine rikame soletky teda aspon u nas jo a dobry jidlo je treba jeste chleba posipat grilovacim korenim a poslit k tomu vzit do ruky sejra tvrdyho a na nej dad tatarku je to fakt dobry jed sem to i driv;) ;) |
|
|
Dan.Bass |
Nedávno jsem skočil domů, vzal velkej pytel piškotů a do dvoulityrovky udělal kakao (Granko + vlažný mlíko). Luxusní sentiment zaručen, stejně jako požraníčko. Podobně vřele doporučuju Tatranky,příp. Čokotatranky. K nim dobrej zelenej čajíček a není co řešit, jen si sqěle pochutnávat. |
|
|
yTUmama |
TAK TO NE.TO BY MĚLA USNADNĚNÉ.
ALE JO.JDEME.SEREM NA NI.
A JÁ KDYŽ JSEM MĚL TUHLE V RAUŠI HLAD,TAK JSEM CHUDÁKOVI PSOVI
SVÉMU OŽÍRAL STRAVU.BÉÉ |
|
|
ZMonica |
pios one-dobrej napad, ytumama asi sracku nema.. |
|
|
Blademan |
Kámoš jednou přišel dom s brutální žravkou,tak si začal dělat tousty.Než se dodělají,tak si leh do postele a usnul.Ráno se podívá-touster vypnutý(asi tata v noci) a vevnitř pěkné škvarky:)) |
|
|
Drsnejmuzik |
Ja sem snědl sardinky s vajíčkem rohlík s hořčicí pak taky jednou jsem snědl ještě zmražený hranolky :) doufam ze se vam ztoho neudela blbe a nedate mi k- |
|
|
RosSs |
To ja kdyz sem zhulenej tak nejradsi mam sladky,ale nekdy taky nic nejim protoze kdYz jim tak pak se rychlejc dostanu do normalniho stavu a to nechci |
|
|
Wimpy[vp] |
sežral jsem pulku solviny...divim se,že ještě žiju a nemám hlavu strčenou v hajzlíku:) |
|
|
iNVADER |
>Wimpy[vp]# tyyyy jo:-)))To je zajimave...s cim sis to splet? A....jak to chutna....zrowna tady zadnou nemam..ze bych taky okostoval :-))) |
|
|
fak.gesho |
ja sem jednou zhulenej jak prase prisel domu a koukam tyvoe velka misa pudinku, vzal sem lzici a zacal sem zrat, bylo to takovi ne moc sladky, ale zajmavi, chutnalo mi to, zeru zeru a najednou se v kuchyni objevi rozespala matka a rika: "co to delas?", ja: "davam si ten pudink, no a ona na me cumi jak na vola a rika: "to neni pudink, to je husi sadlo :)"... |
|
|
Wimpy[vp] |
Heh sádlo tak to je v klídku:afro:
Ta solvina byla nasypaná na jakymsi tácku a už byla kvalitně vysušená,já jsem si myslel zhe je to posipátko na koláče,jsme trochu nemocnej a necítím chuť,pak jsem si včimnul těch bublin co jsem měl v hubě.Už nikdy více,neskončil jsme s hlavou v hajzlíku ale z prdele jsem měl prutokovej ohřívač.Co jsem snědl,z toho jsem se hned posral :satan:…solvinu už nejím…:pimp: |
|
|
Ferry |
Uplne se vždycky se segrou zhulime a pak sezerem na co prijdem.
Doporučujem:
Okurky s kakaem
makovec s paštikou
A dosti brutalita je spolknout šuměnku a zapit kofolou, to je pak sranda a hlavně pěny. DOBROU CHUŤ |
|
|
TruMAN |
Raz som zjedol mastné mäso namáčané v šľahačke, za tým som si dal slaninu a jogurt s kopou šľahačky a za tým jablko.................................Po tom všetkom som skončil na 3 dni v nemocnici. Zápal slepého čreva. |
|
|
Johnik |
Kebab, makrela, krupky, 4 burty, pul melouna, 4 peceny kureci stehna. A rano v pohode. Jen o 3 kila vic... |
|
|
|
|