wer11 |
Zdravim všechny..
Kuriozitních míst kde jsem všude zahulil je spousta, protože vždy když na nějaky vychytaný místečko narazim, tak tam taky hned zahulim. Nedávno jsme s kámošema vylezli na vysílač GSM T-mobile někde v Jevanech, bylo to fakt hustý, hlavně slejzání dolu........ |
|
|
PsYcHo84 |
3 lidi 15 min. ve sprchovem koute ucpanem nahore perinou, aby nedochazelo k zadnym ztratam...
A musim rict, ze jako docela jako JO! Opravdu jsme tenkrat byli bytelne zpeceni..
A kdekoli na vyvysenych mistech, na strechach, stromech, kopcich, na vode, pod vodou, vlastne skoro vsude jinde, nez hulim normalne je to dobry.. |
|
|
Zewl |
High Tatras - Solisko 1840 m.n.m vypalil sem se a potom hura dolu na SNB,az tehdy sem pochopil o cem snb je :D
Jeste ve trech lidech v takovy velky plechovy roure(detska prolejzacka), to bych nebyl ja abych nechytil stihu ze nekdo de :D |
|
|
Slim |
No ja , po dlouholetem hadani a po predkladani velkeho mnozstvi informaci o MJ sem premluvil babicku aby to taky vyzkousela.Babicka ale v zivote nekourila,tak sem ji nabidl ze ji neco uvarim.
Takze v blizke dobe se s babickou pekne zasmnieju.
PS: Samozrejmnie na nejakym kurioznim miste...
PEACE
:bandit: |
|
|
Mamba |
hmm,nejvetsi namrd to asi byl se zkurovat ve vajicku v rakousku (8 mist)jizda nahoru trvala pul hodiny takze sme to stihli zakourit celkem dost...
jinak na skolnich hajzlech behem hodiny,na lavicce pred mestskou policii a asi taky davani brka v jwednu rano na narodni tride pred fizlarnou,doslo nam to az kdyz opred nama zastavil policejni anton |
|
|
kusher |
mamba: cha cha :D a co se delo pak??? |
|
|
kusher |
...jinak vcera jsem kouril v luxusnim podniku, kde chodi jem mistni snobarna a musi se tam v kvadru a je to fakticky luxus. Probihalo to stylem sklon se pod stul-zapal-zahul-posli dal... byl to hooodne aromaticky model a za chvili to v cele restauraci fajnove vonelo greenem a snobaci jen kulili oci :smoker: |
|
|
bhang |
Ještě sem si vzpomněl na jedno místo...zahulil sem na hajzlíku Městskýho úřadu při minulejch volbách (a ne jen jednou) Dycky sem se tam vypalil a pak si šel sednout do volební komise a kontroloval občanky :)
Jinak taky s rodičema v našem sklípku.
čus |
|
|
herb,mrs. herb |
Jednou na mě přišla chuť,či potřeba?,když sem jela po víkendu z Prahy domu busem(zrovna uprostřed temného lesa)-seděla sem v zádu na 5-ce,lidi začali postupně otevírat okýnka.Až to došlo k řidičovi,a já proč tak rychle zastavil....Namířil si to rovnou za mnou.........a dal si se mnou šluka,byl to muj známej.Nebo za starejch "dobrejch" časů ve škole na wc-přišla učitelka a:tady je mlha že by se dala krájet.A z kabinky se ozvalo:Tak si kousek ukroj a vypadni.Poslechla!Jinak jak příde chuť. |
|
|
nervi |
když jsme jeli na hh kemp v autobuse plnejch lidí...když se nad tím teď zamyslím tak to není kuriózní, ale měli by jste vidět ty obličeje těch malejch 15 hoperů.-)) |
|
|
load |
No, my mame zase na vesnici JZD a pred jeho dvorem je na podstavci takovej malej buldozer... Gdyz sme byli mali, taxme si vzdycky hrali na americky vojaky a kosili sme skopcaky.... No, ted uz sme vetsi a chodime tam velmi zridka... Ale gdyz uz, tak to stoji zato...
Nedavno sme hrali na tetce.. Proste sranda vratit se do detskych let....
Jinak na brutal mistech (typu banka, skola...)vubec nehulim.... Mam rad klid a pohodu.
A ze vseho nejradeji hulim v parku, jelikoz je v nem good place na hry..
Talir, hack, stiky...
dustojnost |
|
|
LosTaZ |
a co takhle za wolantem kloubovýho autobusu MHD, zkus si pak zacouvat:jumper: |
|
|
cheebar |
s kamosem na brachove svatbe. po obrade mela byt ped hodin hostina a my tam nikoho nenali, tak sme se pred hostinou vypalili. nemusim vam vykladat ze po prijezdu domu sem se cejtil jak pred porodem hrocha. byli tam tuny chlebicku, zakusku a vseho. a byl to hodne hladovej model. |
|
|
Lucijejeje |
Jednou jsme se takhle zastavili kdesi v ulici Prahy.... Na nejbližším sloupu sme začli balit jointa. Kámoš to teda vodpálil a když už bylo skoro dokouřeno, říká: "Hele ty vlaječky..... Proč tu sou?" a já na to: "No jóóó....." Tak se tak rozhlídnu a koukám na tý ovlaječkovaný budově na nápis MINISTERSTVO VNITRA! :-) |
|
|
lordWilliam |
V 2. řadě na přednášce z fyziologie dřevin (pro znalý ČZU to konktértně bylo v A II) ;-°) |
|
|
wad |
U nás vedle obchońáku (coop jednota) :) byla taková vytrína... a byla otevřená., tak sme se tam asi 5 lidí poskladálo a odpálili sme to..v tom takhle hulíme a nějak zjišťujem že se to tam zapluňuje dýmem, tak se mrknu jestli někdo nejde a kolim nás jdou nějaký 2 důchodci a čuměj na nás jak nějací idoti sou poskládaní ve vytríně a k tomu se blbě smějou a podávaj si cigaretu :) no vypadalo to fakt asi šíleně... |
|
|
Mozex |
Na schodech na eifelovce v Paříži.Koupili sme si asi 150m od ní Marocký haš a kouřily sme to po celé paříži.Potom na nějakém náměstíčku v San Marinu... Jinak lozíme na různé vysoké baráky a hulíváme po střechách.... Nebo sme si dali brko o půl čtvrté ráno ve sklepě jedné staré fabriky a to bylo psycho největší.Nebylo tam vidět an metr před sebe a potom brčku sem se málem posral strachy... |
|
|
skaff |
B-52: ou šit malý psycho... :)) |
|
|
Toxeus |
Na hajzlu na soude,v divadle lucerna pred podiem,na horach pri zbirani hub,atd mam hodne mist kam i docela rad a casto jezdivam. |
|
|
Toxeus |
B-52 docela hustej masakr taky bych si pral. |
|
|
Krishna |
Uz ani neviem kde to bolo,ale hulil som brcko s dvoma fizlami.....skoda,ze neboli v uniforme...ale ale len v civile :)
...su to kamosi...aj medzi nimi sa najdu uplne v pohode ludia.
jeden z nich chodi hravat na party house.......oa kedy som ich spoznal trosku som zmenil na fizlov nazor ... |
|
|
Krishna |
...ozaj .....lozim po horach celkom rad,takze je logicke,ze si daaavam v nadmorskych vyskach aj 1700-2000 metrov nad morom...idem cez vikend na chopok,to je nejakych 2000 aj nieco..dam to tam celkom isto hhhhhhh cuz |
|
|
varan |
Nahoře na kůru při pohřbu v obřadní síni, nebyl to funus nikoho z mých známých.
V Londýně o půl 2 jsem si vylezl na jednoho lva na pomníku na Trafalgaru...az ahulil
V Londýně na Tower Bridge.
Na střeše...normální zkosená střcha v 3. patře, seděl jsem na hřebenu.
Ve výtvarce...
V Brněnským podzemí...
Při natáčení četnických humoresek...
V posteli mé dobré kámošky...
V bazénu...
V Nizozemsku...,a v belgii-V antverpách na městké projíždce....
Ve Vídni...
na výstavišti... |
|
|
worwan |
No jednou sme jeli na výlet se třídou vlakem.. našli jsme WC pro postižené a zároveň přebalovna .) .. vytáhli sme si svačiny a smotli brčka.. 4lidi a pořád tam bylo dost místa :D , pak nás teda pronásledoval průvodčí .(
..
no jinak všemožně ve škole samozřejmě :) a hustej zážitek je to taky v metru .... |
|
|
cipa |
V policajnom aute.
Znamy robil chvilu mestkeho fizla.
(Potom sa rozkriklo ze huli,tak dostal padaka) |
|
|
Dephp |
Hej to je celkem kotel noo! moje nejbrutalnejsi misto bylo na sodikove lampe!! ,vylezl jsem tam a zkouril jsem se celkem mazec! nedoporucuju protoze se pak celkem blbe lozi dolu z te lampy!! |
|
|
Šťovík |
dephp: zvlášť když cestou dolů držíš v ruce výbojku což? ;) |
|
|
adamo |
Jaa som saa zhulil cez fajku v skole cez hodinu, co je dost caste, ale meter odomna sedel profak, a ten magor nic necitil..... |
|
|
vera_cz |
No tak to bylo asi v psí boudě,kde sme se s kámošem museli schovat bo jeho rödiče nějakým nedopatřením došli domů........... |
|
|
CHOURIS |
Hulil jsem na spoustě zajímavej míst. Např pod vodou(nutna asistence kámoše) To se dá na vodu sud (stačí ten modrej plastovej,je ale lepší větší ) Vy si bod něj vlezete a ¨máte sebou špeka a zapika. pomalu se potopíte a kámoš vám sud drží ve vodorovný poloze vy si dole jen zapálíte a je to jo akorát jak tam v tom sudu dejcháte tak ten sud se bude potápět a zase vyplavávat tak ja lepší větší . Jo a časem se naplní kouřem a taky vydejcháte vzduch tak je dobry sním vyjet nad hladinu. |
|
|
Pokémon |
Nedavno sem sel s matkou do kina (na Roman pro zeny:-)) No a predtim sem si este zasel na zachod, vlezl do kabinky a dal si par prdu skvelyho skunku. Než sem došel za matkou do salu byl sem na sracky, ale nastesti nic nepoznala. Taky ti chlapi co stali u pisoaru se na me divne divali kdyz sem vylezl z te kabinky. Asi to bylo citit nebo co:-))) |
|
|
G.N.W.P! |
My jsme jednou hulili na takove 2 metrové garáži, bylo to z vodárny.Kámoš hulil v dřepu na okraji te garáže, dal si prda a jak se postavil tak to snim švihlo dolů na zem, no spíš na beton. My jsme z toho byly v pasti nas bolelo břicho a on byl tyden ve špitale s otřesem mozku. |
|
|
Rastafuk |
Já jednou pálil když sem jel sjezdovku dolu :-D To muselo vypadat :-D |
|
|
Dexter |
Jednou se u nas ve vesnici propadla zem do nejake sachty. Bylo tam mnoho oploceni a varovani nebezpeci a tak. Tak sme tam z borcema vlezli :-) Dole byla tma jak v prdeli. Nasli jsme tam krumpace a helmy a zacali kopat. Byli sme ozrali jak pice jinak by sme to asi neudelali (nebezpeci vybuchu plynu nebo propad stropu => death). Byl tam velice ridky vzduch a blbe se tam dychalo. Tak sme si tam zahulili |
|
|
CHOURIS |
Já jsem hulil pod vodou, v Ústavu pro mentálně postižený na wc(maj pěkně prostorný) na lodičce(pro 3 lidi) když jsme byli se školou na výletu. V hnízdišti kachen |
|
|
drew |
v koncentráku v Terezíně.Fakt to tam na mě hrozně silně působilo,bylo mi vážně ouzko.Můžete si tam vlézt i do těch kobek,no fuj... |
|
|
sesto1 |
na police car (položili sme si na neho to fono čo je z 2l a 1,5l), a na námestí pred prezedentským palácom (potom rychle preč)... |
|
|
rasta.p |
Nejlíp jsem si zahulil s kámošema na komíně kterej je cca. 40 metrů vysokej...Fakt pěknej rozhlet po městě a okolí.. Ale slejzat to dolů zhulenej není prdel... Chvíli sem chtěl volat hasiče nebo co.. :-)) |
|
|
W3m3n0 |
to drew: hele ja myslel ze je to po povodnich rozpadly ne? to se tam da jeste vlejzt? |
|
|
Gustav Ustav |
Já jsem jednou hulil na záchodě v přečerpávací elektrárně v Jeseníkách (druhá největší na světě) a pak také na její horní nádrži (odhadem asi 1200m) největší sranda byla pak jízda busem dolůůůů hůůůů. |
|
|
kubakubykula |
v kabinove lanovce sme se spalily jak motiky a kdys to este zastavily tu lanovku tak to bylo male psycho .) |
|
|
Gustav Ustav |
Jo..Ještě vlastně na střeše elektrárny v Dětmarovicích...a pak jsem se strašně bál sejít takové ty schody jenom z mříží protože to byla brutální výška. |
|
|
MUZsRANAMI |
... u mna to boli 2 tyzdne v N.Y.C. .... to je fakt blazinec. TAM V TOM MESTE. |
|
|
DJ BISKUP |
u nás v Městských lázních přímo u bazénu. Kouř jsem pak foukal do ručníku, ale stejně tam byl smrad jak sviňa. Kámoši pak radši dělali, že mě neznají :) |
|
|
TYGER |
V hodině Aj na Zakladní škole Jedovnice,na chodbě ZŠ a na půdě ZŠ.
V té hodině jsem dal jen jednoho šluka. |
|
|
durii007 |
citace: |
Původní příspěvek od Reewer
Pár zajímavých míst, kde (...)
Hřbitov
Loď
Balón
Na záchodě v nemocnici
V místnosti, kde se natáčí soutěžní hra "Bludiště"
10 min. po tom, co mi rodiče dělali testy, na záchodě doma
Na ostrově Korfu |
Tak ty si normalny vrah. To ako sa ti podarilo tov tej miestnosti ;bludiste. To musela byt pecka. To ja som to raz daval no pojde. Ale na picu stary pojd tak sa mi noha preborila k fotrovcom do spalne. To bolo psycho a rychlovka do mojej izby |
|
|
Dubinek |
Byl sem v kasárna sekat travu, byli jsme tam s kamosem pres jeho strejdu... Ja rikam: Co dat jointa? A von ze ne, aby nebyl pruser, tak sem to stocil, kdyz se nekoukal a pak si precejenom dal... Jelikoz jsme meli jenom jednu sekacku, mohl sekat jen jeden :) Takze on sekal a ja tam sedel a predstavoval si, jak tam na ty sekacce litam :D |
|
|
Punkkiller |
To my jsme jednou hulili s kámošem na střeše naší vesnický sámošky.Seděli jsme tam tak 2 hodiny protože jsme nemohli slést jak jsme se spálili ale jinak tam byla docela prdel |
|
|
executor |
mam hafo kurioznich mist:
v parku
v hospode
Za rohem
tam kde neni videt
pred skolou
v autě
jsou to fest kuriozní místa. Mohl bych pokracovat.....
na balkone
normalne na chodniku
na lavicce
na nejake akci s kamosema |
|
|
bhang |
Tak u mě to bylo taky dost mist.
-Osobacek na skalnim utvaru Draci zub (10m skalni jehlan - docela psycho pak slezt)
-pred policejni stanici ve spanelskym Castelldefels
-ponorenej po krk v chladny tunce v potoku
-ve vlaku na hajzliku (to je vpoho)
-na ruznejch rozhlednach (skurvenej vitr)
veec moje hlava vyhulena nevi... |
|
|
van ton |
- na strexe rodiného baráku
- v mikrobuse (pootvárali sme okínka..avšak tuho mrzlo,..tak sme pak mzli:)
- pod veľkým vianočným stromom blízo cesty
- vo vani
- na stroeme
- á šak huliť sada všade... |
|
|
executor |
prave jsem si vzpomnel!!!! HULIL JSEM PRIMO V HRAZI BRNENSKE PREHRADY (vevnitř) !!! |
|
|
TouchWood |
Při kouření :-) |
|
|
Raab z Baarova |
Doma z okna, když byla celá rodina doma. Ten adrenalin byl skqělej. |
|
|
swen |
no zrovna včera večer,okolo 9 - 10 h. sem si dal 2 skla dobré dobroty na střeše činžáku kde přebývám.stvrdnul sem tam asi hoďku a kochal se klidem a krásou noční oblohy.naprostá pohoda:bong: |
|
|
Kutas |
swen: jojo to je super. Zrovna dneska asi pujdeme na strechu vodarny na kopci mezi 3 vesnicema. Spousta svetylek hvezdicek a tak :) |
|
|
chuck53 |
No my si dycky s kamosem sednem nekam k nejake cesticce kudy chodi lidi ze psama a tak...no jednou sme sedelia prosel kolem mrte tlusty jezefcik tak sme hodili chlamy a potom sla jeho panicka..takova 150kg masina...takze princip nasi zabavy je:sedet a smat se..lidi z ans nechapou a to ans jeste vic rozesmava....jinak sednem k ceste a pocitame auta..kazdy si vybere barvu a pocitame komu projelo vice aut....ten kdo vyhraje..rozjisdi dalsi kolo..:-D
mam doma nekde na papire sepsane nejake veci ktere sou huste delat pri stavu tak to sem snad nekdy hodim... |
|
|
GrandmammGANJA |
W TESCU na záchode ráno o 08:00,suché bongo,odpal ! |
|
|
weed is my life |
jo jo .....
je to dobry se vytahovat gde vsude se huli ... doma nejlip ...
nejhorsi je gdo se k tomu nachomejtne ...
hulim si to takle na maturitnim plese v lucerne a pak se otocim ...
... .... a ......OJ ... stoji za mnou reditelka .....
este ze to nebrala tak vazne ... uz vyhodili typky za blbosti jako ...
program ... Counter-Profesor ... zabij si svyho profesora .. byla to jenom hra na enginu halfa .... docela povedena (respekt tlacmenovi)
jo huleni do skoly proste nepatri a igdyz to vim tak mi to neda a stejne si vo prestavce 1-2 speky (bongy) davam ... no co je to droga .... |
|
|
weed is my life |
drew ... taky sem se musel na exkurzy to terezina poredne vyhulit ....
normalne ti to pride takovy strohy a plny popela ...
ale po par boncich se ti i genocida jevi jako uplna posetilost a zacnes se soustredit na veci jako .... Proc sou tady vsechny ulice do pravyho uhlu ....??????????????????????????????????????
:confused: |
|
|
stene |
ja robim cool beat ....
fakt v poho dnes u k[yo] najsampicipopici |
|
|
moswa |
nevim, jestli je to zrovna hustý místečko, ale nedávno se náš třídní rozhodl, že pojedem na výlet. do zoo na zvířátka :-) když sme dorazili do cíle, tak sme stočili brčko (s kámoškou) a pobíhaly sme tam mezi masama nadšenejch rodinek, tatínků dětiček... bylo zrovna docela dost vedro a ty lidi na nás tak nejistě koukali jako jestli jo nebo ne... docela sme nechtěly aby nás tam někdo čapnul jako že jim tam zkuřujem slony nebo něco takovýho...:-) |
|
|
baxxter |
ja si to nepomatuju jednou s vodnici to bylo husty v parku a pak sme sli vysmaty nakupovat rohliky a pak sem musel ubehnout 3km na vlak za 9 minut. malem sem chcip. |
|
|
Hawke |
Nedá mi to a musím se pochlubit.
Teď o víkendu (11.6.2005) sme s týpkem pukali ve stejné budově, ba co víc, asi 20m od bývalého tiskového mluvčí zlínské policie.
Jenom chci podotknout, že dřív měl tenhle chlápek skvěle placený kšeft na kriminálce ve Zlíně.
Bylo to na hajzlech a za jedněma dveřma, ale ta vůně byla vážně cítit až na chodbu. No psycho!!!
Jo a jen tak pro doplnění...byl to ShiwaSkunk. |
|
|
executor |
HULIL TADY NEKDO NA POLICEJNI STANICI?????? |
|
|
TOXIC...SG |
No jednou kdyz sme byli na dovoleny na Kanarskych ostrovech tak na miste kde se nataceli hvezdny valky na sopce pico de tejde a jediny co si pamatuju ze vychazelo nebo zapadalo slunicko .....
A po druhy na soude v pardubicich ... to kvuli cemu sem tam byla je jedno ... ale byla sem tak vydeptana ze sem si musela zahulit ... no blbe se me mluvilo a ty otazky fuuuuuuuuj:frog: :jumper: .... brzdicka |
|
|
shankar |
kazdy den v robote...neviem ci je to naka rarita, ale ja takto rano o 5 hod. 2 bonga potom okolo obeda 2 bonga no a na vecer klasika 2 bonga. teraz ma napadlo ze raz to bolo na fare. boom shankar! |
|
|
Krishna |
Heh ty sharkan jeden :D ......tie tvoje 2 bonga o piatej rano som doteraz nepochopil.....;)
sorr za OT |
|
|
executor |
to shankar: bongo o patej musi byt opravdu záhul:D |
|
|
moswa |
nějak mi vypadlo, jaký je téma :frog: :frog:
:frog: :frog: |
|
|
Cidd |
Hned u fízlárny (aniž by sme o tom věděli) ! |
|
|
Medvidek Pu |
S kamosema kdyz jsme byli na Zeleny vode tak jsme hulili dole pod slapadlem ve vode. DOCELA MAZEC....ale moc to nehorelo a nedoporucuji pro klaustrofoobejky |
|
|
|
V indickým Himaláji ve 4200 m.n.m. - v nejvýše položené vesnici na světě s elektřinou a silnicí |
|
|
Medvidek Pu |
citace: |
Původní příspěvek od Pu-erh
V indickým Himaláji ve 4200 m.n.m. - v nejvýše položené vesnici na světě s elektřinou a silnicí |
wooooou :bravo: a kdypak to bylo, s kym a co? Je to trosku netradicni misto kde si z nas asi moc speka neda :) Co se tak trosku s nama podelit o ten zazitek a popsat nam to? ;) |
|
|
|
Vesnice se jmenuje Kibber, je ve státě Himachalpradesh v distriktu Spiti. Je to buddhistická oblast vysoko v horách na pomezí Indie a Tibetu. Na první fotce je výhled z terásky domu, kde jsme bydleli. Ta budova s modrou střechou je škola a bylo fakt zábavný pozorovat vyučování - vyučovalo se venku. Bylo to někdy na přelomu září a října 2003. Byl jsem tam s kamarádem a kouřili jsme kašmírskej haš a stálo to za to. Nejen tato vesnice a oblast, ale celá cesta po Indii a Nepálu. Dalo by se o tom psát fakt hodně - byl jsem tam 4 měsíce. Jestli někdo plánuje nějakej delší výlet, tak rozhodně doporučuju (můžu i poradit)... |
|
|
Marton |
dva tydzne dozadu sme zapukali so spoluziakmi na vodopade Skok 1720m.nm.vo vysokych Tatrach pocas skolskej exkurzie...potom som za zapocuval do zvuku padajucej vody no proste nadhera, len cesta dolu sa mi zdala niekolkonasobne dlhsia ako cesta hore |
|
|
Shorty*1 |
Nejlepsi podle mne je zahulit si na lodicce uprostret jezera pri krasnym slunicku.
TO JE ULET JAK PRASE a pak tam skocit. |
|
|
Krishna |
to Shoty*1: ANO:cool: |
|
|
gona |
na komíne takom tom čo je v elektrárňach, dostali sme sa na 3 poschodie a to ma boleli ruky jak prasa a potom som sa s kámošom začal biť o fajočku, ten zmrd mi ju nechcel dať:p: že by sme nezišli či čo, nakoniec som vyhral, ale mal pravdu skoro sme nezišli:p: |
|
|
KJR |
Před tejdnem sem hulil na fotrovo kole,nevybral sem zatáčku a škrtnul sem o obrubník,kolo šlo doleva já letěl na ksicht,odrazil sem se držkou od betonu a dokutálel to...--> levá tvář odřená(lehce) a v koleni duzna ale co mě opravdu nasr... je že se mi levá nozdra utrhla v délce 1cm!!(nechápal sem jak je to možný) tak hned zhulenej a rozsekanej domu a volat zachranku...za tři hodiny už bylo koleno a nos sešitý ale já už vytuhlej.... |
|
|
KJR |
Hned vedle svy 80ti lety babicky a 82letyho dedy a oni mysleli ze je to cigo a nevsimly si niceho(Taky este aby jo v 80ti :)))) |
|
|
Marklar |
S kamosom v robotke v 30 000 L sude na luzenie hovedzich kozi. super halusky |
|
|
Jack_Herer |
Na dně přehrady...samozdřejmě byla vypuštěná!
Na václaváku při hokeji
Na záchodě ve škole
V šatně ve škole
V autobuse na školním výletě |
|
|
katuš |
na zahradě domova důchodců:D |
|
|
Ježíš |
jeee toho je hafo ale vzpomenu si hned jen na jeden: v metru pri netopyrovi (tj. hlavou dolu) |
|
|
HELLEN |
na parkovišti u karfuru |
|
|
HELLEN |
jooo a ještě na zahradě v nemocnici....byla jsem tam na nvštěvě za ségrou |
|
|
ShortyJR |
kamos mi do nemocnice donesl den po operaci vodni dymku a zahulily sme na balkone.a do ty dymky sme daly nemocnicni caj.jj byla tam pohoda:) |
|
|
Ježíš |
nemocnicni caj? tvuj stav se musel rapidne zhorsit, ble:slizoun: |
|
|
ShortyJR |
nn naopak bylo to vyborny ja sem jeste dostaval naky prasky a nato sem hulil.stavek byl boziiiiii |
|
|
ututatisises |
kdyz jsem s kamosem sedela na hajzlu v lecebne,kde nam kazdy tyden delali testy |
|
|
Ryyba |
1, na telefoním příjmači OSKAR asi tak 70 metrů vysoko
2,v metru v praze na konečné Višehrad
3,ve škole na hajzlících jednou přišla i uča ale byla v klidu tak to uhrála na cigára a vifasoval sem 3 s chovani
EVERY BUDY SMOKING MARIHUJANA!!!!!! |
|
|
gyzm0 |
f tomhle se fakt vyzivam...co si pametam:
cez kornoutek od zmrzliny na Hlavnom namesti(SR) pod kamerou
cez bongo vzadu v tranvaji
fajka v autobuse MHD
na kopci vo vinohradech sem stal na rukach dole hlavou a tahal sem bongo
na pome(vleku) cez jabko
v elektrickovem tunelu kde byla nejvetsi tma
v kamenolomu na skale v pjekni vysce
v noci v jeskyni
vedle svahu v lese
na strese intraku-vsechno cez homemade bongo
brcko ve vlaku-uple normal
na akciich ve strede davu-to vas chyti...
...no je toho vice,ale ted me vic nenapada |
|
|
ututatisises |
takovich mist mam fakt hoooodne....
napr. kdyz jsem byla v lecebne,tak sme hulili kazdy rano na zachodech,pak sme meli komunitu,docela mazec....
nebo....kdyz jsem jezdila do plzne k psychologovi do k-centra,tak jsem si davala pravydelne ve vlaku,jednou se pridel i pruvodci...:)
byl to kamarad |
|
|
vata |
jednou na zachode domu umeni mesta brna.asi pred dvema lety na silvestra sme se znamou v noci prelezly plot vili tugenthate.vydeli sme oknem vratnyho jak cumi na bednu.a samozrejme v me byvale praci.tam sme si vzdy dali sraz v mistnosti se vzduchotechnykou a hulili sme s pet lahve.taky na jedny rozhledne u brna.na pajtlu[tresni]. |
|
|
RachtY |
nazdarek lidicky nebudete tomu verit,ale jednou jsem s kamosem dal Drink pri hodine anlglictiny pac jsme se strasne nudili......a byl to hustej masakr |
|
|
DABZ |
nohama dolu z vezáku,nastrese školy,na lesení kolem kostelní veze a jednou sme lezli na skalu asi 20m bez lana dali sme nahore brko a nemohli sme slizt 2h dolu |
|
|
Pokémon |
v noci na posedu, ve vlaku v kupecku, ve vlaku na zachode |
|
|
Ondřej |
Na zadním sedadle v autobuse. |
|
|
|