Swooppy |
..no..taky dobrá rubrika...dělám na jednom coll centru...a brčka jsou dobrý,ale jenom v noci...teda co potom ty klintoši slyšej...ale ještě je to v poho:flamer: |
|
|
Dude |
tak jsem se wysral na vejšku a teď dělam asistenta w jednej hustej advokátní kanceláři - ganja w práci ani náhodou, bylo by to moc :eek: |
|
|
crowley |
Delam spravce site (+uzivatelska podpora +administrace webu +vsechno dalsi, co ma neco spolecnyho s kompama) , jinak uz dlooouho studuju na CVUT. V praci nehulim - vzhledem k tomu, ze musim dost casto resit po telefonu i primo takovy dotazy uzivatelu, ktery obcas nerozdejcham ani v normalnim stavu, byl by to trochu risk. :)
I kdyz mozna, kdo vi ... zajimava predstava.. he.. sedim v kanclu u sekretarky, cumim na monitor, v hlave hukot, ruka s mysi vytuhla a ja si uz pulhodiny nemuzu vzpomenout, co to po me ta baba vlastne chtela ... |
|
|
PiosOne |
crowley: Schvalne to nekdy zkus, je to docela prdel. Jednou jsem mohutne zahulil a po prichotu z5 do kanclu byla svolana mimoradna porada. To pak byl hukot. |
|
|
Leli |
Ja sem student ZS a hulit ve skole sem skousel ... ale od ty doby se tomu vyhybam .... vubec sem nevnimal co kdo rika ve tride do me .... jinak si smotnu vlastni sklizen moc rad ... letos toho bude hafo !!! |
|
|
flusačkář |
No tak já jsem takovej malej študent ve škole si zahulim docela často akorát pak rozdejchat ty hodiny ale už jsem si zvykl. |
|
|
gunman |
Helou
citace: |
hovnajs
že si to z tý obrazovky jednoduše opsala... |
my machri to robíme Alt-PrtScr :D :D :D |
|
|
divnaregistrace |
16 a půl -prodej zmrzlin, cédéček, brejlí (tehdy sem si vydělával nejvíc:-)
16-18 škola a full time job - holka
18-20 grafik, prodejce, marketing - v tuningový firmě na autíčka
20-21 furt k tomu všemu školy a hulení, pak přišel konec s holkou a další job v otcový firmě, stavební společnost (faktury, obchodní večeře, ježdění po cleý čr, buzerace dělníků, problémy s rusákama atd..)
22-24 opět se s topu holkou dávám dohromady (je to lepší než to kdy mohlo být) novej work - Marketing director - v jedný estébácký firmě (president společnosti měl přezdívku "bauer" klidně si to najděte)
24-25 a nějaký drobný protože víc mi neni, - product manager= všechny nový projekty dělám já tzn. vymyslet , zrealizovat, kontrolovat a vydělávat prachy. Jsem v jedný firmě která dělá tak trochu do aut a do služeb (teď sem tu třeba založil cestovní agenturu) ....a je velká a největší konkurent té, v které jsem dělal před tím.
Teď v práci nehulim páč bych to nestíhal, ale pravidelně odcházím z práce před šestou a vždy to task budu dodržovat, protože žít se taky musí a pak si vo víkendech občas smotnu a posunu se někam trošku jinam:-)) jsem na svuj work hrdej, ale chci dělat nějakej svuj job svojí firmu a už na tom pracuju......a to bude mazec:-)) |
|
|
divnaregistrace |
a hlavně chci lidem dělat radost - ne je srát, protože sme tu jenom jednou a bejt furt nasranej neni dobrý, páč potom neberou ryby, nehrajou mi pak bicí, nechce se mi šukat a ani smát ....... |
|
|
Mr.Proper |
to divnaregistrace: a kde dela elvis? |
|
|
divnaregistrace |
mr.proper:-)
ten je na tom nejvyšším úřadě :-) |
|
|
Trapan Šmírák |
Nezaměstnaný :p: |
|
|
karijec |
Já nevybo?ím z ?ady - student, maturita za mnou (díkybohu), FIT VUTBR p?edemnou. |
|
|
Beowulf |
Stdent Vysoke Skoly Ekonomicke (tenhle rok nastupuju do prvniho rocniku).
A snim o tom, ze budu jednou vlastnit mrakodrap se svym jmenem a v nejvyssim patre budu mit obrovskou kancelar a vsichni budem furt hulit a ja nejvic - v tom obleku a lidi si budou rikat: "Podivejte se na toho uspesneho byznysmena - kolik toho vzivote dosahl a to pritom hulil a huli jak svin a o 106" a "ta marihuana asi nakonec nebude tak strasna, jak sme se vsichni mylne domnivali. Tak ji teda zlegalizujem..."
... a svet bude o neco lepsi
Ale to je jen me male skromne prani... :D :jumper: :D |
|
|
matezONE |
System administrator v bance, v praci zasadne nehulim, narusuje to koncentraci nerad bych na triku nejakej prusvih a chechtat se sefovi do oci neni nejlepsi .p) |
|
|
muzi |
No, ja teď čerstvě (1 měsíc) pracuju jako nákupčí (a dispečer) ve strojírenské firmě. Plechy, tyčky, kulatiny, barevné kovy a podobný maras.
A protože sem tu nový a šéf má "moderní přístup k práci" tak tu nekouřím ani cigarety ikdyž sem pravidelný kuřák.
A brka? Práce je hodně, obvykle se zdržím a o půl čtvrté tu už není ani noha. Takže se dneska chystám a až bude vše ready dám si pořádného špeka vedle na záchodcích a budu si fárat na compu. :-))
Ale přes den bych si nedal, už tak sem z těch cifer tumpachový. |
|
|
Turret |
No ja delam v jedny firme pres telekomunikace atd.. internet, telefony a ruzne. no a ja rysuju na pocitaci. Ale obcas se stavi kolem poledni kamos, ze zajdeme na jidlo a pak dame brcko.. fakt hukot.. pak se vratim, sednu si do kresla a modlim se, aby po me nikdo nic nechtel :D k tomu si jeste pustim winamp a takovy ty cary jak tam ruzne litaj, dobrej kotel :D Posledni dobou k tomu uz ale moc casto nedochazi :( |
|
|
Mias |
Student na jedny socharsky skole............................pukame na praxich........a na modelovanich a na vlastne porad..........ta skola je fakt moc greeeeeeeeeeeeeeeeeeen............. :smoker: |
|
|
killlsmoker |
Zatim stredoskolske vzdelani jinak ted na pracaku... |
|
|
Dude |
Původní příspěvek od killlsmoker
fuck off UP |
zní jako good job:p: jak platí? |
|
|
Rudra |
Tak ja mam manualnu pracu.
robim ako maliar-natierac.A pocas tejto prace rozjimamm nad roznymi duchovnymi vedami speceny-nespeceny.
tohto roku som prehulil januar az koniec marca snad kazdu sichtu.
makkam s rovnako starymi(20-25) blizkymi kamosmi,ktory su tiez filozoficko-transcendentalne zalozeny.
ked nieco fukneme, pustime sa vsetci pekne do prace, ktora nam ide pekne od ruky k ruke.
Ja mam najradsej ked mozem pri praci meditovat na transcendentalnych zalezitostiach.Hlavne o Bohu.takze pri praci nepouzivam hlavu(mam to skutocne v rukach) ale dusu.je to pre mna velmi uzitocna meditacia, ktora mi pomohla (urcite navzdy) UKONCIT BEZNE LUDSKE STRASTI A TRAPENIA.
OM NAMAH VASUDEVAYA |
|
|
rasta_power_ganja_flouwer |
já sem studující hulič na plnej úvazek a protože studuju na Aplikovaný kibernetice tak do školi chodim vyhulenej kdy to jenom de.A nikomu to nevadí páč stejně většina učitelskýho zboru hulí a dokonce maj vlastní rockovou kapelu.Takže v tom nevidim žádnej problém.Hulit hulit hulit |
|
|
Lora |
Ahoooj!
Ja uz delsi dobu pracuji na prazdninach...cestovani...nic nedelani...bavi me to. Veskera ganja je uz zpracovana, takze uz v me "praci" ani nefucim. Ale cekam na novou...(k pestovani potrebuji dulezite infos z groweru->) zabyvam se momentalne "poflakovanim"po groweru...a neustalou kontrolou kytinek... :smoker: |
|
|
killlsmoker |
Dude: Kazdopadne proti UP a socialce a fizlum :) |
|
|
plexis |
Já jsem byl na výšce na Báni v Ostravě, ale jenom semestr, pak jsem se půl roku poflakoval a teď dělám dva měsíce administátora na jednom nejmenovaném úřadu. Většinou si svoji práci stihnu udělat dřív tak pak mám docela čas na brouzdání na netu (hlavně na Groweru). V práci zásadně nehulim, protože kdyby mi pak dal někdo nějakou další práci tak bych to asi posr.., ale po práci si rád smotnu jonta. :) |
|
|
James |
25 června jsem se ocitl v civilu měsíc jsem pracoval ve fabrice jako kontrolor jakkosti bohužel jsem byl přemístěn na místo hůře placené protože na tuhle funkci jsem prej ve fabrice moc krátkej čas.Už jsem nějakej pátek v evidenci nezaměstnaných celkem na prd sehnat good práci po vojně ve svejch 21 bych celkem nějakou rychle potřeboval. |
|
|
Dude |
koukam, že jsem se tu naposledy rozepsal, když jsem ještě brigádničil - teďka dělam v jednej práv. firmě něco jako asistenta - což znamená, že dělam úplně všechno - překlady smluv, soudy, zastupitelství, soudy, notáře, strašně moc papírování, jednání s klientama, vyhlašování valnejch hromad, due diligences.... teďka ještě otevíráme kancl v Práglu, takže spousta zařizování- no docela hukot
jo a ještě po večerech chodim dělat překlady z/do AJ - nějak toho na mě začíná bejt moc:rolleyes:
ale na Growera si čas najdu dycky;)
jo a špeka v práci ani náhodou, mam co dělat střízlivej |
|
|
|
Tak já pilně brigádničím. Momentálně se chystám uklízet na brněnský výstaviště. Ale hlavně dělám na stavbě (moc příjemná práce to fakt není). Jinak v budoucnu bych chtěl studovat práva, no, ale nevím jestli zvládnu příjmačky :( |
|
|
hYp3r |
Takze jako dost lidi tady i ja se snazim pracovat. :c)
Od kopace - pridavace - pekare - cviceny opice (prace ve fabrice) - technika pro internet az po dosavadniho spravce pocitacovy site.
Plus si sem tam privydelavam jako webdesigner. :c) |
|
|
fak.gesho |
Ja sem student, delam Gympl v jednom mensim meste... |
|
|
kelly.com |
mno já dělám v servisu SONY a PHILIPS, takže f práci samozžejmě nehulím, ale pak du na pifko a wobčas se to rozsekne aj takj, že domů ne a ne přijít..:o))) |
|
|
robos |
som velmi mlady student |
|
|
Kacafir |
Studuju gympl ale posledni dobou se spis venuju te super kyticce. |
|
|
Kater |
ja planuju reklamni kampane (hu, to zni blbe, co?)
a v praci nehulim, jinak bych se asi zblaznil - vite jak vypada poradna tabulka v excelu? Jako vopravdovy matrix :) |
|
|
PiosOne |
kater: a co jsi všechno naplánoval? :) |
|
|
Kater |
třeba sedlčanskýho pepu... |
|
|
PiosOne |
no super, tak to je jiná |
|
|
|
Dělám v automobilovém průmyslu a na vizitce mám napsáno Export manager. V práci zásadně nehulím. Moje sekretářka je stará jak moje máma a chci si zachovat seriozní tvář (a oči). Ale nejen proto. Denně toho namluvím víc anglicky a rusky než česky, a taky těch čísel. Vím, že by to nefungovalo. Když makám tak makám a když pukám tak pukám, jen tehdy je práce 100% výkonem a pukání 100% požitkem. V podvečer poklátím mladou a pak si zapálím podlampu z vlastní magicskříňky a to je pak mnohem lepší než totální výstih na jednání nebo poradě. |
|
|
hYp3r |
jj mluvis mi z duse, taky v praci nehulim pac pak nic nestiham a v tom nasem babinci bych se asi zcvoknul.... :c) |
|
|
recol |
[ Tak ja som tiez studentik ]
V skole sme uz vela krat palili takze z komunikaciou v stave nemam problemy ale tak napr moj ucitel dejepisu huli :) dokonca parkraz uz aj zo ziakmi nasej skoly... |
|
|
iNVADER |
jej...tak takovyho reditele ti fakt zavidim:-))....ja delam taky spravce site...a v praci nehulim.
1. Bych nic nestihal
2. Ta hromada zenskejch v praci by me hrozne stihovala.....fuj..ani si to nepredstavuju:-)..natolik se znam
3. Souhlasim s nazorem, ze v praci prace a huleni az kdyz je pohodicka...a ta musi byt co nejcastejc protoze jaky si to udelame..takovy to mame:-)) |
|
|
robos |
ja som "bezstarostny" ziak a v skole nefajcim ani pred nou |
|
|
Jaban |
mojí činností je udajne project manager v telemarketingu mojí prací je delat statistiky připravovat a získávat nové projekty dělat záverečné analýzi a samozřejmě že u mam na starost asi 15 lidí jako operátory..ale to jsou vesměs moji blízcí kamaradi..huliči ..tak proto každý den spk ale.....heh delam praci všeho druchu jako ferda......
Narozdíl od Pana Dana vyvojare si to brcko v praci kazdej den neodpustím.....ovšem ocenuju hlášku... : tlemení na zdroák.. |
|
|
johnykrnda |
Ja sem obyčejnej student SPŠ stavební což je hroznej opruz,
když se tady člověk zhulí tak moc nemá šanci něco pochopit.
Navíc když su vypukanej tak se mi nechce trávit hodiny nad
výkresama takže se těším až tu zasranou školu budu mít
za sebou. |
|
|
hurvinek |
tak vidim ze je to tu samy pocitscovy odbornik nebo student...
no ja se snazim financovat vyrobu dilu do aut, a jestli ted nebudou v merice zadne A6 tak to bude tim ze jsme marod....
no nezaplatili jsme a oni nam nedaji nastroje na vyrobu dilu .. |
|
|
hYp3r |
Původní příspěvek od Bambulion
Já jsem klempíř,ale dělám správce sítě.Hulíme s ředitelem ještě dřív než vůbec vlezem do dveří...a pak hned když jdem z práce.A dá se to,protože stejně celej den lítám na netu (většinou tady)takže do vočí mi nikdo nevidí.A když jo tak mě přece bolej voči vod monitoru... ;-) |
...nejsem vyucenej nic a taky delam spravce site...a tu vymluvu s cervenyma ocima od pocitace taky pouzivam, kdyz v praci zahulim a nekomu se nezda barva myho belma :c) |
|
|
PiosOne |
tuhle výmluvu používám taky a taky mám druhou, možná ještě lepší. to se vymlouvám na kontaktní čočky (tohle je samozdřejmě pouze pro ty, kteří je nosí :) ). |
|
|
Womitor |
2 PiosOne: tak to je uplne super s tymi kontaktnymi cockami. Ja ích nosim, aj ked mi vlastn este nikdy nebolo teba vyhovorku ale ak bude musim si spomenut ze mam v oku to!
thanx |
|
|
PiosOne |
womi: teď na podzim je taky dobrá výmluva na počasí + čočky (prudká změna teploty (místnost-venek), prudký vítr který s sebou nese různý bordel -> bordel v očích). ale to už je mimo topic tohohle fóra :) |
|
|
Womitor |
PiosOne: ha ale mna teraz napadla jedna vec. JA nemozem pouzit tuto vyhovorku lebo ja mam cocku iba v jednom oku! no nic.
Sorry za offtopic :) |
|
|
hYp3r |
Původní příspěvek od PiosOne
tuhle výmluvu používám taky a taky mám druhou, možná ještě lepší. to se vymlouvám na kontaktní čočky (tohle je samozdřejmě pouze pro ty, kteří je nosí :) ). |
kontaktni cocky me moc nevyhovujou...vzdycky se mi zacnou lepit na oci, kdyz jsem zkourenej...to bych ty kapky na oci potreboval tak dvoje na den... :c) |
|
|
PiosOne |
womitor: tak to je smůla; mě se jednou stalo, že jsem si nakapal Visine a vyšel mi jenom na jedno oko. takže jedno jsem měl červený jak ruská vlajka a druhý totálně bílý :) |
|
|
karijec |
Já teď kvůli škole sedím u kompu dost často, takže sem skrz oči vykrytej ( mám je rudý permanentně ).
Jinak se dost často vymlouvám na nevyspanost. |
|
|
|
Nazdárek čtu si tu ty vaše rady proti lidem co mají řeči na vaše krásné rudě zalité očka. Já jsem studentka a ze začátku jsem stm měla problémy jelikož lektoři se furt ptali co mám s očima, tak jsem se jednoho dne pořádně zhulila a šla jsem na oční a tam mi řekli že mám chronickej zánět spojivek. Mám na to papír takže když se mě někdo zeptá na oči tak mu dám lísteček a jdu si dál svou vysmátou cestou a všichni mi můžou vlízt na hrb. A doma mě mi naši kupujou kapky atd. Takže až jednou budu muset ten lísteček vyhodit ještě mi tu zbejvá pár litrů kapek. Tim pádem zdravim a užívej te si to naplno. |
|
|
Garf |
Ja ted delam IT technika, v praci jsem jeste nesmotnul... jednak proto, ze jsem nedavno zacal a taky proto, ze nevim, jak to tady s hulenim je, kdyby to nekdo nahodou poznal... jiste vite, ze se o tom pod neskrytou identitou tezko mluvi s lidmi, ktere znate chvili a to jen v praci :o) Takze zatim jen po praci, ovsem vlastne jednou i pred praci, ale nastesti to byl jen "s citem" vzorek :o))) |
|
|
PiosOne |
garf: tak je to správné, v práci se hulí až když si to můžeš dovolit. není zodpovědné se zčadit hned při první příležitosti. nejdřív si oťukej postoj jednotlivých kolegů ke konopí. ať třeba nenarazíš na nějakého vola. |
|
|
hashie |
tak já když sem vyčazená jak paprika tak mám maximálně skelnej pohled ale rudý oči v žádnym případě takže v práci můžu čadit o 106 a nikdo nepovolaný nemá ani šajna teda samozřejmě když nedělám nějaký kokoťárny:bounce: |
|
|
Thequila |
Studuju střední školu hulím občas ale někdy se to fakt nedá to pak zírám na profesora a nevím co po mě chce. ale po škole furt jak se dá. |
|
|
xEagle |
Já dělám managera produkce pro pár časopisů v práci nehulim nikdy protože bych pak nestíhal klienty. Jinak mimo práci tak 2 - 3 týdně někdy více někdy méně. Ale přes týden se snažím sportovat a hulit jen pátek a sobota aby hulení u mě pořád zůstalo jako vijmečná událost na kterou se těšim a né samozdřejmost.
Jinak s očima si starost nedělám každýmu řeknu narovinu sem zhulenej. Každej to stejně pozná a pak vymlouvat se na čočky a smrdět trávou to pak člověk vypadá ještě jako debil. |
|
|
Locki23 |
Ja delam jako IT Manager...znamena to v praxi kvadro a hodne vybrany jednani s hodne narocnou klientelou, odpovednost, planovani atd.atd....hulit v praci by byla pracovni sebevrazda, paco kdyz zahulim, je mi vsechno jedno a ze vseho si delam prdel, coz by asi leckterej klient nevydejchal...:)...a navic nevim, jestli by moji podrizeni neudelali v pripade meho vyhulenectvi v praci rychlou revoluci...kdyz si je ted tak prohlizim, tak vypadaj na vsechno, jen ne na hulice...dokonce me nenapada nikdo v tyhle praci, kdo by jen trochu daval prostor realne moznosti, ze se za jeho image skryva vyhulenec...ci aspon obcasnej konzument....jsem tu tedy sam, tak strasne sam...:) |
|
|
PiosOne |
locki: nezbývá, než si podřízené pěkně vycvičit |
|
|
Brunco |
Ja su student na Stavebnej
kruty studentsky zivot :-)
malo penazi
vela prace |
|
|
LuB |
Tak ja som tiež študentka na VŠ
A ešte aj pracujem, robím niečo ako asistentku na ekonomickom oddelení medzi účtovníčkami...
No a občas sa v robote s kolegyňou nahúlim, hlavne vtedy keď chodím autom niečo odniesť, priniesť, zaniesť...
Je to v pohode hlavne keď húli dosť značná časť firmy |
|
|
edamaslo |
studaci = kuraci
kdyz je tak se pali>-))
pred ve po skole...
maturita se blizi a vubec me to nezajima:)
A co ze to studuju? Naky ty poce v malim mestecku... |
|
|
AK48 |
.. dělám skladníka v jedný firmě, dost provařený a mám tu kolem sebe cca 150 postarších ženskejch .. hulim v rachotě pravidelně .. jinak bych tu už asi nebyl .. je to v klidu, jen mě serou občasný poznámky jako na moje voči, nebo mojí domělou ospalost ... a tak .. ;-))))))) |
|
|
Deadly |
Cha ... sem stredoskolak .... cudku kourim kazdy den .... zacina to v 7:45 pred skolou ... potom obcas jeste o velke prestavce ... myslim ze tenhle skolni rok jsem by ve skole nezhuleny jen prvni skolni den :))) .... timhle se clovek nauci krasne komunikovat ve zhulenem stavu .... jo a je mi 19 ... |
|
|
intruder.stk |
Tož ja dělam instalatera a to sem vyučeny elektromechanik a když přijdu do prace tak se nejdřív zhulime se spolupracovnikama a potom teprve mužem něco dělat-sice už bylo par kolapsu kdy jsme něco zdupali a vytopili par pater paneloveho domu ale to patří k tomu. Doufejte že k vam nepřijedem dělat vodu nebo nedej bože plyn. |
|
|
PiosOne |
intruder: ty vole chlape, to už snad ani není prdel. ještě že mám už doma všechno hotový :D |
|
|
intruder.stk |
a to je ten naš problem nezaměstnanosti v oboru bych nesehnal praci ani za 100 let a na Ostravsku už vubec ne.ALe to je v klidu to se stava jednou za pul roku zatim jsme vše dotahli do zdarneho konce až na par vyjimek. |
|
|
PiosOne |
kdy jste majiteli srovnali dům se zemí a nebylo co opravovat co? :D |
|
|
intruder.stk |
to už by byl trochu HC ,největší masakr byl jak jsme instalovali vysokotlakove potrubí-naš šef je ještě větši magor než my-jak do duba mu mužeš řikat kolik krat chceš at tu vodu neotevíra že to neni hotovy a on ji stejně zapne-takove akce konči bud urazem nebo uprkem.Smlouvu mam do konce ledna -alespon budu mit na chvili klid ale do instalateřiny už nejdu! |
|
|
bambus.jr |
To ja pracuju leda tak na brigadach, a huleni ze me udelalo workoholika. Po brku objevim ve zvuku beziciho pasu techno, a hned je vetsi sranda.+ |
|
|
fak.gesho |
bambus nejsi nahodou kusek od Trutnova? |
|
|
Dude |
heh, sem se dneska stal odpovědným zástupcem v jednom s.r.o. vlastněnym rakušanama a potom vyfasoval smeták a šel zametat sníh:D:D:D |
|
|
SperGeor |
Já jsem student, ale vypomáhám na zimním stadioně. Jezdím z ROLBOU!!!! Maras. Po škole spálím brčko a jdu kutit led. Vždycky se pekelně soustředím! Kdybyste pak viděli ten krásný led......... |
|
|
jaydee |
Freelance Designer a hudebnik :) |
|
|
shoka |
..sem studentka...driv sem do skoly chodila skourena..ale je to vo drzku, chtela bych tu skolu totiz taky dokoncit... |
|
|
Flipmode |
Operations Manager for Czech republic - tohle je nazev my pozice. Tzn. pres den kvadro, spousta meetings, jednani, reseni sracek od operativnich veci az po personalistiku. V praci absolutne nemuzu hulit, nedaval bych jednani a kvuli vyschly hube bych ani nemohl mluvit.
Ale nekdy kdyz tady treba po 18.hod. zustanu sam, dam si prda. Vim, ze povinnosti zasadni me uz necekaji, tak zahulim, ale z jednoho prosteho duvodu - divam se na pracovni veci uplne jinak, napada me spousta veci co resit, jak resit a uz jsem takhle prisel na kloub nekolika vecem. Vzdycky si na tom uletim a nestacim se divit co vsechno me napada. Nekdy ani nestacim pamatovat vsechny myslenky...
A pak casto pukam po praci, doma a pak otevru notebook a pracuju jak divej a zase-napada me tisic pet set veci a novejch napadu. Za normalniho deniho provozu je pro me nemyslitelne hulit. |
|
|
bubik |
to: intruder
teda jako ta tvoje vodpověď mě už dlouho nic takhle nezlomilo |
|
|
|
Prave studuji stredni skolu se zamerenim Spravce iformacnich systemu. Je to v klidu skola. Mame velkou prestavku na obed a tam se vzdicky skourime. Po prestavce mame skor kazdej den Nemcinu takze skoro nic neumim :D |
|
|
Johnik |
Tak já sem obchodní manažer, firmu radši neprozradim. Ale v práci by se mělo hulit každej den, aspoň by byla zábava. No a na služebkách pěkně zkoušet místní modely...hmmm...to by bylo zpestření... |
|
|
HIND |
Ja pracujem vo fotolabe, tu nehrozi ze by som si dal nejake paavi,.
cez den je tu mrte ludi,.a hlavne mrte roboty,.mozno ked budem robit nocne, tak z kolegovcami podaktorimy to aj slo,.uvidime,.muselo by byt aj menej prace,.lepsie je to doma ,.predsa lepsia pohoda pri coool muzike,. |
|
|
bubik |
já dělám produkčního v jedný velký reklamce - hulíme tu úplně všichni a klienti bejvaj někdy dost překvapený. Naposledy asi před týdnem jedna moje úplně zfičená kolegyně pouštěla klientovi jeho nový TV spot a dostala takovej záchvat smíchu, že musela odejít. Teda vona to byla fakt šílená píčovina, ale ten chlap za to zaplatil přes půl mega. Bylo zajímavý pozorovat přes skleněný dveře, jak čumí. |
|
|
Time4Tea |
Su klasicky student, ale ve skole radsi moc nehulim, pac mam pak docela husty zachvaty smichu. Staci se mi jen podivat na prednasejiciho z jisteho predmetu, ktery lehce uchyla a furt vo tom ftipkuje a vubec je s nim prdel, a muzu smichy umrit. Jinak mimo skolu hulim nepravidelne, pac je to nejlepsi v klidku s kamosema, zeano. Jo a v prirode, tak to je asi nejlepci.
Smaž Bůh! |
|
|
Jazzik |
študent :) ve škole jsem se zhulil jednou o polední pauze a chudák pan profesor na zeměpis, se zničeným kamarádem jsme se na sebe tlemili přes celou třídu, do dneška nechápu, co je tak vtipnýho na aridních oblastech :D |
|
|
intruder.stk |
Smallholder-už jsem dal vypověd(malo peněz) ale sranda tam byla nejvíc-nedavno mě vyfackaly masažní trisky ,jestli víte co to je |
|
|
virgill |
2 killlsmoker sem na UP no a co? za tu dobu co tam su me nenabidla ani jeden flek. takze si praci musim najit sam a to je dost na.... ale jestli chces tak me zamestnej ja se prace nebojim. jestli si myslis ze me to nesere nemit pracu tak se pletes. jinak na hulica ses dost agresivni nebo to byla vyjimka? doufam ze jo a ze si konecne neco najdu zatim cus |
|
|
intruder.stk |
virgill-maš recht taki sem byl na pracaku přes rok a za tu dobu mi nenabidli ani sběr bordelu po cestě,praci sem si musel najit sam a ještě k tomu na černotu-tenhle stat jde do hoven,za komoušu kdo nepracoval šel sedět, ted tu dělaj samí cizinci a my češi sušime huby na UP a z toho vyžít nejde tak se teda zvědav co s nama uděla EU |
|
|
intruder.stk |
Dělat v hospodě to taki není žadná sranda |
|
|
SperGeor |
Souhlasím s Bambiliánem, pokud v hospě jenom nechlastáš a pokud se umíš dobře vyjadřovat a komunikovat s lidmi, tak se něco dá vykutit! |
|
|
Registredanonym |
nejveci sance je delat do komplu - prodej, servis, poradenstvi, spravcovstvi atd., starsne moc lidi je tupych na PC a staci aby stim clovek mel prirozene zkusenosti protoze na tom vyrostl a uz smete kdejakeho supervizora s vysokou co bohuzel zna max dos |
|
|
ZEta |
jsem office manager, v praci nehulim - nemohla bych vůbec nic udělat, nebo joo ale trvalo by to sto let - ani když jsem tu sama, což se stává docela často. Jinak doma, odpoledne, k večeru i v hluboké noci pálím, když je co:D
A nejpříjemnější je to po sauně nebo józe:p: |
|
|
intruder.stk |
Prostě kdo pracovat chce tak si tu praci vždycky najde at už tam nebo tam |
|
|
Dj.Kopito |
mas sice pravdu, ale neni ferr kdyz vystudujes vejsku jit delat s krumpacem |
|
|
replikant |
To je taky vypecena diskuze. Prave sem ji tri hodky studoval a SPEKuloval, a sem maximalne happy ze tolik a hlavne tolik ruznejch lidi huli.
Ja sem vynalezce na volny noze. Prave pracuju na zarizeni ketere by umoznilo hulit 24 hodin denne i kdyz clovek spi. Zatim se mi dary jenom ta denni faze pokusu.
.
.
.
Bane, apriiil. Sem technik ve strojirenstvi.
A jestli hulit v praci nebo ne? Kdyz sem se vysral na vejsku tak sem delal uklizece v rokovym klubu, wochranku v RC, wosvetlovace v RC, barmana v RC, ucitele na zakladce, vojaka, a ted toho strojare. A muzu vam vsem rict ze vsim sem byl rad, a v kazdy praci sem nejmin jednou hulil, hodil nejmin jedno acko po prohuleny noci ale vsechno sem to jistil zvysenou komunikativnosti, kreativitou, flexibilitou, nasazenim a sarmem kdyz sem byl zhulenej.
Ale stejne nejlip mi vzdycky bylo na podpore. To sem ani acko nehodil. |
|
|
bubik |
BrcoAtlet: truhlář se všema prstama je špatnej truhlář |
|
|
sadnbow |
zatim student obor "spravce pocitacovych systemu" |
|
|
|