Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 
Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad? - Klikni zde pro originální téma
Alver
Vanocka a salam... mnam
dj dury
nektera žrasa jsou faqt skvělý ulety...ja hodně žeru nejrůznější sýry a k tomu sklenku vina,tak to si opravdu vychutnávám...prostě pohodička...nějakou good hudbu k tomu, svíčka....
Dan.Bass
Boogi, výbornej nápad. Sám nejraději praktikuju dobrej čaj a k němu perník atd. , ale džus bude ještě jemnější a hladivější. Navíc se jisotjistě budu cítiot víc spjatý s přírodou ! jaký jsou dobrý značkykvalitních džusů ? Na penězích nezáleží... Dík...
Lora
ja to delam tak... nechat jednu sklinku dzusu naredeneho s vodou a jednu cisteho dzusu(ten je fuckt fest sladkej).tim mas po ruce i neco hodne sladkyho.ja ovsem mivala vzdycky tak 3druhy dzusu :) a vypiju 1l behem pul hodky :).kupovala jsem ty-nektary,co meli zrovna v obchode(nejcasteji merunka,banan,hruska-ta je tady v aus fest draha :grrr: ).
kmotr
offtopic: Lora Palmerova i s fotkou, to je fakt husty! Bohuzel se nestiham na TP divat, doufam, ze u nas vyjdou cely na DVD.
Mellian
to BigBoogi: a zkoušel si někdy juice z medového melounu? je sice trochu dražší (kolem pajdy), ale stojí to za to. Chuťový orgasmus.....

Jinak nejvychytanější chuť měli preclíky v čokoládě, ale už je nikde nevidím....škoda.
PiosOne
kmotr: TP u nás už vychází (ale jenom s CZ titulky) (myslím, že teď už vychází 2.řada)
ebist
no to já po trávě nežeru jednou jsem vypil
4 plechovky salka
T.C.
Jestli snáníte džus s hustou konzistencí, tak můžu doporučit Carotellu malinovou, je to fakt super.
T.C.
Letos v létě jsme hulili u stolku u stanu měli jsme tam položenej pytlík plnej neuvařenejch tvrdejch těstovin který si hned kámoš cpal hned všechny do pusy, byla fakt sranda na něj koukat jak tam sysluje ty kamenný těstoviny :) A druhej kámoš si zas sypal do pusy Granko a jak měl vyschlo, tak měl celou pusu obalenou že skoro nemoh dejchat tak to pak po našem přemlouvání zapil pivem :)
Dan.Bass
Tak jsem si dneska zakopil tu Carotellu a dost mě vystrašil obsah - míchat mrkev, malinu a cereálie, not kdo to jakživ slyšel ? :D No jestli mi to nebude chutnat, taák !!! ... Jo, koupil jsem rovnou dva druhy a ten druhej je kombinací mrkve, citrusů a banánu... Poláci rulez !
UdL
to Dan.Bass

Jen neboj, na tom se dá dost dobře ulítnout, jak to je dobrý! :-)
Dan.Bass
No dobrá...
ZMonica
Otázka je, jak se druhej den po hulení a tom vsem jídle neposrat..:))
T.C.
Dan.Bass: Já tomu zpočátku taky Ňák moc nevěřil, ale po 3 krabicích vypitejch během asi 2 hodin jsem názor změnil na můj dosavadní, že je to super :) Ale musí se to před použitím protřepat aby to získalo konzistenci ve který skoro stojí lžička :)
Dan.Bass
Protřepal jsem a pak už jen chlastal a chlastal = mňam. Ale každýmu to nejelo jako mě. Těm jsem dal zase jahodu. Pak mě tak ňáko omylem začali strašit, že když toho piju tolik a ještě to tak mixuju, že se můžu posrat nebo se třeba i předávkovat vitamínama. Docela stíha, no fuj. Ale i tak jsme byli všichni strašně zpitý... džusama :D, moc hezkej Silvester. P.S.: doporučuju ještě jahodovej, i od Relaxu je boží. Taková něžná plná a bohatá maminkovská chuť. A ještě je to zdravý. A vůbec, to pak tělu přece nemůže vadit, když mu tam občas dodám trochu jedovatýho THC, jestliže to pak vykompenzuju spoustou zdravejch a prospěšnejch věcí, ne ? :D P.S.S: už se těšim na ten druhej carotellovej druh, nechám si ji asi na ňákou příležitost...
de-pho
žrava
jestedman
polaci tomu říkaj gastrojazda
Johnik
Teďka sem objevil docela mňam věcičku. Kupte si plechovku hrášku ve slanym nálevu, zabafat, otevřít a malou lžičkou začít baštit. Delikates.
de-pho
syrove těstoviny,suchy chleba,piškoty s kečupem
tak to sem si zkusil taky (ty těstoviny nebyl dobry typ):eek:
1eden by nevěřil co do vas všechno vleze
od te doby co sem si to přečet tak se:bong: v tom
stavu jidlu vyhybam.
jednou sem byl dost nemocny dal sem si par pistu
po hodině nanukač pak 0.7l mineralky sardinky
(pro změnu sem se chtěl dobře najist)
a nechtějte vědět co začlo cca za
1 hodinu:angel: :satan:
T.C.
de-pho: Kámo, tak to jsme na tom podobně, já taky už vyzkoušel piškoty s kečupem a pak i s marmeládou :) Ale to jsem nebyl zhulenej, akorát se nikomu nechtělo jít pro jídlo, tak jsme brali co bylo po ruce, znáte to :)
T.C.
Dan.Bass: To seš na tom stejně jako já, asi někdy zkusim kolik Carotelly v litrech se do mě vejde aniž bych prasknul :)
SperGeor
Já hulím většinou venku s bandou. Žravka je pak šílená! Skoro vždycky vykoupím nějaké hladové okno a pak je mi šíleně špatně! Když jsem doma, vyžeru všechno, na co příjdu :-))))))))))))
jojo80
já nemám moc velkej hlad když hulím..ale jakmile zkusím třebas jen chipsík nebo suchej rohlík tak během hodky je na stole obrovská kupa jídla..se vším možným a já už sem sytej..když vařím zhulenej tak ukusuju a to jídlo potom nemá chybu..moje přítelkyně si nemůže vynachválit muj kuch. um když jsem zhulený. přitom zastřízliva neuvařím ani čaj..
Cone
no to se ani snad neda popsat co vsechno clovek sni kdyz ma žravku nebo da.No ja kdyz mam chut tak to stoji zato...
Eli
No ja ked som skureny a pridem domov,tak matka len tak pozera ze co robim!:D
Ked zahulim tak som schopny ziest viac nez dost!!!!!:D
Sakull:)
wšetko možne čo sa len dá ba dokonca aj kombinujem weci ktoré
by som nikdy nejedol spolu....

Napr..: čokoláda+horčica
sewo
ty wole tak to je otazka ... proste vsecko brutalne ... rozok+vegeta+kecup+horcica

ale raz som pozral tak strasne vela hrusiek ze som az hodil tycku a odvtedy hrusky nejem :) ked som zhuleny :) ... ale proste vsetko ved to poznate :)
Jazzik
nejdrsnější věc jakou jsem papal byl had :D, ale nebyl jsem zhulen když jsem to řekl svojí slečně, tak se na mě podivně šklebila :D co je špatnýho na hadovi? chutná jako ryba :) skoro... a říkal si o to, provokatér...
blueberka
kdo by se ji taky divil ... fuj .... :)
já skončila u mořskejch potvor a myslím, že u toho i zůstanu :)
Jazzik
blueberka dělá, že dělá že nedělá :) to je rozmtomilý :D
jaydee
Dan.Bass
Jahodovy relax je uplne skvely.. neni presladeny a je veeelmi osviezujuci..

Jazzik .. hady a podobne zverstvo som skusal aj ja, a mozem povedat, ze odvtedy nemam voci jedlu predsuky ...

inak zrafku mam casto, ale nikdy neriesim veci, ako piskoty s kecupom, alebo cokoladu s horcicou ...

to si radsej skocim do nonstopu a varim, pretoze mam rad dobre papanie ...
Dan.Bass
to Jaydee : Jo přesně tak, hned zítra si ji koupím dík za připomenutí.
tobex
Co zhulenej ale vokalenej dokazu snist veci: treba minulej patek sem si dal misto cibule do ciny banan a nebo jednou jsem si vyndal z lednice prirodni rizky a zral je dokonce i studeny pak prisla matka a rekla ze se musej jeste zapect, tak sem se na ne podival a zjistil jsem proc jsou tak tuhy. to prase bylo snad jeste zivy.
Exodik
Kdyz se vrtaim domu v noci po nejake akcicce, tak prvni co udelamje, ze vletim do kuchyne a s tama tak 0,5 hod nevylazu a jenom kuchtim. Pak to obrovske mnozstvi jidla nanosim ke compu, zapnu nejakej film a zeru a zeru a zeru dokud neusnu. Rano se vzbudim, zhulim a dojim.
jaydee
exodik: taketo stavy mam cez vikend, ked nakupim a akonahle sa vratim z obchodu, tak zozeriem polovicu nakupu ...

potom sa uz iba ulozim pred platno a podriemkavam a pohulujem z fajocky :))
luckyBOB
jednou jsme vymysleli staslivy jidlo na ktery moc haluzi nema....labko s nutelou....:D
Jazzik
taky k jídlu nemám vůbec žádný předsudky, mám kamaráda a ten mi říkal, že jediný zvíře, který fakt nejde sníst je krtek :) pak jsem se o tom bavil s mým profesirem angličtiny (je to brit) a ten mi říkal, že se dá sníst všechno co běhá, létá, leze nebo plave :)
Johnik
Jak to tu tak pročítám, eště tu nebyla jedna věcička. POMERANČ. Já si dal dva takový ty veliký, sladký no to byla slast. Vitamíny do těla. A jinak je taky výborný třeba od Podravky Boloňský špagety nebo od Magi těstoviny se šunko-sýrovou omáčkou ( jako dobrej hostinec ) Normálně uvařit, nechat chvilku stydnout a nasypat do toho strouhanej sýr a zamíchat. Lahoda.
jaydee
Johnik .. citrusove plody maju detoxikacne ucinky .. tj .. skor ti skoncia "stavy" ...

oblubene je to napr na parties, kde ti daju, ked uz nemozes slice z pomaranca (skusenost z Roxy a viacerych ceskych klubov (u nas sa to nerobi :-/))
Johnik
jaydee: To je sice pravda, ale me to zklidní jen tak nepatrně. Spíš se s nima cpu už ke konci stavu, v hubě sucho a kdybych sežral něco sytějšího, tak asi prasknu. Včera sem uvařil hovězí gulášek, do toho těstoviny, no dobrota. Zravky sou hustá věc.
Flipmode
Ja se svym zaludkem jsem proste schopnej snist uplne vsechno-nejprve bramburky,pak nanuk,pak maso, pak cokoladu....proste v nekterych chvilivh bych snad fuckt snedl vsechno na co bych prisel...
LuB
Naposledy: Banán s hermelínom
A inak asi všetky druhy sýrov (s hocičím alebo aj s ničím)
A samodzrejme dobré gumené alebo karamelové cukríky
marceloid
vykúrený človek dokáže zjesť naozaj všetko...mne sa podarilo jesť slané zemiakové lupienky s medom....ozaj úžasná kombinácia......preto je najlepšie sa pred pofajčom riadne najesť a potom mam pocit, že mi fakt nič viac netreba........
Bulb
No ja sežeru co se dá ale mam cool kámoše co je fakt hovado... Ten si udělá k pití kakao a do toho snad všechno co se dááá - např. sprite, hafo štávy apod... K to mu přikusuje chleba s kečupem.. na to čokoládu... fakt husty divím se že mu z toho jěště nebylo zle :)
vždycky ve středu v noci jezdím autem řádně zhulenej z putyky a pokaždý se stavuju u OMV pro nějakou ňamku. A tuhle jsem dostal stašnou chuť na zubní pastu Signal (takovou tu se třemi proužky). No a než sem se dostal domů, tak sem jí sežral skoro celou (zakusoval sem jí samozřejmě slanými kešu).
Mazz
Ty navraty domu z kaleb v noci sou mi dobre zname a pokazde umiram hlady, obvykle snim salam s kecupem a takovy mnamky ale zrovna nedavno se mi povedlo neco spesl. Mam totiz hrozne rad syry, hlavne hermelin, smazenej je proste k sezrani. Mno a jak jsem jednou prisel takhle domu, po par specich, par litrech piva a par panacich rumu, dostal jsem napad ze si jej usmazim, vsechno sem si nachystal, obalil sem si jej, zacal sem smazit ale v tu chvili sem se rozhodl ze se mi chce strasne spat, tak jsem se na to proste vysral, polousmazenej hermelin(jen z jedne strany) sem vratil do krabicky a dal zpet do lednice a sel sem chrapat. Druhej den me mati nemohla pochopit o co ze sem se to jako snazil... Holt nekdy unava vyhraje i nad poradnym hladem.
Miky_007
Tak to já,když přijdu domu totálně načazen,tak musim mít cokoliv,co obsahuje co největší množství cukru.Je toho doma celkem dost,ale většinou udělám totální nájezd na ledničku a žeru co mi přijde pod ruku.Absolutně nesnáším rajčata....To byste nevěřily,jak jsou v nouzi dobrý...:death:
ddt
Tak ja som minule zozral poltyzdennu davku karfiolu. na druhy den som cely den presral cio som to daval von zo seba. To bolo naozaj krute
Shadoow
Když príjdu domu uplně na kaši tak pul hodky sedim jen tak na židly ale pak
dostanu takovou žravou že když pak matka přide dom tak se diví ze tu neni nic k jídlu. ve většině případú si udělám hranolky a na ně naleju všecko co teče takže to je taková břečka ale já mám strašnej hlad tak to sežeru a většinou druhej den sedim furt na hajzlu a seru a seru......:D
Emil Haluska
Muzu doporucit: merunky s kecupem, zapit mlikem. A pak nasledna prokladana sladky, kyseli, slany, atd. dokola az do uplneho vycerpani.
Zdarec
Johnik
Pořádně propečený šunkofleky pokapaný magim.
C4iN3
nedavno se mi stalo, ze sem se pri zravce prezral :) , celkem rarita
- parky, klobaska, sunka, madeland, rohliky, chleba, fidorka, olivy, brusinkovej dzus (mnam), vino

vyborny sou spagety se syrovou omackou

peace
Johnik
Tak to se mi nedávno taky stalo a já to eště zapíjel šťávou. Během chvilky sem se poblil. Fakt nic moc.
Dan.Bass
Já se přežeru vždycky...
ZMonica
kdyz jsem byla fakt hodne vypalena, zjistila jsem, ze umim dokonce i varit..:)
replikant
Jooooo, macata diskuze!!!

ja sem si zakazal zhrafky a zhubnul sem 10 kg za mesic. (teda skoro :-)))) ale fakt je ze cejtim jako kdybych vodhodil tezkej batoh kterej sem vsude tahal.

Fuck off zhrafky! Docela mi hodne pomaha huleni (ciga i dalsi ganja), cafee, a misto zhrafky radsi poradnej orgasmus.

Ale recept vam taky muzu dat. Jednou sem priletel domu a prepadla me chut na uplne vsechny chute. Dobre....vybral sem lednici a vsechno to pretavil do husty kase a tu sem dal na pul hodky zapect do trouby. vynikajici. chyba byl jenom ten jogurt s zivou biokulturou, a tvaroh kterej sem nastrouhal navrch (myslel sem si ze se asi roztece jako parmezan) Bakterie z jogurtu zesileli horkem a vytvořili v hmote bublinky. Tvaroh uplne zmutoval. Ale statecne sem to sezral, bublinky prijemne simrali na jazyku a patre, a pak sem to vyvrhnul. :-(

Jo a nejlepsi namka je hodne hustej juice (hruska, meloun, jahoda etc.) pul na pul s vodkou vse podchladit rozsekat s ledem a porci ledu navic. hmmmmm.....kuuuul. KURWA. k tomu nohy pekne nahoru a nejakou hulici mjuzik. Kampaxe sere nejaka zhrafka.

Jo, chtel sem se zeptat zkouseli ste nekdy kombinaci zhrafky s promitanim filmu Velka zranice s Mar. Mastroianim????????
Mimochodem scena kdy Hanak v Ceste z mesta zere vohorelej klacek anebo listi taky neni k zahozeni.
replikant
to ZMonica,

wopravdu umis varit? A nechces si me vziiiiit? Growerka krizena kucharkou je muj zivotni ideal.
ddt
Este ma napadlo, ze vyborne chutoa bompari, alebo hrozienka susene, alebo tak ta sladucka instantna ovsenna kasa. mnam
na zahodenie nie je ani taky vyprazany syr s tatrkou a k tomu hranolky s kecupom, clovek sa ma problem ovladnut ked je cisty a nie to uz ked je "high"
muminek
:-) Viděl jsem jednou na vlastní oči kámoše jak se cpe houskovejma knedlíkama který si mazal medem jako chleba. Když jsme ho na to upozornili, tak říkal že mu to strašně chutná. Za další půl hodinu říkal, že už mu to nechutná, ale krmil se porád dál. Yo nemáme to lehký ;-)
brtinka
S kamošem sme baštili psí granule. Supr, doporučuji!!!
steve
a jaqé jsou a si kočíčí czo? :)
brtinka
Ty sme nezkoušeli, ale těch psích sme dohromady zkrmily takový dobrý kilčo a půl...Někdy těm čoklům aj závidím, jsxi pochutnávají, je to fakt labůžo!!!
downer
ja sem zkoušel sežrat cigáro. To je ale pochutina...
SperGeor
No psí čokoláda se taky dá....
Johnik
Čabajka, grilovaný křidýlka, grilovaná klobáska a pomeranče. Mňam. A taky sem byl pozván na jednu akcičku, velikej raut, žrádlo a pití pěkně zadara a eště ty stoly doplňovali. Dali sme 3 ( slovy čtyři ) brčka, žravá, všude vokolo jenom žrádlo, můžete všecko sežrat. Jedním slovem RÁJ. A taky že jo, druhej den se vážim a mám vo 3 kila víc. Ale pochutnali sme si.
jaydee
Brtinka, SperGeor ...

Psie granule a psia cokolada ??? ako to chuti ?
bubik
předevčírem sem objevil naprostou bombu - v jedný večerce na Žižkově maji AUTOMAT NA BURÁKY Padá z toho v maličkejch plechovkách asi 8 druhů buráčků (v medu, slaný, v cekuládě..) + olivy s feferonkou + pistáááácie. Jedna hra je za dvacku........nechal sem tam 240..........!!!!!!!!!!!!!§
To: Jaydee- Není to špatné, chutná to jako nějaká starší čokoládo+ještě něco........ Ale když jsem spálený, tak mi je jedno jak to chutná, hlavně, že se to dá jíst. :-)))))
jaydee
no ked z toho nezdochne pes... :)
ZEta
Když jsem začínala brčkovat, tak žravky byly:D
Ted, když se zhulim, tak uz skoro nic nejim, musim mít jen dostatečnou zásobu dobrých džusů kvuli vyschle puse - znate to ne. Ale pri predstave, ze v ty svy zhulenosti jeste neco soukam do pusy, musim to dál rozžvejkat, pak polknout a znova - proste mne to vubec nelaka, Možná to je jen velka zhulenecka lenost - jit neco hledat k jidlu, Nevim...
Ale po zhuleni už skoro nic nejim
sumer2
kdyz nic neni v lednici tam skousim veci jako napr. zradlo pro ptaky, psy...
Johnik
No a taky třeba kompoty nebo nějaký ovoce. A paprikový Chio chipsy...
SperGeor
Sníst se dá všechno- čím víc kalorií tím líp :-))))))))))))))
Dan.Bass
Zkrátka je nejlepší přejíst se něčim ultra zdravym (ovocem či zeleninou, nebo třeba bůčkem...)
replikant
Tak jak sem tady nedávno machroval jak zvládám žrafky tak včera sem ji nezvlád (Polární záře).
Utratil sem skoro 2 kila za čerstvý (skleníkový) jahody. Ale stálo to zato.
Aktuální výčet potravin snědených od 21hod. jsem 170 krátkej a ráno po očistě 62kil hmotnej: tyčka celozrná v jogurtu, talíř cestovin v paprikový omáčce, sušenky bebe dobré ráno kakaové 50g,zbytek bebe dobré ráno s mliekom z južných čiech, voda šťáva 0,4, stehno ze slepice z paprikové omáčky, jogurt s myssli s piškoty, jogurt jahoda s piškoty, (piškotů celkem pitlik 132g, alpenvollmilch schokolade mit haselnussen 50g,další 0,4 voda ščava, chleba s margarinem a plátek uzenýho sejra, voda šťava 0,2 a eště plátek uzenýho sejra sólo s vokurkou...teď du smotnout No. two, uvidíme, co s načatym večerem ......
jo, dopsáno ve 22.17
Dan.Bass
to Moriaty : a teď můžeš pro změnu zkusit uvést třebas celkový časový úsek strávený na WC či hmotnost vyloučené látky... A jinak, moc pěkný, my hubený žerem nejvíc. Má skvělá kámoška, platonická láska a krásná štíhlá dokonale tvarovaná Míša toho sní někdy víc než já. Potěší ji, když ji pozvu na svý utopence. A vůbec, je skvělá. Offtopic...
ZMonica
co příjde pod ruky to jde do huby:)ne?
SperGeor
Souhlasím.......všechno se dá s THC v krvi sníst (no skoro všechno)
ZMonica
Spergeor: jo zas tak všechno to neni..:)já bych se třeba zblila po játrech!!:)
Johnik
Tak jí včera nakupoval v Carrefouru a doma sem sežral 4 rohliky, maj tam takový velký, křupavý, pořádně slaný a na ně čerstvě nařezanou šunku. No to byla dobrota. A k tomu 10 grilovanjch kuřecích křidýlek, čabajka a opečený brambůrky. No to se ale máme...
superiority
Tak to ja sem wčera po přišla domu, a ptam se co je k jidlu? Babička mi odpowěděla že jsou knedlíky a já jak měla hroznej hlad tak sem si knim nenalila ani omáčku,protože se mi zdálo že to neni omáčka ale krev, a sežrala sem jen tak nasucho 8 knedliku,ale to nestačolo! Pak sem si dala 2 jogurty a ještě chleba s maslem.....ale bylo to furt malo..našla sem doma nějakou pomazanku tak sem si ji namatlala na 3 rohlíky...to mi stačilo ufff.
Šla sem do pokoje si pustit nějakej junglík. To sem ale neměla dělat normálně se mi zdálo že mi podle tý hudby roste břicho a pak sem ho měla jak míč....FUCKT ošklivej haluz.Vzpla sem to a bylo to v klidu...
Tak nezapomeňte! HULTE A JEZTE!
PEACE
superiority
NO tak to ja wčera po hulení přišla domu,, ptam se mami co bylo k jidlu a wona řekla že rajská. Nandala sem si na talíř 8 knedlíků, ale nebyla sem schopná si na ně nalejt to womáčku! Já sem fakt místo ní widěla krew! Tak sem je sežrala suchý ale to fakt nestačilo...wzala sem si 2 jogurty ...taky nestačili! Namazala sem si chleba s maslem, nestačil. Wydala sem se zas do ledničky a našla tam pomazánku, namatlala sem si ji na 3 rohliky a šla si pustit junglik...To stačilo! Žrala sem žrala a jak začala hudba hrat tak mi stwrdla huba a už sem do sebe nic nedostala. Takže až mě to zas chytne tak wim co mam dělat!
PEACE a hlavně hooodně HULTE a jezte!
Leli
Vsechno na co prijdu.... fakt vsechno..... a nigdy nëmam pocit sytosti a zeru porad az k prasknuti.... super se takhle nadlabnout a jit spat...:punk:
SperGeor
To:ZMonica
Játra je v klidu....-jako všechny vnitřnosti :-)
Já zase nejím sýr.......nevzal bych ho do huby ani za kilo skuna-no tak za kilo skuna asi jo :-)))))))
ZMonica
Sper Geor, sejra?Mnamky..milujui hlavne sirečky..:)Nedávno jsme si je s mladym v náladičce koupili ale pak jsem na sebe nemohli ani promluvit..:)
tak fakt nej nej nej hnusnější jsou" Lázeňské oplatky čololádové LIGHT bez cukru" dala mi je babina jako darek že přijela z lázní, a vtý urputni žravce jsem skous a už bych to do huby nedal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oton
taky jsem včera nezvlád žravku a to jsem měl jen dvě brka večer a pár piváčků, vona se ta žravka s pivem násobí :D

sežral jsem: několik mnoho smažených býčích koulí (to byla dobrota), chleba, sejra, kečup, tatarka, rajčata, vokurka, salám, naložený hříbky, rohlík, sůl, pepř, jogurt a pak jsem ležel na gauči a pomalu praskal, vypadal jsem jak nafouklá žába :D holt žravka je kurva, ale tohle už se mi dlouho nestalo, celkem je poslední dobou v pohodě zvládám

víte co je nejvíc v prdeli, když máte plnou ledniču, to je pak sex s lednicí...

to host: no sladký nežeru ani když jsem zhulenej, nějak mě to nebere, tak že ty oplatky bych do huby taky nestrkal :)
sadnbow
treba neska rano sem si po ranim scunku dal 2 tousty pak sem si objednal pizzu mezitim jeste padla jedna tatranka po pizze sem si dal si pul hodky prestavku ale pak me to zase chytlo takze sem ¨si jeste nalozil maso a 5 knedliku a pak jeste 2 palacinky a nasledovalo asi 3 hodinove bezmocne lezeni u televize proste odjeb...
dote
Ja sem zhulenej mel tresku a hranolky a zapijel sem to cokoladovou kasi(4lzice cokolady,2lzice cukru roztaveny maslo muzu pridat snih z vejce nebo treba zloudek dale rum a mliko a daj se do toho dat banany nebo ganja nam nam¨)
kusher
vcera jsem prisel k ranu domu a mel nemaly hlad...doma ale tradicne nic nebylo...tak nezbyvalo nic jineho,nez se pustit do merunek a prikusovat k tomu chleba s tatarkou.v tu chvili jsem mel ale pocit,ze sem v zivote nic lepsiho nejedl...pak jsem jeste premyslel nad zradlem pro kocky...ale takovy hlad jsem zase nemel...:)
dote
zradlo pro kocky v konzerve je dobry hlavne treba s pecivam muze se namacet do ty stavicky
Johnik
V sobotu más porazil Jack Herrer a nevimjak sme skončili v mekáči. Jejda, to byla dobrota. Menu za kilo a jako jo. A stejně sem pak doma eště sežral 10 kuřecích křídel.
ZMonica
otázka je špatná..co dlěáte pro to, aby jste to všechno nesnědli??
PiosOne
otázka zní..chcete při hulení nejíst? když se to nějak extra nepřehání s množstvím, tak proč si nevychutnat nové zajímavé chutě anebo ještě více vychutnat stávající?
ženský mají divný chutě když jsou těhotné, ale co máme dělat my? zahulíme si :pimp:
devnul
Najradcej mam cukriky a vychutnavam ich chud dlho a dlho
sadnbow
no ja mam jednoduchuo radu na to aby clovek nepodlehnul zravce...proste nic nejist ani nepit protoze jak jednou zhuleny clovek uciti tu blazenou chüt tak uz stracen.....
UdL
Sandbow: s tím pitím to je teda horší... Nevím, co kouříš, ale já mám vždycky totálně sucho v hubě, kolikrát se mi i lepí jazyk na patro a nejde mi moc dobře mluvit... :-) Tak chválně poraď! Dá se to nějak wochcat? S tím jídlem to je pravda. Dá se to vydržet do prvního ochutnání, pak se většinou dějou drsný věci, hlavně na noc... :-) Už se mi i stalo, že jsem se přežral tak, že jsem nemoh´ ani spát a druhej den jsem v práci jen lítal a lítal na dabljůsý... :-)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma