Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad? - Klikni zde pro originální téma |
|
..no a zrovna teď těstoviny (takový ty mušličky) s vajíčkem a buřtíkem pěkně na kousíčky zalitý sojovou omáčkou a pekeně vopepřený ..zakusuju k tomu housku- maxicháles |
|
|
ThomasK |
Dneska že si koupim rohlik a k tomu salámek.. Ok, ale rohliky samý s mákem (mák fuj jsem na něj alergickej) tak sem si koupil sladkej, posypanej cukrem,a 10 deka slaninky k tomu :-) |
|
|
DanekRider |
Nejlepší bylo žrát v čajce zhulený Salko :frog: Otvírák na konzervu a lžičku sem měl s sebou :vampire: |
|
|
jufik |
povetsinou vsechno a pak mi je z toho prezrani blbe :-! |
|
|
|
uprising v BA, okolo 3-4 ráno ma chytil najväčší hlad,samozrejme nič sme nemali, tak som vybehol do tesca. Diabolský šalát a knedla boli jediným riešením, keď nemali žiadny chleba ani pečivo. Kamoš sa tam chcel trochu zohriať, došiel za mnou za 10 minut s plnou taškou úplne čerstvých pečív... ale ja už som bol najedený :) |
|
|
veggxy |
ja bych hulenim lecil anorexii nerikejte ze kdyby je zhulili a pak bi jim dali harlekín a colu to by bylo aby to nesnedli |
|
|
Freyer |
Zmrazene jahody s par rohliky..myslim, ze 3 |
|
|
|
Cokoli se dá požívat a cokoliv po čem se neposeru.Takže kombinace mastné jídla zapít mlékem, kefírem atd...:D |
|
|
easyrider |
Tento thread je neskutecne dlouhy, takze nevim, jestli se muj recept neobjevil v nekterem z prechozich prispevku... :
Popcorn, dat to mikrovlnky:D po tom, co se udělá, otevřít, posolit, a dat tam tak ?50?gramu masla cca., dat znova do mikrovlnky na 10-20 sekund. A zradlo je na svete, slany popcorn NASAKLY maslem no vynikajici.. A navic po jednom balicku jste nazrani na dve hodky dopredu:)
Jo a jinak, kombinacich jidel, ktere provozuji po zhuleni je nekonecne mnoho a urcite se tady uz vsechny objevili:D... |
|
|
nero |
HH kamarád na mně že jeho otčín má rád meloun namazanej máslem a hořčicí zamozřejmně že bych to nedal do huby ale pár minut meditace nad fajfkou dělá divy atak sem to zkusil ZKUSTE DOMYSLET |
|
|
chemický Ali |
Já když chytnu žravou,tak se přede mnou třese celý barák obzvláště lednička ,ale hlavně skrýš pro čokoládové pamlsky! |
|
|
Chachec |
Tak co Já si vzpomínám, tak tenhle tejden sem zblajznul litr mlíka a k tomu zakusoval M&M's, sem tam to ředil pivem, trochu se nafouklo bříško ale hned jak jsem mohl tak sem si dal chleba se sádlem a cibulí k tomu ešte utopence. Ja moc nežeru no :-D, sem už odnaučenej téhle žravky. Když jsem ve městě, tak jednou z pěti zhulených případů si dám václavskou klobásu s cibulí, to je pro me orgie :-p.
Jinak si vzpomínám, že mixování sladkyho a slanýho + dotoho nějáký další blivajz mě není cizí a už jsem to zažil a je to horší jak se vyspat se svojí hnusnou kamoškou :-D. |
|
|
gajdy34245 |
A tak co bylo doma minule sem sned cokoladu a pak sem to jeste zajdel s rozkama a potom sem k tmu pridal vyprazey syr bylo to dobry ale ranoo mi bymo spatne :D |
|
|
mintor |
no jednou tak tři roky zpět, jsem přišel totálně vypučen z hospody a doma mamka zrovna udělala domácí pizzu, na cely plech. Jak jsem to viděl (já pizzu moc rád) vzal jsem nůž a uřezal přesně polovinu toho plechu naládoval asi na tři talíře sednul k telce a celé to do mrtva sežral...jinak u nás se tomu lidově říká "ŽRAVKA" popř. zvěřka :D ale to je spíše člověk co je totální marasník... |
|
|
RadicalEgo |
Vzdycky se snazim "mlsnou" nekrmit...ale kdyz uz neco ochutnam,tak jsem ztracenej!Slany,sladky,slany,sladky,kysely,sladky,slany,...proste vsechno co prijde pod ruku! |
|
|
Piška |
No tak ja at se snažim jak se snažim chutě a hlad mě přemůžou,piju hektolitry matonky nej je lemon,jinak s jidem je to husty,rafaelo a v zapětí kus tlči,nebo jednou sm snědla asi 4klobasy uplně nechutně mastny,jinak nejbrut kombionace byla jogurta sardinkova pasta,mame večnou zasobu bramborovejch tyčinek takže ty sou luxus:) |
|
|
saytam |
No my když sme neměli co žrat tak sem si dal papírek od sušenky a to mě chutnalo... |
|
|
c0ga |
32 plátku toastu 5 balení plátkovejch sejru ,cihla sunky a par chlebu s maslem asi tak 6 ... to byl rekord za vecer no :) |
|
|
PineCone |
Zrovna před chvílí jsem po požití většího jointu během asi hodiny spořádal několik bramboráků se zelím, zhruba 15 deka salámu s hořčicí a chvilku na to jsem vypil několik sklenic mléka s hromadou granka a čokoládových kuliček... :chef: Narozdíl od věcí, co tady někteří zmiňují to sice není takový extrém, ale mě to docela stačí :p: |
|
|
refresh171 |
No veškerý jídla tady asi byly už, tak přidám jen to co mi chutná normálně a pod vlivem 2x tolik a to je vánočka namazaná máslem a kremžskou hořčicí mnam :D, nebo rohlík s nutelou a šunkou..............ale postřech na kterej sem přišel tak že ať jim co jim, vždycky bliju LEČO :D |
|
|
J@m@L |
Ja keď mám doma Chocapic + mlieko, tak proste to je moje... Ja sa toho neviem nažrať... To včera som si kúpil 10 rožkov, ang. slaninu, horčicu a k tomu hnusné maslo z rastlinného tuku... Zjedol som to skoro všetko a ešte do toho som si dal halušky so slaninkou a potom som vypil 1,5l minerálky... Celkom slušné si myslím :D |
|
|
crackonos |
Jeden maník mi včera vykládal, že jak se s náma prvně v životě zhulil, tak přišel dom a měl brutální žravku, včechno do sebe rval rukama nohama a ráno ho prej máti našla spát u ledničky s brutálně zasranejma rukama. -ale nutno dodat, že do toho byl i dost nalitej |
|
|
Slick-ace |
Pávě jsem toho sprasil celkem dost, radši se rozepisovat nebudu. :frog: |
|
|
|
jo to jsem byl takhle jednou doma a byly tam naky (docela stary ale furt jeste pozivatelny 3 hnedy hosky) a mel sem asi 0,5g tak kdyz sem sel na chodbu na bong tak sem si rikal ze bych je fakt nedsezral proste byly taky divny a zmokvany od ty soli (to nesnasim) no a jak sem si dal bong tak sem je sezral ani sem nevedel jak :D zhul je nejlepsi kuchar :D |
|
|
|
Teďka jsem si dal utopence nakládaný v černým pivu+mrtě cibule a mrtě pepře. Má to úplně jiný grády než klasický buřty v octu. Doporučuji všem gurmánům! :D |
|
|
krast |
Kus červené cibule. Nevím proč, ale docela mi chutnala. |
|
|
Terenc666 |
ja když mam hlad tak hned utíkám do buffetu a unás tomu říkáme hladové okno a tam si dam pěkně řizek z hranolkama ale než ho udělaj tak si dam jako předkrm aspoň 2 parky v rohliku.......a pak.........po dobrem jidle dobry šluk |
|
|
crackonos |
Nedávno flašku broskvovýho domácího kompotu, bytelnej zouvák chleba se salámem a hermelínem potřený majonézou a jako zákusek banán s tatrankou, to vše důkladně zalít vychlazeným mlíkem...jo když je hlad, tak dokážu sežrat na posezení pizzu s dvojtou kukuřicí (kolem 150,-Kč,a je fakt masivní), potom to zalít kofolou (dokážu vypít dvoulitrovku tak do hodiny) a ještě na zakousnutí dva KitKaty. Mě živit fakt není žádná prdel. A kámoš ten většinu svejch prachů na akci dá za žrádlo, naposledy hamburger pak hermelín v bulce a gyros na zakousnutí... |
|
|
pic.akolada |
a čo to je jedna pizza bracho?? ked som hladny neni problem aby padli 2pizze na posedenie a zapit to pol litre kofoly... :) |
|
|
crackonos |
citace: |
Původní příspěvek od pic.akolada
a čo to je jedna pizza bracho?? ked som hladny neni problem aby padli 2pizze na posedenie a zapit to pol litre kofoly... :) |
To si objednáváš ty dětský, ne? muhehe |
|
|
CzechMan |
aj kdyz mam hlad /resp. chut :frog: / tak nezeru pac jak uz nekdy nekde nekdo moudre podotknul : zravka kazi travku ;) proste kdyz se nazeru, tak je hned po stavu :( |
|
|
shadowsong |
:) já sem žral pudink s čipsama a celej lovečák s půlkou bochníku |
|
|
Rákosníček |
Původní příspěvek od shadowsong
:)...celej lovečák s půlkou bochníku |
zlatá slova :D lovečák to je slast :D
pěkně rohlíček a k tomu tak stejně dlouhej kus lovečáku a přikusovat :D a ještě hořčici na no to a zapíjim to mlíkem :teef: |
|
|
raStaVK |
tak ja mam rad viac pochodove jedenie :D napr raz vecer:
tvaroh (lebo cvicim )
chlebiky s maslom amedom
chlebik s maslom a grankom :D
cestviny s jogurtom :D
zatim nejaku dobosku :D a
hned som to zakoncil v posteli zaspal som ako maly ::D :rasta:
peace |
|
|
Pflusik |
Nedávno když sme si dělali palačinky se nám stala taková pěkná haluz nevim kam bych to napsal, takže to hodim sem. Normálně sme si bez problémů udělali palačinky, ale co jsme vzápětí nezjistili... naše jediná marmeláda se rozbila a vytekla do pytle, kde byla sklenička schovaná. No co, nalili sme tu marmeládu do hrnku a začali sme jíst. Po chvilce mi něco začalo křoupat mezi zubama, říkám si, no jak se tam dostal kamínek, ale když sem zjistil do čeho sem to vlastně kousnul tak mě to docela překvapilo :D normálně tam byl střep a postupně si začali ty střepy vytahovat z pusy i ostatní. Problém byl v tom, že ta marmeláda byla fakt dobrá a my sme ji tak nějak nemohli přestat jíst, nakonec to všichni riskli a rači přebírali střepy než aby si dali palačinky bez marmelády :D |
|
|
smolky222 |
Minule som si doma dal špeka a robil som prvý krát v živote palacinky :D. Učil som sa aj triky a urobil som dvojity backflip s palacinkou :D. Pre tých ktorý ešte nerobili palacinky odporučam aby ste si to nechali na tie "veselšie" chvíle :) |
|
|
crackonos |
Asi měsíc z5 jsem zvládl za večer sedm kuřecích steaků, půlku chleba a sedm piv...nutno dodat, že jsem měl další jídlo až večer druhej den, protože jsem byl zasycenej z toho masa, že mi to vystačilo na celej další den :-) |
|
|
FatJoe |
Skušam experimenty s jedlom ale to len ked som zhuleny...
Napriklad piškoty s horčicou a kečupom(horčicu doporučujem) |
|
|
palma |
tak treba: konzerva fazoli+bramburky+kecup+tatarka+sunka+okurky+kukurice .... vic toho doma uz nebylo co bych tam hodil a uz tak to vypadalo besne mnam :flick: |
|
|
palma |
nb moje specialitka ae je to na delsi dobu: hranolky se zmrzlinou fakt tje goood :punk: !!! ja snim vse tkze me spatne nebyva ae nvm co vy mno :teef: |
|
|
Viva |
Chtěla jsem napsat co jsem dnes snědla po špeku k obědu, přečetla jsem ten seznam a rozhodla se, že ze sebe nebudu dělat nenažraný prase :D |
|
|
ivory |
tortilly s chilli a Felix kečupom, ten má tú správnu konzistenciu a chuť! |
|
|
Pflusik |
U nás poslední dobou frčí takový kalební jídlo ... normálka chipsy politý chilliomáčkou a kečupem to je potom žrádlo |
|
|
Kapitan nEmo |
Piskoty namaceny do piva :D ale na obhajobu musim rict, ze me kurevsky bolela osmicka a nemohl jsem nic tvrdyho pokousat :D |
|
|
crackonos |
Původní příspěvek od Pflusik
U nás poslední dobou frčí takový kalební jídlo ... normálka chipsy politý chilliomáčkou a kečupem to je potom žrádlo |
Neasi :-) nejsou špatný ani křupky |
|
|
Real-Shit |
Původní příspěvek od crackonos
Neasi :-) nejsou špatný ani křupky |
tyjo tak to někdy zkuste normál. solený brambůrky, pokapaný citrónem a posolený:) celkem žrádlo:) |
|
|
crackonos |
Původní příspěvek od Real-Shit
tyjo tak to někdy zkuste normál. solený brambůrky, pokapaný citrónem a posolený:) celkem žrádlo:) |
Takový brambůrky ála ústřice :-) |
|
|
jozef |
jidlo na cely tyden sezeru hned v pondeli a mam klid. |
|
|
CzechMan |
v tescu sveho casu prodavaly uz rovnou octove bramburky, a byl to teda pekny kekel :D ale tak s tim citronem by to mohlo byt lepsi...... mozna aj s normlanim octem, buhvi co do toho strejcek Teskacek nalil za sajrajty :D |
|
|
Pflusik |
Tykrávo tak teďka sem snědl "něco" a fakt nevim co to bylo jen vím že to bylo v lednčce až uplně vzadu :D a asi to tam nebylo jen tak pro nic zanic |
|
|
MaaaYaaa |
Při odpolednim učení sem se šel posilnit ven :) ... obětí mého neustávajícího hlaudu stole se tak...
...6 kousků luxusních mnou dělanejch perníků:banana: namazanejch mamrdládou od babičky (tou nejlepší co měla z minulýho roku!:heart: ), k tomu 3 kousky bábovky od návštěvy co našim přijela (hmmm..mňamka) s půlitrem ohřátýho kakaa :crazy: a jako hlavní chod dva včerejší karbanátky s čerstvě upečenym chlebem a kečupem...dva půlitry šťávy (jeden jahodovej a druhej pomerančovej se stuuudenou vodou :love: :love: )..pak doject oříškovou čokoládu od Orionu. :goldcup: :winner: :goldcup: |
|
|
Bandita |
podla toho ci som velmi hladny alebo este vydrzim...
ked velmi tak pasteka 6 rozky a pol litra mlieka
ak mam cas tak si oblozim rozky alebo chlieb.
lenze u mna je nevyhoda,ze si nedokazem spravit viacero rozkov a zjest ich pekne pohromade,ale spravim si jeden,ten hned zjem a robim druhy ten tiez hned zjem atd atd...
pravdaze este jogurtik,horalku a nejake arasidy alebo popcorn...potom uz zvyknem byt spokojny |
|
|
repa(outdoor) |
tak naposledy sme skamosem vyzrali puku mekace prislo nas to draz nez samotny paleni ve 2 sme tam nechali necelou dvojku:D |
|
|
|
miluju párky se šlehačkou nebo jogurtem :D |
|
|
Pflusik |
Jídlo co sme skámošem naposledy uvařili bych normálně nejed ani kdyby mi za to zaplatili: po celym dnu na chatě nás napadlo že si dáme něco k jídlu a tak sme vyštrachali všechny možný konzervy a všechno smíchali na pánvi. Podotýkám, že veškerý ingredience byli min. 6-7 let prošlý a to nepřehánim ani trochu :D. K tomu sme uvařili kotel těstovin a snědli to ve dvou.... no na to, že to byla porce tak pro 4 lidi (spíš psy, lidi by to nežrali) tak sme to zmákli celý, to bylo v neděli a blbě je mi ještě teď |
|
|
Marry |
TO když sme se zhulili chtěli sme si uvařit špagety...vedle ležel ananas a tak sme si udělali špagety s ananasovou omáčkou, když sme to druhý den ráno chutnali zrovna dobře to nechutnalo:-D |
|
|
Minus |
TReba Loupak se salamem .. Samotny Granko . Granko s mlikem . Hranolky a na vrch syr , granulovanej caj . Tousty z jakehokoliv peciva ( i chleb jest dobry) , BRamborovy knedlíky plnený uzenym a pocukrovat to (neklabejsi tato chalka )... !!!!! |
|
|
Minus |
houska a na to syr a zapict do mikrovlnky :) |
|
|
RASTA-MAN |
Jednou sme sli s kamosema na dramec a poceste tam sme se tak zhulili a chytli jsme desnyho susaka ze sme sezbirali zhnile jabka ze stromu a okousali jsme je...celkem prdel |
|
|
kostě |
Hh zdar tak včera chleba brusinky tatarka šunka a rajče :D luxusni |
|
|
Hurley |
bramborak se šlehačkou (takova ta sladka šlehačka ve spreji ) DOPORUčuju :) |
|
|
LemonJelly |
Pozdlze nakrojene rohliky, zvnutra roztieralny syr, trosku horcice, na to poriadnu davku udenych sprotov a hore palivy kecup. Odporucam pit s odstatou Fantou. Mnamka :D |
|
|
|
kureci vyvar a do toho 85g cibulove laysky + 4 parky a moooc chleba :bravo: ..... nb nedavno makrela polita kecupem s natrhanym toastovym chlebem a okurky :chef: (bacha docela nebezpecne) |
|
|
Westrip |
nejlepší je si hezky počkat a čekat a těšit se na vysněnou chalku co nejdýl postupem času přibývá chuť i žravka áá co to tu máme XD bramborový salát |
|
|
MarcoMontini |
tak prostě naprosto cokoli....a pak po nějaký chvíli..ležím, je mi těžko a nemůžu se ani hnout |
|
|
LemonJelly |
Napriklad HOT-DOG muhehe |
|
|
impozant |
vcera zhuleny celu milku na useku asi 20m :D |
|
|
durexman |
naposledy takovou vydarenou omeletku :chef: : Vezmeme si poradne velkou panvicku a jedem - 7vajec,kureci sunka(podle miry, ja tam hazel cely baliky bo snim fakt hodne..), knedlik,anglicka slanina,hovezy parky,klobaska,pastika,okurky,syr eidam 45%,houby(zadny psilocibyn !!!), kecup, natrhany toastovy chleb a tje vse .... podavame IHNED s nejmin 0,5l pitim. preji dobrou chut :drools: |
|
|
Voňavé sušenky |
ja casto jdu s kamosem na gyros s (desne hnusnejma) nudlema do jednoho bistra. na zacatku si vzdycky delam srandu z japonky co tam prodava, smeju se tomu na cely kolo a lidi na me cumi jak na idiota. Pak zasednu ke stolu a jim. Strasne nenasytne, nikdy se toho nenabazim, neutichajci hlad. prirovnal bych to k euforii kdyz mam obrovskej hlad a neco snim. V nomhle pripade vsak tu euforii mam celou dobu. |
|
|
Creed |
Dnes večer jsem sežral 200g sušené smetany do kávy... |
|
|
420Floxi |
Jednou (už nevím jaký model .. světe div se)) ) jsem dostal fakt žravku,takže jsem si to od pc namířil k chladničce.
Našel jsem tam asi 3 druhy kompotů,mrkev v plechovce,hrášek v plechovce,mandarinky v plechovce,kečup,tatarku,červenou řepu,vysočinu,nějakej sýr,mléko,jogurt.
vše jsem to nanosil na linku a začal kuchtit.
všechen kompot,hrášek,mrkev,mandarinky,červenou řepu,jogurt a mléko jsem nalil do mísy a pečlivě rozmíchal,hodil to doto lžíci a posunul dál.
Zbytek jsem zpracoval následnovně:
Chleba,na to salám,sýr,trochu č. řepy,tatarku,kečup..na talíř a bokem
Pak jsem si tento skvost mého kulinářského umění donesl na gauč a sežral. Nechutnalo to zas tak špatně,i když střízlivej bych se asi zeblil. Jinak tatarku a č. řepu vůbec nejím,ale prostě byla chuť.
Celé tohle "vaření" bylo doprovázeno řečmi jako "nooo,k sýru se hodí tatarka a řepa a...a.....a......a.....a........" :D
Vyjímkou u mě není ani pojídání papíru,dřeva z tužek,konopného listí,hermelínu (smažený) s různými marmeládami (i nezpukanej mi to chutnalo),psí granule jsem zkusil a takovýhle různý experimenty. Prostě sračky,co bych střízlivej nikdy nevzal do pusy..... :D |
|
|
Pflusik |
Před týdnem jsem našel bráchu chrápat na gauči. V jedný ruce měl sklenici medu a ve druhý rohlík se salámem... |
|
|
|
Takoví kombinace že kdyby to viděl polraich nebo jak se jmenuje tak by ho stoho kleplo :-D do jidla nacpu vše co je po ruce :-D slaný/sladký/hořký/kyselí :-D |
|
|
Sixtyklada |
No jako samo žeru dokavaď mně neni blbě, po brku se to ani jinak nedá :-D
Proto sem teď aspoň přes všední dny začal hulit jen vapo, po tom takovej hlad nemám..
A taky už si začínám dávat bacha na šitový potraviny, jako hranolky a spol...
Řešim to tak, že když už se přežrat, tak něčeho normálního, takže si nakupuju zeleninu, tý sežeru kopici, nebo bílý jogurty, vločky a podobně :-D
Už žádnej mekáč! :-D |
|
|
!ZAU! |
Snim uplne vsechno,ale zhruba cca tejden na z5 jsem to prehnal s množstvím snědeneho jidla,snědl jsem na posezení 4ks uz, kuřecích stehen + 2 kg brambor+cela tatarka(am. brambor takže jsem je ani neloupal,tudis cisty 2kg) :D Ten den jsem zjistil ze zaludek neni bezednej :D jeste ruhej den sem nepocitoval hlad |
|
|
|
tady se člověk nasměje :D
Já mam většinou nutkání něco rychlýho uvařit a vždycky je to ta samá věc.
Kopec strouhanky, několik vajec a hroooooomadu nivy - smícháme, smažíme.
Jednou sem to dal asi z pěti vajec a prožil sem nejhorší noc života. |
|
|
kanishot |
čo všetko ? :D to všetko čo sa mi dostane pod ruku :D |
|
|
Skaff |
Kdybych vám měl psát co za den intenzivního hulení sním tak za 1) mysleli by jste si že jsem nenažraný prase :D za 2) nevěřily by jste mi že tohle člověk dokáže (ještě víc by jste mi nevěřily že vážím pouze 63.5 Kg :D) a hlavně za 3) by jste to četli tak hodinu a já to psal tak 2 dny. Take vpíšu jen pochoutky ze všech nejlepší :
Kakao s moučkovým cukrem (dobrota :D )
omeleta s mangem
všechny druhy salámu + všechny druhy sýru na 3 minuty do mikrovlnky.
Delissa s kečupem (nepřeháním)
Jablko s kečupem (s timhle sem to přehnal, skončilo to až na záchodě )
cereálie s mlíkem s kousky párků...
a stačí, už ted em toho o sobě prozradil dost.. :D |
|
|
fisHunter |
Delisa s kecupem?? Tak to je moc, to bych nedal ani nejvíc zhuleny. Nicméně už nemivam takové hulihlady jako kdysi každých 5 min pro něco dobrého.. |
|
|
|
Nedavno sem si dal doma na balkone kousek do sklenenky a po pul hodine to zacalo. Nejprve cokolada s oriskama na rozjezd. Pak sardinky v konzerve v tomatove omacce a k tomu desne tvrdej chleba, ze by se dal lamat. Myslel sem si, ze mam dost, ale po dalsi pul hodince sem snedl 4 cokoladove jogurty a jak byva zvykem, tak po sladkem je vzdy chut na neco slaneho, nebo kyseleho a nebo neco z masa. Tak sem dal to vsechno, jelikoz sem nacal slane bramburky, zhruba v pulce pytliku sem si dal pikantni utopence s tim desne tvrdym chlebem a samozrejme potom sem ten pytlik bramburku dojedl. To vsechno sem pomalu prokladal pivkem budvarem, jen tak z lehka na chut a padl i litranek kofolky. No to vsechno sem zvladl dopoledne a jedl sem znovu az na vecer. Jeste ze mam kachni zaludek a ruzne mixy jidel a piti mi nedelaji sebensi problemy a to ani potom druhy den na wc :) |
|
|
Bandita |
hocico , postupnost chuti musi ist cez slanu po stavnatu zeleninovu, zapojianu sladkym napojom.
a ked kus pretravi tak 2 horalky s jogurtom a banan |
|
|
|
|