Prdelac |
spolupracujem s lidmi z outsorsingu - nebo spis na ne nadavam. To je presnejsi.
maji nastarosti nas DataWarehouse a pak zprovoznit ruzne projekty. |
|
|
|
Disaster:ty si nějakej převeksloval z tý obsluhy netový kavárny,ne?:Djinak práce zahradníka musí být super..taky mě to moc baví...good luck:beer. |
|
|
Fruity |
Ze by DJ? :) Neni nad to hrat a do toho valit speky. :) |
|
|
Homer Jay |
Hmmm. Zahradníka (spíš něco jako zahradníka:)) jsem taky dělal a musim říct že to byla nejlepší práce jakou sem kdy dělal. Mizerně placená (40kč/h) ale prace nebylo moc a na čerstvim vzduchu, s rostlinkama... |
|
|
|
Fruity robis DJa? Aka hudba, kde, ako si sa k tomu dostal, toto by ma vcelku zaujimalo :) Ak chces tak kludne do PM. |
|
|
Method |
No ja som pracovnik v zdravotnictve.....hulievam vacsinou len v nocnych lebo cez den sa to tam neda..vela povinnosti a nic nesmiem zabudnut....:) |
|
|
Soul Rebel |
Momentalne brigada jako delnik na stavbe, kurva:rolleyes: |
|
|
kishman666 |
zdareccc. no tak já sem student Umělecké Akamdemie... a sem skouřenej furt...a nikoho to neštve, pač tady kouří každý.
Vlastně bych řekl že bez toho se tady moc nejde domluvit....každopádně tohle k tomu studiu patří, akorát si neumím představit návrat do reality..
Toď vše |
|
|
maslox |
no já jsem pořád grafik (kompletní podpora společnosti, lokalizace produktů, inzeráty, letáky, pravidla atd...)
brčko ve skládku občas padne :whisperer
Pokud někdo makáte třebas v tiskárně bo v něčem podobném, můžem udělat obchod ;) |
|
|
|
Ja som ešte študent 5 ročnej hotelovej akadémie :) Pohúlim si vždy, keď je čas a správna chvíľa :) Najviac húlim na písomky, lebo potom sa mi lepšie rozmýšľa :) To nie je sranda, to je fakt :D Ale keď praxujem, tak to moc nie... |
|
|
Dwarf Vingette |
Mno tak ja jsem studnet prumyslove skoly se zamerenim na elekrtotechniku-multimedia a vypocetni technika....ted pujdu do 4 rocniku takze zahul docela:D....
Hulim jenom kdyz mame odbony vycvik takze 1dnouu za 14dni:D,nebo kdyz mame telocvik ICT(pocitace) a jine pohodve predmety...Ma posldni skusenost byla takove ze jsme se zhulili do obcanske vyuky,kde nas uci mlada,hoodne mlada slecna ucitelka.mno mela asi dobrou naladu a zacala vyvolavat...ona vi ze se sem tam zhulime ale nikou to nerika....mno vyvylola me a kamosa ktery byl uplne nakasu...(on huli tak 1 za mesic a to jsme meli zrovna nejakou lampu asi ICE ale nevim to presne)Tlacila do nas takove komba ze jsem nechapal ani ja a to uz je co rict...:D:D..psadila nas ze 4 a jeste se nam vysmala:D mrcha jedna od te doby se uz do OV nezhulim..... |
|
|
Caba |
Já makám jako technik VT v jednom státním podniku. V práci nehulim, protože si nedovedu představit, že bych pak měl s někym něco důležitýho řešit. Jak padne třetí hodina odpolední, už to peru do papírku. |
|
|
freshman |
Ja pracuju jako servisak vyskokozdvizny techniky jedny nejmenovany firmy, v arbeit nehulim, jednnou sem se zkouril a nejenom ze sem to moc nedaval, ale navic me kontrolovali benga hned za branou arealu, bylo to o fous... prostě se zkouřenej necítim dobře, zapejkam na detailech a zapomenu udelat jiny veci...navic je to velka zodpovednost.
|
|
|
kaktusx |
Zdravím:)
Ja študujem ekonómiu na VŠ...heh prvý rok ochvíľu za sebou:winner:
freshman>Ty musíš byť na svoju prácu veľmi hrdý keď si to napísal do 10 príspevkov:D
PEACEandLOVE |
|
|
Hyde |
citace: |
Původní příspěvek od freshman
V práci nehulim, asi bych to nezvládal. Dělám technika/programátora, programujem řídící systémy pro ovládání průmyslovejch technologií, pece na kovy, balicí linky, čističky a pod. . Dost často to je hukot sám o sobě. Nedovedu si představit, že bych in HIGH byl někde u notebooku, připojenej na systém kterej ovládá celej komplex, desítky uzávěrů, měření hladin, automatický cykly....přece jenom, je to technologie za miliony..
Ale asi bych si dobře vychutnával třeba pohled na rotační pec, ve který se žhaví tuny kovu, a poch¨valovat si jak to maka,ale v křesle a se špronzem na rtu :-)). |
Ja delam servisaka u jedny vetsi firmy, opravuju vysokozdviznou techniku, od malejch rucnich vozejku az po nekolikatunovy hovada, jak elektricky tak spalovaci ......nekdy je to prace k nasrani, vetsinou je to pohodicka...v praci nehulim, je to nebezpecny ( hydraulika, motory, velky vahy)...a vubec, hulit v praci mi prijde jako bejt treba ozralej, s tim ze zhulenej se clovek vic zapece ....zkusil jsem to a nevyhovuje mi to, pro konstruktivni mysleni je lepsi cistej stav |
Ja pracuju jako servisak vyskokozdvizny techniky jedny nejmenovany firmy, v arbeit nehulim, jednnou sem se zkouril a nejenom ze sem to moc nedaval, ale navic me kontrolovali benga hned za branou arealu, bylo to o fous... prostě se zkouřenej necítim dobře, zapejkam na detailech a zapomenu udelat jiny veci...navic je to velka zodpovednost. |
...a propo - nevíte někdo čím se živí freshman? :D:D:D ani nenapíše... po třinácté...:D |
|
|
sancha |
frešman? počkej, zalistuju, najdu :D |
|
|
Vietcong-player |
nastupuji na vš... jo a ten avatar se ma hejbat ale ted na to nemam... |
|
|
Apofis |
OSZV v práci nehulím |
|
|
freshman |
ajaj tolik kopii,,,,to sem musel bejt nakáry ! :-D ... omlouvam se...delete |
|
|
'grass' |
Zdarec.. delam na technicke priprave vyroby... v praci jsem parkrat hulil ale uz si to radeji nechavam na odpoledne... nedela to dobrotu a do prace si myslim ze to ani nepatri.. takze asi tolik k tomu :) |
|
|
hadice |
prodávám docela kvalitní internetovou konektivitu (třeba pro i tendle server), tak kdyby jste někdy někdo nějakou chtěl... |
|
|
accountant |
Ja jsem ucetni v jedny velky nadnarodni firme, a v praci nehulim, ale po praci temer vzdy a rada, jedu model, ze to brko mam za odmenu, a pak si ho vzdycky moc vychutnam.... |
|
|
|
Hodně lidí si myslí, že pokud nejsou v dosavadním zaměstání spokojeni, tak že je to jejich vina. Je to stejný jako všude, dokonce bych se firemní atmosféru nebál přirovnat k atmosféře v hospodě. Když je dobrý majitel, tak tam i rád zajdu :-) Vzpomínám na to, jak nám profesorka na škole říkala, že si prošla několik zaměstnání, než našla to který ji vyhovuje. A pod slovem vyhovuje si vlastně můžu představit i pohodlnou kancelář, kde budu pracovat a lidi okolo sebe, druh sortimentu, historii firmy, vlastníka a nebo generační složení. Na druhou stranu není vůbec sranda takovou práci nalézt, a proto to trvá někdy dost dlouho. Když mám ale školu, tak mám právo si vybírat a ne brát hned první, co je na pultě. Dost taky záleží na šéfovi. Pokud to není osobnost, ale pouhá loutka, tak zdrhat. A tohle si začínám v poslední době uvědomovat. |
|
|
|
Ja chodim do prace rad a s usmevem..moje povolani je tajny ;)
kolektiv mame super, firma ma 25 zamestnacu z toho 12 reditelu/ sefu :D:D:D |
|
|
freefood |
..vyskovky a leseni, bavi mooc..! ..v praci nehulit! ..ale jinak fuurt hulit! |
|
|
Danny |
sem student byl sem na kucharovi nebavilo me to tak sem tam nechodil vyhodili me tak sem sel na sklare tam je to fklidu.
Ps:ve skole palim,budu na dale a v praci taky |
|
|
|
SEO analytik
moje prace je o tom, ze dostavam ruzne internetove stranky nahoru v pozicich na vyhledavacich. Je to dost fajn v tom, ze pritom prolezu plno zajimavych webu, ziskavam nove informace.
Neprijemne je, ze vlastne vse jen odhaduju, nic v tomhle neni jiste...
V praci se hulit da, jen je treba primerene. V kanclu nas huli polovina. Dny kdy je pauza na brko a cigo co hodinu jsou velmi, velmi zajimave :D
Pracuju stejne vykone jako nespaleny, takze v tom nevidim problem.
Do skoly ale nehulim nikdy, proste to tam nema co delat.
Pri jednani se zakaznikama radsi taky nebudu vypaleny :D
EDIT:
hm... tak to jsem uplne neodladil, chce to vic a vic lidi :)
takze nespim a makam. Al budou premie :D doufam ze fajnove |
|
|
1nt3GraC2 |
Momentalně u mě nastala změna, kromě školy dělam php, html a css. V praci obcas zahulim, ale pak moc nepracuju. :-D |
|
|
|
Nazdar :smoker:
tak mam ubaleno, bong nabitej - což je skvělá příprava na pracovní den
Pracuju tak, že vytvářim WEB, html......:smoker:
na tomto druhu práce je super to, že si sám určim jestli pudu fachat teď - nebo večer, stačí stihnou termín .... |
|
|
barbastell |
Jak to tak čtu tak mě mrzí, že nedělám IŤáka :-) Pracuju jako dispečer ve stavební firmě takže hulení v práci nepřipadá moc v úvahu. Co se dá dělat :-) |
|
|
pajong |
Nazdar ludia....
ja mám na vizitke napísané Projekt manager a v realite mám na starosti výstavbu stavebných projektov v celkovej hodnote zopar desiatok milionov.....
Inak mám kamaratov, ktorý sú doktori a celkom si to užívajú....ale pozor operujú len z čistou hlavou...(teda väčšinou)....problém nastáva iba ak sú v nudnej službe, dačo užijú a potom im príde prípad a to je potom celkom zábava.....ale všetci pacienti im prežili... |
|
|
|
sranda byla, když jsme se v Hořicích potkali s pár členy kapely ILAM, kteří tam zrovna dělali po školách jakési protidrogové přednášky. všichni zapálený huliči :D ale v "práci" asi nehulí....;) |
|
|
Soul Rebel |
Momentalne jsem brigadne zamestnanej jako technicko-administrativni pracovnik v technologickem oddeleni jednoho z nejvetsich stroj. podniku ve stredni evrope:cool:
Je to cajk, neco na kompu, vykresy a pak sefovat veci po vyrobnich halach.
Je to asi zatim nejlepsi brigada:) |
|
|
Slick-ace |
Původní příspěvek od accountant
Ja jsem ucetni v jedny velky nadnarodni firme, a v praci nehulim, ale po praci temer vzdy a rada, jedu model, ze to brko mam za odmenu, a pak si ho vzdycky moc vychutnam.... |
Tak momentálně pár týdnů brigádničim jako účetní ve větší firmě, školy na to mám. Ženský v kanclu až na vyjímky stejně většinou prošli jen rychlokurzama a rekvalifikací z jiný profese.
Platí skvěle, nechá se to. Hulit se před/ při práci vopravdu moc nedá, ale po je to vklidu |
|
|
[Vania] |
StuDEnt AJTÝ....... do školy chodit zhulenej? nikdy..... párkrát se to zkusilo, byly nářezy, byla prdel, ale mám schýzy a necítím se dobře a navíc z toho dne nic nepoberu :D |
|
|
BuBu |
Momentalne pracujem v UK...a kreslim si...(3D modelovanie), tak napriklad toto je moja praca |
|
|
ThomasK |
Studentik nástavbovýho studia, měl by ze mě bejt.. no ani nevim .. něco na způsob kanc. krysky.. Hulit ve škole? Bylo to svýho času absolutně vpohodě pokud jste se nevypekly vyloženě na plech, vpohodě jsem proplouval, až nastal velkej problém s matikářkou! Ona je ta starší generace která si myslí že všechny huliče vyhmátla, a dělá zle .. Bohužel matika neni moje nej stránka a tak na její hodiny jít vyhulenej,mam akorát schízu jako kráva :-D
Momentálně se chystám na chmel, tak uvidim jak to tam bude s konopným listem. A jinak jsem vystřídal spoustu brigád od sběrače brambor (telecí léta), přes svářeče, brusiče, dě*ku pro všechno, různě po fabrikách až po sekače trávníku.
Mějte se všichni fajn , Paece and Love
Edit: To co mě moc mrzí, že vůbec ve škole ta matikářka zjistila že jsem hulič.. Soukromá škola, nědělám problémy, učení OK, hulení v opravdu malé míře a občas mi vesele zpříjemňuje výuku a i ta matika mě najednou strašně zajímá a bohužel když jsem se snažil od matikářky vysvětlit jak že to je s tou rovnicí, tak to na mě poznala :-D ... ale co jí vlastně sr*lo? Že mě to opravdu UPŘÍMĚ začalo zajímat??
Po týhle zkušenosti hulení ve škole jen mimo tuto ženu.. Vidim v tom velkej potenciální průser..
Ještě jednou Peace and Love! |
|
|
Skunkor |
Původní příspěvek od Danny
sem student byl sem na kucharovi nebavilo me to tak sem tam nechodil vyhodili me tak sem sel na sklare tam je to fklidu.
Ps:ve skole palim,budu na dale a v praci taky |
tak to te lituju, takhle sem na to sral taky a sere mě to dodnes....
dyt s toho dne nic nemáš a lidi co nehulej, učitelé atd... víš co myslim, to prostě nesnášim. |
|
|
fikus |
Knihovnice, ale v práci nekouřím, až večer, doma |
|
|
Ježíš |
Pracuju v jednom nejmenovanem radiu. Prace v klidu, ale hulit? Jeste ani jednou, i kdyz brka odpaluju hned jak vylezu z budovy ;) |
|
|
radofun :-) |
Původní příspěvek od fikus
Knihovnice, ale v práci nekouřím, až večer, doma |
vau toto ma proste dostalo. Inac niektore tie povolania su proste super, nikdy by som nepovedal, kto kazdy moze hulit.
Ja som student IT, inac pracujem pre jednu firmu, kde vytvaram webove rozhrania na spravu linuxov (nieco pre slabsich adminov). V praci ani skole nehulim, lebo ked si zahulim som cely den a este aj druhy den strasne sprosty, resp. je mi vsetko dost jedno :D |
|
|
ThomasK |
Právě jsem přišel z noční směny na chmelu.. A hulení na chmelu? parádička :) |
|
|
piistaa |
A neni tady nekdo treba prezident?ze by pretlacil legalizaci:D
K teme:Student...a v skole nikdy,ja mavam velke paranoje i na ulici nekdy,co jeste v skole bych se posral od strachu:D |
|
|
mrzout |
1. IT admin
2. finance
3. zahradnictvi
:) hulim furt |
|
|
|
ja montujem sadrokartony, a v praci zasadne nehulim:D som potom zleniveli :D |
|
|
Sol |
IT montazni technik, ale v praci nehulim, delam pak zbytecny chyby :) |
|
|
Cerda |
ja makam v rezortu MO jako Technicky dozor investora.
Kdyz odmyslim tu zku.vene byrokratickou administrativu pri jakymkoliv vyrizovani korespondence, jednani se zelenyma mozkama, kteri se ridi metodickymi pokyny ikdyz jsou sebestupidnejsi a s vypocitavymi dodavateli jenz se na me/nas snazi usetrit kazdou kacku do vlastni kapsy, je to prace pestra a zajimava :D.
Za tu dobu co tu makam jsem navstivil zajimavy objekty, svezl se v nekolika obrnenych vozidlech, zastrilel si z par gunu a zazil netradicni akce v ramci pracovni doby.
Nejsem fanda tohodle vseho co da poapsat jako "hra na valku", ale beru to jako dobrou zkusenost a praxi..
Co se tyce huleni, tak v praci jsem to zkusil jednou a po maly schyze s sefem si to radeji nechavam na doma.. |
|
|
TSO |
Já jsem na střední stavební průmyslovce. S povolánim si ještě nejsem jistej, ale nejspíš projektant, nebo si zkusim založit firmičku...
BTW čim dál tim víc mě zajímá politika :) |
|
|
Hyde |
hehe,..nadějný politik s Palachem v avatárku... ach, ta dnešní avantgarda..:D:D:D |
|
|
Nesss |
hello,
takze ja jsem CQM-ko = Customer quality manager :frog:
v práci nehulím, vykourenej melu pitchoviny a jelikoz to je job hlavne o komunikaci, tak neriskuji...jednou jsem to zkusil a musel jsem jet domu jaky to byl srumec...takze asi takhle...
peace |
|
|
alladyn |
teď zámečník loděnice den breejen rotterdam NL
hulím podle náplně práce,ale furt,buď míň nebo víc když není dočeho rýpnout,ale aji se šéfem,přijede nějaká specialitka,třeba jak tam to čerpadlo narvem,když se tam nevleze,šéf smotne proberem to ,heineken v ledničce a ono se tam vleze,no problem,ale nenaložíme si super haze,pak na to čumíme jak gumy,což už se párkrát stalo......ale to je jedno, hlavně že je termín O.K.,no neděle to někdy jistíí,ale jeto jak na pískovišti |
|
|
Chachec |
Hmm, tak to Já makám na Václaváku v jedný firmě co se pohybuje na trhu mezinárodních plateb. Je to celkem o hovně job ale platí dobře. V práci sem byl zatim jen jednou napepřenej a to když jsem šel s kamarádem o obědovce za dalším kamarádem (však to znáte).
Mno a celkem pohodička :], dělal bych to každej den kdybych neměl prace jak na kostele a šefovou za zadkem :p, takže to spíš nechávám po praci. |
|
|
Rastafara |
já chodím do školy :D Na jazykovku...do školy moc nehulím , ale po škole pěkně s kámošema a hlavně s bráchou...to je ta nejlepší pohodička :) |
|
|
DannyBoy |
sales manager / project manager - řešení a návrhy umělého osvětlení , sytémů , výpočty umělého osvětlení ( Dialux , Relux .. ) A v práci nehulím. |
|
|
cernymi |
Redaktor ekonom.měsíčníku + copywriter. v práci nehulím :-) |
|
|
cypres |
implementační a vývojový programator IS :)
kdyz hulit tak jedine po praci
bb -.- |
|
|
alienh |
depozita na vodu po celem spanelsku spanelaci jsou hovada od rana brko v hube a tak to de celej dlouhej den to potom nehulte este kdyz prace jde pekne od ruky |
|
|
Gh0$t.G |
ja studuju SOŠp - středni odborna škola prumyslova (obor strojirenstvi¨) jsem ve 2 ročniku .....když moc hulim de to vidět i ve znamkach takže na začatcich a koncich pololeti se snažim moc nehulit a sem tam davat ve škole pozor abych ji udělal btw škola mě chvilkama začina bavit :P akorat jediny co mi tam chyby sou žensky těch je tam zatraceně mááááálo :D |
|
|
Celller |
Jenom cumim a zavidim vam, jaky mate hezky zamestnani |
|
|
jaja158 |
Já jsem další z řady studentíku, konkrétně chodim na všeobecný gympl, to je pro ty co vůbec nevěděj co chtěj dělat, ale začínám mít pocit, že bych to tak nějak měl začít plánovat. Jinak ve škole je samozřejmě je to nejlepší být zmaštěný, jinak je to totální nuda a ztráta času. |
|
|
Fruddy |
sem hrobník
(joke:-D ) sem student... |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
Původní příspěvek od Gh0$t.G
ja studuju SOŠp - středni odborna škola prumyslova (obor strojirenstvi¨) jsem ve 2 ročniku .....když moc hulim de to vidět i ve znamkach takže na začatcich a koncich pololeti se snažim moc nehulit a sem tam davat ve škole pozor abych ji udělal btw škola mě chvilkama začina bavit :P akorat jediny co mi tam chyby sou žensky těch je tam zatraceně mááááálo :D |
Víš, že v 17ti letech by jsi zde neměl co dělat????
Aneb ICQ rulez............
Year 1991
Month March
Day 13
Age 17 |
|
|
|
kavárná pro snoby,dělá nás tam celkem šest a všichni jsme huliči a týpek co nám zaváží tak je rastaman :-) prostě taková veselá grupa :-) |
|
|
ENYCE |
cavte takze moje povolanie sa tyka logistiky poznate to sklady a tam je tovar co sa musi prenasat. Beham tam na vysokozdviznom voziku nakladam si telky na paletu a potom to zoberem na miesto. Celkom sa mi tam paci aj sfajceny to je dost halus ked lietate na VZV s vetrom vo vlasoch:D |
|
|
c0ga |
Student-Kadeřník :D a myslim ze bych se mohl chvalit tim ze tady na groweru asi zadnej jinej kadeřník neni :D |
|
|
Hagrid000 |
Jsem student\učeň na Střední Odborné Učiliště Potravinářské obor :chef: řezník ve škole sem hulil jen jednou a chitli mně . . .
na praxi sem v čoudu pokaždý když to jde,a že to jde skoro vždycky :jumper: |
|
|
AK-47 |
Zkušební technik/test engineer
V práci sem kouřil tak 2x a nic moc, pracuju s elektrikou, tak si nemůžu dovolit žádná faux pas =)) |
|
|
hypiz |
tekknolok
v praci uz nikdy ale zato po praci se od toho nemuzu odtrhnout :smoker: |
|
|
|
Nedávno jsem změnil fleck, dělám vývojáka jednoho komponentu pro BMW a Forda. Výhoda oproti předešlému zaměstání je, že nemám tolik starostí a jsem i lépe odměněn. A jak jsem tu asi už zmínil, tak do práce jsem nikdy nehulil a ani hulit nehodlám. |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
Původní příspěvek od ENYCE
Celkom sa mi tam paci aj sfajceny to je dost halus ked lietate na VZV s vetrom vo vlasoch:D |
To mě taky v minulý práci bavilo, lítal jsem tam na nějakym elektrickym sroi Jungheinrich. Docela rychlý a svižný, zvlášt po pár brčkách....
Nýčko jsem v jedné celkem velké státní firmě, zábavná práce, v poho lidi, jen hulit se fakt nedá..... :slizoun: |
|
|
cecilka... |
ahojte...
pracuju jako recepcni v jednom hotelu a bez huleni bych to tu asi nezvladala...nekteri lidi sou tak doterni a otravni ,ze se to jinak neda nez si zhulit sklicko nebo spicka a pak totalni pohoda bez vytacek jen relax,nasadim rohlik na kazdeho a s radosti si s kazdym poklabosim o cem koliv.....:-) |
|
|
LIPEENO |
Toz barskeho v anglii.. Sak zaskocte na jednicku.. pane neb na cosmo pani..and where am i from? i am from Ware. Abyste vedeli kam:)
Vas Druid |
|
|
brat |
:-)
Tak já jsem student VŠ, ale jeste do toho se staram o databaze jedne sw firmy. Ve skole se hulit neda, ale na koleji je to každovečerní povinnost. Jinak v praci je to krása, spálím jedno špáso a je mi krásně. Pak se v klidu prohrabuju kodem. No, a hned zase vecer ... |
|
|
hannz |
no ja sem udrzbar a spravce budovy je to asi sedm oboru dohromady |
|
|
dawed |
Já sem sportovní masér.V práci ale nehulím.Zato po práci do parku na brčko je skoro denní chleba :smoker: |
|
|
Marian Pohrdac |
Nazdar,tak ja jsem OSVC,uz asi tak 6let.Jsem teda vyucenej automechanik,ale bohuzel jsem se k tomu jeste nedostal,ikdyz bych moc rad,ale venuju se temu jako hobby.Jinak delam udrzbare pro jednu mezinarodni sit velkoobchodu a vcelku velka pohoda,slusna prace,v teple(nekdy),slusne placena,nekdy je teda tezke plnit pohadkove prani,ale tak docela uspokojuju.Delam od kazdeho trochu,ale spis zamecnicka dalsi kovo prace,ale i lehka zednicka,stolarska,instalaterska,elektrikarska,ale jen ty zaklady.....V praci jsem zasadne nehulil,ale posledni rok ci dva(kdo si to ma porad pamatovat)kdyz mam at uz svou pracicku na dilne ci pro nekoho,tak si dam,ale kdybych mel jet do terenu a jednat s managerama prodejen atd,tak je to horsi,ale i to se stane ze mei zavolaj v nedeli po obede,kdyz zrovna dohorel nedelni spek. |
|
|
Everl0st |
mechanik měřících přístrojů |
|
|
1uk4š3k |
Udělal jsme Zahradnickou a ted jdu na chov koní ,exotických a domácích zvířat strašne moc mám rád zvířata už jich mám doma hafec,.. jinak na zahradnickou aji kvůli konopí když jsem byl mladej,.. |
|
|
|
dělám project managera výzkumu katalyzátoru pro jeden polymerářskej proces ... |
|
|
Onyx |
ja robim teraz demolacne prace takze som demolition man :D ak niekto potrebuje nieco zdemolovat piste PM :D |
|
|
shimano |
hehe,ja jsem student,ale napůl to kombinuju s prací-zedník,vydělám si na pivko,ciga,hadry a to mi stačí! v práci hulím,pak se mi líp montujou plastové okna,peace....:) |
|
|
Pitrisek |
No ja pracuji jako product manager.... ;) |
|
|
RedBull |
No tak se tu už asi po 3 aktualizuju jsem operátor vodovodní sítě. |
|
|
Soul Rebel |
Původní příspěvek od RedBull
No tak se tu už asi po 3 aktualizuju jsem operátor vodovodní sítě. |
Říkáš vodě, kam téct?:D
...ja jsem furt ve skole |
|
|
|
Původní příspěvek od Soul Rebel
Říkáš vodě, kam téct?:D
...ja jsem furt ve skole |
voda ma, voda ma rozpustene vlasy
a ted trochu jinej soudek: ja 25, ona 16 ... ja ji miluju, ona se chova primerene svymu veku. Co s tim? |
|
|
CzechMan |
ja su taky jeste furt student - Informatika + ekonomika, ale jinak fusuju skoro do vseho :frog: a zastavam nazor, ze s travou de delat skoro vsechno
co si zapamatujes kdyz si zhuleny, tak to uz nikdy nezapomenes ;) |
|
|
miguelx |
manažer prevence rizik společnosti a od 1.1.09 manažer kvality /ISO 9001/.....versus.....student Politologie na UHK..... |
|
|
flySter |
Kriminalna policia of course :D
KaB - mal som podobnu skusenost...som trochu mladsi ale myslim ze to mozem porovnavat...pre svoje dobro by som to skoncil :( ak ta "lubi" aj ona tak mi mozes verit ze ona ta lubi inak ako ty ju...ty uz mas v hlave jasno , ona (na zaklade veku) myslim ze nie...mozno vam to zatial klape ale fakt s takymito babami to moze skoncit zo dna na den...ja by som sa do podobnej skusenosti uz nepustal...nehnevaj sa na mna ale ja ti radim brat ju s rezervou a nie oddavat saa plnym srdcom ako ja a potom som skoncil ako kokot...ona ma podviedla, zacala fetovat atd atd... teraz sa nemozem na nu ani kuknut a som uprimne rad ze som to skoncil hoci pri nej som sa citil ako kral, casom zabudnes...nic v zlom
P.S.- a predstav si ake to bolo kedysi krasne ked si nebol ABSOLUTNE v nicom obmedzovany
piis |
|
|
RedBull |
Původní příspěvek od Soul Rebel
Říkáš vodě, kam téct?...ja jsem furt ve skole |
Řekni kde máš školu a něco vymyslim.:D:D:D |
|
|
Falout |
to tu neni zadny dealer???to bych se moc divil :-D jinak delam vypocetku stredni... |
|
|
Ganyal_Yabani |
Čágo, já pracuju jako zdravotní sestra i když sem teda kluk, ale v práci bych si hulit fakt netroufnul. Přece jenom zodpovědnost za pacienty je docela velká a vůbec nevim co bych tam zhulenej předváděl:-))) Ale čas od času jezdim pro jednu CK jako průvodce na vodu (rafty, kajaky a tak) to je nejlepší práce na světě!!! Člověk si dá brčko, pak si celej den pádluje směje se na klienty a kouká po krásách přírody:-))) prostě THE BEST WORK!!! mějte se |
|
|
Slick-ace |
Ani jsem to sem nepsal... pořád dělám účetního, ale teď v neziskovce, paradoxně mám lepší peníze a menší stresy:D. Před prací nehulim, po si občas dám, ale né 10 brk denně !
Vy byste zaměstnali vyhulenýho účetního??
myslim že ne. |
|
|
zeeman |
Čerstvě doštudovanej :) |
|
|
|
Původní příspěvek od zeeman
Čerstvě doštudovanej :) |
A do čeho bys mi teďka doporučil investovat volné peněžní prostředky?Jsem lajk, tak proto se ptám. |
|
|
|
treba ja se ocim klempirem.. a nedoporucuju bejt na strese zhulenej lebo by se vam mohlo stat ze se hezky proletite:) |
|
|
Mattsipak |
Učim se umělecký kovařine...a to si nedokažete představit co je bejt u vyhně zhulenej....tolik věci co tam v tom ohni vydite! :D |
|
|
|