Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar přátelé, pro názornost si představuju obyčejnou hospodu a v ní u jednoho stolu dva huliče. Pokud by si chtěli odpálit jointa a přitom zůstat nenápadní,kterou z možností v anketě by zvolili? Raději hned napíšu,že jde o úpravu sušiny,nejde o typ spalování a proto v anketě nejsou vaporizéry. Komu se hospoda nezdá, může si představit třeba situaci venku,poblíž nějaké zastávky MHD.
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
Podle mě všechno smrdí stejně pokuď to spaluješ. Nevím jestli se dá říct že něco méně zapáchá. To podle mě bude jen minimální rozdíl.
Mám skoro ze všemi zkušenost a všechno smrdí skoro stejně.
Škoda že ne vapik jsem si koupil Titan 2 za 1550kč a luxus. A vůně je to úplně jiná.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Zkoušel jsem všechny uvedené způsoby,ale bohužel ne z jednoho modelu. Pokud do papírku dám i nějaké to koření,tak je to podobné ovoněnému dýmkovému tabáku. (No ale není to tak jaksi úplně ono,že?) Fermentace není špatná,záleží jak se zadaří,ale je to poznat. Znát je však i ten zbytek v anketě,ale každej trochu jinak. No a vapa, to je jiná liga,ale teď mě napadá,že i když bych do vapíku dal vše vyjmenované (samozřejmě zvlášť), tak kouř bude taky pokaždé jinej. Ale to je spíš otázka vlastní chuti a neřeší se nenápadnost. Tak a teď babo raď... Takže dávám k diskusi dotaz,zda je anketa na prd a mělo by se to smazat.
jahodové blunty... obecně je spousta bluntů, které bys mohl odpálit málem v divadle a nikdo by nepoznal že je to hulení, spíš by si myslel že je to voňavý doutník...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Jj,blunty...ok, jinak s tim doutnikem teda nevim jak moc lepsi.Jeste me napada dalsi varianta a to uprava dusikem,to ale tipnu,ze to bude ve finale obdoba pytle s ledem nejspis v max.cistote a rychlosti.To asi potiz typickyho zapachu vlastne neresi.
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
vapo ideal.. ale z každýho je odlišná chuť.. záleží samozřejmě na kvalitě vaporizéru.. např Iolite - první 1--2 prdy lahoda ale pak dost přepal... Arizer SOLO - jednou tak draží ale chuťovka protože mnohem přesněj pracuje s teplotou a taky pracuje na jiným principu.... ale né každýho to "ukojí"a taky to může vznést řadu zvídavých otázek.. v kuřáckým salooonu je asi nejjednoduší do zamotat do toho bluntu, i když ty já vůbec nemusím
Však taky můj předchozí příspěvěk nebyl určen pro tebe (já vapo mám,tak vím a ty bys jistě ten přístroj co držím v ruce poznal), ale pro "okolsedící nekompromisní nehuliče". Pro ty se kterejma je jakákoli debata o ganje fakt zbytečná... Ať se daří :-)
Jj, vapík z toho nedělá dým, tak že by to bylo tím.
Blunty jsou mega ochucené, ale nos není p!ča, dobrý nos to pozná i přes to, ale je to lepší než nic.
Úprava nic neřeší, buď to smrdí jako prase, nebo to voní jako prase, vždy záleží na strainu...
IMHO žádnou smardlavku v kombinaci s v lepším případě vapíkem, v horším alespoň blunty. Píšu blunty, protože na lepší zakrytí pachu dám raději dva. A nebo to sežer, ono to taky funguje, sice po delší době, ale zase nebudeš smrdět okolí.
FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.
A nebo to sežer, ono to taky funguje, sice po delší době, ale zase nebudeš smrdět okolí. [/B][/QUOTE]
Dost dobrý a teď malej OT: a co prdy? :-) (Použít pak pacháč?)