Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj, chci se podělit o levný a celkem dost efektivní řešení pro ty co mají mobil s fotoaparátem, nemají mikroskop nebo nějakou supr lupu. pokud se vám doma někde v šuplíku válí staré laserové ukazovátko...
stačí ho vykuchat, vyndat zaostřovací čočku, tuhle čočku uchytit např. pomocí sponky do vlasů vaší drahé polovičky nebo do něčeho vyhovujícího co jí udrží.
tohle celý lepící páskou přichytit na kryt mobilu, tak aby čočka z ukazovátka překrývala čočku fotoapáratu.
našel jsem to na netu, uplně jsem tomu nevěřil, ale zvědavost byla silnější
výsledek mě hodně překvapil. je to dost velké zvětšení popřípadě lze pak ještě přiblížit fotku po vyfocení.
při focení to chce trochu trpělivosti a šikovnosti,popřípadě nějak uchytit telefon.
Tohle téma je pravděpodobně duplicitní, určitě se tu sledování trichomů řešilo nejednou, ale chtěl jsem aby tenhle návod byl vidět, a byl po ruce.
jasně, kapesní mikroskop je samozřejmě jednodušší řešení, tohle jsem tady dal jen pro zajímavost a pro kutily, všechno je to z netu, neni to můj nápad. každopádně to ukázovátko jsem rozebral a použil na sklizen je to mega zoom, ale je potřeba nějakej stativ, jak se mi klepou ruce tak to je rozmazaný atd.