moncakill |
Tak panove a tech par dam jako ja co se tu najde - moje povolani mi rozhodne verit asi nebudete i kdyz svata pravda to je - pri me praci mam v ruce zbran sem tu asi v ppmeru 20 muzu na 1 zenu a vsichni zde nosime peknou slusivou zelenou uniformu - rikejte si a hante koho chcete ale v mem okoli je sposta prijemnych lidi jako ja i kdyz si musime davat vetsi pozor - z toho co delam vypliva ze muzu palit jen po praci a to ne uplne vzdy :-) no a ocistna 2 tydenni kura venku v lese je prospesna pro vsechny |
|
|
Kalli |
Monča to rozbila. :D
K+ za odvahu a za to, že to dokážeš skloubit. |
|
|
Fruddy |
Světla - dovoz, vývoj, prodej, instalace...
- v práci jsem hulil, byly to hezký chvíle, nelituju. Delši dobu nehulím ani v práci ani po :-) |
|
|
jufik |
Údržba-zámečník.
Kuřim pořád, i když je to někdy na škodu, když se musí řešit složitější věci, čí je práce na ne zrovna bezpečném místě.
Ale jindy, pohoda práce, dobrá volnost, jít si jen tak na střechu firmy si dát brčko. |
|
|
crazyben |
citace: |
Původní příspěvek od moncakill
Tak panove a tech par dam jako ja co se tu najde - moje povolani mi rozhodne verit asi nebudete i kdyz svata pravda to je - pri me praci mam v ruce zbran sem tu asi v ppmeru 20 muzu na 1 zenu a vsichni zde nosime peknou slusivou zelenou uniformu - rikejte si a hante koho chcete ale v mem okoli je sposta prijemnych lidi jako ja i kdyz si musime davat vetsi pozor - z toho co delam vypliva ze muzu palit jen po praci a to ne uplne vzdy :-) no a ocistna 2 tydenni kura venku v lese je prospesna pro vsechny |
Nemaj vojaci povinny testy na drogy jednou za cas + namatkovy pri podezreni? nebojis se? Nebo sem mimo a zelena uniforma se zbrani me zmatla a jen v lese strilis divocaky... :D Palit jen po praci... to ja delam taky ale vim ze kdyby rano prisli s testem tak mam po praci. My chronici to mame tezky, o papiry mam taky strach pokazdy kdyz sedam za volant a zhulenej fakt neridim. |
|
|
Brejk2013 |
Super thread..... Zdravim kolegyni Moncakill.... ja jsem byvalej podpraporcik 11let ale okolnosti me zavedli do civilu / uz mi z toho jebalo/ a jsem ridic nakladaku, protoze jakozto originalni kus se stredni vojenskou umim uplny hovno.....no at se dari lidicky |
|
|
AladinWarrior |
citace: |
Původní příspěvek od Kalli
Čau všem,
sice je to rok co tu někdo psal, ale musím se taky přidat. :D
Jsem Disponent Logistiky v mezinárodní textilní firmě. Vlastně se starám o celý chod firmy(v ČR).
V práci bohužel hulit nemůžu (věčná škoda, možná by mi to šlo líp). :D
Po práci se ale vykouřit musím, protože to tady občas pobrat je na palici a musím se zklidnit a uvolnit.
Jinak ještě rád maluju když se vykouřím. To pak jsou díla. :D
Kalli |
To malování (u mě kreslení) máme společné kolego. :D Já jedině po brčku. :D |
|
|
AladinWarrior |
Jinak abych se držel tématu,já makám ve fabrice jako klasický výrobní stroj.Hulím před směnou,někdy při směně a po práci taky... no a pak taky celej den dokud nezalehnu.
P.S. Někdy se ještě v noci probudím a jdu se zhulit a pak do ledničky. :D |
|
|
prof.kalitexxx |
Ahojky kluci já jsem elektrotechnik-robotik , programuju servisuju automatické výrobní a robotické linky , občas sestavuju i kompletní novou linku . Jen pro představu https://www.youtube.com/watch?v=h8Z...3DF8EF1FE46A67B
tohle mám kompletně na svědomí já :) :) :) moji ocelový kluci |
|
|
fotosynteza |
Som zamestnaný v štátnej firme so skratkou PZSR.Cez deň potieram drogovú kriminalitu, hlavne malé ryby na internete a udávam susedov.Večer behám v tichošlapkách a testujem ukradnutý materiál z našeho skladu:) |
|
|
nikolajmorozov |
sem malýř/lakýrník, rok po závěrečkách, ještě než týpek odletěl do australie tak sme dali brko ráno a když sem neměl během dne co na praci tak vždycky na mě " *******, co čumíš.. vem tu krabičku a bal to aspoň když hovno děláš." :D skvělej kluk, teď sem s týpkem co nepálí, nemá rád při práci pivo ale pálení mu nevadí. tak mišan dá cigo, já brko a jedem :D po hodině škrábání si řikám že už mám 4x5m pokoj hotovej a mužu penetrovat :D chill, mám to rád. a jak už tady předemtou jeden týpek řikal, valí se to na metry! :D |
|
|
|