Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad? - Klikni zde pro originální téma |
mydena |
No,když si to tady tak pročítám, nestačím se divit co člověk dokáže všechno sežrat.Ty úžasné kombinace všeho možného!! Já si pamatuji,že jsme s kámošema jednou jedli syrové hlávkové zelí s kečupem a k tomu sardinky v oleji./Kečupem jsme to "zapíjeli"/ Nebylo to nic extra,ale v danou chvíli to chutnalo docela dobře.Párky opékané nad svíčkou taky nebyly k zahození,ale bolelo mě z nich břicho.Dokonce jsem byl svědkem toho, jak můj kamarád v jednom hotelu v Krkonoších kousal do kaktusu.Ukousl mu kus /cca 4cm/ vrcholku.Je zvláštní co člověk v onom stavu dokáže vymyslet za specialitky:) |
|
|
bubik |
s těma sardinkama si mi něco připomněl - je to asi 20 let zpátky (jsem už postarší pán . aspoň to tvrdí BohouR) jsme se s kamarádem v létě strašidelně zhulili někde na Sázavě. Sluníčko pralo jak hovado a abychom se nespálili, tak sme se namazali jediným olejem, kterej sme měli a to byl právě olej ze sardinek. Když sme pak jeli zpátky, tak nás kvůli pekelnýmu smradu vyfuckovali postupně ze třech vlaků a čtyřech autobusů. No ale hulení bylo dost a tak nám to bylo všechno celkem u prdele.. |
|
|
kowonator |
Ja som raz zozral uhorky s maslom. |
|
|
Drn |
Nejist!!!!!! vychutnat do konce huleni |
|
|
ZMonica |
Drn, jenze kdo proste uz huli dyl, tak bych rekla, ze to nen ze by nejedl, ale proste kdyz ma chut, tak si da jidlo..vychutnavat si huleni..hm..tak si znova zahulim ne? |
|
|
koupala |
Jednou jsem jedl studentskou pecet po nakem moooooc dobrem modelu,byl to tak silny chutovy vjem ze se to neda popsat.
Taky mi moc chutnal chleba s marmeladou a platkovym syrem.... |
|
|
ZMonica |
koupala, ty blaho marmelada a na to sejra..zas takovy nechutnosti..za sebou to do sebe naladuju,a le jinak takhle?..:) |
|
|
mydena |
To bubík::)Namazali jste se olejem ze sardinek,jo? Tý brďo...to je hnus!:) úplně mě z toho ojela zima.Ale to je právě to.Parádní vzpomínka a tuhle Ti jistě nikdo nevezme:):bravo: |
|
|
koupala |
bubiku,to jste smrděli jako tuleni,hehé,zhulení tuleni.
No ale co,rakovina je pěkně zákeřná mrcha a prevence musí být. |
|
|
kestrel |
Když hulim tak žeru hodně moc jídla, cokoliv mámu tátu a asi vás začnu postupně žrát... A když si dám travní mlýko tak žeru jak prase k prasknutí za 3. toky s dobrou kuchařkou a dnes mám 118kg a čim víc hulim tím míň chodim a jsem furt tlustější a tlustější Fastfoody: MCdonaldKFC,Bagetérie,čínská restaurace(doporučuju po bengu)Fastfoody v tesku žeru taky prostě ,všechno dobrý.ale když nemám trávu tak nesežeru skoro nic. |
|
|
sadnbow |
UdL >>>treba zvykacky sou v klidu...;] |
|
|
Johnik |
Včera sme koupili uzený žebra, dali do trouby, potřít marinádou. Mňam. Pak další špek. |
|
|
jestedman |
zrovna sem dojed
krevetovy chipsy s palivou omackou, pred tim sem mel plechovku buraku s kavovou prichuti,
tri brambory jako hlava veliky s tvarohem,
dva kolace,
housku s ovcim syrem a olivama, zapecenou (lahoda)
a asi v deset sem snidal dve housky se sejrem a burakovym maslem.
do toho dycinky jedna sklenenka cokoladky a mylsim ze jeste bude dobrej den, prave cekam na chut. bylo by lepsi nikdy nezacit jist, ale bylo snazsi zacit, ale asi se pobleju. |
|
|
Johnik |
2 jestedman : Výborně, jen tak dál. Přeju dobrou chuť. Už taky začínám přemejšlet, co bych dal... |
|
|
koupala |
2jestedman: Pán je zrejmě gurmán. :popcorn: |
|
|
SperGeor |
Když se zhulím, tak jsem taky gurmán :frog: :frog: :frog: |
|
|
|
Panečku vy jste to GURMÁNI!!!Mě se jednou povedlo sníst vlašský ořechy asi tak s tunou cukru k tomu nějekou nutelu (po ní normálně zvracim) a pak ještě šíleně kyselý okurky,čokoládu a nakonec zase došlo na ten cukr co ještě zbyl všechno bez tekutin!!!Ráno když jsem se vzbudila myslela jsem že jsem někde v nějakým prasečáku!Vše bylo rozsypane a ten cukr jsem měla snad i v ............. JINAK VZSOCE KVALITNÍ AKCE!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
ZMonica |
Dneska jsem treba bylo na číně...moc mi šmakovala..nidky ty poce nesnim ale dneska..jak jinak?:) |
|
|
bubik |
to Jestedman: hele, kam chodíš na ty buráky s kávovou příchutí?? |
|
|
|
ja to resim lizatkama :o) chvili horko, chvili sladko, je to dobry, a navic nevyhulim tolik cigaret... |
|
|
|
...každopádně žrafky mě chytaj, ale to co se mi děje třebas po bílý vdově, herrerovi apod. neni nic příjemnýho, takže je hravě překonávám...
Když na takovýdlech modelech strčim jediný sousto do pusy, mám pocit jako bych žvejkala brouky, mouchy, červy.. a všechna ta havěť jak se mi tam hejbe...brr |
|
|
Dan.Bass |
to Miche : tohle už jsem taky prákrát měl. Přesně, sušenka chutnala jako rkovky brouka a z dásní, nebo spíše se ztředů zubů jako by mně vystřikovaly proudy krve. Asi bych si měl dojít k zubaři :))) |
|
|
ganjoman |
je to jedno (stejně všechno chtná o 300% líp), ale ať je toho hodně :) |
|
|
la resistance |
Mr.ja:jojo,to znam:)
treba tuhle...pridu domu a najednou me prepane neuveritelnej hlad.tak sem si sedla pred otevrenou lednici a ty dobrutky vypadaly tak lakave...nakonec sem si dala chleba s maslem,lososovou pomazankou a hermelinem,pak 4-5kusancu-ale fakt kusancu buchty,to znamena asi 2/3 plechu(btw:to byla ta nejlepsi buchta jakou sem kdy jedla) no a rano me bratr serval,ze sem mu sezrala pulku cokolady,no a kdyz sem ji ochutnala tak sem se malem poblila jak byla hnusna,byla to takova ta nekomercni cokolada ktera ma v sobe naky hrudky jakejchsi tvrdejch kousku...pak sem jedla jeste takovy drobnustky jako jabka,tycinky atd.ale to uz fakt nevim.
myslim si ze takovy mnozstvi zradla je pri mejch163cm docela ustyhodnej vykon...:pimp: |
|
|
jestedman |
to bubik: kavovou prichut maj jenom u cinanu v shopiku, ja to kupuju tady (v nemecku), ale asi se to da koupit vsude, ale je to jako bysis liznul dvojtyho turka a pak rozkous burak, ale lahodny, ani nevim jestli to ma kofein, to by bylo jeste hustsi |
|
|
Mr.Ja |
la resistance
---hele tak to ja takle prijdu domu a prede dverma sedi kamos a rika
"hele mam na zbre" a tak to skourime a ten kluk je kuchar a on nam vzdycky ukuchti neco k jidlu. |
|
|
spiro |
hehe kamos raz zozral vajce na tvrodo vcelku a potom to vytickoval a to vajce z neho normalne vypadlo cele =) |
|
|
Mr.Ja |
jo tak to je husty.A nebylo mu spatne? |
|
|
dalajlama |
tak to ja jsem vcera byl doma a sezral jsem dvoje sardinky a tunáka a to vse zamíchaný do vegetou posypanejch testovin na chlebu s cibulou a sejrem a cesnekem - bylo to mnam a budu na to vzpomínat, neb na dnesek uz na to nemám trávu |
|
|
wendy |
Většinou pridu domu, a tam je neco uvareny, ale stejne si radsi ukuchtim neco sama. Nakrajim si chleby, rohliky a vyndam z lednice marmeladu, hořcici, kečup, maslo, sul, parky, salamy, syry, paštiky atd., proste všechno to zkombinuju...a pak to všechno sežeru...pěkně baravny chleby...a nikdo nechape... |
|
|
prco |
Ked chytim zranice, zozeriem vsetko! Raz som sa na druhy den odvazil a bol som o 4,5kg tazsi! Nikdy sa neviem ovladat a prestavam jest az ked mi je na tycku alebo zaspim. Najhorsie vsak je to, ked jedlo nie je pristupne... Vela stastia! |
|
|
WayOutt |
Kdyz jsem na vrcholu zhuleni, kratce po dobrem jointu, na jidlo nemam vubec chut. Vsechny vjemy jsou intenzivni a jidlo je az ...sproste chutne. Jim dost casto na dojezdu, kdy me raus uz opousti, to je chvile, kdy uz mam stejne po tech 3-4 hodinach ferovy hlad.
Po jidle si cisty stav trochu sedne a prizemni se, to mi prijde jako skoda (vetsinou).
A co jsem u sebe taky zpozoroval, ze dokud jsem zhuleny, nechce se mi spat. Ten stav mam natolik rad, ze neusnu, dokud si litam mezi asociacema =). Kdyz si dam dobre brcko pred pulnoci, do 3-4 jsem vzhuru. |
|
|
oton |
včera jsem si po dvou vodnicích dával škvarky s rohlíkem a pěkně to zapíjel mlíkem, fakt dobrota, a žaludek ten si to jen chválil :D do toho jsem vložil kešu voříšky + buráky, nějaký rajče, sejra s pepřem a zase mlíko, a to raní sraní, to bych nikomu nepřál, tak pozor děcka :D
večer chutná ráno bublá :grrr: |
|
|
oton |
když sem doma sám, tak si taky vařim, a pěkně si to vaření vychutnám, umim celkem hodně jídel :D |
|
|
bazooka |
Většinou něco co je po ruce. Ale jednou jsem si dal rozkrojenou housku
s máslem posypaným kakaem... |
|
|
Anteles |
Myslim ze moje nejlepčí žrafka byla kdyz sem hazel a posleze žral olivi nahazeny do muslli jogurtu, ale v tu chvili mi to vopravdu moc chutnalo. |
|
|
Evicka |
co snim? vsechno, na co prijdu, ale vestinou samozdrejmne cokoládku a gdyz není, staci granko:) |
|
|
moloko17 |
Nedavno sme sly s kamoskou skureni do kaufu, ze tam potrebuje koupit granule pro kocku. Takove ty plnene polstarky a neco hnedeho u toho. V televizi rikaji ze kocky se nemuzou utlouct po tech polstarcich, ale nam spis chutnali ty hnede granulky.Fakt super doporucuju :) :) :) |
|
|
kotlis |
VČERA ZME SEDĚLI S BORCAMA NA STŘEŠE A KAMOŠ DOLEZ ŽE MUSI JIT DOM BO KOUPIL GRANULE PRO PSA.MY SME MU JE ALE WZALI A TESTLI JESTLI TO TOMU PSOWI BUDE CHUTNAT.BYL TO HNUS NAD HNUSY,CHUTNALO TO JAK NAKE SLISOWANE SHITY S CORNFLEJKAMA NEBO TAK.TAKZE LIDI:NEZERTE GRANULE!!!!!:punk: :wink: |
|
|
CarloSSS |
Zrovna včera sme si s kámošema dělali u mě hustou ČÍNU s hranolkama!!!Po dalším špeku ještě PIZZU a po vodní dýmce každý dva míchané párky v rohlíku!!!GOOD ŽRAVKA!!!A ktomu ještě pár Plzní!!!po dalším brku sme vytuhli na začátku filmu!!!Ale spokojeně najezení!!! |
|
|
Šťovík |
z jedné staré knížky o hulení si pamatuju tip na jídlo po kterým se zase tolik neztloustne ani nepřejí:
je třeba cornflakes, pomazánka a kaviár; každý lupínek natřeme pomazánkou a ozdobíme kuličkou kaviáru; takovýchto jednohubek se hnedtak nepřejíte :popcorn: |
|
|
Mr.Chris |
1.Melón so šľahačkou.
2.Samozrejme Tatranka, Horalka alebo Mila.
3. Jogurt "vylepšený" tvarohom. |
|
|
lordWilliam |
Minulej měsíc jsem by s kámošem v Amstru. Vařili jsme si na plynovým vařiči a většinu jsme míchali různý konzervy do sebe, třeba mexickej guláš s žampiónama. Chalupářskej guláš s polívkou, ... a všechno nám strašně chutnalo. jinak když na mě padne žravka a zrovna nic není (na intru častý to jev) tak se chrástáme suchý rohlíky s medem, tvrdej chleba s perníkem, tatranky rozpuštěný v čaji, med s čajem (neuvařeným sypaným) nebo žaludek prostě zaplníme vodou to jsme dělali dřív, do bandasky jsme udělali tak 5 litrůl šťávy tu jsme položili na skříň, lehli si na postel a z tý bandasky jsme natahali infuzní hadičky a jen pili šťávu co samospádem tekla z tý bandasky na skříni, fakt husťárna- klikrát jsem vypil i 4-5 litrů šťávy :-°) |
|
|
smokie4 |
My s kámošema sežerem vždycky úplně všechno a pak je nám krásně blbě. Když někdo náhodou přijdete na způsob jak to žraní zastavit nebo lépe, jak by k tomu nemuselo ani dojít, tak dejte vědět... (odpovědi typu nehul, pak nebudeš žrát neberem, hulit chceme :-))):bandit: |
|
|
pan filuta |
1/4 kila vlašáku + 5 rohlíků, 3 toasty a navrch nějakou velkou zmrzlinu - to je pak 2.den na WC pohoda :-))) |
|
|
WayOutt |
to smokie4 : koureni konopi neomezuje svobodu tve mysli. Jsi-li schopen ridit svou mysl za strizliva, jsi toho schopen i zhuleny. Je to dokonce snazsi, nebot zhulena mysl se snadno zapali a nadchne i pro subtilni podnety. Mysli na neco jineho. Nemej u sebe jidlo. Bez ven, premyslej. Bud sam, jdi mimo lidi, do prirody. Chod nocnim sadem a kur. Vezmi kamarady, dejte speka pred kinem a nechte se vtahnout do deje nejakeho hodne efektniho filmu. whatever. konopi je cesta ke svobode, neni treba se nechat zotrocit vlastni mysli!
=)
P.S.: ani s konopim, prestoze je to nejmene skodliva droga, to neni dobre prehanet. Zivot se vzdy projevuje v cyklech, pocinaje slunecni aktivitou, konce dechovym cyklem. Proto zhuleny vystrizlivi a strizlivy se muze zhulit ;) |
|
|
BomberMan |
Tak já mám nejradši rohliky se šlehačkou...meloun se šlehačkou a třeba ještě těstoviny s medem (doporučuju vyzkoušet)...
Jednou jsem snědl i konzervo našemu kocórovi...ale to už chce hodně odvahy...
Žrádlu zdar!!! |
|
|
Paradox |
Tak to bych mel taky takovy problemek. Tak treba vcera, zpukanej koukam s kamosem na film. Sezeru snad 10 rohliku se syrem a uz mam zase hlad. Pak jsem ale musel jit spat, protoze mi bylo strasne blbe. Kamos se dodival na film a jak vypinal pocitac tak me vzbudil a jak jsem byl asi 10 vterin vzhuru tak jsem neodolal a zase jsem snedl talir spaget s kecupem. Strasne jsem si pochutnal akorat ze moje brich opet bolelo jak krava.......P.S. Sorry za chybicky a za to ze je tohle vsechno POINTLESS :))) BRKO!!! .... haha mam VAS!!! |
|
|
Moriaty |
Ty jo, letos sem voběvil nový hobby. Sedíme celý vodpoledne na chatě u vohnýčku. Takovýho toho pravýho, díra v zemi letitá, pár šutrů vokolo.nasbíráme kopici suchejch klacků a pak rožnim kuřata, cibuly, slaninu, špízi, peču placky a lívance.... a žerem a hulíme |
|
|
Šťovík |
Jojo včera jsem byl na takový malý oslavě narozenin. Seděli jsme na dvorku, hulíme špeky, kolem spousta psů, kluci hrajou na svoje inštrumenty... a uprostřed toho ten nejmenší gril co sem viděl plnej náramnejch dobrot. Kuřecí špalíčky, špekáčky, losos, kapřík a nakonec vídeňský párečky :)
A lednice doma klidně dřímá s plným bříškem, který tentokrát nevymydlím :rocket: |
|
|
oton |
to smokie4: tak na to jak přestat žrát jsem se tady ptal asi před rokem :D a dlě mě existuje jen jedna možnost, ale je drsná, a to mít prostě prázdnou lednici, ale to třeba u mě nejde, když bydlíš s někym kdo se stará o to aby lednica byla furt plná :D
tak že to prostě nejde, jo někdo psal o vůli, ale jak je známo hulčo a silná vůle, tak to moc dohromady nejde, aspoň u mě teda ne!
sice můžeš jít do přírody, nebo dělat cokoliv bez jídla, ale přijdeš domu, seš na dojedzu a máš žravku a už to lítá :D :D :D
tak že jak přestat se žrakou na to jsem ještě nepřišel a hulim už sakra dlouho :) |
|
|
Kristl |
já myslim žeto vůbec nemá cenu se nák omezovat s jídlem, a taky proč že?
zrovna ted sem snědla třetinu pekáče lazání....mňamka :) |
|
|
vrrn |
hmm, dam si lilek lol |
|
|
Hellboy |
Ja zezeru ouplne fsecko na co narazim...tak si dejte bacha abych vas nekde nepotkal...vrrn uz asi dostala taky strach...:)
by the way ... A lilky mi zrovna rostou na zahrade, hec ...ale samo, ze je fsecky sezeru sam... |
|
|
Vecino |
tak to som raad, ze niesom sam komu sa taketo veci stavaju.Ja mam po ceste domov (z baru ) taku malu pekaren, na ktorej je vpohode to ze pecu v noci.Skoro vzdy ked som siel z prace(paraada=chlastat a hulit v bare a este za to byt plateny ) som sa stavil na cokoladove buchty.Jednu som vzdy zozral uz po ceste a druhu som tlacil este v posteli.No je fakt nadhera,ked sa clovek zobudi na zaje!anej plachte od cokolady,s hlavou plnou omrviniek a este s fotrom v izbe, ktory na vas pozera a dobre vie ze ste neprisli domov o 12ej a nevyzerate tak ako vyzerate preto ze by ste sa "slabo vyspali".
NIE VSETKO JE SCHYYYZA
No, a druha vec,ktora uz nieje tak v pohode na tej pekarni je, ze vzdy ked som odtial odchadzal, mal som pocit ze jeden chlap hovori druhemu:"videl si ake mal zas oci?"a podobne.Jasne ze som si myslel ze -serem na to, to sa mi zda.Ale potom sme tam boli s babou.Ja som stal von,tak ze ma nebolo vidno.Uz neviem co si Jana pytala ale co povedal chlapik som nemohol prepocut; Slecna, vy sa tu nemotajte takto neskoro sama.Chodi mi sem jeden narkoman..... ;-)) |
|
|
wolverin |
sice nerobim v tej pekarni ale ja toho "narkomana" s cerenymi ocami poznam :))))) niekedy ho vidim rano v zrkadle ked sa zobudim a niekedy som ho videl rano ked byval somnou na intraku :)))))))))))) |
|
|
wolverin |
pazravka sa da potlacit podla mna tym ze bud na to nemyslite :))
alebo treba zjest nieco rozumne - chap ako ovocie, zeleninu a pod.
podla mna ked do seba naladujem sladke nemam z hulenia fakt nic
a som zbytocne unaveny....a ak sa uz niekto nedokaze krotit treba potom robit VIAC sportu ako hulit a jeto. ziadne problemy s vahou
a clovek potom robi aj uzitocnejsie veci ako len sa dokalit a pozerat do blba :)) |
|
|
hexamin |
so zravkov sa najlepsie bojuje varenim ak zacnem varit tak varim a nezeriem (hehehehe ako kedy heheheh) napr dnes som bol prekvapeny co sa mi zadarilo necakal som ze zhuleny lenivec ako ja vytvori nieco ook ale zadarilo sa normalne sa musim pochvalit no a ja rad stiplave heheheh len ma stale zjebavaju kamarati ked varim ze sa to neda jest |
|
|
Kristl |
no to vypadá celkem dobře :) |
|
|
cannabio |
Hlad je převlečená žížeň!!!!!
Někde sem čet, nebo slyšel, že v pivě chybí jedna jediná složka, která kdyby tam byla, tak na něm člověk přežije bez jídla:beer: |
|
|
wolverin |
no Nazdar to by ale vypadalo - na rano 3 piva na obed 5 a na veceru dalsie 4 , by som asi toho moc nepopracoval :)))
myslim ze tam kde varia pivo ta tak maju :))) |
|
|
Šťovík |
citace: |
Původní příspěvek od cannabio
Hlad je převlečená žížeň!!!!!
Někde sem čet, nebo slyšel, že v pivě chybí jedna jediná složka, která kdyby tam byla, tak na něm člověk přežije bez jídla:beer: |
THC ?
:beer: |
|
|
TheKeptn |
Ted sem daval vrazednou kombinaci , prvni zeleninovou polivku nato pribinak s rohlikem a mlikem a do neho slany orisky potom eidam cihlu 30deka zazdil sem to jednou barilou a svickovou s knedlikem a na zaver jedny bramburky... Pak sem sel na pivo dal brko a mel zase hlad jak svine... |
|
|
Šťovík |
pondělí:
zakouřili jsme (poměrně hustě) na zahrádce jedný hospůdky, následoval gulášek a pivíčka, brambůrky neměli, tak jsem v šest vyrazil domů, tam jsem uvařil špagety a k nim na pánvičce "omáčku" z másla, cibule, lučiny, hermelínu a vajíček (příjemně překvapila), mezitím jsem spráskal pytlík ňákejch gumídků z LIDLu, dojedl jsem zbytek hermelína snědl ty špágy a dorazil se Vienettou...
za tři hodiny jsem se probudil a kolem postele ležela spousta špinavýho nádobí :)
takže vcelku příjemnej večer :cool: :cool: :cool: |
|
|
Šťovík |
úterý:
dvě brčka ve zkušebně, pak kluci hráli a já plul na stejný vlně, pak domů na lečo a k němu tlustej krajíc s máslem a lučinou, pak brambůrky, dojíst gumídkama a zalepit zmrzlinou. Během noci pak ve mě zmizely ještě nějaký sušenky :)
*doma zbyly už jen brambory*
Tak to vypadá když je člověk dva dny zpátky z dovolený, kde se skoro nic nehulilo a ani toho jídla nebylo moc :) |
|
|
Šťovík |
čtvrtek:
stoupnu na váhu a mám o 3/4 kg míň než v neděli :) |
|
|
lordWilliam |
Tady dost dobrý je když se rejžová kaše zapíjí (no spíš zadejchává) oxidem dusným. Jídlo může bejt sebehnusnější ale N2O to všechno spravý a udělá sladčím :-°)))) Náhodou sme na to přišli když jeden kámoš jedl suchej rohlík a chtěl ho něčím zapít :-°)))) |
|
|
Avron |
Ja som urobil jednu dobrotu proste zoberete tvaroh hodite ho misky pridate sol trochu kminu trochu smotany niaku tu uhorku posekanu zamiešate ja som sa toho nevedel prejest.... |
|
|
bBoOrReE |
...na jar som sa prechadzal s holkou(obaja zhuleny)po listnatom lese a ja som dostal chut na bukvicive vyhonky.:)fajne.:)
..holka na nich chut nemala.:):) |
|
|
PiosOne |
no včera večer jsem si dával následující kombinaci:
nanukový dort s příchutí vaječného koňaku
sýr (podobná chuť jako Gouda, ale více "smradlavější")
broskev
opět ten sýr
broskev
nanuk Míša
zase ten sýr
broskev
nanuk Míša
zvláště kombinace broskve a toho "zasmrádlého" sýru byla moc dobrá :) |
|
|
UdL |
Pozor na cornflakes v jogurtu!!! :D
Ani jsem jich nesnědl moc, ale na 2 rohlíky, nanuka, čipsy, trochu melouna, nějaký čokoládový tyčinky a jogurt to stačilo.
Konzumace probíhala večer. Ráno v půl šestý byl nedobrovolnej budíček - bylo mi strašně blbě. Okamžitě proběhla samovolná šawle, druhá při návratu na místo činu, když jsem spatřil v misce ty podělný jogurtový cornflakes! Bylo to peklo!!! |
|
|
Ilek |
Bydlim na privhatu este s jednou buchtou f nedeli vzdy plna lednice a vecir kdyz jdeme oslavovat nedeli tak tam toho moc nezbide daval jsem si este zmrazeny krabi tzcinky,jogurt,balicek bebecek po sleze piskoty s nutelou,jahody s nutelo(to urcite zkuste ) a to se vsechno konalo v possteli takze co bylo dal je jasny dlouhej krasnej spanek ,rano uz bylo o neco zajimavejsi... |
|
|
Jackal |
hej já úplně cokoliv, mně je to fakt fuk, já si dám jak okurku, tak třebas chleba s máslem nebo smažená býčí varlata, jak to na mě přijde tak neznám bratra :D |
|
|
stene |
no koniec. teraz som si spomenul ze som hladny. prosim vas uz nezakladajte teketo tematy :) |
|
|
oton |
to Jackal: hele bejčí nebo prasečí koule jsou naprosto v pohodě! mňam :D |
|
|
lordWilliam |
Včera jsem měl fakt šílenou kombinaci, zkouřenej jak paprika jsem došel domů, otevřel ledničku a začal večeřet. Nejdřív jsem si dal jogurt s párkem místo rohlíku, kterej jsem si namazal Herou (chuťove podobná svíčce) k pití jsem si do sklenice nalil asi 1cm vody a zbytek dolil malinovou štávou. Pak jsem dostal chuť na vajíčka ale nechtělo se mi je vařit ani smažit tak jsem je vyklepl do sklenice a zalil mlíkem. A všechno jsem zakončil mraženejma borůvkama politejma ohřátým máslem :-°)))) Fakt netušímm jak je možný že jsem něco z toho mohl vůbec požít. :-°)))) |
|
|
GODOT |
Minule som zjedol pol hrnca varenych zemiakov. Len tak z hrnca. P |
|
|
DAWEX |
:bong: všechno co tu píšete jsou lubový zhuleno kombinace a tak i já přidám své "pochutinky". zbožnuji křupky namáčené do pikaa, kašičku ze sušenýho mlíka kakaa moučk. cukru a trochy vody, chleba pokapaný magim nebo sypaný vegetou, rohlík s chilli omáčkou, jednou jsem zhulenej sežral přes půl půl kila citronů- docela nářez moc to nedoporučuju, nebo do jabka zapíchat slaný tyčinky, olámat co vyčnívá a sníst to takhle spojené |
|
|
Šťovík |
Chleba s magim jsem jedl ještě dřív než jsem poznal ganju...
Japko s tyčkama asi brzo zkusím :) |
|
|
lordWilliam |
Taky med je dobrej. Včera jsem snědl snad 2dcl lesního. Ještě teď jsem ulepenej, i zevnitř :-°) |
|
|
Šťovík |
phu-t: mě se občas nepovede uvařit tak aby to hned lákalo anebo už mám hlady scvrklej žaludek a chuť do jídla je tatam. To pak joint žmoulám těsně než popadnu příbor.
No a tempo konzumace se pak během jídla znatelně zrychluje :) |
|
|
recol |
jj poznam to :)) zjem vsetko co mame doma. :P |
|
|
Johnik |
My sme včera zabafali a šli do hospody, kde maj obrovský porce. Vepřovej flák se šunkou a sýrem přes celej talíř, hromada hranolek, výbornej sos, na to 2 piva...konec...rychle domu a rozvalit se u kompu. |
|
|
Wýletník |
To ja, kdyz si zahulim, jsem schopen do sebe narvat cely chleba a vypit 4 litry vody, sice me pak pekne boli bricho, ale kdo by se divil, kdyz to do sebe hodim do 15minut. :popcorn: |
|
|
GODOT |
Mam 2 dost blbe zazitky s varenim jedla po huleni takze uz dost dlho sa o to ani nahodou nepokusam. Posudte sami:
1, Dal som si hranolky do fritezy a pak, tak pak som si dal slofika tak asi na hodku. Tie hranolky vyzerali asi ako drevene uhlie na grilovanie.
2, Dal som si varit 3 vajicka do vody a potom som siel von. Nejakou nahodou ,ktoru nebudem rozvijat som na to zabudol a domov som sa vratil zhruba po 2 hodinkach. Otvorim dvere do bytu a tam bolo dymu a smradu jak v udiarni. Z vajicok neostalo nic ine nez daco nedefinovatelne pripalene na dne hrnca. Dym sa mi podarilo vyvetrat do rana ale smrad v byte bolo citit este zhruba po 2 mesiacoch.
Vsetkym kucharom zdar! |
|
|
dave-o- |
Já si myslím že něco podobného zažívají těhotné ženske, když třeba dávají okurky a knim šlehačku.
Jinak já sežeru všchno, psí granule taky ujdou, nevařené nudle dobrý.
Jenom kdyby to tak nezahánělo stavy :( |
|
|
ytsim |
Hej lidi tak sem si tady ted precet (jen mě nák napadlo se sem mrknout) podival sem se na par prispevku a co? no mam hlad... vy muzete za to ze ted du k lednici a nevim absolute co v ni rano zbude. Mate me na svedomi, takhle zrat. Ale na druhou stranu mi to prejte, cirou nahodou sem se zrovna nachomejt k takovy akci doma driv nez sem si uvaril caj tak me uplne cizi lidi zatahli do nejaky hry kdy se pouze bumbalo a pobafavalo z pekny spicku...dobra hra, este skvelejsi atmosfera a ted tu sedim zhulenej na groweru a premejslim co si pudu dat k jidlu zatimco tady dopisuju uz tak dlouhej clanek. no tak zdar, a doufam ze mi ted popral dobrou chut...hej ja sem fakt smacked.. |
|
|
W3m3n0 |
Já sem si posledne dal asi 5 housek s kečupem a braburkama. Je to fakt dobry a vsem to doporucuju... |
|
|
Špičnik |
cus... stavy zraci jsou masakr...uz ani raci nechci vzpominat
co vsechno sem pozrel v techto stavech..
ale ted sem si to vychytal a pri techto navalech chutovych
vln sem si do pokoje zaridil lednicku :crazy:
cest zravce |
|
|
loeX |
já sem jed borůvkový jogurt a ten sem nabíral hranolkama...to samí sem dělal ještě jednou akorát že sem vyměnil hranolky za banán...a bylo to i celkem dobrý jinak většinou když přídu zhulenje tak vypiju tak litr mlíka:-) |
|
|
|
jednou sem jedla tatranku, bože to si neumíte představit jaká byla, vrchol blaha, jen byla zatraceně malá :D ...pak už nikdy nebyla taková :( |
|
|
Landrover |
zhuleni sa namotam aj na stravu ktoru by som za triezva nikdy nezozral ...alebo kexs mi chuti najmenej 100x viac ako inokedy....:D |
|
|
McGregor |
Mno,žravá vede,taky sem se trochu skouřil,došel dom,popad kus salámu,a chleba,a šupky do postylky,jenže sem trochu vytuh,naštěstí přišel asi za hoďku brat,vzbudil mě,dali sme osobáčka,a já zas hurá do hajan,a světe div se,tam nakousanej chleba a salám,jak bodnul:))
Znam holku co si na tejden nemytý pánvy s brutálně přepálenym olejem usmažila lechký bílý jogurt,to musela bejt mňamka:) |
|
|
chemtech |
Precetl jsem si asi deset prispevku a musel jsem to jit na vzduch rozdejchat....tak dlouho jsem se fakt nezasmal.....co to vydat knizne.....nejhorsi je, ze to ani u me neni jine....a zopakovat to vzdycky tak 2-3 krat zadel...... .......... .......... ... .. .. .......... ........... ........ .. .. .. ......... ....... ........ .. .. .. |
|
|
loom365 |
to my vetsinou nez s kamosema nebo s pritelkyni zahulime, tak se snazime pripravit predem neco dobryho na zub (teda pokud to jde) - vetsinou to sou potom neskutecny orgie :punk:
jedna z nejlepsich veci jsou asi banany zabaleny v anglicky slanine a ananas s nivou
banan se podle velikosti rozkroji na 2-3 kousky a obali do platku slaniny a propichne paratkem aby to drzelo, ananasovy krouzek se normalne posype nivou a pak se to oboji hodi na gril asi tak na 15 minut (behem kterejch se huli) nebo dokud neni slanina opecena - DOPORUCUJU :bravo: |
|
|
chemtech |
Mnam, ted jsem si dal takovy ty mikroparecky se sateckem....
tresnova marmelada... mŇam... |
|
|
mino36 |
raz sme sa na internáte s kamarátmy vykurili z ICEu a kedze bol štvrtok nebolo už čo jest a ani načom,prosto žiadny tanier.takže sme zobrali jednemu vyžieračovy knihu z ang. otvorily a tam sme vykidali uhorky,horčicu,kečup,jem-ten sme naberali z pohara uhorkami,lečo,kus chleba a slivkové gule.zjedli sme to a bolo to vyborne,zostal po tom len velký fľak na knihe...:jumper: |
|
|
PsYcHo84 |
jsem jednou s kamaradkou zral chleba s gelem na vlasy a ...
... nezkousejte to, je to pekne hnusny :D |
|
|
|
|