Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak musím říct že tohle je PECIČKA Chtěl jsem to jet odjakživa, slyšel jsem od jediného člověka co znám a hulil to, že to byla nejlepší chuťovka co kdy hulil a stav byl taky šílenost.... A už jen ten název.. Takové aroma a chuť bych si fakt nechal líbit..
No každopádně Bubblegum se dal sehnat pouze regular, v pytlu po 10ti a ještě pěkně drahý. To nebylo bohužel nic pro mě..
Tak projíždím netem, co bude dál a vidím NOVINKA ! Bubblegum FEM.! okamžitá objednávka.. bylo to jasný..
Klíčení:
Klíčení - 5/5 , jedno uhynulo když se při manipulaci ulomil klíček, jinak krásné silné rostlinky.. Velice rychle vyklíčily - půl dne plavaly ve vodě a pak na vatu, zde všechny expolodovaly.
Růst:
Velice dobrý, hlavně kořenění, kostky byly prorostlé snad za den po vsazení do kostek...
Co přestaly se soustředit na kořeny a začly jít i nad zemí... jsou to obří statné lopuchovité rostliny...
Problémy:
1. pravěpodobně svilušky, nebo něco podobného - maličtí broučci zespodu listí, snad i pavučinky.. mechanicky jsem je zabíjel, a čekal co udělají pod světlem a vlhkostí. No teď tam není ani jedna vypadá to, tak snad to bude v pohodě. Měl jsem kotvičník za oknem a tu svini napadly nejaký nemoci a paraziti a rozlezlo se mě to i na ostatní. Ale už je to snad vpohodě.
2. kytku u tyčky vzduchování jsem ZÁSADNĚ posunul jelikož minule tam uschla pro nedostatek vláhy.. Kytka je opět i v tomto místě zpomalená ale nevadí dohání to.
Jo jo , s tou je vždycky problém... ale nevadí, ostatní to doženou za ni Dal jsem tam i igelit aby to stíkalo pěkně k ní ale asi to nestačí aby to okolí bylo celý stále zamokřený..
Ty listy jsou NESKUTEČNÝ lopuchy! tvrdý, ostrý, povrch jak šmirgl.. nový listy a větve jsou agresoři hážou hned od začátku taky lopuchy. Růstová fáze u Bubblegumu zatím PECKA!!
No ... nechci už špekulovat ale začínám už přemýšlet za jak dlouho bude přepínačka! Nevím jestli to je pravda nebo se mě to zdá ale přijde mě že to je nějak rychlý
Takže než sem to zkontroloval tak to celkem kvalitně přerostlo ale ještě se to dalo nějak pozohýbat násilím, horší bude až bude 14 denní boom.. to nevím jak to budu kroutit abych to udržel pod tím.
Jinak vypadá vše moc pěkně
- Hlavně celkově listy a větvě - viz foto. 2.. Nádherně tvarované , správně zeleňoučké
Ahojky, mas tam karmu + za vsechny pesty a za komukaci, proste pod 250w nadhera co dodat.
Ten Bubblegum me fakt zajima, co se vratil kamos z Amstru tak o tom porad mele.
Vypada to paradne, uz ted bych si zvejkl (uz ted si predstavuju ty palicky, vuni a chut) :-) :-)
1 - nádherně ovladatelná zbytečně nepřevětvená odrůda , na SCROG ideálka
2 - nádherně zelené syté listy
3 - ŽROUT A PIJAN! za dva dny vychlemtá tak 8 litrů a vyžere polovinu EC
4 - podle mě obří kořenový systém - voda ani není slyšet že protíká dírkama do spodní nádoby
5 - žijou mi tam zmrdi chvostoskoci ... :/
6 - Veselé a konopně provoněné Vánoce !!!
Po vygumovanosti ze silvestra sem se dostal konečně k jungli...
PŘEROSTLÉ, LAMPA NÍZKO, ALE KVETOUCÍ
- tak to mě málem vomylo co sem viděl že budu muset zvohnout..
- dva silony ze sítě jsem musel přešmiknout jelikož byly uplně pod hlavními větvemi, zažezané do kytky.. síť v jednom rohu nešla zdvihnout...
- každopádně to je asi poslední ohyb.
JSEM NA SEBE PYŠNEJ JAK SEM TO ZVLÁDL protože to vypadalo že to moc nepůjde
(POKRAČOVÁNÍ NA STRANĚ 2)
4.FOTO - Zohnutý roh
5.FOTO - Zohnutý předek