Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim mam mensi problem s kytkou vcera rano jesm prihnojoval krystalonem celej den pohoda a dalsi rano se na vetsich listech objevili henedy skvrny, zda se ze jsou to sucha mista. Typnul bych to na nizky PH a tak by me zajimalo jestli se to muze projevit pres noc.
Prostor je 115*58*120, lempa 400W. teplota za svetla se mi pohybuje od 29-35 vlhkost je na nule zvlhcovacku nemam stejne myslim ze by mi to vetraky hned odsali.. No prolil jsem to vodou a zda se ze se to nezhorsuje. Bohuzel nemam kabel abych dostal fotky do kompa.
Původní příspěvek od God_mars Prostor je 115*58*120, lempa 400W. teplota za svetla se mi pohybuje od 29-35 vlhkost je na nule zvlhcovacku nemam stejne myslim ze by mi to vetraky hned odsali.. No prolil jsem to vodou a zda se ze se to nezhorsuje. Bohuzel nemam kabel abych dostal fotky do kompa.
tak to je potom problém já jedu 600w a měl sem problém držet v růstu ideální vlhkost se dvěma zvlhčovačkama SPS 818 a profesor... takže jak na to nemas tak proste kropit, kropit a kropit... ;-)
teplota 35 stupňů je už docela hodně moc,pokud máš vlhkost na nule tak se nemůžeš divit že kytky pomalu umírají.v každém případě co nejdříve pořiď zvlhčovač!!!!!nechápu jak si to myslel že ti to všechno větráky odsajou,naprogramuj je na určité cykly a mezi vypnutím nech zvlhčovač na plný výkon a máš po problému,jinak taky si pořiď rozprašovač a každou volnou chvíli co máš tak jim nakrop pořádnou dávku.......ta teplota a vlhkost sou hodně důležité....
Původní příspěvek od MANHUNTT teplota 35 stupňů je už docela hodně moc,pokud máš vlhkost na nule tak se nemůžeš divit že kytky pomalu umírají.v každém případě co nejdříve pořiď zvlhčovač!!!!!nechápu jak si to myslel že ti to všechno větráky odsajou,naprogramuj je na určité cykly a mezi vypnutím nech zvlhčovač na plný výkon a máš po problému,jinak taky si pořiď rozprašovač a každou volnou chvíli co máš tak jim nakrop pořádnou dávku.......ta teplota a vlhkost sou hodně důležité....
Řekl bych že teplota a vlhkost je hlavně v růstu kdy jsou kytičky ještě malé hodně důležité, když je kyti velká tak už je přece jen odlonější, je to stejně jako s lidma, malé mimino taky bude více náchylné než dospělí zdravý člověk
vysoke ph= nedostatek fosforu nasledne filaloveni stonku rapiku postupne nekroticke skrvny az uplne odumreni listu..... tot muj nazor jo a vlhkosti to v zadnem pripade neni parkrat sem jel kyti bez zvlcovacky bez problemu........