Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V prvé řadě musím říct, že růstová fáze bude velmi narychlo zdokumentovaná, jelikož jsem na to moc neměl čas, a stejně se nic extra nedělo, proto to shrnu v pár bodech slovně.
1, - KLÍČENÍ 5/5 ! - rozhodně se neopakoval Critical+ 2/5.. Asi špatné balení. Musím Dinafem pochválit, protože pokud by tak klíčil Critical+ , musel by mít to nejlepší hodnocení
2, - Zasazení semínek hned při objevení klíčku do RW se ukázalo jako pěkná pitomost, jelikož se vytáhly ven z RW a držely na asi 5% kořenu a zbylých 95% bylo venku Určitě je to o pěkných pár dní zdrželo... Špička kořínku co vedla do RW byla opravdu NITKA Bál jsem se na to jakkoli šahat..
3, - OG Kush mi přijde v RŮSTOVÉ fázi poměrně slabá, žádné extra kedlubny ani tisíce větví se nekoná... Dinafem uvádí, že jediná slabina OG Kush je o trochu slabší výnos, tak snad to nebude tak zřetelné.
4, - Přišel jsem na to, proč uhynul Spoetnik, a také to dost spomalilo jednu OG. U tyče co vede z nádrže jsou peletky opravdu vyschlé a nestačí se zavodňovat (kapátka jsou prostě moc daleko). Proto jsem ji přesadil blíže k její sousedce a je to OK. Někdy pro složité věci nevidíme ty jednoduché
5, - Teď už jen řeším kdy přepnout pravděpodobně v nejbližších dnech.
S rw nerad pracuju... ale jeden cas sem zkousel sadit do sadbovacich kosticek root riot. Tu prolezou krasne a nebude je koren tlacit ven... (kamos tam dokonce rve seeds ktery ani nenaklicily a prej taky dobry)
Ovsem sou to organicky materialy tak nevim jestli by to delalo dobrotu v hydru.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
1, - OG Kush se nádherně dá držet při zemi... kytky jsou vysoké tak 12cm a mám skoro vše vyplněno
2, - Slabší růstová fáze která byla předtím se začíná trochu rozjíždět - produkuje celkem dost nových větví ale většina jsou takové tenké, slabé.. Jakoby nebyly ze semena ale z řízku.
3, - Zatím spokojenost
2crazyben : - mě napadlo to nechat přerůst a dat to přímo do hytrotonu ale pohne se tam pár kuliček a vyschne to a je to v .... Minule jsem měl RW větší s velkou dírou a dal jsem tam semínka už s vylezlým kořínkem (teď pouze naklíčené)
a přišlo mi že se určitě tak nevytlačili ven.. no není to lehký no Jinak ty organický matroše bych se bál tam dát... může to byt ok, nebo taky ne, a celý to zahnije a to mě za to nestojí ale třeba nějaký z kokosu? ten by nemusel hned hnít.. ALE - teď sem se díval a je tam IDEAL FOR HYDROPONICS.. no na příště to pozjištuju díky za poznatek
4.FOTO - Celková bokovka
Uvažoval jsem jestli to má cenu ohýbat protože řada větví už nešla.. No rozhodl jsem se to agresivně nacpat pod síť i za cenu toho že dost větví se zlomilo..Což jak víme jim vůbec nevadí... Ale výsledek mě celkem příjemně překvapil. Celkem to bylo pěkně srovnaný.. No a dnes byly potvory zase kus nad sítí
1.FOTO - JUNGLE
2.FOTO - JUNGLE
3.FOTO - JUNGLE už jen z poloviny!
4.FOTO - Nejvyšší přerůstek - odsouzena k mučení lámaním a proplétáním
5.FOTO - ZOHNUTO !!!
SROVNÁNÍ PŘEROSTLÉHO- proběhlo celkem úspěšně, jsem spokojen... na to že rostou skoro samy a za dlooouhou dobu jsou zkontrolovány
Vím že tohle není takové jak se vždycky snažím jet - tak aby to bylo ŤIP-ŤOP, vše na 100%. Člověk musí mít i jiné zábavy než se krčit v jeskyni u kytek
ALE - i tak to nevypadá extra špatně a myslím že výsledek NEBUDE VÝRAZNĚ POD PRŮMĚREM.
CO BYCH VYTKL -
1, přerostlé - což je z části už eliminované, ale i tak to má do ideál scrogu daleko.. tohle kolo se to prostě časově zvládat nedalo.
2, trošku méně rozvětvené - možná se mi to zdá kvůli přehrocenýmu Spoetniku kde toho bylo až přebytečně, ale těch paliček by mohlo byt o trochu víc.. To si myslím že bude příčinou o trošku menšího výnosu, ale uvidíme jak OG KUSH vyfoukne místa kolem palic.. Pokud by šlo o CRITICAL+ tak se nebojím.. to by stačilo pár palic a místo ale o OG uvádí menší sklizeň takže uvidíme..
3, nasazení na květ - vzhledem ke 32. dnu žádná hitparáda, ale nebojím se , vždycky to každej model jakž takž dohnal.. Spoetnik na tom byl podobně, i Pineapple..
PRO ZAJÍMAVOST SE PODÍVEJTE NA 31. den květu CRITICAL +..... to je jaksi neporovnatelné :O !!!
Vím že jim dělám reklamu, ale když si to prostě plným právem zaslouží..Je to prostě neuvěřitelný, nechápu jak to mohli vyšlechtit, když všechny ostatní jsou proti němu jako pomalí slimáci ZATÍM JEDINÁ ODRŮDA O KTERÉ VÍM ŽE JI POJEDU ZNOVA A MOC SE NA NI TĚŠÍM
po týdnu, a žádná hitparáda... za ten týden se nijak extra nenafoukly..ale myslím že nepůjdou nějak extra do objemu, jak podle info tak podle obrázků z netu..
(dle seedbanky by měl být za 15 dní konec )
Situace se dá popsat následujícně - NESTALO SE SKORO NIC, A PŘITOM HROZNĚ MOC
V prvé řadě musím u OG Kush pravděpodobně přiřknout několik NEJ.
NEJMENŠÍ PALICE ze všech modelů co jsem jel.
- paličky jsou většinou MIKRO! ALE -
NEJTVRDŠÍ PALICE ze všech modelů co jsem jel.
- NEUVĚŘITELNEJ šutr. Normálně se píchnete o špičku malé paličky.. nelze s ní ani pohnout prostě ŠUTR maximální, jsem VELICE ZVĚDAV jak se tato vlastnost podepíše na výnosu. Minulé kolo jsem to měl přesně naopak.
Jedna z, a možná nejvíc - NEJVÍC SMRADLAVÁ odrůda. Neskutečnej odér již při doteku , těžké aroma kombinující trochu ovocnou - která zráním se mění na hutnej těžkej kadidlovej smrad. Spodky které nejsou osvětlovány mají lehčí vůni kombinující ovoce a žvýkačku.
Jedna z, a možná nejvíc - NEJVÍC POCUKROVANÁ odrůda. - na makro fotkách na palicích skoro není vidět ZELENÁ! listy jsou pokryty obřími, tvrdými kapkami hlavně po krajích...
Prozatímní hodnocení - možná nebude třeba nejakého extrémního přetahování protože velikostně toho asi už moc nenaženou...
- dle vlastností a vzhledu kterej mě TOTÁLNĚ ROZHODIL svými vlastnostmi se kterými jsem se zatím nesetkal - maličké šutry palice - sem VELMI ZVĚDAV , na výslednou grammáž..
CO MYSLÍTE, je více géé z malých kamínků než z obřích cukrových vat?
1.FOTO - Jedna z nejmenších a nejtvrdších
2.FOTO - Detajl
3.FOTO - Detajl
4.FOTO - Jedna z nejmenších a nejtvrdších
5.FOTO - Jedna z nejmenších a nejtvrdších
Situace s "nicnedějstvím" pokračuje - až na to že kytky jsou pryskyřičně ideálně dojeté - je to už 66 den, a trichomy jsou 100% mléčné. Což je perfektně rovnoměrné dozrávání, a to i na druhém fenotipu který vzhledově vypadá že by ještě snesl.
Celkem dost mě to překvapilo, psali že neroste dlouho ale myslel sem že u tohoto to ještě bude na dooost dlouho ale není.. Taky musím říct, že DINAFEMu ty data se nejtěsněj přibližují realitě oproti jiným
Paličky jsou stále stejně malé, tvrdé jako šutr, až na jednu kytku která má nejspíš jinej a velice dobrej fenotyp - palice jsou tak 3 násobně velké a dozrávají pomaleji.
Proto jsem zahájil flushing, zatím voda s upraveným pH a enzymem. Pozděj čistá voda s CANNA FLUSH.