Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
Povolání kuřáků marihuany - Klikni zde pro originální téma
PiosOne
Vepište své povolaní plus krátký popis svých hulících aktivit v něm.
PiosOne
Takze ja zacnu. Na vizitce mam "Spravce pocitacove site", tak to asi bude pravda. Vetsinou hulim kdyz jsem tady pres noc a delam veci, ktery nejdou delat za provozu (restarty serveru apd.). Ale poslednich par tydnu testujeme s kamosem svoje sklizne a sklizne nasich dlasich kamaradu. Takze ted tak 1x2 tydne dame brcko a pak je mazec. Posledne jsem tak brutalne nastavil AVG vsem uzivatelum, ze jsem to dalsi den daval asi 2h dohromady.
Vysmátá cyklistka
Já su snad údajně business executive ve venkovní reklamě, nebo co.
V práci zásadně nepálim, protože to bych se tady pak musela rozbrečet, a asi bych nebyla k utěšení.
Projevuju se však jako zástupce Poznání: mám tu kaktus, co se jmenuje Kaktus a každé ráno ho nahlas zdravím, večer se s ním loučím a líbám jeho nádherný dlouhý listy ( je to děsně zvláštní kaktus).
Když je léto, dávám Kaktusa ven za okno na sluníčko, a tuhle když pršel ještě takovej ten teplej déšť, vyklonila jsem se z okna, Kaktusa v nataženejch rukách, déšť mu stékal po listech a já křičela: tohle je déšť, Kaktůsku, tohle je déšť! Není to krása?!
Lidi okolo pak na mě ještě tak pět minut po tom mlčky koukali a nebyli schopný slova.
Vědi, že kouřím, zas tak moc se tím netajím, ale zase mě znají jako milovnici přírody, ochráňkyni zvířat a velice klidnou a přátelskou osobu, a tak dělám marihuaně dobrou reklamu.
blou
Ja jsem malir/lakyrnik na vlastni noze.Pri praci nehulim,protoze to u me vede ke snizeniho pracovniho vykonu,neli k uplne zastaveni prace.Ale pri administrative si nekdy rad pokourim. Komunikaci se zakazniky se ve zhulenem stavutaky vyhybam.
Hullto
Sem v důchodu.......
maslox
No ja jsem prach obycejnej studentik na streni umelecky. Ve skole [na zahrade] si klidne zapalim jointika [je to spis previdlo]. Uz jsem se s tim naucil normalne komunikovat.
Je to velka pohoda a jeste me za to nigdo nezprudil...
hh-top
Já se živím tím, že se práci ze všech sil vyhýbám a prchám před ní. Když už mě ale někdo dohoní, tak si musí připlatit a nebo mít něco moc zajímavého. Jsem velmi dobrý překladatel z angličtiny a když si dám brko, což jest "All the time" jsem ještě o fous lepší.

It's hard to be humble.
immolator
já sem taky student, učitelé maj podobný kecy ale občas si před školou či po škole pěkně zahulíme a je to pohoda :sun:
oton
no momentálně dělám něco jako "počítačový technik" ale už sem taky dělal tyto profese: hospodskej, řidič, truhlář, elektrikář, palič, kopáč a čurák pro všechno (ty poslední dvě profese za studenskejch časů :-)

a hulení v práci, zásadně to nedělám, protože mě pak nebaví práce a musim zmizet někam pryč, tak že v práci nikdy nehulim, ale mimo to je jiná :-)
Mdick
Já pracuju v jedný takoví tý firmě co vyváží popelnice - vyřizuju pro ně různý povolení - jezdim po úřadech - vyřizuju stížnosti. Nehulim při tom, myslim že by mě ty různý úřednice asi nezkously. Jedině někdy takhle vodpoledne když je klid a můžu nerušeně pařit na PC tak to jo.
Roman Dirda
Já studuju VŠ a zatím jsem ve škole nekouřil protože se mi zdá že jsme tady v ročníku(asi 200 lidí) huliči jenom dva a to se mi zdá trochu málo na dobrou zábavu.Jo,to na lesárně nebo na pajdáku jsou lidi co jsem potkal v lese na lysnách a ten z pajdáku přede mnou těch lysohlávek snědl 108 takže bych řekl že mládež bude mít v takovým člověku dobrý vzor.:)
bukowski
Pritom se kourit neda to je asi kazdymu jasny.
crap
Student IT. To znamená, že se tvářim důležitě, pořád hulim a jinak se flákám.
pan dan
Ja jsem vyvojar dynamickych internetovych aplikaci. Stavim programy, jako je tohle forum :) Delam v PHP+PostgreSQL, v praci si obcas dam (1x za mesic), po praci imrvere, ale v praci na to musi bejt cas a mel bych tam bejt sam. Konopi snizuje muj vykon, jde spis o tlemeni se na zdrojak :wink:
tomy
ja som sietovy admin. v praci pohulim vzdy ked je to mozne (ak je co ) A POTOM JE TO TA NAOZAJSTNA ZABAVA. v praci vacsinu casu quakujem alebo kauntrim takze pohoda NEE.
Tauron
Ja osobne studuju (FIMUNI) a predpokladam, ze jeste dlouho budu :-)))
Cadit ve skole se moc neda pak mi to moc nemysli, igdyz vcera sem tu matiku po cadu docela chapal :-)))
Savky
Tak ja to mam zatim pekne na pohodu. Rano chodim na 4 h makat do Globusu tam si dam vecinou brcko no a potom se rozhoduji jestli pujdu do skoly ... zalezi na tom jestli kamarad odpoledne ma cas nebo ne vecinou ma takze diky jemu a slizni jsem uz 14 dnu nebyl ve skole sakra :confused: Do skoly chodim pouze kdyz jsem vecer s mladou to zasadne nehulim !!! Kdyby si nekdo rikal jak tu skolu muzu zvladat takhle tak mam vysvetleni: Skola je to soukroma a ja tam chodim na nastavbu a to jeste k tomu odpoledne. Chozeni za skolu jsem se naucil na stredni prumyslovce kde me taky potom ty svine vyhodily ... tak jsem si dodelal ucnak ... sem se nejak rozkecal plno veci tady ani nepatri no aspon vite jak zije jeden JIM tady v Opave. Cusek!
kastan
FUCK ARMY!!!

cau savky,jsem taky s opavy(kam chodis smazit)
momentalne slouzim vlasti,zasrana civylka ve zdravotnictvi,obcas zahulim v praci ale jak tady nekdo uz psal nebavi me to a casto prevazujou myslenky k uuuteku,tak radeji cekam na vecer to je pak vychutnavka...
--------------------------------
KDO NEHULI AT BULI!!!
--------------------------------
miki
ja sem ze servisu jednoho velkoobchodu vypocetni techniky, v praci bych si asi nezapalil, pac co vim tak tu sem jedinej hulic a to neni dobry :)
Maggie
Já mám na starosti marketing naší firmy a do práce travičku zásadně netahám, neb by to nedopadlo dobře. Snažím si užít akorát tak o víkoši a nebo na nějakym dobrym junglíku..:-)
Seedmaster
Mam na starosti rostlinou vyrobu jisteho moravskeho zemedelskeho druzstva/seedmaster/.Je to obor memu srdci blizky a delam ho velmi rad.Pokud sem v terenu,obvykle hulim.V kanclu do de dost blbe.I kdyz i tam se obcas da.
Rostlinam zdar!!!!
SEEDMASTER
Daniel
Já jsem plánovač pro jednu zahraniční firmu.
Vlastně zodpovídám za to, že borci od strojů udělají zavčas to a to. Jenže na to nemám skoro žádnej vliv.
A teď z toho mám navíc depku, no bomba, to se vám povedlo!!!
V práci jsem zahulil asi desetkrát, před ní snad stokrát. Ze začátku to bylo dost hrozný, furt jsem si plet slovíčka a zapomínal jak o závod. Pak se to ale nějak změnilo a někdy mám pocit, že mi to pomáhá k uvolnění a kreativitě. Taky jsme s kámošem dali v práci párkrát "Ečko". Vždycky to byl příjemnej zážitek jak pro mě, tak i kolegy :)))
pan dan
mno, padlo tu slovo ecko... HAHA, ja kdybych si dal xtc v praci, asi bych to nezvlad :) uz se mi stalo parkrat po svatecnim fetu, ze jsem se pristih, jak s tupym usmevem cloveka s iq<50 cumim do monitoru a za zivyho boha si nemuzu vybavit co tam v ty praci vlastne delam. Nene, xtc neni dobra do prace (samozrejme kazdej ma jinou praci a jiny set&setting a na ten si davam bacha).
KazakStarDog
ja studuju na FAMU (o par let dyl nez by bylo slusny)
ale na place pri natceni bych hulit fakt nemoh, jako relaxace po trinactihodinovym nataceni to je parada
konart
Pracuji v reklamní agentuře na vedoucím místě (DTP a PREPRESS). V práci nikdy! nehulím, když pracuji doma nebo na zahradě tak většinou taky ne, a pokud ano tak se řídím heslem: Jestliže ti vadí kouření při práci, okamžitě přestaň pracovat. :smoker:



[Edited by konart on 11-06-2002 at 12:48 PM]
Lipid
ja sem databazista v jedny velky bance, v praci nehulim, ale po praci legraci:-))
Koblihostrom
zdravím.Já jsem momentálně vedoucí internetcafé,a v práci už raději nehulím,nedávám pak tady ty lidi a tak,a ůčetní tu už vůbec né.Zato hned jak zavřu,dám si nějakou tu skleněnku,vyhulím na plný pecky 2-3,a je pohoda
Hugo
Já jsem student VUT. Prej budoucí programátor. Živím se kořínkama a mechem (ostatně jako všichni studenti) a občas postavím nějakej ten hardware.

to pan_dan: Naprostej souhlas. Hulení a programování se fakt moc nekamarádí.

to Hullto: Karma je tvoje :-) Tohle mě vážně dostalo :-) Jsem mrtvej smíchy a to sem nehulil :-). Seš boss tejdne a já se du vysmát :-)
mufin
to tomy: pod jaky nikem paris countera ?
ja taky obcas parim tak se muzem vyhuleny spolcit ...
KaraS
Pracuju pro jeden Okresni Urad jako sitar a nekdy webdesign. V praci nehulim, ale o vikendech to se rozsekam jako hovado :-))
joint
Ja jako pracuji pro banku- jelikoz vecne musim neco vysvetlovat 10x tem tupejm klientum, tak bych si sel nejradeji zahu. Ale jelikoz jsem v kontaktu s lidmi, a pomaham jim vymejslet jak vyrtiskat co nejvic penez takze ma hlava musi bejt cista a makat.
Jako student (jazykvka) se pripravuju na realitu (pocitam ze az budu muset nekde komunikovat tak budu zcouzenej...), takze bezne se zucasnuju vyuky zhulenej, aby me pak neco nezaskocilo...
A ted sem na "dovce" a nedelam nic ...teda vlastne furt "posiluju" :bandita: abych nevypad z kondice a doma me pak neco neprekvapilo... :)
joint
PiosOne
: Tak to si me pobavil. KAARMA...... Prave je konec sichty a Sweet P. zase zapousti tve receptory do hlavy
oton
ty seš fakt zvíře - bengo ?? :-)) to je teda síla

PS: měl bych soukromej dotaz, když pošlu někomu, kamarádovi, 20 semen a k tomu na jedno brčko huleního, můžou mi něco benga???!!!
Koblihostrom
hmmmmm to je pohoda že i bengá hulí,já mám shodou okolností taky přítele z řad policie,a smaží každej den.Vlastně nebýt jeho,tak mi nemá kdo vozit z Prahy Nepál.Kéž by hulili všichni
joint
2 Hulto: neboj, myslim ze opravdu nejsi jedinej hulici "Statni zamestnanec" znam jich mnoho ....a jsou to docela "nornalni" :bandit: lidi. K4U!
Limba,CsC
Jde o jasný důkaz prorůstání zločinu do státní správy, potažmo přímo do jejich ozbrojených složek.
Kdybysetodoneslo k výpravčímu Standovi, určitě by nám všem zítra pozatýkal i myši s podložkama.........:D
juleni
Robim programatora web aplikacii (Java, JSP, Java Beans, SQL, HTML,...). Cez pracovnu dobu sa snazim nekurit, ale vecer, ked uz v praci nie je skoro nikto, kto by ma mohol otravovat, si dam par praskov a potom si uz ficim na svojom... Robote sa snazim vtedy vyhybat, aby som nieco v kode nedohovnil, ale ak ma niekedy nahodou napadne nejaka genitalna myslienka, ze som vyriesil nejaky problem, radsej si pre istotu urobim niekolko backupov...
Hullto
Docela mě překvapilo, že mě nikdo za moje "povolání" a hulící aktivity nepeskoval, ale zase jsem se tak přesvědčil, že jsme normální...
Tím slovem "zvíře" jsem nemyslel, že bych byl nějak vysoko, ale spíš jsem takovej "jinej polda" a nechci to dál rozebírat, aby někdo nezačal rozebírat mě... v Rusku a u nás je totiž všechno možný...
Co se týče rad, jak se nenechat lapsnout, je to opravdu těžký, každej případ je velice specifickej, ať už jde o jedno brko a dvacet semínek, nebo o kilo kontrabandu...
Důležitý je nenechat se utáhnout na "cigaretu u výslechu" a věty typu "řekni nám..., bude to pro tebe pak lepší..." atd.
Nedělat si z nich blby (a hlavně ne srandu), i když to někdy fakt láká...
Je lepší X-krát neodpovědět, než říct nějakou kontraproduktivní "chytrost"...
Nenechat je rozject "pavouka", díky kterýmu může padnout spousty nevinných hlav...

Rada z vlastní zkušenosti : "je lepší mít 5 kytek doma pod lampou, než 5 kytek za zahradou, nebo někde venku, kde jsou vystaveny na odiv široké veřejnosti a hlavně teenagerům...snažit se, aby odpadla jakákoli nebezpečnost vašeho činu, a také si onu nebezpečnost nenechat podstrkovat, nebo ji přímo odkývnout...popsáno v článku v Reflexu č. 43 od Doležala...

P.S. Policie má teď spoustu práce s náckama, respektive s extremismem, a dnes hlavně se zabezpečením bezpečnosti státu, jako celku. Proto ty "negativní zájmy" o konopí půjdou postupně dolů, jako černá sjezdovka ve Špindlu...zatim a dík za karmu...

[Edited by Hullto on 09-11-2001 at 02:45 PM]
Croaty
Studentik na eltech prumyslovce + programmer pro jednu ceskou antivirou firmicku ( zacina to na A.... :),ve skole uz radsi ne, protoze ucitel se docela divi, kdyz sem u tabule a cpu mu, ze toto jsou svorky napeti :)V praci hulit muzu, protoze pracuju doma :), ovsem moc prace potom neudelam :) to spis radsi pockam na weekend kdy nekam jdu :)
hh-top
K4U za kuráž. Vážně jsi čekal peskování? Vždy't trávaři jsou snad ta nejsmířlivější skupina lidí na světě. Tak jako tak jsem rád, že jsme tě "zklamali".

Ať žijí zvířata s pochopením pro lidi!
Seeder
student it iss purkynova..... ve skole zasadne hulim :)))
Hlava
Zdravím ve spolek ...

začnu od záčátku :sun: , voják z povolání /tankista/ :) pak skončil soicalismus a já dělal , soustružníka , frézař , mechanik opravář strojů , kuchař - číšník , přidavač , zedník , svářeč , řidič nákl. pak osobní ... :smoker: bezpečnostní agentůra , osobní ochranka a řidič dlooooouho / zlatý léta :bandit: / a teď už pár let sedím v kanclu za PC a jsem administrátor :D :eek:

Nevim možná jsem něco vynechal :)))))

Čau
Seedmaster
Vsecky vas zdravim!Sem tu sam.Krome vratneho.A bezpocnostniho technika,ktery cadi o patro niz.Je tu hrnada prace,ale zrovna se to moc nehybe.Dutch Passion.At ste,kde ste,prezijte sichtu v klidu.NIC neni tak,surne,aby to neslo odlozit.Sakra,zitra se uzenu.Ale i tak....................
Huleni zdar!
Vydymany Seedmaster ve sluzbe.
leary
som novinar a v praci hulim, ked jesto co, alebo ked ma pride pozriet niektory z khamosov. niekedy je samozrejme nutne texty redigovat s cistou hlavou, ale inak v pohode...
THC-Aktiv
Cus, tak ja zatim studuju, je to zatim docela pohoda, ve skole hulim dost casto a docela to vychytavam, je to takovy zvlastni psycho.....
malim9am
Ja studuji MFF UK, a ucim na gymplu vypocet. tech.!
Momentalne hulim porad, proste porad. Obcas se nemuzu uplne soustredit, taky se mi stava , kdyz ucim, ze neco vysvetluju a v pulce zapomenu, o cem mluvim ! Jinak to docela jde obcas mam pocit, ze se mi zhulenymu lip chapaj nektere prednasky!
Jinak jsem rad, ze spousta lidi co hulej, maji nejakou zodpovednou nebo narocnu praci, coz dokazuje, ze huleni neni zadna droga, ktera vas znici nebo vyradi ze spolecnosti !
adihash
Studuju, a je fakt hustý si zahulit ve škole!Nesmim bejt pak ale zkoušenej.
Zachaliaš
Já sem kuchař(studujcí) no když sem ve škole tak sklukama občas zahulíme o velký pause ono to pak všechno rychlejš utíká :)
ataner
Já jsem študák na Elektronických počítačových systémech v Praze.
xebetche
Cekal jsem dlouho nez jsem se zaregistroval. Cetl jsem vsechny prispevky a nad nekterymi se fakt skvele bavil. Tady to tema je taky dost povedeny, at nasi mocipani vidi, ze hulit se da skoro furt a skoro vsude a taky v kazdym veku. Nekomu to na aktivite neubere a nekomu zase neprida, ale kazdopadne je to lepsi nez chlastat. Ja jezdim kazdy den autem, hodne, navic jsem ve farmakologickym prumyslu, takze kazdy den musim jednat s lekari - takze pres den huleni nehrozi, vecer si sem tam dam jen prdika, nekdy kdyz je to vetsi, tak mam rano jeste veselou, autem se jezdit da, jezdim pomaleji nez normalne a taky vic davam pozor - muj nazor je, ze me to spis pomaha byt lepsi a opatrnejsi na silnici, ale komunikace s lekari - no samo o sobe je to nekdy schyza, ale kdyz jses v pohode, tak to zvladas s usmevem a prehledem. Soucasti me prace je pripravovat a organizovat seminare a kongresy, obcas mam i prednasku - zkousel jsem to asi trikrat dat si prdika na lepsi prednes, muzu rici, ze jsem byl originalni a vsemu jsem rozumel, i kdyz ma souveti a nekdy i vysvetlovani nejakeho problemu nabralo velkou diskuzni vlnu... no taky to nejak moc nevadi.
Muj zaver je, ze hulit se da skoro furt a skoro vsude.
Jsem dlouhodobejsim konzumentem a jediny problem, ktery mi to prinasi je pamet, ale to resim abstinenci. Mozna je to i vekem.?!
zdravim vas a preji prijemne zazitky v zamestnani.
xebetche
... jo jeste jsem zapomnel, at uz ty nasi protidrogovi agitatori vidici za kazdym pohodarem s jointem v ruce fetaka na okraji nasi skvele spolecnosti, maji informace jaky ja jsem vyvrhel - mam rodinu, skveleho kluka, ktery nema hned jointa u pusy, manzelku - skvelou, barak se zahradou - kde to roste, dve auta, chodim v kvadru a u hlavy mi prirostl mobilni telefon - podle casopisu pro obe pohlavi, zkratka uspesny mlady muz. Prosim Vas neberte to jako vizitku nejakeho kretena, ktery ma potrebu se chlubit, jen chci aby se vedelo, ze my v pohode muzeme byt kdekoliv, treba i ve vedoucich pozicich spolecnosti a firem.
P.S. jo ted jsem nekolikrate videl "Fight Club" - ta myslenka by se dala implementovat klidne na "Smoke Club".
hh-top
Ahoj Nobody. Myslím, že jsi na správném místě, ale to stejně nakonec ukáže vždycky až čas. Se ztrátou paměti se netrap, hlavně že to co zůstává je příjemné. A co do množství, které si můžeme dovolit vyhulit v našich respektivních světech, měl bych návrh. Ty si otevři koutek homeopatických huličů a já ti budu konkurovat z tábora otýpkářů.

Kdo nehulí s námi...
hh-top
P.S. Doufám, že jsem tě karmicky defloroval.
sunset
Kdyz uz si to tak notujeme, tak ja jsem programator, webar a 2D + 3D grafik. Troufnu si rici, ze docela uspesny :wink:

Karma pro vsechny lidi, kteri jsou v pohode, umi se smat a mysli svobodne!

hh-top
Škoda, že se mě ta karma netýká. Jako závislák už asi nebudu svobodnej, co?
sunset
Hihi Vrchliku v rychliku - to neni o zavislosti, ale o svobodnem mysleni ;)

Ja jsem taky na par vecech zavislej, treba takovy teplo domova nebo fajn lidicky maj urcite neco do sebe :-))))))

otass
Cau. Vedu uz 5 rok takovou rodinnou firmicku . Pracuje tu i muj bratranec a oba si dopravame špíčků:-).
V praci si zahulime kdyz zrovna neni moc velkej frmol . Pak ale nemuzu moc delat. komunikace je v pohode , jen mi vse desne dlouho trva. Jinak po praci porad.
Je to balzamek na nervy po celodenim styku z totalnima blbcema, na ktery musim byt prijemny a ochotny.

Jinak muj nazor je tan, ze huleni trosku zpomaluje . No kdyz se nezastavim tak to jde:-)
Sadhu
Pracuju jako správce a webmaster. Padrtím asi 7 let skoro každej den. V práci nehulím, protože bych nic neudělal. Ale pak, ještě teď po sklizni, pořád samý jointy.
\/\/ickpick
ja studentikuju v Brnisku káártografiiii a geeeografiii. proste jsem pres ty hlavni mesta, takze eslivá mate nejakej mistopisnej problem/dotaz, tak se ozvete.
nejvetsi schiza je zahulit na prednasku ze statistiky, pac potom uz vubec nicemu neni rozumet :confused:
|/|/ick
leary
zdar brasko, dal som ti karmu hore.
mam priatela, ktory je podla popisu uplne rovnaky - fak vo vsetkom.
huli uz 16 rokov a navyse sa stara o dve tazko postihnute deti - dvojicky.

ps: prave som prisiel z prace, vydatne zahulil a pustil sa do growru. tvoj prispevok ma zaujal....
bye
xebetche
... diky vsem za primou i neprimou odpoved, jsem rad, ze v tom takhle nejedu sam.

kourime proto abychom byli v pohode...
tak hodne podzimni pohody!

Ondrash
:D
ještě jsem tu nepsal tak se tady taky zvětšním... vizitku nemám, protože mi nahoře asi natolik nevěří :), ale mám povolání s názvem programátor analytik... představte si pod tím co chcete a jsou to takové ty ASPčka a HTMLka a SQLy a já už ani nevím jaké sračky a tá práce mě nikterak neuspokojuje...
proto pěstuju, pěstování, to je ono... člověka uklidní... a pak si třeba i zahulím, spíše ale o víkendu.. více prostoru, větší stihy.... . . .. . .:smoker:

čaute...


a teď jdu rozdávat karmy za vaše hezké příspěvky do tohoto tématu.... jsem tu za pár minutek...
:D:D

no takže to nejde, maximálně jde rozdat 10 karem za 24 hodin, zítra budu pokračovat.... :D:D:D:D:D
mějte se hulte :smoker:

[Edited by Ondrash on 22-11-2001 at 01:33 PM]
Ender
Ahoja, delam instalace a administrace pc siti pro zakazniky (WNT,W2K a ted snad i UNIX; konecne). Hulim rad, v praci jen kdyz jedu nekam na nocovku s kolegou. Zkusil jsem to v praci i pres den, ale to pak sedim pred monitorem a rikam si je to regedit nebo ne a jak to, ze nemuzu klinout mysi?
Mef|st0
Mno fungujem ako student na informatike v zahranici(mimo Cz a Sk), kedze ako prvak, nemam dokonalu znalost tohto cudzieho jazyka, na prednaskach vyvolavaju prednasajuci pomocou neznamych a zabavnych sloviciek v mojom tele vlnu pozitivnej a veselej energie, ktora obcas prerastie do mohutneho smiechu. Dnes skusim napisat test z matematiky spolu s polarnou ziarou. Myslim, ze nebude velky problem vyhecovat sa k vyssiemu vykonu, kedze predpokladam, ze ako pred kazdym testom zazijem pocit strachu, ten sa vsak zintenzivni a sposobi priwal adrenalinu a vyburcuje mysel k ucinejsej pozornosti a rychlejsej schopnosti pocitat v myslienkach. ;). S kombinaciou Nootropik mozno ziskam plny pocet :). Vsak nie vzdy je fajcenie v skole vhodne. Radsej vecer pohodlne bez akejkolvek "spolocenskej pouzitelnosti".
maslox
2pan_dan: zrovna vcera po suchaci me napadlo udelat na netu neco jako je budik v mobilu. ja osobne mam mobil bez nej a tak bych to celkem vocenil. Jde vlastne vo zasilani sms na vobjednani na urcity cislo v urcitej cas. Dalo by se to nadherne vyuzit treba na pripomenuti ze mas prave sklidit...:bounce:...
tURb0
Uz par (5?) let pracuju jako grafik-animator/designer. Myslim, ze pokud neni zrovna krize, deadline nebo jina pruda, da se do pohody pekne vyprazit a pak jit vymejslet hejbaci/staticky obrazky. Samozrejme nejvic je v takovych chvilich postizena kratkodoba pamet, coz se projevuje tim, ze skocite ze softu do softu s tim, ze chcete neco udelat, pak do nejakyho filemanagera neco zkopirovat, pak tam ci onam a uz nevite, co ste chteli delat puvodne :)
Ale to se podda :) Podle me je huleni pri praci v pohode do ty doby, dokud ji zvladate. Faktem ale je, ze nektery profese jako hasic nebo mikrochirurg ci spis vubec lekar by asi hulit nemely. Zkratka tam, kde nejde o zivot jde o hovno a tam by se klidne hulit mohlo ...

No, vzpominam na parapet na grafice v budove zpravodajstvi v CT :))) Krasnej vyhled, dole travnik plnej dohulenejch shpequ ... nojo, minulost :)
danielf
ja chodim na střední průmyslovku, která nedávno slavila sto let...Jinak s kamosema sjedem brcko sem tam po skole, ale ted toho moc neni, uceni je zatim prednejsi.Protoze kdyz zahulim, tak do ty palice(do svy) fakt nic nenacpu a bohuzel se musim ucit kazdej den...
Ted cekam na svou urodicku. :-)
Schle
Jsem hasič, docela rizikantní práce nejen pro mě ale i pro zůčatněné, sloužím 24Hod. a dva dny volno, kouřit se dá proto jen ten den po směně, jednou jsem večeřel něco s konopě a ještě druhej den v práci jsem netušil kde a proč tam jsem. Takže práce a Kif dohromady nejde.
Vinnie
no moje povolání je grafik a designer u jedné internetové společnosti, sice si v práci nedám, přestože věřím, že by to moji fantazii přispělo, ale nevím jak by vypadal muj kontakt s kolegáčky, už tak jsem dost střeštěná i bez toho...ale sohlasím s tURbO, nejde-li v té práci o něčí život, tak jde o ...

pak asi ještě záleží na tolerantnosti okolí, ale asi si to nedávají do souvislosti s hulením, ale s vaší personalitou, osobitostí, ne?

vinnie


hh-top
Nekecej, ty jsi hasič? Já byl řadu let taky. A to tady v Praze?
Schle
Takže tušíš o čem mluvím že?
hh-top
To tedy ano. Taky bych tam měl zpátečku v takovém případě. Tak ti přeju klidné noci.
weedpolis
Já sem na střední...pohoda, na vízo asi čtyři trojky, možná jedna čtverka....z chemie.....:)
FASTGROW
Já sem budoucí uměleckej truhlář,až dokončim školu dam vám vědět a mužete si pak u mě nechat udělat nákou skřín.
dWARf
Mno , takže :

Já jsem stavbyvedoucí . Hulit v hokně jsem ještě nezkoušel a ani to radši zkoušet nebudu . Specializace naší firmy jsou fasády a můžu vám říct , že šplhat po lešení , popř. po železobetonovým skeletu , pár pater nad zemí je při mé mírné fóbii z výšek už tak dost záhul. Pod vlivem bych tam asi nevylezl.

Faktem je , že už jsem zkoušel pod vlivem stvořit závazný síťový harmonogram . Vyšel mi z toho nádherný surrealistický obrázek .......
mad.maq
Ja jsem koncovym studentem na prumyslovce. Ma byt ze mne taky nejaky ten pocitacovy analytik (ale to az po vysoke), ted jsem spravce atp. Avsak od te doby co hulim mne tato stanice prestala zajimat, takze zemne zadny spravce asi nebude. (Rozumim Lunixu jako moje mamka windowsum) :-? Takže jake je nase poslani? Kazdy mame jinaci, ale poslanim marihuany bylo asi jine nez se traduje v techto dobach. Mne osobne to zacina velice stvat, ale s tim se asi budeme muset smirit, ze posvatna marihuana je jiz znesvecena a nastoupi na podobnou kolej jako tabak.
A jejim poslanim je snad rozsireni svych obzoru :) , uvedomeni si, lasky, harmonie................
i_oNe

... nebo misto skrine hezkou, vyrezavanou rakev :-))
Jack
Já jsem bejvalej policat, nyní podnikám v obchodu s elektronikou.
Mr.Proper
Ten dela to a ten zas tohle...
Ja se zivim vymyslenim reklam.

2mad.maq: Proc myslis, ze je marihuana v tehle dobe znesvecena? Bud jeji posvatnost ctis a je to vpoho, anebo ne a pak je to tvuj problem. Nemyslim si, ze se dostava na stejnou uroven jako tabak. Mozna mas na mysli jeji rozsirovani mezi lidi, ale to je dobre, ne?
A poslani ganji je (domnivam se) stejne po tisicileti. Ostatne jsi ho moc hezky popsal.
Hydrothor
Tak teda jo, tak za 3 měsíce dostanu papír na to abych moh buzerovat lidi na stavbě, nebo si něco čmárat na papír až z toho vznikne nejakej cool barák. No skráceně stavař
Bryant
Ja jsem porad student, ted zrovna ve Finsku...delam muziku a pri praci moc nehulim, protoze to k sobe nejde, jak by to pak na tom podiu vypadalo ze? :-) Ale po praci to ja si rad dam...akorat ne tady v teto chladne severske zemi, anzto tady nekteri nevedi ani co to ta marijuana je. To znamena,ze se tesime akorat na to az prijedem domu a bude indoorova skrina a v ni moooooc dobrot....
dagga
no já už ňákej čásek pracuju v jedný telemarketingový firmě, musim stíhat pandu lidiček a to dokonce tak, aby všechno běželo jak má. ale vzhledem k tomu, že tahle firma je prohulená od základů (nebo spíš odvrcholu), dá se to tu..., ne že by tu byla volná zábava ale nikdo tě neprudí, když šáfuješ co máš a klient zbytečně neprudí.. jo jak se kdo zašije, tak to má...

Dlabi
ja sem student (stavarina - vysoka) do skoly moc nehulim jedine vyjmecne ale, o prazdninach sem mesic makal (jak se na s stavare slusi tak na stavbe:)) a tam sem hulil kazdej den byl to docela ulet, ale pozor na to aby vas prace neprestala bavit to je pak pruser...

jednou sem cadil ze skla zrovna kdys sem nahazoval omitku v koupelne a vedle na wc delal odkladac obklady.
no a jak tak hulim tak se vynori obkladac a rika kurwa co ty tady cadis ja uplne ztunul a rikam nic ne a on ukaz to ne? tak sem mu ukazal sklenenku a v ni ww:))) on na me posli prda ne takk sme se scadili no a do konce toho mesice co sem tam delal sme se kazdej den skourili spolu. ke konci s nama hulil i stavbivedouci njn povedena brigada (jeste sem si vvydelal na indoor do te doby sem jel jen out. od prazdnin jedu i indoor:))
reefer
Jsem financni analytik neb kontroler - a spis oba 2. Napln meho pracovniho casu znamena hlidat finance tykajici se urcity usek klientu a marketu v centralni a vychodni evropy.
V praci nehulim, to bych toho moc asi nedodelala. Obcas, kdyz pracuji doma, vetsinou vecer, a pripravuji treba nejaky report nebo neco, tak si dam (to jsem ale pak tak strasne chytra ze to ani nestiham!! :sun:

No teda HULLTO!! Ty jses pasak! Ty jses frajer!! To co si nam dal vedet jsou snad nejlepsi info co jsem tu cetla! Vis co, ja porad mam stihy jestli nekdo me tady pozna atd, a ty me tak krasne uklidnis. Velky K+4U. Super, dik.

[Edited by reefer on 01-03-2002 at 02:24 PM]
SUKI
Huleni = kreativita = dobra prace = dobry prachy =neni co resit, hulme!!
4C3
Zatim porad studuju (a doufam, ze jeste hodne dlouho budu ;)) Vysokou Skolu Ekonomickou v Pze. Nejaky ten peniz si vydelavam psanim clanku do casopisu (PC World, Internet...). Z totalniho deficitu spanku pak vetsinou ve skole spim, a kdyz ne tak jsem zas nekdy zhulenej, takze to uceni zrovna vazne neberu ;)).
warial
Zdar,koukám že jste tady většina přes PC.No já dělám v pojišťovně.Něco jako revizor pojistných událostí.Prostě se snažim přijít jak vojebat klienty a dát jim co nejmíň,nebop nachytat likvidaci při nějaký nečistotě.Občas jsem šel místo oběda ke kámošům do klubu Luxor v Pze a dal tam špeka a pak se z půl hodinovýho oběda stal třeba dvou hodinovej a to jsem měl při návratu do kanclu celkem hrachy,ale když to bylo v pohodě tak jsem začal něco dělat a místo toho abych nad něčim přemejšlel,tak jsem spíš lítal po pojišťovně a zařizoval takový debilitní maličkosti a moc mě to bavilo s každym si povídat a usmívat se jak trdlo.A pak jsem většinou vytuh a našel tenhle server :)
Tak ahoj
warial
:))) :)) :))))
Walhalla2000
Byl jsem skalopevne presvedcen, ze jsem se sem uz zapisoval...

ted jsem hledal prispevek, abych ho zeditoval...

nenasel...

tak jedu...

studoval jsem x skol... bohuzel mne vetsinou prestali bavit nebo ... chodil sem na "nemecky mluvici" vyssi ekonomickou (karlin), ale bohuzel tam ucitele umeli mene nemecky nez zaci... taky jsem odesel. Delal jsem to a pak zase to, vse "jen tak". Pak rok jsem delal webmastera a webdesignera a zpravce site... ted delam to same, jen na civilce... coz znamena, ze za petinu penez co predtim... proste pruda... ale lepsi nez nekde tvrdnout v nemocnici... Jasne, nekdo to delat taky musi, ale ja radsi ne...
koši
ja sem student obcas si zahulime vo prestavku na půde!
Anglan
Ja sem povolanim grafik = ale celkem na to jebu , a delam rekvizitare u filmu. celkem pohodicka a po sichte vetsinou zabalime jointa se sefem a pak to rozpustime. ale pri praci nehulim = prtze uz sem provedl dost kravin jako naboural auto a stratil klice atd atd
Plantaznik
no jasne, sem f tom s fama. Sem jen bezvyznamny 'catering assistant' na jednom nejmenovanem ostrove...uz budu jen par noci. Pak jedu zpatky do srce Europy. V praci sem nikdy nezakouril. Jeden bonbonek...kdys sem byl este maly kluk...a byl sem na prochazce s mamou a potkali sme typka s dlouhyma vlasama..nazvala ho hasisakem, tehda mi to vubec nedoslo. Pred par lety sem si to spojil,doslo mi to. To byly casy, kourili sme porad ganju..a ja sem sy pral byt jednou hasisak, opravdovy hasisak co kouri enom hasis a sere na nakou bidnou ganju...pak odjedu tady..a najednou si uvedomuju ze sem hasisak jak krava. Tady se kouri Jenom hasis...UZ NECHCI BYT DELE POUZE HASISAKEM.
Bryant
Jojo neco mi to rika, to kdyz jsem byl na turne s orchestrem asi mesic v jednom jiznim state Evropy.....taky se kouril jenom hasis, celej cas.Uz se mi kouril i z usi--- Nemuzu rict,ze jej nemam rad,hasik ja muzu a to moc, ale kdyz jej mas kourit celej mesic...cili odsud podsud. Taky se to prehuli, to neni jako travenka :)

Proto se ti nedivim :wink:
borifield
citace:
Původní příspěvek od Vysmátá cyklistka
Já su snad údajně business executive ve venkovní reklamě, nebo co.
V práci zásadně nepálim, protože to bych se tady pak musela rozbrečet, a asi bych nebyla k utěšení.
Projevuju se však jako zástupce Poznání: mám tu kaktus, co se jmenuje Kaktus a každé ráno ho nahlas zdravím, večer se s ním loučím a líbám jeho nádherný dlouhý listy ( je to děsně zvláštní kaktus).
Když je léto, dávám Kaktusa ven za okno na sluníčko, a tuhle když pršel ještě takovej ten teplej déšť, vyklonila jsem se z okna, Kaktusa v nataženejch rukách, déšť mu stékal po listech a já křičela: tohle je déšť, Kaktůsku, tohle je déšť! Není to krása?!
Lidi okolo pak na mě ještě tak pět minut po tom mlčky koukali a nebyli schopný slova.
Vědi, že kouřím, zas tak moc se tím netajím, ale zase mě znají jako milovnici přírody, ochráňkyni zvířat a velice klidnou a přátelskou osobu, a tak dělám marihuaně dobrou reklamu.

;-))caues ,tvuj kaktus me totalne dostal a nasadila jsi mi s nim brouka do hlavy,musim vedet ,co to je za druh ,chci mit taky takovej.Jinak jsi mi timhle prispevkem totalne zvedla naladu,coz se mi casto nestava.mej se borifield
C. Pistolero
Já dělám v DTP studiu grafiku a můžu říct, že v práci normálně hulim a dost mi to pomáhá při vymejšlení návrhů. Ovšem občasné selhání krátkodobé paměti má za následek, že si někdy nemůžu vzpomenout na klávesový zkratky a trošku mě to brzdí :) Co ale nemůžu v práci hulit, je H, po něm se nechce a nechce... Taky mám bezpečnostní agenturu, tam už je to horší. Nejde ani tak o to, že bych při tom nemoh hulit, protože jenom kontroluju lidi, spíš jde o to, aby to na mě nepoznali, určitě by chtěli taky(teda některý) :)
sago
Dělám v jedny fabrice na výrobu PC.Dělam praci nic moc, ale mužu bejt pořad na síti a ty drobmy taky nejsou až tak spatny.Huleni v praci de ale ne pořad.Hulim už asi 8 let a vše O.K.
Zachaliaš
Kuchař-číšník...ani nevím jak sem se k tomu dostal :) ...hulim v práci?...jasně a je to cajk
roofer
Tak jak jsem procházel Vaše příspěvky, našel jsem spoustu povolání, jenom ne to co dělám já. Spousta bussinessáků, ale žádnej herbalajf, MLM a tak. Nene, nejsem agent s teplou vodou, dělám v cestovní kanceláři, která prodává pětihvězdičkový apartmány všude po světě, někdo z vás možná slyšel o TIMESHARE, spousta lidí na to nadává, ale co jsem podepsal, to jsem splnil. :) Tak a teďka se podržte:
NÁPLŇ PRÁCE: přijde mi do kanclu úplně neznámej pár (většinou chlap a ženská, ale nemusí být - viz zážitky), dám si s něma kafčo, chlámeme se, vykládáme si o dovolenejch, o sobě, o svejch tajemstvích, o svejch kontech.... (myslim že bych byl dobrej typ na vyslechy: ad POLICIE ČR: "Chcete mě?"). No nakonec (ikdyž si vlastně nepřišli nic kupovat) mi nacpou do sejfu kačky, šeky nebo do terminálu kreditku a podpis pod "uživatele" a pak si tam jezdí pořád a jestli neumřeli........ A jestli umřeli tak to stejně po nich jejich fakani zdědí.....
roofer
Zapomněl jsem napsat frekvenci hulení v práci, jinak by ten příspěvek asi neměl co dělat v tomhle threadu. Takze asi 15 solospeku denně, ať už pracuju nebo ne. Luxus, co? Platí mi za to že jsem v pohodě a že se dokážu smát s lidma. Hmmmmmmmmmmm
Bryant
Jojo takova prace vubec neni k zahozeni...jen si to poradne uzivej roofere :D

Nepotrebujou tam jeste nekoho??? :wink: Taky bych si dal libit takovou klidnou pracosku....


K+


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma