Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad? - Klikni zde pro originální téma |
laco1919 |
to já sem smažil ňákou směsku(cibule,salám,párek,paprika....) akorát sem tam nalil místo oleje ocet, ale jíst se to dalo...
a nebo sme dělali těstoviny a jelikož tam fakt nis normálního nebilo tak sem do nich (byli napůl tvrdý) nasypal čínu, kary koření, pepř, no všichni nadávali, ale snědli to |
|
|
Beer-Drinker |
ja nejak nevim co sem tak jedl nejkurioznejsiho...
pamatuju si,ze kdyz sme jednou dosli domu v noci zkoureni,tak sme delali vajicka v toustovaci a bylo to do pohody,coz sem netusil...
jinak ja tak sporadam vsechno,co mi padne pod ruku...vse ztrastam, neni podstatne co to je,ale jaky to je...nekdy ty kombinace sou skvely..:) |
|
|
DarkLight |
Pri zravce sezeru na co prijdu, vetsinou si namazu chleba Florou a posolim to, ma to aspon nejakou chut, neni to uplne suchy a zasyti. Ale pred vanocema jsem matce sezral celou velkou plecharnu pracek a dalsi rano mama schyzovala, kam ze ty pracny jen dala :D Jinak cokoliv, ale nejake bizardni kombinace jako zmrzlina a pecivo nebo cukrovany bramboraky, to zase ne. Doma je dost "obycejneho" jidla, matinka zasobuje nastesti jeste dobre :D |
|
|
TractorDriver |
tak pratele prave sem dozral (schvalne rikam dozral protoze to byly fakt orgie :D ) zabijacku od nasich pribuznych a to je proste neco.. ovarek pekne s horcici a krenem, nejakej ten prejt, jitrnici, jelito a k tomu pekne vychlazene piivo :D zejtra me ceka jeste smikuranda (pro neznale-zabijackovy gulas). akorat me letos mrzelo ze sme nedostali prdelacku :D |
|
|
LSD25 |
hehe prdelačku :) u nás sa tomu hovorí žebrácka kaša :) |
|
|
DeathCell |
ůplně vše,klidně i celou ledničku,kromě masa...to byste do mě nenarvali i kdyby mě mělo jít o život |
|
|
Pupiset |
4dny starou cínu :D |
|
|
Oralius |
makovnik potrety treskou a pikantnym šalatom a to všetko zaliate jahodovejm jogurtem a musim povedat ze fakt bašta:D a este sakel surovych vrtuliek(cestoviny):bong: |
|
|
|
tak včera jsem zežrala špenát s bramborovým knedlíkem a masem ze soboty, sem se divila, že jsem se z toho nepos*ala, ale já zvládnu asi všechno :) mělo to být pro psa, že už to nikdo jíst nebude :) |
|
|
WooW |
Mno tak to kdyz si zahulim a jdu domu tak to mam strasny chute. Sezeru ouplne secko co mi prijde pod ruku :D nejhustejsi vec na tom je, ze kdyz chalujete tak je jedno v jakym poradi :D tj. rizek s bramborovym salatem, zapijes milikem pak si das nanuka, nejakou oplatku, pak trebas si namazu chleba a pak nakej kompot a potom si ete udelam topinku a jeste oplatku, salatek a jdu od toho :D
:beer: |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od PETREF
Já dřív žrával jako prase a to hlavně večer před spaním.Pak přišla vojna a tam jsem dělal kuchaře.Po půl roce(až jsem byl mazák) začala žravka největšího kalibru-zahulit,najíst,vysrat a tak to bylo od rána do večera každej den pomalu bez přestávky.Za toho půl roka 25 kilo nahoru.Naštěstí mě měsíc před civilem chytl slepák a po něm týdenní hladovka,kvůli stehům na střevech.Do kuchyně už jsem se pak nedostal,takže jsem to jakž takž shodil,5 kilo mi zůstalo.Dnes si dám raději žvíkačku,nebo vyčistím jazyk a chuť na cokoliv přejde.I když někdy se taky zadaří,ale spíš vyjímečně |
Vidím chlape,že ta vojna byla podobná i ten tvůj závěr.No na ten slepák jsi měl smůlu,to je shit......dobrý fakt mě to dostalo |
|
|
lg salvia |
zdravim vsechny žravky..:-)
musim se priznat ze nekdy prijdu padnu na intru do postele a cekuju kde co sezrat to sou pak pekne svacinky stary tejden,a sladky maso slany mlecny vsechno sezeru :-) nejvic me ale dostalo kdyz sme byli s kamosema v mistnosti jen pro zviratka hlavne hlodavce a chytli sme desnou zravou..nakonec sme jim sezrali tvrdej chleba-byl na topeni a ususil se byl jak topinka fakt luxusni ale pak sme dosebe nahazeli nevim kolik suchejch housek a rohliku ty vytlemy pritom byli kruty..taky me dostal kamik co nasel v baglu zbytek salamu nevedel jak staryho a tem mysim ukrad cerstvej tavenej sejra,cely si to pripravoval na uriznuti chleba si umyl zasrynej nuz nepitnou vodou a pak to nakonec stejne vsechno radsi vyhodil...ale meli ste videt tu krasnou snahu neco snist..:-) |
|
|
Soul Rebel |
Fuj! Vy ste ale hnusaci:D
Ja jsem na to jeste docela v klidu, protoze, kdyz prijdu domu a koukam do lednicky, tak tam vetsinou nic neni a nebo na to koukam a predstavuju si jak to pripravuju k jidlu a zjistim, ze je to moc slozity, tak se na to vykaslu:D:D
Jinak klasika na benzince kolem 2 hodin rano... kureci bageta, 2 litry citronovy kofoly a 3-5 balicku jojo bonbonu:love:
A ted jsem strasne zacal jist velkou Margot... voni jako chemopren:D |
|
|
|
ig sal. : já jsem čekala, že jste nakonec zežrali nějakého toho hlodavce .... :)
sr: margotka je výborná, baví mě ojíst tu čokoládu a z té kokosové směsi si tvarovat kostičky a jíst je postupně a užívat si to :) ale chemopren necítím... |
|
|
krivkin |
žeru dost a díky tomu, že jsem přestal kouřit cigára, tak ten zelenej hlad už není čím zahánět - tuhle jsem snědl tak 2 porce nudlí se zeleninou, potom pytlík buráků, půlku studentský pečeti, asi 3 jabka a ankonec jsem to zazdil 2 krajícema chleba - jeden se sýrem, jeden se salámem, to všechno prolejvaný colou - no prostě peklo.... |
|
|
lg salvia |
kopřiva: no to snad ne :-) nejime je ale jen proto ze je snima vazne sranda..zvirata nekdy dokazou brutalne vyndat taky uz sme jedno morce pojmenovali vyndy protoze me i mejm dvou kamosum ve stejnou chvili privodila takovou haluz..to se neda popsat proste se koukla a zasekla..byli sme moc a ona nas uplne zborila..a ty systemovy zvuky sou nekdy taky dost husty :-)
tezko se to popisuje musi se to zazit.. |
|
|
Oralius |
prazenicu na ktoru som hodil horcicu a podrvenu hlavu cokoladoveho zaja:D..muzu vam povedat lahudka:D:D:D:crazy: |
|
|
Košon |
Máte nějakou osobní specialitku na zahnání hulihladu? Podělte se!!!! Mnohým zhuleným kručícím žaludkům to jistě přijde vhod. |
|
|
Košon |
Ingredience : hermelín (počet kusů určí hlad), mandle (čim víc tim líp)
Pomůcky : nůž
Postup : Rozbalíme hermelín na talíř vysypeme mandle a můžeme jíst!!! |
|
|
Košon |
:afro:
Ingredience : perník, marmeláda, šlehačka
Pomůcky : nůž
Postup : Perník nakrájíme na plátky, namatláme jej marmeládou a pokryjeme šlehačkou. |
|
|
Mr. Figaro |
hulihlad :punk: ............ :bravo:
Hodně piškotů + kakao - 0,5l minimálně ..... |
|
|
hudson |
Uplne silene je banan+nugetou pomazany, silena zravka hehe :pimp: |
|
|
waterpiper |
A kdyz je ten banan jeste v palacince :) |
|
|
hudson |
Hej nice si me doplnil tak tohle je silenost sama :punk: |
|
|
strihorukyeduar |
Párek s majonézou :D |
|
|
smoke4ever |
vajčka na hniličku+křupavý chleba s máslem.. :sun: |
|
|
Sciurus |
Zeleninový salát z brokolice, rajčat, paprik, okurek, ředkviček, petržele, pažitky a s nastrouhaným eidamem:punk: Zhulka při přípravě navýší svůj huli hlad => požitek se minimálně násobí:) Dobré jak za studena, tak i za tepla, s tmavým pečivem, ale i bez.
Mňamka. |
|
|
Expiry |
Jo,takovej hulihladek bejva dost nevyzpytatelnej.Ja mam taky jeden uzasnej recept,kterej chutna kazdymu-prijdu k lednici,otevru lednici,najdu neco v lednici->sezeru neco z lednice->zavru lednici.Zrovna pred chvili jsem podobnym zpusobem vypil celou smetanu ke slehani :punk: |
|
|
damsiveku |
Bezva název mi tomu říkáme ZELENEJ HLAD.
je to moc člověk už je přecpanej, furt to do sebeb pere a ten prožitek z chutí, já osobně spasu co najdu ale co je fakt moc dobrý SMAŽÁK , z různých sírů co dům dal, když jsem fakt mocně a přijdu domů, vezmu brambory, uvařim upeču, obalim syrečky, hermelín, eidam...co prostěje+ tak tuna tatarky a kečupu anevim, jako smažák mam rád ale když sem v pejru tak mě fakt ničí svpu lahodou, a pak PALČINKY dělaný upně normálně na sladko, naplněný sírem kečupem uzeninou.... o bože jdu jíst jdu dělat smažák...:afro: |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
...
kdopak nám to propojil? :eek: good job sir!
njn, smoke4ever zapomněl na povinný MODalert
aby to nebylo total OT: nejen zhulený, ale i normálně dokážu secpat kýble špaget "na hulváta" čistě s kečupem a kilama sýra..... |
|
|
dokktor |
to su jediný který to nezajídá??? nejak mě to přestalo bavit a poslední dobou když su fakt moooc, tak na jídlo nemám ani pomyšlení. jo,občas se objeví modely, po kterých bych sežral tunu čokolády, ale to je tak všecko :( |
|
|
pekařův císař |
dokktor: Taky nezajídám.
A když už tak s mírou, ne nějaké obžerství, jak tak tady čtu. :) |
|
|
R3dm4n |
Jednoznacne SLOVAKIA CHIPS (slane,paprikove) :punk: :punk:
A vsetko okrem toho....Totalne vsetko co pride pod ruku ! :) |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
hmmm, nýčko Křenovka, skoro bych na ni zapomněl. :bravo:
skvělý vynález........ |
|
|
Rhino |
Včera sem sněd svíčkovou s knedlíkama, na to sem si dal 2 koblihy s čokoládou :frog: |
|
|
hudson |
Ja si dal 4rohliky se syrem,nato jsem si dal 2rohliky se salamem,nato kako s vanockou a nakonec jsem si udelal cerealie s mlikem zapil to cajem a sel spat.. :popcorn: Ale rano jak jsem se vzbudil jsem se malem posr.. :smoker: |
|
|
k/-\pr |
ja sem si otevrel sklenici s medem a mamacel si do ni okurky,v tu chvily to bylo docela dobre,ale kdyz sem to skousel ve stavu bez prisunu THC bylo me brutalne spatne..... |
|
|
THE_GAME |
JEdnoduchá odpoved:všechno poživatelné co mi v danou chvíli přijde do pazourů. Ideální je ukájet žravku ovocem, nebo něčím co není moc tučné. |
|
|
Oralius |
rum,pivo,ceresnovica,slivka,vino a 2 litre mlieka |
|
|
|
Cokoliv, co se dá aspon zlehka sníst.. Chutě po hulení jen rozmanitostí září.. |
|
|
vahy |
Vynikající jsou např ořechy (jakekoliv ale nej jsou buraky) s okurkama nakládanýma.....opravdu vynikající.......pozor za normálního stavu nepoživatelné!!!:D |
|
|
The Chemical |
Původní příspěvek od kubo(dmo)*
prave dávam slané tyčinky a ktomu pixla nugety :-) |
Přesně tohle jsme dávali o víkendu, ale místo slaných jsme koupili velkej balíček sezamovejch tyčinek :) |
|
|
Pflusik |
Hehe o vikendu sme byli na chatě a k večeru nám tak nějak všechno co sme měli ssebou došlo. Máme tam takovou špajzku a v ní vždycky něco je ale samo o sobě by se to asi moc nedalo (pul roku prošlá hořčice, tequila, nějaký moc podivný vínko, dost starý kornflejky, plesnivá marmeláda, cukr v kamennym skupenství...) tak sme dali brčko a že si s toho jako něco uvaříme. Mám takovej pocit že v těch lupínkách smaženejch na víně, zahuštěnejch marmeládou a zalitejch tequilou se vyskytla i luční kobylka :D:D:D |
|
|
Wevi |
to Pflusik: Tak to bych nejedl...
tak to já jsem jednou přišel totálně vypálený a žravka mě opět dostala do kolen..Otevřu lednici a vidím tam nějakou báječnou játrovku...nějak jsem se nezabýval nadpisem a myšlenkové pochody myslely jen na to, jak si namazat co největší vrstvu na báječný křupavý rohlík...Sednu se ke compu a začnu ládovat...říkám si, že to je nějaké kořenější, ale asi to tak mělo být..Pak přišla mamina a ptala se, kde jsem byl...Pak se zhrozila, podívala se na ten rohlík, na mě , na rohlík, na mě..."TY JSI ZASE NĚJAKÝ DIVNÝ!!...Víš, že jíš syrovou játru, která zítra byla na játrové knedlíčky??Ty prase!!!"...
Tak od té doby si dávám pozor, co vlastně beru z lednice... |
|
|
Bazosh |
Tak to kámoš slavil narozky u sebe doma, tak před rokem. Bylo tam dost lidí a měli pplnou ledničku žrádla, tak se člověk dokzal nabažit. Jenže mají i kočku, tak jsem namíchal v missce kousek toho masa s kečupem, dali sme to na rohlík kterej byl s půlky ukouslý. Došli sme za borcem a žužlali tu suchou půlku rohlíku. Ten jak viděl že žereme "dobrůtku" tak se neptal co v tom je a sežral to na jeden kousanec. My sme samozřejmě šli do kolen:) On vyloženě toužebně že mu to strašně chutná ať ho dovedem ke zdroji, no tak sme mu ukázali konzervu pro kočky, byla tam tak půlka půlkilovky a on ten hňup řekl že je to dobré a dožral ji :)
Fujtajxl :) |
|
|
Icelander1 |
Já osobně této nemoci říkám narkáč, neboli narkohlad...
V totální vyhulenosti se mi vždy stávají zajímavé haluze. Když si vzpomenu ještě na doby, když jsem býval doma, tak mi naskočí úsměv na tváři....
Příjdu domů zhulenej jak pumelenice a samozřejmě jdu hned směr kuchyně... tam beru cca 10 rohlíků v sáčku, 2 buchty, otevírám lednici tam se na mě směje balíček s párkama,eidam,okurky,lovečák,jahodovej pohár, a z mrazáku beru vanilkovou zmrzlinu...beru lžičku, dvoulitrovku koly a všechny věci, co jsem si právě k snědku našel, a vydávám se směrem ke dveřím na chodbu, všechno se mi bohužel do rukou nevešlo, takže jsem párky a lovečák držel v zubech, vcelku šok pro mou matku byl když mi zrovna jak na sviňu otevřela dveře....:-) to bylo velmi dlouhé vysvětlování............ |
|
|
Hy3nA |
naposled sme s kámošem sežrali asi kilo precliků... |
|
|
k/-\pr |
nejlepsi je obyc. chleba namazany maslem...normal ho moc nemusim,ale zhulenej jsem schopen se*rat skoro celou sisku...... |
|
|
ydoodle |
Klasicky som schopny zozrat cokolvek, co nezozerie mna. Niet nad nocny utok na chladnicku. :popcorn:
Na jednej chate sa mi vsak "podarila" po huleni uzasna kombinacia, ktoru mozete vidiet na fotkach. Dosledky si lahko domyslite sami... ;) |
|
|
wasco123 |
Vsetko co mi stoji v ceste, to vsetko jem. Sladke, kysle, mliecne, vodnate... vsetko
for ydoodle: Ale chlast po huleni, to nee |
|
|
lootman |
Musim to semka napsat,vcera pekne po hodne dobrym brcku a asi 5ti pivech jsem si obednal nakladany hermelin :crazy: no ja myslel ze se utlucu uplne se sam na jazyku roplyval,dobroucke,palive kuaa hermos jak ma byt:D
Edit:dneska si ho dam urcite taky zase pekne po... :pimp: :mutant: |
|
|
patres |
vsetko co ma sladku prichut a niekedi aj slanu a dakedy nemam chut na nic. |
|
|
|
no já sem dycky línej něco dělat tak vemu rohlik a před každym soustem pokapu magi nebo sojovkou mňamka :drools: |
|
|
Moje |
tabulku 100g mléčnej čokolády za čtyři a půl minuty :teef: |
|
|
|
všechno :D hl. dohromady........... |
|
|
Siki |
klidně celou vánočku, nebo makovec |
|
|
Kalidor |
hey growers!
vcera vecer sem si namacel syrovej hermelin do medu : ) A ty kalorie! A jeste byl vecer! :D travicka by byla dobrej lek pro anorekticky a podobny typy, ktery nemaj chut k jidlu. |
|
|
Morochor |
Sem jednou seděl s kámošema na louce.......trochu sme hulili a mě napadlo že sežeru brouka. Ale nechtěl sem ho zabíjet tak ho zabil kámoš, na poněkolikátý.......ten brouk ne a ne chcípnout, furt mlel nožičkama. Když nakonec umřel, sněd sem ho! Pak sem si dal eště dva mravence a bylo to ok.
Druhej den sem na praxi něco zdil a po tý zdi lez úplně ten samej brouk jako ten kterýho sem den před tim sněd (sežral). Sem si to v tu chvíli nějak uvědomil, že sem sněd brouka a málem sem hodil šavli...........:-) |
|
|
Dýmy |
Sezeru taky vsechno az po asijskou kuchyn(ani o tom nevime):chef:.Prihodicku mam taky taky-friend potreboval cash asi 50,-,tak ze spolkne zivou zizalu(zabijak) a taky,ze se mu to povedlo.Pobavil nas mrte za blby 50:frog:Bo se mne stalo,ze jsem si daval kakao,ktery tam lezelo hafo casu,tak jsem si ho pekne udelal,zamychal ,tak se napiju a citim,jak se mne hejbe neco v tlamicce,tak ja curina jsem se zakousl a teprve pak vyflusl a oni to byli svabi,ale jeste zili oba-mrte kekes,uz bych si to vice nedal.:teef: Poradny zradlo:popcorn: |
|
|
Torm |
tak to nechapu jak nemuzes mít ty sileny chute:D:D...dam brko..pul hodky pak neco delam...pak zacnuvymejlset co si dneska dam...a to uz pak jede_D od kazdyho neco.:D.....jsem jednou ubec nic nemel..jsem byl línej zajit do wecerky.. a ze to mam sakra daleko..asi 100m:)...tak jsem vzal toasty a na to dal cokoladovou figlu a dal do mirkovlnky..mel jsem teplej toastik z nuhetkou:D vcera asi oplnoci jsem dal spagetky:)..dojedl jsem a ani jsem newedel jak jsem unsul...narocnej den:D |
|
|
|
většinou sežeru co lednice nabízí. ale nejlíp se žere z cizího takže když se vyhulím u tchýně(je v poho a dobře vaří) tak se přežeru a usnu u televize.
je jich doma 5 a jídla mají háfo věčně nejaká buchta..frgál..jednohubky..omáčky.. všechno........ někdy se divím že vážím jen 80kg sežeru vše... |
|
|
fenor |
snad vsechno co je po ruce zvlast kdyz kombinuji s Alkoholem |
|
|
Erixon |
Zrovna si dávám jogurta + syrečky + čokoládu + mandarinku :drools: nechci vidět jak to bude vypadat při cestě ven :D:D |
|
|
Selfik |
upřímně...... dokážu sníst vše co my stojí v cestě, snad i to co bych normálně nejedl, minule jsem snědl maxi balení takových mini perníčků (nejsou to ty s marmeládou uvnitř) a obvykle si jich dam 5-10 a končím (maxi balení = asi 60perníčků :-D) |
|
|
waterpiper |
Prezrali jste se nekdy zhuleni tak, ze jste se v zapeti poblili ? Ja jo a pak nasledovalo jeste hutne srani :) |
|
|
Šafi |
Když to tu člověk pročítá tak se teda dozvídá věci...
Moje chutě se po požití nijak moc nemění, takže když mám hlad tak se najim, když ne tak ne...
Největší zhovadělost co sem tu čet mě přišel toaleťák s francouzkym dresingem...to fakt nechápu jak tohle někdo může požít.. |
|
|
LordFitgerald |
No někteří z vás si dávají dobrý kentusy :) Ale jinak já dnes chtěl dělat brambory (naše rodinný jídlo- chudý ale dobrý- brambory na loupačku, máslo, tvaroh, sůl, připiješ mlíko...) a já neměl tvaroh tak jsem zkusil šlehačku :) Ale dalo se to... |
|
|
Konopnik |
Ja byl s kamosem pred pul h na brcku hned jak sem prisel domu tak sem udelany dve 2mega pizzi o polopmeru tak 40com a vsechny sem je sned a ted mi je blbe a ty pizzi bylu sumkovy :punk: :) |
|
|
MiVenKu |
Mno co se týče přímo nás, tak největší haluz žravka byla smažená tlačenka(na pánvičku: 2plátky tlačenky,cibule,klobáska,eidam)...moc dobré!!!
Ale kámoš jedl chleba se šlehačkou ve spreji nebo vánočku s MÁJKOU...tomu říkám extrém:crazy: |
|
|
Death |
poslední věc co sem snědl nechutnýho byl rohlík s taveným sýrem a horčicí, ale třeba známej jedl nutelu s cibulí takže proč ne? :-D |
|
|
clandestino |
V jakémkoli stavu miluju takový ty kuličky do polívky... Ale myslím, že podivný kombinace jídla nejsou způsobeny hulením, ale prostě povahou... Jak jinak vysvětli, že můj nehulící tata je schopný sníst škvarky s vánočkou... chleba s povidlím... A jednou... přijdu dom, on je u stolu, v ruce rohlík s čímsi podivným.. Když to dojedl, hlásí, že mu to sádlo nějak nesedlo... Později matka zjistila, že si namazal vysmažený sádlo z řízků :D.... Takže hrozný chutě nezpůsobuje hulení, je to nátura :D |
|
|
LordFitgerald |
Dovolím si jemně nesouhlasit... často to způsobuje ten stav... já nikdy nemám tak rapidní chutě splácat celou ledničku najednou teda když jsem normální :) |
|
|
Selfik |
Původní příspěvek od waterpiper
Prezrali jste se nekdy zhuleni tak, ze jste se v zapeti poblili ? Ja jo a pak nasledovalo jeste hutne srani :) |
Jasne :-D celej den jsem nejedl pak si dal navečer kíbl následně jsem skočil do sámošky a koupil si české tvarohové buchtičky a snědl je na posezení o hodinu později jsem je v napřímené poloze ve stoje vyhodil na trávník. :-D |
|
|
400w |
no tak já když už si pokouřim hodně v pohodě tak u mě neni nad ovoce...miluju exotický ovoce a k tomu špeka:) jéé jak já sem dostal chuť na nějakej luxus model a k tomu banán,pomeranč,grep...to zkuste...třeba se to někomu nezamlouvá, ale pro mě je to SUPEER:) |
|
|
LordFitgerald |
Původní příspěvek od hick
z tohodle sem teď sežral ty čokoládový kousky :D |
lol |
|
|
Vietcong-player |
Ani sem netušil kolik mám příhod s hulihladem... kámoši co si u mě dávali buřt-guláš a segedýn můžou potrvdit...
ale asi nejlepší byl jednou můj bratr... přišel po kalbě domů a na plotně měl připravenej nějakej guláš, tak ho sežral a šel spát... mati druhej den volá kde je ten hrnec plnej zbytků pro prase... říkal že to nebylo tak špatný jenom mu bylo divný že tam sou knedlíky, bramdory, nudle a všechno možný... a prase si nakonec taky pochutanalo na gulašku.... |
|
|
FaLda |
Vsechno.....a nejlepe naraz!!:D:D |
|
|
cannabi88 |
to Vietcong: to ještě když jsme začínali žrát ten buřtguláš tak to bylo v klídku,ale pár hodin na to jsme šli ještě jednou na tu samou chálku a k huli hladu se přidal i alko hlad a to byl teprv mazec! Chudák Vietcong po zbytek týdne neměl co žrát :D |
|
|
Dr*Skunk |
Tak poviem vam recept na romsky croasant ktorý si pamätam ešte zo zakladnej školy ktory si pripravovali. tak na pripravu treba horalku alebo tatranku a rožky. Spravite si do rohlika dieru ako na horuceho-psa a do vnutra napraskate horalku tadá a je to hotové_! |
|
|
lysina |
Ja sežeru všechno co doma najdu..dycky musim myt neco v drzce..na tohle je dobry si vzit treba zvejku..dyz uz fakt nic neni |
|
|
mikel |
zdareeec
zrovna jsem ted zhuleny jak prase...dosel jsem z knajpy domu
a tady zeru chleba se salamem.k tomu pernik ten co má často ten bílí bílkový krém a bebečka...
mam takovou zravou ze snad za chvili pujdu okusovat okapy |
|
|
stream |
ja kdyz prijdu domu spalenej jak stika tak moje nejoblibenejsi kombo je Jogurt (klidne i nekolik ) + zbytky od obeda takze vetsinou knedliky a naky maso + chocapic nebo nesquik zalty hezky az po okraj mlikem + nekolik chlebu s marmeladou + par jablek a vyvylit se u telky nebo ke kompu :) |
|
|
|
Chladničku rabujem pravidelne od hornej poličký ktora je vo výške očí takže tam začinam a končím dole pri zelenine z mrkvou v ruke . Ak je chudobnejšie obdobie čo sa týka naplne chladničky ,
tak už som sa pristihol že tupo pozerám na epavit čo je ,ľudovo -rybí tuk.
A tiež som sa už naučil že sa v zhulenom stave nemaju jest nedozreté broskyne ....hodne velké na tak tri kusnutia .Ked som ich zfutroval asi 2 kg prišlo zle ,moc zle .Prehltnut tak velké kusky tvrdého ovocia to ešte ide a zhulenemu jak po masle ale naopak no -strielal som po miestnosti jak rychlopalné dvojča .Na druhý den bola nutná navšteva lekára.
A ako na žravku. Ja tvrdím že Žravka zabija Trawku. Stačí mi vedomie že nemám moc čo hulit a vtedy nežerem .Stači mi jedno susto a opojenie je preč takže si tým ekonomicky/+ - alebo tak nejak šetrím postavu a aj matroš.(Zhulim 2 X tolko ked papam ! ....slavný vyrok nemenej slavneho Otesánka) . |
|
|
PETRON |
Jak psal jirasek nade mnou - zravka zabiji travku, kazdopadne obvykle zeru (-eme) hezky postupne na vystridani chuti - sladky - cokolada - pokud nechcete snist qantum, tak doporucuji min. 50% kakaa; broskve/mandarinky/ananas v pixle; pripadne pomeranc. Slany dle stavu a chuti varit - takze bud nejaky jidlo typu polevka nebo proste vecere (testoviny, rejze, gulas; s masickem, zeleninkou) apod. nebo treba pecivo s nejakou pastikou, kdyz uz sem sam pastika... Kdyz se nechci tolik cpat, nejdriv se najim a pak hulim;) Sladky/slany - cerstvej popkorn z mikrovlnky (ooo happy day;)
Ale chtel sem napsat neco jinyho - bohuzel to nebylo pod vlivem MJ, ale dal bych to i zhulen - byli sme s par spoluzaky/nemi u kamarada oslavit statnici a protoze byli pritomni i 2 rodice, taxe jen pilo a hlavne jedlo - rarasci (kureci obalovane kousky, k tomu dip z tatarky/horcice + nejaky dalsi koreni), plnene buchty a pozdeji doslo i na tatarak - ze pry moc dobrej, taxem poprve v zivote ohcutnal. No nelhali, fakt byl mnami a ja na kary s cca >2 promile nevymyslel nic lepsiho, nez se pobavit reakcema na namazani tataraku na buchtu a snedeni tohoto produktu (v zaludku se to stejne smicha, navic oboji melo skvelou chut tak proc ne, jen jde o nezvyk;P). No zabava velika, skoro nikdo neveril a ja si naramne pochutnal a dobre se pobavil:D |
|
|
bomboliny |
To ja sem byl z jednim pankacem na akci a ten si zahulil a mel hlad tak si namazal chleba indulonou...... to nechapu jak tohle moch snist |
|
|
dokktor |
indulona je krysí ejakulát :drools: to ví přece každý |
|
|
|
Tak indulónu bych si teda nedal.....
Jednou jsem se tak vypápnul a pak dostal takový hlad že se to nedalo vydržet....A začal jsem hleda v lednici:spořádal jsem trochu sirový vinný klobásy,dva studený párky to jsem zapil troškou mlíčka a pokračoval...pak padly dva lohliky s tatarkou a nakonec banán s čekuládovím jogurtem. No dobře mi moc nebilo ale další brčko to spravilo..... |
|
|
cannaba |
jednou byla takova nouze ze sme jedli granule pro psa... no chteli sme to vlastne i trochu skusit, ale hlad byl precijenom vetsi :-D. Ze zacatku to bylo vyborny, ale po 7 granuli prisla strasna chut v puse... bylo mi z toho spatne, chtel sem to zapit, zajist necim jinym, ale neslo to --- ta hnusna chut v puse byla dluho asi za 1 a pul se stratila... ale granule nedoporucuji |
|
|
Slick-ace |
Většinou žádný běsy, dokážu se kontrolovat hlavně by mě ten mix ráno na wc pěkně protáhl. :david: :teef: |
|
|
teflonn |
co je na koleji v ladnicke, to sa zmixuje, hodi na panev a neco z toho bude...HLAVNE JE, AK DATE HOCIKAM DOSTATOK KECUPU VZDY JE TO JEDLE:-D :-D :-D a btw vrele doporucujem : chleba namazat normalnym maslom, na to jahodovy dzem, na to hermelin a CHilli omacku...najkrajsie je ked mate nahodou vela surovin a popri brkach si spravit gurmansky vecer a davat dohromady chute, ktore by vas ani nenapadli...v drvivej vacsine bolo vsetko v tej chvili nenormalny zazitok, neopisatelne chute, ktore vam ganja este viac prehlbila...nech zije ganjahlad! |
|
|
CzechMan |
Původní příspěvek od cannaba
jednou byla takova nouze ze sme jedli granule pro psa... no chteli sme to vlastne i trochu skusit, ale hlad byl precijenom vetsi :-D. Ze zacatku to bylo vyborny, ale po 7 granuli prisla strasna chut v puse... bylo mi z toho spatne, chtel sem to zapit, zajist necim jinym, ale neslo to --- ta hnusna chut v puse byla dluho asi za 1 a pul se stratila... ale granule nedoporucuji |
aneb jak rekl Lister z Cerveneho trpaslika, kdyz si dal sousto psi konzervy:" Uz chapu, proc si psi lizou koule....musi to necim zajist" |
|
|
flySter |
nech zije hulihlad
citronove lizatko s mliekom je pwnz :D
kamarata raz tak susilo ze si nastriekal do huby katchup :D:D vtedy mi to prislo neuveritelne smiesne :D ze by to bolo sposobene zvysenou hladiou THC :D |
|
|
|
jj oblíbené téma, tak hele je to už dávno ale přihodim pár pokrmů který jsme za léta zhulenostních kaleb u mě na privátku byli schopný chramstnout:
1) zmražený rybíz z mrazáku tak jak byl, zhruba celou igelitku ve třech lidech
2) půl rohlíku s taveným sýrem v mikrovlnce asi na tři minuty
3) mísa buráků, každej jsme měli svůj talíř a jak byla tma tak jsme nikdo pořádně neviděli co žerem a když pak někdo rozsvítil tak polovina těch loupacích buráků byla červavá
4) klasika pečivo s kečupem s maggim hořčicí či tatarkou
5) těstoviny s čímkoli co doma bylo(sejra, cibule, česnek)
6) čínské polívky zasucha posypané tím kořeníčkem |
|
|
Creator |
piskoty s pastetou/syrom
arasidy(solene) s dzemom
to su moje najvacsie extremy :teef: vtedy mi to prislo fajnove :leaf: |
|
|
|
|