Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Odrůda - hledal jsem něco opravdu výnosného na léto, páč to se pálí néévíc ... INDUSTRIAL PLANT - jak napovídá jeho název je odrůda která má dle Dinafemu
genotyp speciálně přizpůsobený pro pěstování pod umělým osvětlením.
Dále patří tedy k jedněm z nejvýnosnějších odrůd od Dinafemu. Critical + 2.0 ač nebyl stavově nějak extrémní produkoval opravdu obří množství materiálu. Uvidíme jak to bude zde
ALE BOHUŽEL MĚ VYKLÍČILY POUZE DVĚ SEMENA - JAKO U CRITICALU + což mě ŠTVE ale aspoň se to bude dat lépe porovnat Takže růstová fáze bude delší aby se to pěkně poroztahovalo a vyplnilo, ale strach z toho nemám že by to byl proděl...
KLÍČENÍ: vhozeno do vody, myslím že dvě byly uplně hluchý další pak vyplo, nevím no tohle mě u dinafemu sere, možná za to může přeprodejce, nebo to je jak u které odrůdy protože Critical - 2/5 , OG Kush - 5/5 tak nevím.
To nádherné explozivní klíčení jako u předešlé T.H Seeds si můžu jen nechat zdát
21.4 - VYROSTENO
Valí pěkně Větví se pěkně
Nekontroloval jsem pár dní - nějak se tam rozmnožila řasa, která i ucpala dírky, proto to je zelený a suchý, ale pohoda
Spodky jsem oštípal - jednocípé lístky + první větvě co vždycky stojí zahovno.. nechám asi patro a potom šíp a zachvílu síť
Děkuji za karmy a ohlasy... Jojo aquafarm je super podle mě si v tom doslova lebedí
Jáá: Nemůžu porovnat s jinýma hnojkama,(krom biobizzu u outu) ale Canna je pro mě tak dobrá že jsem neuvažoval o změně..
Má perfektně stabilní vlastnosti co se týče pH, během celého procesu to vůbec neřeším... V kalkulátoru živin je to to přesně propočítané na DESETINU EC to vždy přesně sedí... Myslím že bych dokázal odjet celé kolo aniž bych použil EC nebo pH metr. Prostě přesně a odborně odvedená práce vědců z Canny
Trošku mě štve cena u kořeňáku, enzymu a hlavně BOOSTU kterej je extremně předražený a je asi jejich dojná kráva ale samozřejmě kytii musí dostat to nej ať to stojí co to stojí
Čauko. Hele Cannu jedou dlouho, taky max spokojenost co jsem vykoukal :
Canna BIO Boost je levnější a fungoval mi u Mazara víc než Canna Boost (jedna kytí dostávala BIO druhá chem Boost, a ta s BIO měla daleko větší a tvrdší palice)
Zkoušel jsem Hesi Root Complet a Canna Rhizotonic, nezpozoroval jsem žádný rozdíl. Rhizotronic je teda asi o 500 dražší , ale jinak to zakořenilo všechny stejně (Rhizotonic tedy možná o půl dne dříve)
Prostůrek se krásně zaplnil, nikde není přebytek malých nepotřebných větví, prostě nádhera.. Jak říkám - Industrial Plant ideálka na SCROG! Uvidíme jak se bude chovat dál..
4.FOTO - Po ohybu
5.FOTO - Po ohybu
Snad se děje KONEČNĚ to v co jsem doufal - rychlý nástup květu.. Vypadá to že už se vrchy po 10 dnech začínají trošku chystat na kvetení. Proto dostaly ohyb a možná i poslední růstovou zálivku..
jojo je to skoro identické což znamená jediné - tak to má být
Já se rozhodoval co pojedu tak Big Bud byl horkej adept, chtel jsem na leto vynosovku.. takze me to moc zajímá jak si vede ... určitě shlídnu jak se daří.... pošli do pošty odkaz pokud to tu máš
- vůbec netáhne do výšky, má malé mezery mezi patry - krásné základny na obří palice
- nádherně se tvaruje a roztahuje, a zbytečně nepřevětvuje - předpoklad pro obří palice
- a hlavně KRÁSNĚ KVETE UŽ V 13 DNI !!! to je opravdu porovnatelné jen s Criticalem + , veliká spokojenost!!!
Všechny tyto charakteristiky ho předurčují jako perfektní komerční odrůdu.
A taky se vám musím pochlubit jedním z NEJHEZČÍM VYPLETENÍM a asi i posledním.
Fakt sem si s tím vyhrál, a i přes to že byly celkem přerostlé krásně jako puzzle zapasoval do sebe. a vršky vytahal na světlo od listů.