Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Prvni indoor,600w,Tangerine dream
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 97

Pořiď si tmavý brejle od vetnamců a foť na tom sodíku přes ně, ať to trochu vypadá.
Jinak z fotek kde nejde rozpoznat barva zeleně těžko soudit, ale podle mě jim je vedro a jsou hladový řešení bych viděl v ubrání intenzity světla... Ale ne, stačilo by navést z přitahu potrubí před výbojku a za výbojku dát začátek potrubí od odtahu. Myslim, že se tomu říká samostatný okruh. Pak teda hnát prostorovým ventilátorem vzduch po skříni aby kytky netrpěli nedostatkem čerstvýho.
Změřit pH co tam liješ, 5.2-6.5.
Naopak jestli jsou přežraný, tak se může zdát, že jsou nedožraný, no hold je potřeba si vést deníček kde budou datumy se zálivkama a u nich množství hnojiv ve vodě.
Teď to jde poznat snad jenom, prolitím květníku čistou vodou a změřením EC toho co vyteklo.
Jinak je dobrý nechávat všechny listy co nejdou lehce odloupnout z kytky, ať vypadají jakkoliv.
Můžeš jim říkat indYkátoři.

Naposledy upravil 22-05-2012 v 13:53 PM

Old Post 22-05-2012 v 13:33 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 98

odkdy jsou spálené konce listů z hladu, to mi vysvětli?

je to přehnojené, pokud: "No prave ze uschle spicky jsou skoro vsude."

Old Post 22-05-2012 v 14:39 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 99


Napsal jsem si svoje k téhle fotce http://grower.cz/photos/032098/0028.jpg Nic víc.
Edit:

Yes máš pravdu, je to přehnojený, vidim to tady.
Pouze zkušené oko najde moje kolečka.
V tom případě nehnojit.

Old Post 22-05-2012 v 15:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 100

Jo diky za rady, jsem rad ze teda uz vim co jsem pokazil a zbudu ted mnohem opatrnejsi.
Naposledy jsem hnojil plagron cocos A B 1,5 a 1,5 a ted se chystam na 2ml plus 2ml A B.Pisou ze je plagron slabouckej.
Pak 2ml atazyme enzymem.
Vse krome toho phytaminu zvyssuji davky po ml,postupne a pomalu.

Jesli sem to teda nespalil spise tim phytaminem?
V growshopu me rekly at ten phytamin tam tlacim pod tlakem, ze mohu hned 4ml a to bylo v dobe kdy jsem daval jen 1,5ml.

Co myslite?

PH-merim pokazde !!!
Protoze jsem zjistil ze kdyz necham 5 L vody odstat 24 h tak je sparvne cca ph 6- 2ml Acidu ale kdyz voda byla odstata 3 dni tak se mi stalo ze po 2ml Acidu voda ve zkumavce zcervenala do kysela(po zkousce ph testem)
Takze jine mnozstvi acidu je treba k dlouho-odstate vode.
Jinak mam ve vodovodu cca PH-8.
Snazim se tedy dodrzovat jen 24 h odstati.
Jeste by me moc bodla rada kdy tedy vlastne rosit,ve dne -kdy je riziko spaleni nebo pri zhasnuti v noci-kdy je zase riziko plisne.
Moc dik !!!

Naposledy upravil Madical-Strains 22-05-2012 v 20:06 PM

Old Post 22-05-2012 v 19:22 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 101

V květu Ti nedoporučuji nic rosit, to není potřeba, leda by jsi zachraňoval plíseň nebo škůdce... Jinak záleží co myslíš, něco se musí dávat na noc (Bud rot stop třeba) něco nemusí, to záleží na přípravku...

Na složité otázky chceš jednoduché odpovědi, tak to ale bohužel není..

Nevím jestli jsi to spálil phytaminem, ale jestli to spálená je, tak spíš celkově hnojivy... zkus ubrat, nebo dát 2 proplachy za sebou nevím, konečky listů jsou indikátor zdraví, když už...

Old Post 22-05-2012 v 20:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 102

Určitě nehnojit a být si 100% jistý, že proléváš minimálně 5l každý květník s pH 6. Jednou tohle udělat a bude vidět výsledek.
Mohou tam být jedině enzymy.

Old Post 22-05-2012 v 20:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 103

ok, udelam... dik

Old Post 22-05-2012 v 21:22 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

Příspěvek č. 104

No phytaminem jsi to nespálil, to asi ani nejde. V GS vědí, proč říkat: rvi to tam pod tlakem
Po tom prolití bych dal ještě kořeňák, kořeny nejsou po připálení taky v nejlepší kondici a před dalším hnojením bys jim pomoh..
Ohledně rosení, rosím kdykoli mě napadne, jen ve dne se to nesmí přehnat aby nezůstaly vypálené tečky. Stalo se mi to ale jen jednou, když jsem rosil škvírou a voda šla pořád přes prvních pár listů u tý škvíry. I v noci mám zapnutý odtah i ofuk, takže plísně nemaj šanci - když je nemám zapnutý, tak je na 15 min zapnu a kytky jsou suchý.

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 22-05-2012 v 21:39 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
myguláš
Stálý Člen

Karma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% Pěstitelská

Registrován: Dec 2011
Příspěvků: 274  

Příspěvek č. 105

Těžko radit jestl prolít neb nechat vyschnout tipuju že je budeš mýt přelité a přesolené,tak bych volil raději počkat a postupně prolejvat s enzymem(ale jak už je psáno od toho je deník kam píšeš,hodně ti řekne když ho prolistuješ)..Phytamin stříkám jen v růstu a to jen na noc ob den až třidny ale jsou zkušenosti i každý den od toho tu jsou thémata(chce to hledat a skloubit si to nejrozumnější) pak přes den to chce stříkat hodně vodou při takovym ředění to celkem zasírá kytky..Ale určitě bych ho raději na pár dnů taky vynechal,,chce to čas a bude všechno v poho..jinak k těm špičkám na fotu mě přijdou všechny přežrané i se u některé kroutí trochu do zatáčky jestl se nepletu??

Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď
ToisHoolisCannabis

Old Post 23-05-2012 v 06:33 AM
myguláš je offline   Profil uživatele myguláš   Find more posts by myguláš   Foto galerie člena myguláš   Click here to Send myguláš a Private Message   Add myguláš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Registrován: Oct 2011
Příspěvků: 657  

Příspěvek č. 106

Čau.Tak sem to tu celý pročet a prohlíd a dle mýho..

1. Barva listů od začátku až po teď vypovídá o hladovejch,ne přehnojenejch kytkách..je to kokos a ty hnojíš A+B v dávkách,jako by to byly stopový prvky,nebo co..
2.Celou dobu mají moc vody,ať už zálivkou,nebo a to předevšim tim,že je furt něčim rosíš..Z toho světlé,kroutící se a usychající špičky či okraje listů..Spálené špičky od přehnojení vypadají opravdu jinak..Když si přecházel na noční svícení,nebyly svěšený z nedostatku vláhy,ale proto,že kytka se nepřehodí na změnu periody hned,ale cca až po 2 dnech,a tudíž má svěšený listy jakoby spala i když jí svítíš,protože ona má už noc..Tam si zalil zalité kytky,opět moc vody,do toho ještě rosení,to je vcelku zázrak,že nevypydají hůř,než vypadají..Zní to možná divně,ale moc vláhy= usychání listů..A do toho ještě ten 5l průplach na kytku.. ouje..
3. U měsíc starých kytek jsi na 1,5ml/l coco A+B,v kokosu,to je opravdu málo...a takhle hladový hnojení ještě střídáš se zálivkou jen s enzymy,to asi aby jim v tom kokosu nezbylo už vůbec nic k jídlu..?

Naposledy upravil EDA45 23-05-2012 v 09:03 AM

Old Post 23-05-2012 v 08:40 AM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 107

Fakt dik za nazory,je dobre opravdu zvazit vsechny varianty.

Vim ze dennik je dulezita vec,vedl jsem si ho az do 28 dne,mel jsem ho na seznamu v poznamkach ale jakmile byl moc dlouhy zacal konec ukazovat v 20tem dnu,proste nebyl videt cely a proto jsem skoncil nepamatoval jsem si kde navazat)

Jesli jsem to tedy nespalil tim phytaminem tak pak se teda domnivam ze plagronem coco urcite ne,kdyz jsem to kupoval tak prodejce me zduraznoval ze je slabsi a ze se tim da jen tezko prehnojit.

Kdyz si uprime sahnu do svedomi tak musim priznat ze jsem se ridil podle FAQ kde se rika ze se musi kvetinac prolevat a nechat pak vyschnout,ze je to dulezite pro kyti.
Pak jsem se ale jinde docetl ze kokos vzdy drzet vlhky a nikdy nenechat vyschnout a zalevat mirne.
Takze je i pravdepodobne ze jsem to prelil.

Jinak mam samozrejme vetraky a odtah pusteny nonstop.
V kvetu tedy nebudu uz rosit.

Takze z toho jsem se ted poucil ze zlata stredni cesta vse delat s mirou.
Snad pristi kolo bude bez techto problemu a budu to mit uz vychytanejsi.

Old Post 23-05-2012 v 09:13 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 108

ps
Spatne jsem se asi vyjadrill, nechavam odstat 2x 5l flasku vody ale ne na 1 kvetinac nybrz na 8 kvetinacu a jeste me voda zbude,
do ted jsem zaleval kazdy 3-4.den.
Ted planuji mene a obden.
6 tydnu pred sklizni nasadim GS abych dostal kyti ze vsech stresu a a podporil rust palic a chuti.
21 den kvetu zacnu davat PK 13,14.

Old Post 23-05-2012 v 10:30 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Registrován: Oct 2011
Příspěvků: 657  

Příspěvek č. 109

citace:
Původní příspěvek od V.Butch
ps
Spatne jsem se asi vyjadrill, nechavam odstat 2x 5l flasku vody ale ne na 1 kvetinac nybrz na 8 kvetinacu a jeste me voda zbude,
do ted jsem zaleval kazdy 3-4.den.
Ted planuji mene a obden.
6 tydnu pred sklizni nasadim GS abych dostal kyti ze vsech stresu a a podporil rust palic a chuti.
21 den kvetu zacnu davat PK 13,14.


Ne,ja to myslel,jak ti tam někdo těm převlhčeným a zalitým a hladovým kytkám radil 5l průplach a tys na to odpověděl že to uděláš... Ne zalejvání jako takový.. Zalejvat nemůžeš podle nějakýho schematu,ale podle potřeby kytek,stavu proschnutí pěstebního media..,protože jinak kytky pijou v růstu,jinak po přepnutí,jinak v různých fázích květu..a často i jinak každá kytka..
Nejjednodušší a nejjistější způsob podle mě je potěžkání květníků,časem dostaneš do ruky kolik váží proschlej květník a kolik,když je v něm vláhy ještě dost..

Naposledy upravil EDA45 23-05-2012 v 10:57 AM

Old Post 23-05-2012 v 10:46 AM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Registrován: Oct 2011
Příspěvků: 657  

Příspěvek č. 110

citace:
Původní příspěvek od microft
odkdy jsou spálené konce listů z hladu, to mi vysvětli?

je to přehnojené, pokud: "No prave ze uschle spicky jsou skoro vsude."


Ty kytky opravdu vypadaji spíš typicky hladově,než přehnojeně..
Usychání listů jev tomhle případě podle mýho - moc vody a moc rosení...

Old Post 23-05-2012 v 11:08 AM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 111

diky-No prave ja to poslednich 14 dni skoro nerosil protoze jsem nevedel jesli ve dne ci v noci. Zkusim jim tedy dnes dat 2ml A+2ml B,tedy 4ml dohromady a budu pridavat plagron coco 2x tydne misto 1x a 1x tydne atazyme enzym.
U plagronu pisou na etikete hnojit kazde zaliti,ja hnojim jen 1x tydne podle rady z FAQ.

Dnes mi konecne privezly Prima-klimu 800m3,vyzkousel jsem ji a mohu rict ze " to je hucak " :-D ,no jesli teda tohle nepomuze na snezeni teploty....... :-)
Vypada to ze TT 150mm je fakt slaby na tenhle box.

Take mi prisel mail z botanicke.
===================================================
Dobrý den.
Ve vašem případě se bude jednat nejpravděpodobněji o nedostatečný přísun živin a přílišné vysychaní substrátu.
S pozdravem...
===================================================
Snad me odtud neodepsala nejaka uklizecka :-D
Takze zkusim zvysit koncetraci hnojiv ,budu zalevat mene a casteji ,brzo dam vedet jesli se neco zlepsilo.
Moc dik za rady.

Naposledy upravil Madical-Strains 23-05-2012 v 17:31 PM

Old Post 23-05-2012 v 11:21 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 112



A je tu patek-par foto.
Tady uz je prima-klima a Pritah TT 150.

Vypada to ze prima-klima snizila tak zhruba o 3- 4C teplotu.
Dnes u nas pres noc venku 20-23C ,v byte,26C a rano bylo v boxu 29C,coz je urcite o kousicek lepsi nez kdyby tam nebyla.

Naposledy upravil Madical-Strains 24-05-2012 v 08:35 AM

Old Post 24-05-2012 v 08:23 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
13-09-2018 - Prvy indoor/600w/cote d´ azur - 75 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.6000880 seconds with 29 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív