Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 
Povolání kuřáků marihuany - Klikni zde pro originální téma
PiosOne
rolník: hele nenávážej se do nás jo, nebo ti vypnem zásuvku :)
PiosOne
já se taky hlásím k zapojení pevné linky, jsem mnohem skromnější než zhovadilec b3tL, stačí mi 1mb linka.
PORSCHAK
Vyvole, koukám na to, co píšete, vy vyhulenci, je to fakt nádhera, kolik vyhučenců jako vy dělá takový různý povolání, já už jsem o sobě psal v tomhle threadu někde v půlce, dělám dost zodpovědnou práci a před chvílí jsem se asi po roce v práci poladil čtyřprďákem, je to maso, jsem dneska v kanclu, je tu klid, už tu půl hodinky si dávám různý věci a čekám, až někdo po mě bude něco chtít, zatím se tomu úspěšně vyhejbám. Ani ty papíry, co tu mám nedělám, radši poslouchám rádio a koukám a směju se vám, to ty sítě fakt nechoděj proto, protože tam sedíte vy vyhučenci a jestli jste produktivní jako já, tak potěš pánbu.
Jo, a taky chci říct ...( půlhodinky po menším,leč dostatečně nandavacím špeku se trochu zamotávám, jistě chápete ), že když takhle chodím po firmách, jednám s různýma lidma na různých úrovních (vrátnej,účetní,pokladní,řešitel situace,skladník,majitel firmy,obchodní ředitel a tak), že bych někam přišel a řekl si o někom nebo někomu neznámému, že je zkouřenej,takže nás tolik nebude.
Pracuju jako Product and Data Manager a v práci bych asi hulit nemoh, to bych toho stihnul udelat asi pekny prd., :) ale po praci to je jina!! pekne zajet na vyhlidku, posedet v klubiku ci hospe nebo trebas zaparit neco peknyho na compu, to jsou veci kde to k jointiku primo vybizi. V praci to o me az na par lidi nikdo nevi, a asi by to ani nepoznali, jsem takova mirna pratelska povaha a nikoho by to asi ani nenapadlo.

noticka na zaver

LEGALISE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
attaker
No ja akurad koncim gympel ale prof to nejak exstra nevadi ze sa v skole na zachodoch huli ... len nemozu nikoho prichytit lebo to sa uz pred 3rokmi stalo a normalne volali fizlov ale s trochov opatrnosti v pohode
HIND
ja pracujem vo fotolabe, cez den nehrozi, ale v noci na nocnych to je o niecom inom,.nejaky chlast a cvanak, sewwaas
zapnem net greower, internetove radia a pod.,da sato v noci,.cez den nemamani chut,ked tu su ti ludia,.
vrrn
taky přispěju trochou do mlýna.
Momentálně si dělám státnici z angliny a připravuju se na zkoušky
na vys.školy. po maturitě z gymplu mám už 2 roky, taky jsem ze
2 skol utekla, protože tam bylo vždycky hrozně moc
ńákejch mínus, no,btw...taky zewl, takze jedno s druhým.
Přividělávám si modelingem-dobrý love, ale vydržet na focení celej
den, když k vám hoděj ňákou pipku..uff!!tam se nehulí..heh,nebo vlastně
nevim.žádný holky ani fotograf/a/ky jsem se nikdy neptala a asi by
to nebylo gut (červený voči a přiblblej výraz na fotce-moooc sexy..:)
též pěju a hraju na klavír, což je moje největší láska(vyjma kytišek..)
btw, jestli někdo schání zpěvačku-no problemo,
taky ověřená metoda pro rychlejší růst , celkově zdravím kypící vzhled
rostlin a v neposlední řadě kvalitu, chuť a high je jim každý den zpívat.
Nejlépe jim složit láskyplnou písničku...heh..:D

Mám hroznou radost po tom, co jsem se dozvěděla,jak jsou mezi nama super lidi do kterejch bych to třeba podle zaměstnání neřekla
a že je jich hodně...a benga?tak to je úlet!!! :D
dalajlama
Sice jsem semka už loni přispíval, ale teď sa situace změnila ač sic ještě furt píšu knížky či sem tam neco z minula, teď je ze mě INVALIDNÍ DŮCHODCE (v mým věku je to síla... :-/ )

tak práci zdar!!
Nebulaquest
tož já chcu být prezident-to by se ale huličí měli:jumper:
Dude
dalajlama> nazdar chlape:), dem se divil, žes tu dlouho nebyl - co se stalo???? OK?
bubik
to vrrn: heh, rudý bulvy na fotce - mohla bys fotit třeba pro seed banku heh...
Mr.Ja
Muj otec vlastni pocitacovou kavarnu a ja tam delam spravce site.
Tak to je moc v pohode.Celej den tam neni vecer si pro me prijede a odveze me domu.A ja tam stejne nic nedelam pokat jede vse jak ma.Jenom sedim hraju CS a nebo Diablo a motam a motam a motam.
Já pracuju jako kontrolor v těžkém průmyslu. Kontroluju rozměry a tvrdost, píšu atesty a různé protokoly.

Na ranní moc nehulím (teď už ne ;-) ale na odpolední když vypadne vedení to je jiná. Ale musím s tím přestat...
Dude
Ten dělá to a ten zas tohle a všichni dohromady vyhulíme moc....la la la:bounce:
Kašpi
Dělám v kavýárně.A pálím a všichni okolo také někdy si připadám jak pouťová atrakce ale lidi co sem chodí to ví a ví i to že dostanou vše co legálně jde dostat a tak to má být.
Prostě komplet servis ale není nad to si dát brčko pěkně po úklidu a jen tak se odrelaxovat domů setmělým městem ať s muzikou na uších nebo jen tak poslouchat město a jít a být
Ke-Guglimugli
Toš "dolu klobúkom" pred vsemi co sem prispeli!:pimp: Ta skala zamestnani a povolani je opravdu hoooodne siroka:)
Muzu prispet vlastni zkusenosti (ktera je uz mimoxodem nekolik mesicu over):
Jako vice-mene statni zamestnanec jsem pracoval v krizovem stredisku jako vychovatel (coz pry odpovidalo memu vzdelani: filosof:confused: ) Cca 80% pracovniho casu jsem travil na prevazne strednix skolax diskuzemi s zaky na ruzna temata, zejmena drogy :jumper: sex :love: a rocknroll (ten jsem tam doplnoval castokrat ja:punk: ) Delal jsem jednoduse primarni (a nekdy i sekundarni) prevenci. Co rikate..

Zkuste hadat, jestli jsem hulil v pracovni dobe ;)
devnul
JA som student VS a hulim v skole, a po skole. Niekedy napisem zapoctovku lepsie ako ostatny preto ze som VYPECENY.
janicka.22
studentka VS na pani ucitelku :D
brigadnicim v reklamce
Joža...
Ja hulim zásadně před školů jinak by mě z těch učitelů mrdlo
friendly alien
Studuju dalkove VS, jinak delam v jedne reklamni agentüre. V me byvale skole to bylo v poho, cigara slo kourit premo v, na chodbach,pred ucebnama, pred atelierama, s travou to uz bylo horsi, slo to pouze ve 3. a 4. patře. Ve skole,kde jsem ted, je to uz vetsi pruda, de to jen venku. Ale po tech letech nejak zjistuju,ze je lepsi vypalit se uz vecer, bez stresu, f pohodicce.
Mr.goldie
Pracuju v novinovém nakladdatelství a prodávám inzertní prostor.
Nedokážu si představit že bych se v práci spálil....jsem zastáncem....pohody a klidu. Sedět tady a nemoct ze sebe vypravit hlásku mě přímo děsí resp. na telefonu mít klienta s závažnou nabádkou. zrovna pokud jednáte o statisících ..není příliš šťastné promrdnout šanci:D
Takže PeAcE......
Každej se držte dobrýho bydla.... a hlavně...těch svejch rolád...co..přináší přijemní astrální roviny a navozuje pocit souznění dimenzí:D
Kdo hulí
Morpheus
Já dělám c nemocnici na operačních sálech a zkouřenej jsem byl v praci jen jednou a víckrát ne. Snad jen na noční možná.Protože vidět člověka jak mu koukaj vnitřnosti z břicha a ještě u toho stíhat co po vás kdo chce,tak to fakt nejde.Měl jsem v noci fakt hnusný sny.Jo každá práce není pro hulení vhodná.
studuju elektroprůmyslovku a k tomu hulení přímo patří, hlavně kvůli tomu, že jsou tady intry a intráci vypalujou jak diví. Tam jsem se hlavně naučil hulit a jsem jim za to vděčněj.
_Ra_
vyvojovy pracovnik (zdravotnicka a laboratorni technika)
v praci by to i proslo, ale sam bych nedal
(furt to tady ctu - teda asi tak pul roku - tak me napadlo se zaregistrovat :-)
cosmicgirl
ja studuju VS a nedokazu si to predstavit bez huleni....to musi byt peklo
jaydee
HAAAA... najnovsie je Jaydee veducim oddelenia grefiky i istej nemenovanej televizii :)

tymto dakujem mojim kolegom - spoluhulicom za menovanie do funkcie :)
Student - sš- můj vztah studenta a hulení je jednoznačnej- hulim abych si odpočinul od školy a pobavil se.
system_failure
já sem taky student SŚ....
Papas
Já sem ladič ( pijan jen trochu ) VF filtrů , takže koukám do vobrazovky a točím šroubkama,v práci je nás víc,takže pálíme kolektivně (občas),pravdou je,že pracovní výkonnost má tendenci klesat,ovšem expanze smyslů má za následek netradiční brainstormingová ( a hlavně funkční ) řešení problémů , ladění je totiž tak trochu alchymie...
WayOutt
Jsem medik. Do skoly ani na zkousky vyhulenej nechodim. Nekdy se zhuleny ucim, to kdyz jsou ty texty k uzoufani nudne, ale nestoji to za moc.
Konopi vdecim za veliky dil poznani sveta, zhuleny jsem rozpracoval spoustu vztahu mezi vecmi, cinnostmi, lidmi a chorobami. Premyslel jsem o projevech zivota, jeho vztahu se smrti, puvodech chorob a vubec. Tedy nic, co by chteli slyset profaci pri zkousce -ja si tech informaci ale hodne vazim a myslim, ze jsou nakonec dulezitejsi, nez spousta toho balastu, co nas nuti ve skole znat.
grizly
Ja jsem taky student.ve skole hulim skoro porad takze pohoda(-:
Slacker
Zdarec jsem taky student co se týče hulení pauzy si dávám jen velmi nerad ale ve škole moc nehulím myslím že by to ničemu nepomohlo:rejp:
Ibuprofen
Zdar, já prodávam stroje na výrobu reklamy. Velký tiskárny, plotry, gravírky, frézy atd. Občas se přistihnu že lidem vyprávym úplný pí...ny. No ale oni tomu většinou nerozumí vůbec a tak se to ztratí.
adraj007
já jsem v pohodě jsem elekrikář makam na udržbě.nikdy prace moc nikdy nic tak co se kopat do prdele tak si dam fajčičku a pak zkouším různy zapojení ale nedaří se pojistky v háji nažďár.
da_tatrman
hulit pri praci jedine!
Rexi-x
No ja sem studentik na takovym zvlastnim gymplu, letos jdu do prvaku jednou sem do skoly zahulil a docela prdel ale priste do toho asi nepudu. prece jenom jde pri tom huleni o tu pohodu a to v ty skole neni na 100%. Jinak si obcas udelam nejaky gfx nebo nejakej ten webdesign a kdyz sem pritom zbombenej tak to jede nadherne... jaky krasny napady
slauch
Takže o mě. Už mi tahne na čtvrtej křížek, s kouřením jsem začal poměrně pozdě (asi před 10 járama) a asi za o dva roky pozdějc jsem začal tvořit něco na zahradě. Jinak svůj produktivní vjek jsem promr...hal v jednom velkym žlutym telekomunistickym molochu. Teď jsem v něčem podobnym, akorát firemní barva je modrá (... modří už vjedí...) a dělám do kompjůtrů. Asi třikrát jsem se vyhulil v rachotě, ale vůbec se to nedá. Lidi z branže ví, vo čem mluvim. Vono čumět pak dvě hodiny do monitoru jak trubka a nevědět co jsem vlasně chtěl udělat, je fakt hustý. Takže si to nechávám na večer s kámošema.
pan filuta
Zdar,
já jsem student FI MUNI, ale ve škole hulím málokdy. Žádnýho huliče tam neznám a když se zhulím sám, tak mi připadá, že jsou ty přednášky hrooozně nudný a hrooozně dlouhý.
Jinak hulím každem den (většinou večer už asi 2 roky) a nic to se mnou nedělá :-))))
coprus
Prátelé!
mám také radost,protoze podle toho co tu pisete,jsme tu asi vsici elita naroda:bravo:
Ale jednu poznamku:proc si myslite,ze tu je tolik spravcu siti,manageru,a jinych kancelarskych zamestnani-protoze kluci od lopaty na internet v praci asi nechodej:wink:
Takze pozor,neusnout na vavrinech-tenhle thread muze(ale nemusi)byt dost zkreslujici
bezi
no,tak ja sem taky student.
ve skole hulime skoro kazdej den,je nas tam parta 5ti stalejch hulicu,kazdej vzdycky neco ma.jinak jsem se prestehoval z cech na moravu(chomutov-olomouc)a je docela sranda rozlustovat moravsky reci a jeste ucitelu
--jinak pres prazdniny mam brigadu v mestskem informacnim centru a je opravdu mazec kecat s lidma,co nevi co chtej-prodavat mapy...nejhorsi je ale hledat neco na netu,jede to pomalu a vsichni sou tak nervozni---jeste ze tu posloucham Boba a jeho novy CD FEEL ALRIGHT:frog:
lipi
Zdárek,
tak já sem zaměstnanej v jedný stavební společnosti, kde počítam rozpočty staveb do veřejných soutěží. Nehulim každej den protože pak když mam v práci něco sčotnou tak mam strašný záseky třeba čtvrt hodiny řešim plochu koupelny a ono to docela zdržuje:-) A zmaštěnej sem v práci ještě nebyl vůbec a ani si to nedokážu představit, protože sem v kanceláři s dvěma 54 letýma lidma a ty by mě asi nestíhali, nebo mám spíš strach že bych nestíhal já je a tak bych se na nich pořád vařil a asi by se jim to nelíbilo:-)
Tounny
Ja pracuji v internetovym obchode, mobily, fotaky atd.... nedokazu si predstavit, ze bych si mel v praci zahulit.mame tady takovej frmol, ze to sem tam nedvam ani strizlivej.Jinak si myslim, ze tahle anketa neni dost objektivni.Znam plno lidi co huli denne(prace neprace) bohuzel se k netu nedostanou-zednici,maliri atd....Po praci hulim docela casto.Rano ten skunkovej vyplesk jeste dsam na sobe sleduji.Co se da delat, zivot je boj, a tak se per. PS: sefik je hulic, ale ja a ani on by jsme netolerovali, kdyby si z nas v praci zahulil.....
cityman
Ja mam vlastni firmu a delam hlavne grafiku, programuju, jezdim na jednani do korporaci, rozdeluji dalsi praci a tak. Kazdopadne zkourenej nemuzu jednat a programovat :) Jinak je to pohoda. Brko v kolone na krizovatkach nebo kdyz potrebuju kreslit. To je vetsi sance, ze me neco zajimaveho napadne.
cannabio
Já dělám už dva roky na pozici Qality engeneer. Jelikož musim dost komunikovat s dost lidma, tak to do práce radši ani netahám, kdyby mě chytla mlsná. Ale práce na pytel. Radši bych bral traktoristu někde v JZD, ale za ty prachy to asi neseženu sakra.
dudodudo
Jiz nekolik dlouhych let pracuji jako lekar patolog. S konopkou jsem v uzkem kontaktu vice nez deset let. Do me prace se to nehodi protoze by sem se mohl riznout, ale jako vecerni relaxans nic lepsiho neznam /snad kombinace +sex/.
S~th
patolog ? ... to bych nemohl dělat ... zhulenej už vůbec ne ... já jsem truhlář (jinak dělám všechno okolo - ale na truhláře mám papír :) ... momentálně jsem ofšem na pracovním úřadě
delphi
Ja programujem asi v osmich jazykoch, keby som nehulil, tak nehrozi, aspon myslim, hulim uz asi 8 rokov a teraz mam 22 a v praci ma prezyvaju Magor do vsetkeho, ufff:-)
-SRC-
Ja v praci hulil jednou...na brigádě za barem...je to moc psycho:) za 5 minut jsem rozmlátil 30 skleniček..ne v praci už radši ne:)
Moriaty
Je jedno, jestli Je někomu 23 a 16 mu připadá jako omladina, je jedn jestli někomu tahne na štyrycet. Je blbý, že něgdo je rád, že sou tady samý inteligenti. Je jasný, že je důležitý, jestli hulíš z revolty wobčas a přísaháš si, že je to tvůj celoživotní styl nebo se těšíš každej den už sakra pár járů na večer až smotneš a hodíš se do klidu, jako jiný fotři na pivu.
Chlapák ve 23 asi netuší,že se všechno může v životě změnit a konopný dobrodružství pro něj bude jen sladká vzpomínka na jeho teenagersví.
To zaměstnání je pak vod toho věku vodvislí. Dřív se chytrý lidi uchylovali k povolání kotelníků a kulisáků. Pohodlnej život, malá zodpovědnost, čas na záliby za přijatelný prachy. Těm já závidim!
Madr
Nooojoo, samy IT, ja sem taky programator, ale pri tom uz nehulim, to sem jen na skole holil, ale k seriozni praci to nejni, radsi se radne zbombim o vikendu, kdy nemusim vstavat do fachy a lezim s kocickou pekne v postylce..haha,joo to je parada. Kdyz mam dumavku tak premejslim dost vo praci a bavi me to. Kdyz sem zhulenej tak medituju a odpocivam, ale abych nekomu vysvetloval proc mu aplikace nefacha zmastenej, tak to ne. Ozralej bych to taky nedelal...holt tak to ma asi kazdej..
lordWilliam
Já jsem VŠ student na lesnický fakultě. S hulením to tam ještě nemám moc vychytaný. Přijít např na ekologii zkouřenej jak paprika už se mi bohatě vyplatilo, což se ale nedá říci o matemagice (matematika) :-°)))
Harvest....
Já sem na učnaku Elektrikář - salboproud,abych si moch vymaakat skřínku
De la Vastierre
Dělám Grow school :D Mendelova zemědělská a lesnická universita Brno...:jumper:
gona
ja budem kuchtik
Harvest....
elektrika mě baví a skřínky taky a ještě dlouho budou :0)))))
mojemm
to je hezký... ja se zase zabývám výtvarnym uměním... Niní jsem na FUUD na grafickysm designu a před tím na SUPŠ ce..... a je to nádhera ...zajít si na inspiraci... v tomhle povolání to opravdu nemá žádné násleky.
PiosOne
mojemm: tak to gratuluju, tak to má být ;)
cannabio
No a mě včera šéf s klidnym srdcem oznámil, že od 1.1.2005 zaniká moje pracovní místo. Kurva. Odkud já se teď budu připojovat na Grower????
:mad:
dave-o-
Já sem studentent střední školy managemantu ve zlíně. Jsem na intru, takže hulení patří z větší části ke každodení náplně mích dnů. Jinak do školy chodím zhulený pravidelně, akorát mě pak nebaví dopisovat si ty sešity, protože i když je mé tělo ve škole má duše poletuje všude možně.
Morris
Já ještě studuju mno teda učim se čtvrtym rokem na tříletym oboru :)
Dudušek
Já jsem student na VŠ, pravidelně kouřím před angličtinou - pro upřesnění, angličtinu máme 1krát za týden, protože se tam nezhulenej nedá vydržet. Jinak jsem ještě obchodní zástupce pro jednu nejmenovanou firmu, mám nastarosti celý slovenský trh. A u toho se hulit nedá, dám si pěkně ubalé brčku vždy až po dobrém a výtězném jednání a když mi to jednání dopadne blbě, tak si ho dám taky, to abych na to nemyslelj:-)
Johnny Von Kris
no jak sem tady cetl cely to kdo co dela skourenej a cet sem tak treti stranu tak sem zjistil ze je to cerna dira pro cas je fakt v r.i.t.i no ja
studuju nestuduju tak vlastne nedelam nic jen ziju a hulit a zit k sobe sedne to mi vertee...
Kuchta
Ja montuju vzducho techniko se speciálním zaměřením na HARD CORE (výtahoví šachty,doly...)no prostě psicho.Šefové Ví že hulím a vobčas si daj brčko semnou.No ale vobčas to je trochu vo kejhák.A mladá řve jak prokoplá.
nidecker
Pracuju jako financni controller jedny vetsi spolecnosti - takze samy cisla a ucty. Obcas mam s toho v hlave peknej chaos, ale fakt me to bavi:)
Hanyz
Ja sem pro zmenu taky student VS elktrotechnicke a musim rict ze ikdyz hulim kazdy den tak to se skolou moc dohromady nejde. Na prednasky se mi nechce, ucit se mi nechce, vse delam na posledni chvili a kdyz uz se do neceho hecnu tak mi to jde pomalu. Jisty cas sem hulil jen o vikendu a bylo to daleko lepsi, ale kdyz mam na toho speka porad takovou chut...
Herbie_Smokes
Student PdF....hulim a ztracim zodpovednost se do skoly dostavovat pravidelne...Chce to silnejsi vuli
Landrover
Moju pracu by asi nikto z vas nechcel robim v jednej strojarskej firme takze nic moc a aj napriek tomu ked mam tak f kuse cadim he:smoker:
cerwiq
mno ja sem student jeste SPS strojni a moc to nestiham, ale na jednoduchych predmetech jsem nejvic(nekdy) spalenej, jinak vubec, oni u nas za to vyhazujou, jsou zkuseny a poznaj to. inak v normalnim zivote palim, nekdy hodne, nekdy malo, a nekdy vubec. :)
McGregor
hmm,ja sem učetní,skro druhej rok,v praci nehulim,až na jednou,a pak sem byl fakt vystihovanej,že pošlu někomu prachy a na zaplacení neni,a jak se znam tak bych je ani naposlal sobě,
mno,a po praci,kolikrát už hoďku po ypadnutí z baráku stojíme s kámošema odtud na sloupku vedle nejbliží hospody a čumíme jak okolo jezdí auta:)
Mno,a v podstatě sem vlastně zhulenej pořád,jen ráno dokážu mluvit a v nímat až do doby naž si zahulim
Wavra
Chodím do školy a tam hulím furt 4-5dni v týdnu.
Nehulím doma(někdy dojeb)(někdy švanda)
cerwiq
to je spavny :D
nozdra
mým zaměstnavatelem je stát, jelikož úředničim na stavebním úřadě. Být zhulen si nedovolím, jelikož bych stavebníkům pod vlivem THC moc neporadil a jak se znám, moc bych toho ani neudělal. Že hulim nikdo netuší a ani po tom netoužim, ikdyž můj vzhled to může někomu napovědět. Po práci to je jiná, to si tu svou hlavičku musím vždycky pročistit:-)
KROTWA
Já dělám sekuriťáka.Norálně su elektrikář ,ale před 2 měsícema mě vyhodily ,dělal sem na trafostanici ale prej se jim stráceli WATTY takže sem letěl:-D. Ale securiťák je taky w poho až na to že z tebe každý dělá p**u, a prachy sou též mizerný .Za to z hulením to mám lepší v práci nedělám nic jinýho než že se zhuluju a čumím na net.Až nato že mám zhruba o 8,000 míň než na předchozím místě ,ale musím neco dělat .Kdybych měl sedět doma na prdeli tak se asi poseru!!!!!!!

§§kuma!faka§§
Kosa
Jsem techno producent a při práci si velmi rád zahulim
420kotliik
no ja bych asi praci kde bych mohl hulit nerzozdejchal....a asi ani nechtel to musi bejt dost narocny :)
MaO
ja sem na gymplu a hulim skoro kazdej a zatim je to v pohode tak doufam ze to tak bude delsi dobu
Dr.Katz
Jsem jeřábník na huti a řeknu vám, že ovládat zhulený desetitunový kolos vyžaduje naprostou jistotu. Jde o lidské životy tam pode mnou a proto si dovolím před šichtou zahulit opravdu jen výjimečně. Raději vůbec. O to víc se pak těším domů...
master
Jsem student informatiky. Jinak se venuji XHTML/CSS positioning a linuxu. Chvili jsem ucil webdesign a venoval se pocitacove bezpecnosti. Ted spise pronikam do taju ekonomiky a moznosti propojeni s IT.

V lete to bylo 10-15 speku denne. Ted tak 1 za 14 dni az mesic. Hulim, kdyz mam cas. Ted je tu skola a prace a pritelkyne(poznamka: presneji dve!) a prace okolo hudby(techno(UMEK styl)), v lete byla pouze pritelkyne(poznamka: jedna!).
ferda mravenec-prace vseho druhu:-)
delal jsem ve fabrice,pekarne,u ruznych firem jako obchodni zastupce(dealer zbozi)
ted mam brigadu s mym pejskem,na karvinsku se rusi dulni veze,firmy to tam rozebiraji na zelezo do srotu,romove tam chodi i po 30ti clenych skupinkach krast a ja je vyhanim,je to drsne chodi tam rodiny i s 8mi letyma detma,nekdy je necham at si neco odnesou,hulit se u toho neda(mel bych z toho depku)nekdy se tam porvou sami mezi sebou kdyz jde o vetsi traverzu:-)
Nastyan
No ja studuju na poc. experta, do skoly chodim docelabezne zprasenej jak pes a kdyz mamme praxi na compech a neco zapojejume, tak je docela mazec.( Hlavne kdyz delame s vecma za 100 litru a pod.
mýval
Já dělám v ochrance, a když je v noci klid, tak proč nezahulit.
fnuk
:mutant: ja pracuji v sazkove kancelari a podminky pro :pimp: jsou velmi dobri , :)
maslox
právě jsem dosáhl půl roku na HPP :D mám ze sebe radost. pracuji jako grafik :) v praci hulí (moje pálo :D ) docela dost lidí, kolega,provozní ředitel, generální ředitel...
v práci hulim zcela vyjímečně jelikož bych tady dělal sračky a asi bych to moc nedal... ale takovej přesčas v noci je úplně o něčem jiném :D
macany
gympl pak snad vejška no a.....se uvidí:)
kdyby se tady nahodou nasel sikovny automechanik ze severni moravy a neni uplne vytizeny,at se mi ozve na PM,mam 11 let stare vozitko tzn.furt nejake drobne opravy
heaviside
studuju PhD na VS technickeho smeru + OA na HPP tamtez
huleni - cca 2-3x tydne
Carrera
Už půl roku HPP. Pracuju ve strojařině - zajišťuju kooperace + část řízení a plánování výroby. Hulim dlouho, ale v práci nikdy! Je tu fakt moc pozic se kterýma musím pracovat. No a moje paměť to pak jaksi nastíhá ;)
Obel
No já dělám v makléřský firmě ohledně pojištění velkých firem, v práci nehulím, asi bych to nezvládal, někdy totiž jednáme přimo s klientem a kdybych se na něho tlemil v zasedačce tak by mě šéf asi moc nepochválil. ale dělám do 16.30 a pak se toho dá stihnout :-)
Jen v týdnu k hulení nepiju, a hulím většinou doma se spolubydlícím v bytě u kompu nebo tak
N.o.v.i
Tak ze mě je skladník ve velkoobchodě s elektroinstalačním materíálem. Tudíž tu mám i výbojky a věci k nim potřebné. Jinak zpravidla každé ráno odcházím mýt nádobí. Asi si říkate co sem plete to nádobí. Hned vysvětlím. Vysypu nádobí do dřezu, pustím na to vodu a myju. Teda ta voda myje, já buřím fajku (jsem z Moravy) a inhaluji. Vracím se teda na pracoviště ve značně zbořeném stavu. Je zajímavé, že nikdy nikoho neupoutali mé rudé oči. Asi si zvykli a připadalo by jim divné, kdybych je rudé neměl.
Ale těší mě, že vidím tady u spoluhuličů (tím myslím Vás) velice zajímavé pracovní posty. Takže nejste všichni tak vygumavaní jako já....:baby:
Kuchta
Vzduchotechnika klimatizaci its my Work.Šéf hulí se mnou takže co víc ještě dodat no a když je tak hulíme furt.
Micasa
Nedelam nic, chtela jsem delat spravse zamku kousek od Benesova ale asi je mi moc malo na to, aby me vzali, fnuk :(
luckymeg
No ja sem dalshi studentiiik... Prvni rok byl na obchodce, druhej rok sem byla v USA jako vymenej student... a ted stale w usa, ale uz druhym rokem a na wlastni noze a maturujuuuu! Samozrejme huleni do toho vseho zapada, ale tady jenom wejkedny... w CR to je owshem "almost" denne. :)

..."az budu velka" tak budu mit nejaky PhDr. nebo neco takowyho zajimawyho a budu wydelawat nehorazny prachy za nic. :) No neni to baaaajo predstawa... :)

PEACE!
chemtech
Kdys chemik, pak mikrobiologicky laborant, NGO, a ted uz jen hulim...

zatim...
chemtech
....ja zapomel.....hulil jsem vsude........

Co dodat?!
X_eXc_X
citace:
Původní příspěvek od PiosOne
Speedy: to vis ze si vzpominam, jo to byly casy...
taky si vzpominam, jak jsme ti vyhulili za par hodin zeli, co jsi mel na dalsich par mesicu :))

Hej, taky jsem byl ve Voticich ... i se synem ... tak 8 - 9 let zpatky na setkani amigistu, jsi to tyPios-y, ne, ten jeden z mala lidi co ji tehdy meli? :punk: (nostalgie po Amize :))
well-being
Zdravím všechny dělám restaurátora v muzeu. Bez brčka nedám ani ránu. A když nejsem náhodou zhulenej, tak říkaj že jsem divnej.
BBVlada
Já chci být lékař...nejpíše chirurg:-)
rief
správce počitacové sítě ale v praci zasadne nehulim, jsem ve styku s mnoha lidma
HAshan
já dělám maséra v jednom karlovarskym lázeňskym hotelu a v práci zásadně nehulim. :smoker:
indicky-konopi
No tak ja delam uplny hovno a docela me to zacina list na mozek:(, v tyhle posrany republice neberou zadny svarece bez praxe bo co??:) Kdyby negdo vedel o nejakym jobu, tak at da vedet...:D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma