Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nápodobně jak píše Tomsio.
Ale vím o šílencích kteří po květu rostlinu jen sklidí palice nechají par listů a přepnou znovu na růst.
Podle všeho rostlina zase začne růst a pak jí zase přepnou na květ.
Ale nevím jestli je to k něčemu dobré.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Původní příspěvek od Mr.MEN Nápodobně jak píše Tomsio.
Ale vím o šílencích kteří po květu rostlinu jen sklidí palice nechají par listů a přepnou znovu na růst.
Podle všeho rostlina zase začne růst a pak jí zase přepnou na květ.
Ale nevím jestli je to k něčemu dobré.
Jak k něčemu dobré? Je to nejvíc dobrý pokud pěstíš ze semene a nezachováš gen v podobě klonu. Pokud máš štěstí a je to něco zajmavýho kytku sklidíš, necháš jen "trochu" a šoupneš to zpět na růst - tzv. reveg.
Už sem takhle pár věcí zachránil, ale ne vždycky to výjde. Ideální je jaro, kdy se fotoperioda pozvolna prodlužuje, kytku šoupneš na okno a ona většinou zase začne růst a ty si celý nadšeený jelikož si zachránil něco spešl .
Jinak trvalka, pokud nemyslíš matku, je chujovina.
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od Časlove Jak k něčemu dobré? Je to nejvíc dobrý pokud pěstíš ze semene a nezachováš gen v podobě klonu. Pokud máš štěstí a je to něco zajmavýho kytku sklidíš, necháš jen "trochu" a šoupneš to zpět na růst - tzv. reveg.
Už sem takhle pár věcí zachránil, ale ne vždycky to výjde. Ideální je jaro, kdy se fotoperioda pozvolna prodlužuje, kytku šoupneš na okno a ona většinou zase začne růst a ty si celý nadšeený jelikož si zachránil něco spešl .
Jinak trvalka, pokud nemyslíš matku, je chujovina.
A byla v pohodě po takovéhle akci? Vykvetla stejně bez nějakého hermafroditismu nebo nějaké degenerace?
Bál bych se že by z toho už nevyšlo to co bych chtěl.
Ale jestli to bereš z takovéhohle pohledu tak to bych aji chápal. Záchrana gene.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
já jsem jednou zkoušel oškubanou kytku přepnout zpět na růst, ale vůbec nezačala růst, vylezlo pár nových výhonků malinkých a ty zase pouštěly chloupky a kvetly i pod periodou 24/0, nepovedlo se jí zpět růst i když jsem hnojil hnojivem na růst a zvýšil vlhkost...a zkoušel jsem rozject i nakvetlou větvičku, zakořenila dobře, ale stále kvetla...tak jsem se na to pak vyprdnul
Je tady na fóru nějaký pokus, popř neví se, které genetiky mají k tomu lepší náklonnost? Např automaty?? A co takhle sklidit jen nejzralejší části a čekat, jestli nedokvete?
Původní příspěvek od JAHmaican Jak přepneš zpět autoflower? To by mě opravdu zajímalo.
No, když si přečteš vše, tak uvidíš, o čem se tady diskutuje ;-) btw chci aby rostlina, která je dospělá, přežila sklizeň.
Díky za Tvé příspěvky a teď nějaké k tématu, díky :-)
Kytka přežije tím, že jí uměle přepneš zpět růstovou periodou 18/6 (světlo/tma).
Jak chceš přepnout AF, když kvete nazávisle na fotoperiodě, tzn. že klidně i při 24/0.
???????????????????????
Nejdřív bys měl něco vědět, než druhého začneš osočovat.
Cau Archi, nic v zlom, ale nemyslim si ze zrovna autoflower odrode sa bude chcet spatky k cisto vegetativnej faze... Pri klasickych odrodach sanca je, ale pri autoflower je sanca zero
Týýýjo, Tebe to nepustí, ano mýlil jsem se ve svých úvahách o tom, že by jiná genetika, která se neřídí podle periody mohla na oškubání květů reagovat tak, že by další květy vytvořila, ale zpět, otázka nebyla o automatech (možná ses tam nedočetl).
Pro další příspěvky:
Já Archi tomu nerozumím a proto se bavme k tématu. Záchrana kytky po sklizni...