Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny huliče,toto je můj první opožděný pěst.Chvíli sem je pestil na tajném místě ale tedka sem si je pretahl k sobě domů a mam je na okenim parapetě.Jak sem říkal je to můj prvni pěst takže od toho nečekám nejaké dobré knedle ale na zahuleni si myslím že je to bude dobré.
Původní příspěvek od RASTA-MAN Hnojivo z kterym sem hnojil 1 za 14 dnu
No fuj!
EDIT:
Kristalon je metla pro tyhle kytky.
Jako pro krásné kytky je to luxusní hnojivo. Docílíte tím docela krásné velké paličky. Ale ten vedlejší produk bude že to bude chutnat jako prací prášek. Pár korun ušetříte a na podzim si vychutnáte tu svěží chuť prášku.
I já bohužel měl takovou zkušenost. A tady na G je o tomhle hnusu toho napsaného tuny.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
kristalon je nahodou dobrá hnojka.....každý ma svoje skusenosti takže nemožeš hovoriť takto....ja hnojím na kvet kristalonom jahoda , a posledne dva týždne to potom zalievam len tým domacim bananovím hnojivom a je to v pohode...a v chuti nieje cítiť nič zlé.....aale no jasne že su aj ovela lepšie hnojky.....peace
ty jo,, už jsem o tom kristalon četl tady na G fakt hodně a můj názor na to vyplívá tento,, NIKDY!!! Tohle bych do svých kytiček fakt necpal! Pak tomu dej teda aspon 14dni flushing (snad dobře napsaný).
ja sem před dvouma rokama taky pouzival kristalon na květ ale byl to kristalon jahoda a muzu rict ze palice pekne huste a chuť uplně v pohodě žadný prací prášek když to pořádně propláchneš myslím že to bude v pohode.