PiosOne |
rolník: hele nenávážej se do nás jo, nebo ti vypnem zásuvku :) |
|
|
PiosOne |
já se taky hlásím k zapojení pevné linky, jsem mnohem skromnější než zhovadilec b3tL, stačí mi 1mb linka. |
|
|
PORSCHAK |
Vyvole, koukám na to, co píšete, vy vyhulenci, je to fakt nádhera, kolik vyhučenců jako vy dělá takový různý povolání, já už jsem o sobě psal v tomhle threadu někde v půlce, dělám dost zodpovědnou práci a před chvílí jsem se asi po roce v práci poladil čtyřprďákem, je to maso, jsem dneska v kanclu, je tu klid, už tu půl hodinky si dávám různý věci a čekám, až někdo po mě bude něco chtít, zatím se tomu úspěšně vyhejbám. Ani ty papíry, co tu mám nedělám, radši poslouchám rádio a koukám a směju se vám, to ty sítě fakt nechoděj proto, protože tam sedíte vy vyhučenci a jestli jste produktivní jako já, tak potěš pánbu.
Jo, a taky chci říct ...( půlhodinky po menším,leč dostatečně nandavacím špeku se trochu zamotávám, jistě chápete ), že když takhle chodím po firmách, jednám s různýma lidma na různých úrovních (vrátnej,účetní,pokladní,řešitel situace,skladník,majitel firmy,obchodní ředitel a tak), že bych někam přišel a řekl si o někom nebo někomu neznámému, že je zkouřenej,takže nás tolik nebude. |
|
|
|
Pracuju jako Product and Data Manager a v práci bych asi hulit nemoh, to bych toho stihnul udelat asi pekny prd., :) ale po praci to je jina!! pekne zajet na vyhlidku, posedet v klubiku ci hospe nebo trebas zaparit neco peknyho na compu, to jsou veci kde to k jointiku primo vybizi. V praci to o me az na par lidi nikdo nevi, a asi by to ani nepoznali, jsem takova mirna pratelska povaha a nikoho by to asi ani nenapadlo.
noticka na zaver
LEGALISE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
attaker |
No ja akurad koncim gympel ale prof to nejak exstra nevadi ze sa v skole na zachodoch huli ... len nemozu nikoho prichytit lebo to sa uz pred 3rokmi stalo a normalne volali fizlov ale s trochov opatrnosti v pohode |
|
|
HIND |
ja pracujem vo fotolabe, cez den nehrozi, ale v noci na nocnych to je o niecom inom,.nejaky chlast a cvanak, sewwaas
zapnem net greower, internetove radia a pod.,da sato v noci,.cez den nemamani chut,ked tu su ti ludia,. |
|
|
vrrn |
taky přispěju trochou do mlýna.
Momentálně si dělám státnici z angliny a připravuju se na zkoušky
na vys.školy. po maturitě z gymplu mám už 2 roky, taky jsem ze
2 skol utekla, protože tam bylo vždycky hrozně moc
ńákejch mínus, no,btw...taky zewl, takze jedno s druhým.
Přividělávám si modelingem-dobrý love, ale vydržet na focení celej
den, když k vám hoděj ňákou pipku..uff!!tam se nehulí..heh,nebo vlastně
nevim.žádný holky ani fotograf/a/ky jsem se nikdy neptala a asi by
to nebylo gut (červený voči a přiblblej výraz na fotce-moooc sexy..:)
též pěju a hraju na klavír, což je moje největší láska(vyjma kytišek..)
btw, jestli někdo schání zpěvačku-no problemo,
taky ověřená metoda pro rychlejší růst , celkově zdravím kypící vzhled
rostlin a v neposlední řadě kvalitu, chuť a high je jim každý den zpívat.
Nejlépe jim složit láskyplnou písničku...heh..:D
Mám hroznou radost po tom, co jsem se dozvěděla,jak jsou mezi nama super lidi do kterejch bych to třeba podle zaměstnání neřekla
a že je jich hodně...a benga?tak to je úlet!!! :D |
|
|
dalajlama |
Sice jsem semka už loni přispíval, ale teď sa situace změnila ač sic ještě furt píšu knížky či sem tam neco z minula, teď je ze mě INVALIDNÍ DŮCHODCE (v mým věku je to síla... :-/ )
tak práci zdar!! |
|
|
Nebulaquest |
tož já chcu být prezident-to by se ale huličí měli:jumper: |
|
|
Dude |
dalajlama> nazdar chlape:), dem se divil, žes tu dlouho nebyl - co se stalo???? OK? |
|
|
bubik |
to vrrn: heh, rudý bulvy na fotce - mohla bys fotit třeba pro seed banku heh... |
|
|
Mr.Ja |
Muj otec vlastni pocitacovou kavarnu a ja tam delam spravce site.
Tak to je moc v pohode.Celej den tam neni vecer si pro me prijede a odveze me domu.A ja tam stejne nic nedelam pokat jede vse jak ma.Jenom sedim hraju CS a nebo Diablo a motam a motam a motam. |
|
|
|
Já pracuju jako kontrolor v těžkém průmyslu. Kontroluju rozměry a tvrdost, píšu atesty a různé protokoly.
Na ranní moc nehulím (teď už ne ;-) ale na odpolední když vypadne vedení to je jiná. Ale musím s tím přestat... |
|
|
Dude |
Ten dělá to a ten zas tohle a všichni dohromady vyhulíme moc....la la la:bounce: |
|
|
Kašpi |
Dělám v kavýárně.A pálím a všichni okolo také někdy si připadám jak pouťová atrakce ale lidi co sem chodí to ví a ví i to že dostanou vše co legálně jde dostat a tak to má být.
Prostě komplet servis ale není nad to si dát brčko pěkně po úklidu a jen tak se odrelaxovat domů setmělým městem ať s muzikou na uších nebo jen tak poslouchat město a jít a být |
|
|
Ke-Guglimugli |
Toš "dolu klobúkom" pred vsemi co sem prispeli!:pimp: Ta skala zamestnani a povolani je opravdu hoooodne siroka:)
Muzu prispet vlastni zkusenosti (ktera je uz mimoxodem nekolik mesicu over):
Jako vice-mene statni zamestnanec jsem pracoval v krizovem stredisku jako vychovatel (coz pry odpovidalo memu vzdelani: filosof:confused: ) Cca 80% pracovniho casu jsem travil na prevazne strednix skolax diskuzemi s zaky na ruzna temata, zejmena drogy :jumper: sex :love: a rocknroll (ten jsem tam doplnoval castokrat ja:punk: ) Delal jsem jednoduse primarni (a nekdy i sekundarni) prevenci. Co rikate..
Zkuste hadat, jestli jsem hulil v pracovni dobe ;) |
|
|
devnul |
JA som student VS a hulim v skole, a po skole. Niekedy napisem zapoctovku lepsie ako ostatny preto ze som VYPECENY. |
|
|
janicka.22 |
studentka VS na pani ucitelku :D
brigadnicim v reklamce |
|
|
Joža... |
Ja hulim zásadně před školů jinak by mě z těch učitelů mrdlo |
|
|
friendly alien |
Studuju dalkove VS, jinak delam v jedne reklamni agentüre. V me byvale skole to bylo v poho, cigara slo kourit premo v, na chodbach,pred ucebnama, pred atelierama, s travou to uz bylo horsi, slo to pouze ve 3. a 4. patře. Ve skole,kde jsem ted, je to uz vetsi pruda, de to jen venku. Ale po tech letech nejak zjistuju,ze je lepsi vypalit se uz vecer, bez stresu, f pohodicce. |
|
|
Mr.goldie |
Pracuju v novinovém nakladdatelství a prodávám inzertní prostor.
Nedokážu si představit že bych se v práci spálil....jsem zastáncem....pohody a klidu. Sedět tady a nemoct ze sebe vypravit hlásku mě přímo děsí resp. na telefonu mít klienta s závažnou nabádkou. zrovna pokud jednáte o statisících ..není příliš šťastné promrdnout šanci:D
Takže PeAcE......
Každej se držte dobrýho bydla.... a hlavně...těch svejch rolád...co..přináší přijemní astrální roviny a navozuje pocit souznění dimenzí:D
Kdo hulí |
|
|
Morpheus |
Já dělám c nemocnici na operačních sálech a zkouřenej jsem byl v praci jen jednou a víckrát ne. Snad jen na noční možná.Protože vidět člověka jak mu koukaj vnitřnosti z břicha a ještě u toho stíhat co po vás kdo chce,tak to fakt nejde.Měl jsem v noci fakt hnusný sny.Jo každá práce není pro hulení vhodná. |
|
|
|
studuju elektroprůmyslovku a k tomu hulení přímo patří, hlavně kvůli tomu, že jsou tady intry a intráci vypalujou jak diví. Tam jsem se hlavně naučil hulit a jsem jim za to vděčněj. |
|
|
_Ra_ |
vyvojovy pracovnik (zdravotnicka a laboratorni technika)
v praci by to i proslo, ale sam bych nedal
(furt to tady ctu - teda asi tak pul roku - tak me napadlo se zaregistrovat :-) |
|
|
cosmicgirl |
ja studuju VS a nedokazu si to predstavit bez huleni....to musi byt peklo |
|
|
jaydee |
HAAAA... najnovsie je Jaydee veducim oddelenia grefiky i istej nemenovanej televizii :)
tymto dakujem mojim kolegom - spoluhulicom za menovanie do funkcie :) |
|
|
|
Student - sš- můj vztah studenta a hulení je jednoznačnej- hulim abych si odpočinul od školy a pobavil se. |
|
|
system_failure |
já sem taky student SŚ.... |
|
|
Papas |
Já sem ladič ( pijan jen trochu ) VF filtrů , takže koukám do vobrazovky a točím šroubkama,v práci je nás víc,takže pálíme kolektivně (občas),pravdou je,že pracovní výkonnost má tendenci klesat,ovšem expanze smyslů má za následek netradiční brainstormingová ( a hlavně funkční ) řešení problémů , ladění je totiž tak trochu alchymie... |
|
|
WayOutt |
Jsem medik. Do skoly ani na zkousky vyhulenej nechodim. Nekdy se zhuleny ucim, to kdyz jsou ty texty k uzoufani nudne, ale nestoji to za moc.
Konopi vdecim za veliky dil poznani sveta, zhuleny jsem rozpracoval spoustu vztahu mezi vecmi, cinnostmi, lidmi a chorobami. Premyslel jsem o projevech zivota, jeho vztahu se smrti, puvodech chorob a vubec. Tedy nic, co by chteli slyset profaci pri zkousce -ja si tech informaci ale hodne vazim a myslim, ze jsou nakonec dulezitejsi, nez spousta toho balastu, co nas nuti ve skole znat. |
|
|
grizly |
Ja jsem taky student.ve skole hulim skoro porad takze pohoda(-: |
|
|
Slacker |
Zdarec jsem taky student co se týče hulení pauzy si dávám jen velmi nerad ale ve škole moc nehulím myslím že by to ničemu nepomohlo:rejp: |
|
|
Ibuprofen |
Zdar, já prodávam stroje na výrobu reklamy. Velký tiskárny, plotry, gravírky, frézy atd. Občas se přistihnu že lidem vyprávym úplný pí...ny. No ale oni tomu většinou nerozumí vůbec a tak se to ztratí. |
|
|
adraj007 |
já jsem v pohodě jsem elekrikář makam na udržbě.nikdy prace moc nikdy nic tak co se kopat do prdele tak si dam fajčičku a pak zkouším různy zapojení ale nedaří se pojistky v háji nažďár. |
|
|
da_tatrman |
hulit pri praci jedine! |
|
|
Rexi-x |
No ja sem studentik na takovym zvlastnim gymplu, letos jdu do prvaku jednou sem do skoly zahulil a docela prdel ale priste do toho asi nepudu. prece jenom jde pri tom huleni o tu pohodu a to v ty skole neni na 100%. Jinak si obcas udelam nejaky gfx nebo nejakej ten webdesign a kdyz sem pritom zbombenej tak to jede nadherne... jaky krasny napady |
|
|
slauch |
Takže o mě. Už mi tahne na čtvrtej křížek, s kouřením jsem začal poměrně pozdě (asi před 10 járama) a asi za o dva roky pozdějc jsem začal tvořit něco na zahradě. Jinak svůj produktivní vjek jsem promr...hal v jednom velkym žlutym telekomunistickym molochu. Teď jsem v něčem podobnym, akorát firemní barva je modrá (... modří už vjedí...) a dělám do kompjůtrů. Asi třikrát jsem se vyhulil v rachotě, ale vůbec se to nedá. Lidi z branže ví, vo čem mluvim. Vono čumět pak dvě hodiny do monitoru jak trubka a nevědět co jsem vlasně chtěl udělat, je fakt hustý. Takže si to nechávám na večer s kámošema. |
|
|
pan filuta |
Zdar,
já jsem student FI MUNI, ale ve škole hulím málokdy. Žádnýho huliče tam neznám a když se zhulím sám, tak mi připadá, že jsou ty přednášky hrooozně nudný a hrooozně dlouhý.
Jinak hulím každem den (většinou večer už asi 2 roky) a nic to se mnou nedělá :-)))) |
|
|
coprus |
Prátelé!
mám také radost,protoze podle toho co tu pisete,jsme tu asi vsici elita naroda:bravo:
Ale jednu poznamku:proc si myslite,ze tu je tolik spravcu siti,manageru,a jinych kancelarskych zamestnani-protoze kluci od lopaty na internet v praci asi nechodej:wink:
Takze pozor,neusnout na vavrinech-tenhle thread muze(ale nemusi)byt dost zkreslujici |
|
|
bezi |
no,tak ja sem taky student.
ve skole hulime skoro kazdej den,je nas tam parta 5ti stalejch hulicu,kazdej vzdycky neco ma.jinak jsem se prestehoval z cech na moravu(chomutov-olomouc)a je docela sranda rozlustovat moravsky reci a jeste ucitelu
--jinak pres prazdniny mam brigadu v mestskem informacnim centru a je opravdu mazec kecat s lidma,co nevi co chtej-prodavat mapy...nejhorsi je ale hledat neco na netu,jede to pomalu a vsichni sou tak nervozni---jeste ze tu posloucham Boba a jeho novy CD FEEL ALRIGHT:frog: |
|
|
lipi |
Zdárek,
tak já sem zaměstnanej v jedný stavební společnosti, kde počítam rozpočty staveb do veřejných soutěží. Nehulim každej den protože pak když mam v práci něco sčotnou tak mam strašný záseky třeba čtvrt hodiny řešim plochu koupelny a ono to docela zdržuje:-) A zmaštěnej sem v práci ještě nebyl vůbec a ani si to nedokážu představit, protože sem v kanceláři s dvěma 54 letýma lidma a ty by mě asi nestíhali, nebo mám spíš strach že bych nestíhal já je a tak bych se na nich pořád vařil a asi by se jim to nelíbilo:-) |
|
|
Tounny |
Ja pracuji v internetovym obchode, mobily, fotaky atd.... nedokazu si predstavit, ze bych si mel v praci zahulit.mame tady takovej frmol, ze to sem tam nedvam ani strizlivej.Jinak si myslim, ze tahle anketa neni dost objektivni.Znam plno lidi co huli denne(prace neprace) bohuzel se k netu nedostanou-zednici,maliri atd....Po praci hulim docela casto.Rano ten skunkovej vyplesk jeste dsam na sobe sleduji.Co se da delat, zivot je boj, a tak se per. PS: sefik je hulic, ale ja a ani on by jsme netolerovali, kdyby si z nas v praci zahulil..... |
|
|
cityman |
Ja mam vlastni firmu a delam hlavne grafiku, programuju, jezdim na jednani do korporaci, rozdeluji dalsi praci a tak. Kazdopadne zkourenej nemuzu jednat a programovat :) Jinak je to pohoda. Brko v kolone na krizovatkach nebo kdyz potrebuju kreslit. To je vetsi sance, ze me neco zajimaveho napadne. |
|
|
cannabio |
Já dělám už dva roky na pozici Qality engeneer. Jelikož musim dost komunikovat s dost lidma, tak to do práce radši ani netahám, kdyby mě chytla mlsná. Ale práce na pytel. Radši bych bral traktoristu někde v JZD, ale za ty prachy to asi neseženu sakra. |
|
|
dudodudo |
Jiz nekolik dlouhych let pracuji jako lekar patolog. S konopkou jsem v uzkem kontaktu vice nez deset let. Do me prace se to nehodi protoze by sem se mohl riznout, ale jako vecerni relaxans nic lepsiho neznam /snad kombinace +sex/. |
|
|
S~th |
patolog ? ... to bych nemohl dělat ... zhulenej už vůbec ne ... já jsem truhlář (jinak dělám všechno okolo - ale na truhláře mám papír :) ... momentálně jsem ofšem na pracovním úřadě |
|
|
delphi |
Ja programujem asi v osmich jazykoch, keby som nehulil, tak nehrozi, aspon myslim, hulim uz asi 8 rokov a teraz mam 22 a v praci ma prezyvaju Magor do vsetkeho, ufff:-) |
|
|
-SRC- |
Ja v praci hulil jednou...na brigádě za barem...je to moc psycho:) za 5 minut jsem rozmlátil 30 skleniček..ne v praci už radši ne:) |
|
|
Moriaty |
Je jedno, jestli Je někomu 23 a 16 mu připadá jako omladina, je jedn jestli někomu tahne na štyrycet. Je blbý, že něgdo je rád, že sou tady samý inteligenti. Je jasný, že je důležitý, jestli hulíš z revolty wobčas a přísaháš si, že je to tvůj celoživotní styl nebo se těšíš každej den už sakra pár járů na večer až smotneš a hodíš se do klidu, jako jiný fotři na pivu.
Chlapák ve 23 asi netuší,že se všechno může v životě změnit a konopný dobrodružství pro něj bude jen sladká vzpomínka na jeho teenagersví.
To zaměstnání je pak vod toho věku vodvislí. Dřív se chytrý lidi uchylovali k povolání kotelníků a kulisáků. Pohodlnej život, malá zodpovědnost, čas na záliby za přijatelný prachy. Těm já závidim! |
|
|
Madr |
Nooojoo, samy IT, ja sem taky programator, ale pri tom uz nehulim, to sem jen na skole holil, ale k seriozni praci to nejni, radsi se radne zbombim o vikendu, kdy nemusim vstavat do fachy a lezim s kocickou pekne v postylce..haha,joo to je parada. Kdyz mam dumavku tak premejslim dost vo praci a bavi me to. Kdyz sem zhulenej tak medituju a odpocivam, ale abych nekomu vysvetloval proc mu aplikace nefacha zmastenej, tak to ne. Ozralej bych to taky nedelal...holt tak to ma asi kazdej.. |
|
|
lordWilliam |
Já jsem VŠ student na lesnický fakultě. S hulením to tam ještě nemám moc vychytaný. Přijít např na ekologii zkouřenej jak paprika už se mi bohatě vyplatilo, což se ale nedá říci o matemagice (matematika) :-°))) |
|
|
Harvest.... |
Já sem na učnaku Elektrikář - salboproud,abych si moch vymaakat skřínku |
|
|
De la Vastierre |
Dělám Grow school :D Mendelova zemědělská a lesnická universita Brno...:jumper: |
|
|
Harvest.... |
elektrika mě baví a skřínky taky a ještě dlouho budou :0))))) |
|
|
mojemm |
to je hezký... ja se zase zabývám výtvarnym uměním... Niní jsem na FUUD na grafickysm designu a před tím na SUPŠ ce..... a je to nádhera ...zajít si na inspiraci... v tomhle povolání to opravdu nemá žádné násleky. |
|
|
PiosOne |
mojemm: tak to gratuluju, tak to má být ;) |
|
|
cannabio |
No a mě včera šéf s klidnym srdcem oznámil, že od 1.1.2005 zaniká moje pracovní místo. Kurva. Odkud já se teď budu připojovat na Grower????
:mad: |
|
|
dave-o- |
Já sem studentent střední školy managemantu ve zlíně. Jsem na intru, takže hulení patří z větší části ke každodení náplně mích dnů. Jinak do školy chodím zhulený pravidelně, akorát mě pak nebaví dopisovat si ty sešity, protože i když je mé tělo ve škole má duše poletuje všude možně. |
|
|
Morris |
Já ještě studuju mno teda učim se čtvrtym rokem na tříletym oboru :) |
|
|
Dudušek |
Já jsem student na VŠ, pravidelně kouřím před angličtinou - pro upřesnění, angličtinu máme 1krát za týden, protože se tam nezhulenej nedá vydržet. Jinak jsem ještě obchodní zástupce pro jednu nejmenovanou firmu, mám nastarosti celý slovenský trh. A u toho se hulit nedá, dám si pěkně ubalé brčku vždy až po dobrém a výtězném jednání a když mi to jednání dopadne blbě, tak si ho dám taky, to abych na to nemyslelj:-) |
|
|
Johnny Von Kris |
no jak sem tady cetl cely to kdo co dela skourenej a cet sem tak treti stranu tak sem zjistil ze je to cerna dira pro cas je fakt v r.i.t.i no ja
studuju nestuduju tak vlastne nedelam nic jen ziju a hulit a zit k sobe sedne to mi vertee... |
|
|
Kuchta |
Ja montuju vzducho techniko se speciálním zaměřením na HARD CORE (výtahoví šachty,doly...)no prostě psicho.Šefové Ví že hulím a vobčas si daj brčko semnou.No ale vobčas to je trochu vo kejhák.A mladá řve jak prokoplá. |
|
|
nidecker |
Pracuju jako financni controller jedny vetsi spolecnosti - takze samy cisla a ucty. Obcas mam s toho v hlave peknej chaos, ale fakt me to bavi:) |
|
|
Hanyz |
Ja sem pro zmenu taky student VS elktrotechnicke a musim rict ze ikdyz hulim kazdy den tak to se skolou moc dohromady nejde. Na prednasky se mi nechce, ucit se mi nechce, vse delam na posledni chvili a kdyz uz se do neceho hecnu tak mi to jde pomalu. Jisty cas sem hulil jen o vikendu a bylo to daleko lepsi, ale kdyz mam na toho speka porad takovou chut... |
|
|
Herbie_Smokes |
Student PdF....hulim a ztracim zodpovednost se do skoly dostavovat pravidelne...Chce to silnejsi vuli |
|
|
Landrover |
Moju pracu by asi nikto z vas nechcel robim v jednej strojarskej firme takze nic moc a aj napriek tomu ked mam tak f kuse cadim he:smoker: |
|
|
cerwiq |
mno ja sem student jeste SPS strojni a moc to nestiham, ale na jednoduchych predmetech jsem nejvic(nekdy) spalenej, jinak vubec, oni u nas za to vyhazujou, jsou zkuseny a poznaj to. inak v normalnim zivote palim, nekdy hodne, nekdy malo, a nekdy vubec. :) |
|
|
McGregor |
hmm,ja sem učetní,skro druhej rok,v praci nehulim,až na jednou,a pak sem byl fakt vystihovanej,že pošlu někomu prachy a na zaplacení neni,a jak se znam tak bych je ani naposlal sobě,
mno,a po praci,kolikrát už hoďku po ypadnutí z baráku stojíme s kámošema odtud na sloupku vedle nejbliží hospody a čumíme jak okolo jezdí auta:)
Mno,a v podstatě sem vlastně zhulenej pořád,jen ráno dokážu mluvit a v nímat až do doby naž si zahulim |
|
|
Wavra |
Chodím do školy a tam hulím furt 4-5dni v týdnu.
Nehulím doma(někdy dojeb)(někdy švanda) |
|
|
nozdra |
mým zaměstnavatelem je stát, jelikož úředničim na stavebním úřadě. Být zhulen si nedovolím, jelikož bych stavebníkům pod vlivem THC moc neporadil a jak se znám, moc bych toho ani neudělal. Že hulim nikdo netuší a ani po tom netoužim, ikdyž můj vzhled to může někomu napovědět. Po práci to je jiná, to si tu svou hlavičku musím vždycky pročistit:-) |
|
|
KROTWA |
Já dělám sekuriťáka.Norálně su elektrikář ,ale před 2 měsícema mě vyhodily ,dělal sem na trafostanici ale prej se jim stráceli WATTY takže sem letěl:-D. Ale securiťák je taky w poho až na to že z tebe každý dělá p**u, a prachy sou též mizerný .Za to z hulením to mám lepší v práci nedělám nic jinýho než že se zhuluju a čumím na net.Až nato že mám zhruba o 8,000 míň než na předchozím místě ,ale musím neco dělat .Kdybych měl sedět doma na prdeli tak se asi poseru!!!!!!!
§§kuma!faka§§ |
|
|
Kosa |
Jsem techno producent a při práci si velmi rád zahulim |
|
|
420kotliik |
no ja bych asi praci kde bych mohl hulit nerzozdejchal....a asi ani nechtel to musi bejt dost narocny :) |
|
|
MaO |
ja sem na gymplu a hulim skoro kazdej a zatim je to v pohode tak doufam ze to tak bude delsi dobu |
|
|
Dr.Katz |
Jsem jeřábník na huti a řeknu vám, že ovládat zhulený desetitunový kolos vyžaduje naprostou jistotu. Jde o lidské životy tam pode mnou a proto si dovolím před šichtou zahulit opravdu jen výjimečně. Raději vůbec. O to víc se pak těším domů... |
|
|
master |
Jsem student informatiky. Jinak se venuji XHTML/CSS positioning a linuxu. Chvili jsem ucil webdesign a venoval se pocitacove bezpecnosti. Ted spise pronikam do taju ekonomiky a moznosti propojeni s IT.
V lete to bylo 10-15 speku denne. Ted tak 1 za 14 dni az mesic. Hulim, kdyz mam cas. Ted je tu skola a prace a pritelkyne(poznamka: presneji dve!) a prace okolo hudby(techno(UMEK styl)), v lete byla pouze pritelkyne(poznamka: jedna!). |
|
|
|
ferda mravenec-prace vseho druhu:-)
delal jsem ve fabrice,pekarne,u ruznych firem jako obchodni zastupce(dealer zbozi)
ted mam brigadu s mym pejskem,na karvinsku se rusi dulni veze,firmy to tam rozebiraji na zelezo do srotu,romove tam chodi i po 30ti clenych skupinkach krast a ja je vyhanim,je to drsne chodi tam rodiny i s 8mi letyma detma,nekdy je necham at si neco odnesou,hulit se u toho neda(mel bych z toho depku)nekdy se tam porvou sami mezi sebou kdyz jde o vetsi traverzu:-) |
|
|
Nastyan |
No ja studuju na poc. experta, do skoly chodim docelabezne zprasenej jak pes a kdyz mamme praxi na compech a neco zapojejume, tak je docela mazec.( Hlavne kdyz delame s vecma za 100 litru a pod. |
|
|
mýval |
Já dělám v ochrance, a když je v noci klid, tak proč nezahulit. |
|
|
fnuk |
:mutant: ja pracuji v sazkove kancelari a podminky pro :pimp: jsou velmi dobri , :) |
|
|
maslox |
právě jsem dosáhl půl roku na HPP :D mám ze sebe radost. pracuji jako grafik :) v praci hulí (moje pálo :D ) docela dost lidí, kolega,provozní ředitel, generální ředitel...
v práci hulim zcela vyjímečně jelikož bych tady dělal sračky a asi bych to moc nedal... ale takovej přesčas v noci je úplně o něčem jiném :D |
|
|
macany |
gympl pak snad vejška no a.....se uvidí:) |
|
|
|
kdyby se tady nahodou nasel sikovny automechanik ze severni moravy a neni uplne vytizeny,at se mi ozve na PM,mam 11 let stare vozitko tzn.furt nejake drobne opravy |
|
|
heaviside |
studuju PhD na VS technickeho smeru + OA na HPP tamtez
huleni - cca 2-3x tydne |
|
|
Carrera |
Už půl roku HPP. Pracuju ve strojařině - zajišťuju kooperace + část řízení a plánování výroby. Hulim dlouho, ale v práci nikdy! Je tu fakt moc pozic se kterýma musím pracovat. No a moje paměť to pak jaksi nastíhá ;) |
|
|
Obel |
No já dělám v makléřský firmě ohledně pojištění velkých firem, v práci nehulím, asi bych to nezvládal, někdy totiž jednáme přimo s klientem a kdybych se na něho tlemil v zasedačce tak by mě šéf asi moc nepochválil. ale dělám do 16.30 a pak se toho dá stihnout :-)
Jen v týdnu k hulení nepiju, a hulím většinou doma se spolubydlícím v bytě u kompu nebo tak |
|
|
N.o.v.i |
Tak ze mě je skladník ve velkoobchodě s elektroinstalačním materíálem. Tudíž tu mám i výbojky a věci k nim potřebné. Jinak zpravidla každé ráno odcházím mýt nádobí. Asi si říkate co sem plete to nádobí. Hned vysvětlím. Vysypu nádobí do dřezu, pustím na to vodu a myju. Teda ta voda myje, já buřím fajku (jsem z Moravy) a inhaluji. Vracím se teda na pracoviště ve značně zbořeném stavu. Je zajímavé, že nikdy nikoho neupoutali mé rudé oči. Asi si zvykli a připadalo by jim divné, kdybych je rudé neměl.
Ale těší mě, že vidím tady u spoluhuličů (tím myslím Vás) velice zajímavé pracovní posty. Takže nejste všichni tak vygumavaní jako já....:baby: |
|
|
Kuchta |
Vzduchotechnika klimatizaci its my Work.Šéf hulí se mnou takže co víc ještě dodat no a když je tak hulíme furt. |
|
|
Micasa |
Nedelam nic, chtela jsem delat spravse zamku kousek od Benesova ale asi je mi moc malo na to, aby me vzali, fnuk :( |
|
|
luckymeg |
No ja sem dalshi studentiiik... Prvni rok byl na obchodce, druhej rok sem byla v USA jako vymenej student... a ted stale w usa, ale uz druhym rokem a na wlastni noze a maturujuuuu! Samozrejme huleni do toho vseho zapada, ale tady jenom wejkedny... w CR to je owshem "almost" denne. :)
..."az budu velka" tak budu mit nejaky PhDr. nebo neco takowyho zajimawyho a budu wydelawat nehorazny prachy za nic. :) No neni to baaaajo predstawa... :)
PEACE! |
|
|
chemtech |
Kdys chemik, pak mikrobiologicky laborant, NGO, a ted uz jen hulim...
zatim... |
|
|
chemtech |
....ja zapomel.....hulil jsem vsude........
Co dodat?! |
|
|
X_eXc_X |
citace: |
Původní příspěvek od PiosOne
Speedy: to vis ze si vzpominam, jo to byly casy...
taky si vzpominam, jak jsme ti vyhulili za par hodin zeli, co jsi mel na dalsich par mesicu :)) |
Hej, taky jsem byl ve Voticich ... i se synem ... tak 8 - 9 let zpatky na setkani amigistu, jsi to tyPios-y, ne, ten jeden z mala lidi co ji tehdy meli? :punk: (nostalgie po Amize :)) |
|
|
well-being |
Zdravím všechny dělám restaurátora v muzeu. Bez brčka nedám ani ránu. A když nejsem náhodou zhulenej, tak říkaj že jsem divnej. |
|
|
BBVlada |
Já chci být lékař...nejpíše chirurg:-) |
|
|
rief |
správce počitacové sítě ale v praci zasadne nehulim, jsem ve styku s mnoha lidma |
|
|
HAshan |
já dělám maséra v jednom karlovarskym lázeňskym hotelu a v práci zásadně nehulim. :smoker: |
|
|
indicky-konopi |
No tak ja delam uplny hovno a docela me to zacina list na mozek:(, v tyhle posrany republice neberou zadny svarece bez praxe bo co??:) Kdyby negdo vedel o nejakym jobu, tak at da vedet...:D |
|
|
|